Cevabın nedir?
Rusya ve ruslar hakkında biraz bilgim var öyle rus kadınları düşkünü falan değilim ülkemdekilerden memnunum şahsen. Rusyada kadınlar erkeklere oranla daha ağır işlerde çalışır erkekleri genelde alkol vs tüketmekle meşgul olurlar. Tır şöförlüğü yapan kadınlar falan görebilirsiniz yani. Erkekleri kadınlarıyla ilgilenmezler pek geneli. Zaten alkol aldıkları miktar genelde çok fazla. Rus kadınlarının Türk erkeklerinde ilk beğendiği şey ilgidir. İlgi göremedikleri için Türk erkekleri de ilgi gösterdikleri için ilk tercihleridir ve çoğuda severek evlenirler burda. İkincisi tip rus erkekleri malum geneli pek yakışıklı değillerdir ama türk erkeklerinde rus erkeklerine göre daha fazla oranda yakışıklı erkek vardır. Daha bunun gibi sebepler sayılabilir bir miktar daha ama yeterli olduğunu düşünüyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türk kızına kezban demem ama açıkcası pek sevmem
Rus kızının her ne kadar dış görünüşü güzel olsada
Genel olarak rusların karakteri beş para etmez
Dış görünüş için bişeyi seveceksem
Gider sanat eseri satın alır onu severim daha iyi234 Yorumla- +1 yıl
Hahaa
- +1 yıl
Tuttum yorumunu 🔥
+1 yılşu an burada gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum ama çok komik aşağıdaki 2 3 kişi 😂
Hayatında bir rusla aynı masada bile oturmamış belki ama rus kadınlar diye biryerini yırtıyorlar. Bir diğer sözüm namusçulara. Bizim kadinlarimizdan 2 damla kan akmasa ilk gecesinde anasının kapısına götürücek kadar yobaz ve beyinsizken bu ruslar kaç erkek eskitiyor haberiniz var ama problem yok. Etik değil. Çok acımasızca yorumlar var türk kadınları için. Dönüp dolaşıp türkle evleniceksin neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba? Siz kim köpeksiniz?
Not: Sözüm bu sitede türk kadınlarını yeren, namus bekçiliği yapıp rus kadın isteyenlerin tümünedir.1612 Yorumla- +1 yıl
Sen ben bakmıyorsam bu ülkede ki herkes kimle sevgili?
- +1 yıl
Kendi cinsine acımasızca laf atıyorlar. Ister istemez kendilerini savunmak istiyorlar haliyle. O kadınlarda sizin o sözcüklerinizi haketmiyor.
- +1 yıl
Benim hiçkimseyi küçümsediğim yok. Küçümsesem bu zamana dek etrafımda rus, ingiliz arkadaşım olmasına rağmen türkle sevgili olmazdım.
- +1 yıl
Her şeyi ne güzel ozetlemişsin @Sempatikböğürtlen. Ağzına sağlık...
- +1 yıl
@Muhendisolanressam
Çok teşekkür ederim. Sadece hepimizin hissettiği birkaç şeyi dile getirmek istedim ❤ - +1 yıl
Ellerine sağlık
- +1 yıl
@INFINITExolsinpirits 😊❤
+1 yılSadece paraları için acı ama gerçek para için bunlara tonla iltifat ediyorlar bunlar da ciddiye alıyor. Konuştuğum bir çok Rus kaşını Türk erkeklerini çirkin bulduklarını ama ilgi ve yemek ısmarlamalarını sevdiklerini dile getirdiler
102 Yorumla- +1 yıl
Komiksiniz Evet Rus kadınları öyledir hiç bir fikrim yok acıkcası ama sizde öylesiniz aynı bokun lacivertsiniz Aynı para için iltifat edersiniz para için birlikte olursunuz bu şeylerin hepsi sizdede var yeminle gülüyorum bu türk kadınlarına yabancıların yaptığı her kötü alışkanlık var aldatma, kullanma vs hala bu masum ayakları peh..
