AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Bjklihatun gibi kişilerin yorumları oldukça erkeklerde Rus kızlarını Türk kızlarından üstün görür malesef ki.
Valla olanlar o biçim oluyor helede rusyaya giden Türk erkeklerini sen bir gece ortamlarında gör kıskançlıktan patlarsın ama rus erkekleri buradaki kezbanları hiç beğenmiyor
rus kızları da kezbanın önde gidenleri
tek sorun onlar hiç sevilmemişler!
O degil de melez kizlar cok.
guzel degil. mi be. Erik gibi kütür kütür ( metalastirma icin feministlerden ozur diliyorum)
Bitane arkadaşım var melez çok güzel mavi gözlü beyaz tenli uzun boylu turuncu uzun saçı var
Allah sahibine bagislasin
Amin
Neden bir tutuyorlarki? İspanyol erkekleri candır😂😍
TURK varken ne ispanyolu 😀😁
Ya özellikle mi bu soruya denk geldim. Çünkü komşunun tavuğunu kaz gören salaklar da ondan.
Rus kızları centilmen olmayan baylara tav olur örmeyin masaya otururken sandalyesini tutmamak gibi
Yalanların olabilir:) köprüyü geçinceye kadar ayı ya dayı derler
Çok ağır bu ya ne demek Türk kızı kezban ama yine dönüp dolaşıp Türk kızlarına geldikleride bir gerçek
Abi ne kadar rus deselerde yine sizle evlenip sizin koynunuza giriyoz yani siz boşverin onlari😀😁😂
@Prensisli hı hı buda karaktersizlik zaten
Yo neresi karaktersizlik anlamadım?
@Prensisli Ruslarla ilgili olup sonra Türk kızıyla evlenmeleri
Yani rus kızları ilgi çekici ama mallar bir tane arkadaşım vardı lisedeyken annesi rus babası turk turkiyeye yerleştiler kız şu gibi ama salakti
@Prensisli ben Türk erkeğinden başkasıyla evlenmem sanırım büyük konuşmak istemem de
Yani hayatta karşına kim çıkacağı belli degil
Doğru hayırlısı
Bence türk kızlarının en büyük kaybı duygulardan daha cok maddi isteklere yönelmeleridir cüzdanı kalın degil yüregi sevgi dolu erkekleri seçin ve mutlu olun
Neden genelleme oluyor ya
Tav oldukları bir konu veya bir somut bir şey yok. Sadece kezban değiller ve bu tür olayları norkal olağan karşılıyor.
Ruslarda kollarını açmış onları bekliyordu. Türk erkekleri gelsede bizi koynuna alsa.
rusiyada yaşıyorum. burda erkek az. rus kizlarinin istediği tek şey erkek olsun yeter. dış pek görunuse önem vermezler.
eklermisiniz bir şey soracağım
burdan sorun kimseyi eklemiyorum
rusça öğrenmek istiyorum.. zor mu öğrenmek.. kursa gitsem ne kadar zaman alır öğrenmem? orta düzey seviye için..
sana bağlı. ortalama 3 aya öğrenirsin
onlar genel olarak bir erkekten ne beklerler?
burda yaziyorlarya rus kizlar candir felan hepsii boşşş. asıl rus kızları tam bir kezban lar. orani burani açmak güzelik diyil. onlarin istediyi sevgilisi olan erkekten çocuk yapib tekmeyi basmak. erkek ya onlarin dediyini yapacak onlar isten gelinceye kadar yemek yapicak ev işlerini gorcek. ya da tekmeyi basarlar. nankörler. iyilikden anlamazlar. istisnalar ola bilir ana kaideyi bozmaz. bunlarin kanında var. türk kızilarinin tirnağına değmezler güzellikleri kafalarina değsin.30 yaştan sora iğrenç kilo aliyorlar çirkin oluyorlar. bizdeki bayanların 30 yaşlarinda güzelliklerine güzelik geliryor
bu arada ben aslen azerbeycanlıyim ama türk kizlarina kurban olsunlar onlar. türk erkeklerinin böyle rus hayranliklarina da üzüldüm açıkçasi. bizdeki erkekleri yoldan çikarmayi bitirdiler şimdi sıra türk erkeklerine geldi
rus bayanlarla evlenen çok türk erkeği var aslında
neresinden bakü mü?
evet
gedebey ve şeki den arkadaşlarım var :)
çok iyi😃😃😃
moskovadanmısınız?
hayir başka şehirdeyim
rusça alfabeyi öğrendim videolardan. ama zor öğrenmesi. ingilizce gibi degil...
bunlarda söz hazinesi çok geniş sürekli azerbeycanlılar rusçayi bilirler genelde. onlara söyle yardimci olsunlar pratik yapmanda
os. sposibo
не за что🙂
poka
Seni sevdim
saol canım 😊😊😊
@INFINITExolsinpirits :)
Rus kizlari turk kizlarinin sacinin teli bile olamaz.
Sempatikliğimize, kirli sakalımıza, esmer tenimize 😉
Sahiplenme güdüsüne hayran oluyorlar. Bu hisse alışık olmadıkları için büyüleyici gelşyor onlara.