- +1 yıl
Ben genel bir kadın tablosu çizmedim beyefendi ne bu şiddet bu celal sadece Rus kadınlarının beğenme kriteri Türk erkeklerini yakışıklılık olmadığının altını çizdim ya da sahiplenme 😂 Valla ben namuslu ayağına yatmıyorum kimseye de namusumu sorgulatmıyorum Allahı ailemi beni ilgilendiren bir olgu 5 yıldır hayatım da biri var Zengin de değil ikimiz de asgari ücret alıyoruz yani para aşığı hiç olmadım olmayacağım da ben huzur aşığıyım doğa aşığıyım onu da sevdiğim adamla yaşıyorum zaten selametle 🤗🖐🏻
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
105Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Bizim ökü/zcükler kendi kendine gelin güvey oluyorlar..
Ruslar bunları ne yapsın? 😅61 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hemen soyleyeyim.. turk erkeklerinin ailelerini es ve evlatlarini sahiplenmelerine tav olurlar.. kadinlarini kiskanmalarina tav olurlar.. butun gun icip icip yatmadan , calisip eve ekmek getirmelerine tav olurlar.. Gavurun parasina , Turk un karisina , cingenenin kızanına dokunmayacaksin diye bosuna dememisler.. rus erkekler kadinlari kullanip atacak mal olarak gorur.. yataga attigi an sıkıldiginda ortadan kaybolur.. calismayi aevmez.. cok fazla icki icer.. genelde sızmis haldedir. Cok fazla kudreder ve kadinlarini cok doverler. Sokaga bile atarlar. Babalik icguduleri cok zayiftir. Aile kurup o aileye sahip cikmazlar. Yemeyip yedirmezler.. Turk erkekleri ise esi ve cocugu icin dunyayi bile yikabilir. Tandigim tum ruslar bunlari soyluyor.. ve bizim sefkatli ve mert olusumuzu seviyorlar.. orada yere dusseniz kimse kaldirmaz.. acim deseniz kimse yemek vermez. Kimse yasli bir kadina yardim etmez.. Turk erkekleri boyle degildir. Ha bir de. Rus erkekler uluorta sokakta eslerini sevgililerini dover.. kimse donup bakmaz bile. Bizim erkeklerimiz aninda mudahale eder.. bunlari seviyorlar. Ve kiskancligimizi.. asla kadinimizi paylasmiyor olusumuzu.. rusun karisina iltifat et. adamin hosuna gider. Biz direkt doveriz.. iste buna hasretler.. erkekler kadinlarini sahiplenmiyor orada. cocuk olunca da kaciyorlar. Biz evleniyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercek ask gercek ilgi gercek ilişki hepsi gerçek candır can onlar insan evladı ciddi anlayışlı bebek gibi erkeğini küçümsemiyorlar erkeğinin kusurunu kapatıyorlar bilgili en az dört dil bilen birer melek onlar onlar için seve seve canımı veririm hiçte paraya değer vermiyorlar aksine paraya sevgiden aşktan çok değer veren turk kızlarıdır keşke yer değiştirseler türk kızları huzurumuzu kaçırıyor neşemizi enerjimizi alıyorlar suratlarında meymenet yok bir rus kızı seni gerçekten severse senin için herşeyi göze alır bir turk kizi a bir yokluk görsün hemen pes eder rus kızı hamarattır elinden herşey gelir senin değerini bilir turk kizi hazırcidir mutfağın nerde olduğunu bilmez dağınıktır ancak süslenmesini bilir boştur bilginizdir kendini geliştirmeyi sevmez ömür boyu tirtir eder koca parasi yer çalışmaz yan gelir yatar gt büyüdür rus kızı boş konuşmaz yaşı küçük olsa dahi olgun konuşur mantıklı konuşur karşısındakini can kulağıyla dinlemesini bilir sorumluluk sahibi onlar turk kızlarında sorumluluğun s'si yok cok mallar ya acikcasi kendilerini degerli guzel goruyorlar oyle saniyorlar avunuyolar onlar sahte yasamaya devam etsin biz gercegi bulduk.
00 Yorumla
+1 yılSahiplenici erkeklere tav oluyoruz türk kızları olarak sürekli sahiplenilmek ve kanatlar altına alınmak istiyoruz. Fakat şunu unutuyoruz ki aslında buna ihtiyacımız yok. Hepimiz kendi kendimize istediğimiz durumlarda sahip çıkabilecek potansiyeldeyiz. Sapasağlam, güçlü kadınlarız. Her kadın karşı cinsin ona iltifat etmesini, ilgi ve özen göstermesini sever. Ama biz Türk kadınları biraz aşırısına kaçıyoruz. Resmen karşı cinsin bizi sahiplenişine ve bize ne kadar iltifat övgü gösterdiğine göre hareket ediyoruz. Türk erkeğinin bir ahım şahım mükemmelliği yok aslında türk kadınının da öyle insan insandır. Bunlar bizim toplumca koyduğumuz değerler ve yargılar. Kısacası Rus bir hatunun ay biliyor musun Olga, İsmail etek boyuma karıştı demek ki beni seviyo kıskanıyo aşkımmm. O mükemmel biri beni sahipleniyor daha ne olsun kizim dediğini duyamazsınız.
30 YorumlaTabiki Rus.. boy fizik..
2017 Aralık yılbaşı haftası Tiflis'e gittim (Gürcistan) sokaklardaki Rusları gördüm..
Makyaj bakımlı ve makyajsız halleri.
Dedim Bunlar Kız ise Türk kızları ne!!
1 tane çirkin görmedim..
1 erkek ne ister zayıf +uzun boylu-sarisin/kızıl (boya değil)+renkli gözlü hepsi Ruslar'da var hemde tek kişide kaç türk kızında bunlar var..
Zayıf+Uzun boylu+Renkli gözlü+Sarışın veya Kızıl (doğal) tabi kapris naz hesap sorma gibi karakterleri yok buda + puan onlar için
Para için mi evet olabilir şu an bir düğün 100.000 TL kezbana değil Anna ya yatırım yaparım risk "0"11 Yorumla- +1 yıl
Jdjdjjd tipe bak kro türk erkeği nataşa sana bakmaz ah ibo gene türk kızına kaldın haaaaaaaa muhhhhhhhhhajjj
- Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılRusyada erkek nufusu az ekonomik etkenler var turk erkegi baglanirsa mal gibi baglanir hic biseyi gormez durmadan kadinla ilgilenir e kusura bakmayin rus erkegi gram umursamaz kiskanmaz kolay kolay ilgilenmez esiyle ustune kufur kiyamet kadinlar huzursuzluklarindan cektikleri sikintilardan siginicak liman ariyolar bizimkilere iki kiritip siritinca azi acik kaliyor cogu insanin ama oteki yandan turk erkegi ailesine deger verir despot bir model olabiliriz ama yok avrupada erkekler soyle kibar boyle kibar 3. Ayda 5 kere aldatilmis olabilirsiniz gayet genis bir aile yapisi var artik cogu yerde :) ingilterede yanlizlar bakanligi kuruldu insanlar evlenmiyolar diye o derece neyse boyle iste genel olarak yoksa ne turk erkekleri 4 4 luk tas gibi nede kizlarimiz oyle tip olarak biz bizle anca ugrasiyoruz arkadaslar sagdan soldan gavurlari karistirmayalim lutfen 😂
10 Yorumla bir kere giyim-kuşam işlerine önem verirler. Bizimkiler gibi kısa pantolon giyen erkeklerden pek hazzetmezler, etmezler ama bunu da asla belli etmez, dile getirmezler. İkincisi, erkeklerinin kıymetini bilir, hergün nasıl bir bahane bulup da somurtsam demez, erkeklerini mutlu etmek için ellerinden ne gelirse, yapmaktan geri durmazlar. Çeçen halkından ya da onlara simaen benzeyenlerden nefret ederler. Bu kadar bilgiden sonra, en can alıcı noktayı söyliyim bari: Bu kadınlar, kendilerine ülkelerinde "kadın" kimlikleriyle kıymet verilmediği için buradaki erkeklere ilgi duyarlar, bunun da karşılığını fazlasıyla verirler.
Not: Yazdıklarım belirli bir kesimi kapsar, genelleme yapamam..10 Yorumla
+1 yılOnlar ozellige pek bakmiyorlar.. Birlikte eglenebilsin, yesin icsin, sevissin tamamdir..
150 YorumlaParası varsa parasına. Yoksa bizim kekoları kim ne yapsın?
18194 Yorumla- +1 yıl
Keko olan sensin
- +1 yıl
@Hayat-İzmir yav he
- +1 yıl
@Yayburcukizi konuşmadan belli 🤔
- +1 yıl
@nəməsis
Agzina sağlık bacim - +1 yıl
@Hayat-İzmir ne dedin?