Gerçekleri söylemekten çekinmeyen cesur bir dahi arıyorlarsa ben buradayım 😊
türk erkeklerine biz bakmıyoruz zaten rusyada erkek kıtlığı var ondan bakıyolar yoksa rus erkeği varken napsın türk erkeğini
Insanlarımızdaki yabancı hayranlığı, o kadar pohpohlanmaya șişen egolarına karşılık şişen organ bırakıyorlar. Bir de esmer oluş onlara farklı geliyor hep aynı yemeği yemek istemediğin gibi.
Erkeklerden herkes filozof. Rus kadını yorumlarınız bitince sırasıyla dm atmaya devam. Ezikler
Onlar kaşarrr erkekli kızlı fark etmez o tiplere kaşarr deriz biz genelleme yapma ne adamlar var hiçbir kizla işi olmamış hatta hayatına birisi olmamış onları da genelleme ye almış olacan böyle yaparsan
👍😂süper yaklaşım
Çıtır halleri iyi ama yaşlandıkça cirkinlesiyor Rus hatunlar, o yüzden tercihim Türk kızları :)
Ben hic düşünmeden türk kızları on numaradır diyorum.. düsünürsem rus kızları derim..
Ya sanki onlarda ölüyor türk erkeklerine çoğu menfaat için
ölenler var. menfaat her yerde var
Yakışıklı erkek laf atarsa hoşuma gider ama çirkin atarsa sapık derim gibi bir soru sormuşsun.
Şaşırtıcı ama esmer ve kıllı olmalarını seviyorlar.
onu seçenlere soracaksın.. Türk erkekleri Rus kadınlarıyla evlilikleri ne kadar fazla sayıda var bir araştır istersen
rus kızlarının turk erkelerıne tav olmasının asıl sebebı rus erkeklerının okuz (evet cıdden turklerden okuz ) ve cırkın olması
Hani yakışıklılardi lan
@INFINITExolsinpirits kim yakısıklı :)
Öyle dediler valla
Ya varya boş işler. Gönlünün sevdiği ile evlenirsin. Gerisi saçmalık.
ben demıyom kı oyle turk kızları bana gore guzel aylak momo rus kızına atanamadım hala desem anlamaz turk kızına desem kıyamam de aylak momo
Bence türk kızları kimse su dökemez bile ellerine😂
Rus erkekleri pek ilgi göstermediği için Türk erkekleri de şöyle güzelsin böyle müthişsin dedikçe etkileniyorlar :D
Beni sen mi eksiledin bilmiyorum ama işin gerçeği böyle :)
😂😂 kıskanma be alla alla paylaşılamamak ne kötü bir duygu ülkeden gitsem demek ki ortalama iyice azalacak :d
Sahiplenme onun dışında bir şeyleri yok bizimkilerin
Ayıp oluyo ama😀
Yalan mı?
Niye boyumuz uzun yani ben uzunum annem yakışıklı diyo 😀😁
Nedenini bilmem ama Rus kızları Türk erkeklerine resmen tapıyor. Canlı örneğini çok gördüm.
Eksilemeyin Rus kızları k*ka Türk kızları şahane 😃
dik durusumuza saabah kahvalti diye votka icmememize sevgimizi vermemize kadinin kiymetini bilmemize en onemlisi cinselligimize
Biz türkiye erkekleri türkiye kızlarını ruslara göre daha zor kandırıyoruz
Tamam Artık doğrusu Rus kızlarında fazla trip olmadıkları için olabilir mi veya da parası içindir.
Parasına neyin olcak tabiki şu da doğru Ruslar meşep geniş sorsan kendine eş yap yapmam der niye
Türk erkekleri coğu ülkedekilere göre tip olarak daha iyi bence anormal bisi yok rus erkekleri kırmizi burunlu maymun sürüsü mk
Paraya bakarlar onlar
Türk kızlarının canı cehenneme peş bara etmezler rus kızı çandır
Candır*
Benden uzak dursunlar tav olmasınlar aman
Bizlerin Aletleri doğal ve büyük olusuna son rus bayan öyle dedi😊
Parasına cebindeki neye olucak başka :))
Parasına tav olur anca 😂
Sanırım Esmer erkek görmüyorlar ondan 😂
😂😂😂cokk zekisin burcun ne
en iyi eiglikk cevap kisa ve nett bideparali erkek😂kucuk bir ekleme yaparal
@dengesizhoncikkel67 terazi valla öyle
aferim kiz bend yay😂
Defolsunlar Rus kızlarına baksınlar ozaman
Kıskanç ve tripliyiz ya ondan Kezban diyorlar
Çünkü rus erkekleri kadınlara değer vermiyor
Herseyimize kurban oluyorlar.
Kıllı göbeklerine herhalde 😒
Ayıp oluyo ama kıllı degiliz
Şimdi birşey derdim de işkilliler üşüşür buraya...
Kıskanç dominant bir adam arıyorlarsa olabilir
Aklıma birşey gelmedi maalesef.
sakallı, yanık tenli olmaları, bayılıyorlar,
Bana aşık olması lazım yoksa zor
Erkeklerin karizmatik veya yakışıklı olmalarına
Paralarini ve salakliklarini seviyorlar hahauajaua
ruslar kıro turk erkeğine bakmaz
Kadına verdiği değere.