- +1 yıl
@Yayburcukizi yok bişey hayattan insanlardan bişey bilmiyen ve dünyadan bişey görmiyen bebekle tartişmak istemiyom hadi yollun açik olsun :)
- +1 yıl
@Hayat-İzmir yalalh beyin yoksulu abza
- +1 yıl
@Yayburcukizi abaza sensin terbiyesiz ve beyin olamayan da sensin
- +1 yıl
@Hayat-İzmir yallaaah
- +1 yıl
@Yayburcukizi aynen yallah kiro
- +1 yıl
@Hayat-İzmir hadi hadi
- +1 yıl
@Yayburcukizi hadi hadi sana son yorum sende olmicak sus🤫
- +1 yıl
@Hayat-İzmir kaybol bir ya Allah ıslah edesice
- +1 yıl
@Yayburcukizi sen kaybol allah allah
- +1 yıl
Yeter ulen ne kavga ediyorsunuz.
- +1 yıl
@Tomris_katun1 🙄 o başladi
- +1 yıl
Sende çocuk demissin
- +1 yıl
@Hayat-izmir ergenligin koydguun profil fotografindan belli oluyor 😊
- +1 yıl
@miss-angela64 herkez bana karşi saoğl
- +1 yıl
@Tomris_katun1 öyle...
- +1 yıl
zenginsin de bir dil kursuna git herkez degil herkes canim
- +1 yıl
@miss-angela64 3 e 1 anladim offff şimdik ne dersem laf koyican onun icin savunmuyorum kizlarla ugraşilmaz
- +1 yıl
Zikeein kavganizi sizin😂😂
Ne gerek var dağılılalim - +1 yıl
abi bize kezban diyosunuz nasil savunmayayim begenmiyorsaniz yol oradaaaa 👉👉👉👉👉
- +1 yıl
Ama türkçem yetiyor öbür diller daha önemli konuşmami herkez anliyor 🙄
- +1 yıl
herkez degil herkes
- +1 yıl
@miss-angela64 o başladi vallahi ya ben naptim ya
- +1 yıl
@miss-angela64 tamam saoğl abla herkes anladim süpersin 👌🙄
- +1 yıl
@Hayat-İzmir iftira atma yanarsın.
- +1 yıl
tsk iyi gunler diyorum baskada hicbisey demiyorum 😊
- +1 yıl
@Yayburcukizi tamam hepiniz haklisniz ben haksizim yazdiklarin da yanliş okudum suç bende tamam konu bitti
- +1 yıl
@miss-angela64 yaya hadi..
- +1 yıl
Adam kızların çenesine dayanamadı gari😂😂
- +1 yıl
kanki sende gari degil gali 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ben çakma egeliyim giz caktirma😂
- +1 yıl
bende egeliyim 😊
- +1 yıl
Işte ben yan sanayisiyim😂sizde gali olan bende gari olur.
- +1 yıl
Dil bilgisini yediğim kızlar kıza çene yaristiramaz ki😂😂
- +1 yıl
haklisin kanki 😘 tartismayak 😂😂😂
- +1 yıl
Neyse artıkın bana millet defolun demeden bn gideyim
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Hadi eyvallah😀
- +1 yıl
Eeee yeter ama vir vir vir vir telefon ötüp duruyor bir susun ya 👊👊👋
- +1 yıl
Kizlarrr
Aplanizi dinleyin yazmayın lafı uzatıp muhabbet acacak😁😁😂😂1 2 3 tıp - +1 yıl
@Tensazan yallah
- +1 yıl
@Tensazan kardeşim güzel yazdin ama ben bir türk kizi polonyali ya da rusla değistirmem 😍bizim kizlar dünyanin en iyisidir😍 ha tabi bunlar gibi şeyler de cikiyor tabikide aralarinda
- +1 yıl
@Prensisli biraz daha got yala belki verirler diye devam et ank ansalagi.
@agabey99 yüzde 98 99'u - +1 yıl
@Prensisli bana ırkı önemli değil, beynini kullanabiliyorsa o önemli. Ama sürekli ona buna çamur atmadan yorum yapamıyorlar ben buna karşıyım aga
- +1 yıl
Kimi alırsanız alın ulen 😂vucudunun 3 te 2 si votka olan
Rus deyince akla cinsellikten başka bisi gelmeyen karıların neyini kıskanalım.
Siz de bunu öğrenemediniz. - +1 yıl
Beyin yaşın ileri değil iste beyinsiz insan. Beynin olsa 2 sefer turk kızları varken Rus. kizlarini ne yapalım demezsin kendi tercihini başkalarına zorla kabul ettirmeye calismazsin ama beyin olmayınca azıcık türk kızlarıni oveyim sonra da tanımadığım kadına aferin beybisi falan diyeyim de belki düşer lan türk kızı kezbandir ama bunları da yemez hakkını verelim
- +1 yıl
Kim kime küfür ediyor küfürsüz konuşun akliniz yok mu
Ben evliyim napim beni alan almış zaten.
O yüzden dünya güzeli olsun kıskanma gibi bir durumum yok
Her çirkin diyeni kıskanıyor demeyin. - +1 yıl
Onlar yeterince kullanıyor zaten
Siz başka şeylerin etkisinden çıkın bir miktar kullanın da Her Şeye kıskanıyor demeyin.
Her şey vucud degil - +1 yıl
@tomris_katun1 ya cidden mi evli olunca kiskaniomiyor mu? Ya da kadın dayanışması uğruna laf sokulmuyor mu? Sen ancak böyle söylemlerle @Prensisli gibi veledleri kandirirsin tabi onu Kandirmak zor değil kendisi kopenk olmuş efendilerine itaata hazir
- +1 yıl
@Tomris_katun1 kullanıyor mu? Pardon da niye dudaklarını büyük göstermek için kalın ruj sürüyorlar, niye bilim ile ilgilenen çok az? Niye çoğunun nobel ödülü alma gibi derdi yok. Benim fiziğe önem verdigimi düşünüyorsun ama ben sınıf sırasında en önde oturan gözlüklü kızdan hoşlanırım çünkü bir kariyer emeli var
- +1 yıl
Bana kimse yavsayamaz.
M_k onun kim yavsarsa.
Dediğim gibi kıskançlıktan demiyorlar gözüne gözüne
Soktuğunuz için diyorlar hep - +1 yıl
Neyse artık iyi gunler
- +1 yıl
Neden kullanayim ki tensazan.
Kıskanmam için bir nedenim yok.
Sırf rus diye popona başıma iltifat etmelerini mi kiskanam
Az mantıklı olun yav - +1 yıl
@tomris_katun1 dikkat edersen soruyu soran kız sonra bunun altına erkeklere keko diyen bir kız haklı çıkmak için daldan dala geçip saçmalıyorsun bunlarla ancak @Prensisli gibi veledleri kandirirsin
- +1 yıl
Dudaklarını boyuyor die beynini kullanamıyor diyemezsin biz siz sakal tıraşı oluyorsunzi dir demiyoruz çünkü kişisel bakim bunlar.
Bende çok bakımıyımdır ne yani evliyiz die öz kişisel bakim da mi yapmayalım. - +1 yıl
Kimseyi kandırma gibi bir amacım yok herkesin aklı var yazıyorum kim ne anlarsa anlasın.
- +1 yıl
@tomris_katun1 ya cidden mi çok haklı gerekçelerin varmış bak sen.
Sen ne olduğunu gösterdin yukarıda alakasız bir şekilde boklamaya çalıştın ki bu da cekemedigini gösterir yani sen duygularımla hareket Edip mantıksızlık yaptın şimdi mantıksal gerekçeler sunman saçma bu safsatalara ancak @Prensisli inanir - +1 yıl
Ona bakarsan sen de 31 yaşındaki bir adamın 20 li yaşlarda kızlarla atismasini savunuyorsun.
- +1 yıl
Aga inandırma gibi bir derdim yok ki
- +1 yıl
Kasar kelimesi çok çirkin biseydir kızın ahlakını bilmeden ona bu ithamlarda bulunan da en ala p. ezeventir var mı
- +1 yıl
@Tomris_katun1 beni niye katiyorsun gene gerizekali?
- +1 yıl
Anan da TÜRK sülalen de TÜRK
Ataların TÜRK
Biraz bil de konus - +1 yıl
Neden olmasın ki sen açıklamanı söyledin bnde söyledim keko diyince siz de atlamayın o laf size gelmesin bir kadar basit
- +1 yıl
@Tensazan korkunç vallah neyse bençe sende uğrasma böyle basit insanlar için
- +1 yıl
Basit isem yazma ulan.
- +1 yıl
Tenhadan her zaman milliyetçi oldum ben. Sadece şimdi degil
- +1 yıl
@Tomris_katun1 ulan haha aaa arkadaş hakli tam kiro
- +1 yıl
Daha neler var evet.
Hakedene söylerim. - +1 yıl
Mevzu bana gelmesi değil zaten sizin kustahliginiz daha bunu anlayamamissin gelip haklı çıkmaya calisiyorsun
Neden olmasın kısmı ise benim sorduğum soruya cevap vermedin üstüne açıklama da yapmadın adamı yaşından vurup ortaya soru bıraktın artık ne alaka ise konuyla he öyleyse hepinizin adamın yaşına hürmeten susmamiz lazım yaşına hurmeten saygı göstermeniz lazım
31 yaşındaki adamin 20 yaşındaki kızlarla neden ugsariyor demek yerine
20 yaşındaki kız nasıl 31 yaşındaki büyüğüne saygısızlık yapıyor olurdu EGER ortadaki tartışmada yaş önemli ise - +1 yıl
@Tomris_katun1 hakeden sensin okumamiş bilmemiş terbiyesiz kiz @Tensazan sana iyi günler ben bildirimleri kapatiyorum böyle 20 yaşdaki dizi moruklar ile uğraşamam daha fazla sana iyi günler kardeş
- +1 yıl
Tensazan
O atlamış kizin yorumuna hak eden hak ettiğini bulur.
Ağabey sizin bakımınız o kızların da o işte
yani süren onlar çirkin de olsalar güzel de olsalar bu kişinin kendi bileceği iş evet abartanlar var fakat dediğim gibi herkesin kendi bileceği iş
Ayrıca ben insan gibi konuştukları sürece kimseyi engellemem - +1 yıl
Küstah olan insana bin tane yazıyı meden yazarsın
Tamam uğraşamam diyip çıkarsın işin içinden
Sen de haklı çıkmaya çalışıyorsun ağa - +1 yıl
Bana hade yallah demediler ama
Boşversene... - +1 yıl
Lessiniz nedir?
Kimse demedi tada bn gormedim - +1 yıl
Her görüşüne uynadigimiz için bize kezban diyen gotlersiniz
- +1 yıl
Onu da sen anla
Aynı dili konusmuyoruz
Hadi eyv. - +1 yıl
Ne çarpıtması ulan.
Benim görüşüm her zaman belli zaten her soruda TÜRK der geçerim.
Bu bir ayrıcalıktır.
Irkım güzel benim
Gerisi önemli değil
Yalan ise yazma sende acıkmala bana biseyi ben kendimi savunuyorum sen başka şeyler atiyorsun ortaya.
Benim her görüşümde milliyetçilik vardır görüşlerime denk gelen görür
Uzatma ozmn defol - +1 yıl
Onu siz yaparsınız ben değil
Millete birsuru bildirim gidiyor az düşünceli ol yazma
Hadi keko - +1 yıl
neler yasadiniz burda yaw 😂😂 @Tensazan anladik ozurlusun belli etme yaw
- +1 yıl
lan turkiyedeki kizlari begenmiyosaniz sg biz size hayraniz bulasik sulari
- +1 yıl
neden suscakmisim millet anasini gormeden kelime yapiyo
- +1 yıl
😂😂😂laf dalaşı yeniden hortladı
- +1 yıl
kanki sizde ne kavga etmisiniz bea ben yokken
- +1 yıl
@Prensisli katilmayaydin konuya sana inat konuscaktimda neyse insanlar rahatsiz olmasin
- +1 yıl
Heç sorma anlatamadım ki kız neyse aman ben gülüyüm valla hic takilma
- +1 yıl
Anlatma kaybol
- +1 yıl
yine ortaligi kizistirdim yuppi @Tomris_katun1 bulasik sularini elleme 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Prensisli ne oldu şu kezolari savunduguna değdi mi?
- +1 yıl
😂😂zikleyen kim giz😂bosver bosver arkadas başka bulursun 😂ilhan irem boşver arkadaş sana hediyem. olsun😂
- +1 yıl
Bnde sana m_k
güzel kardeşim hız bulamadım değil mi - +1 yıl
@Prensisli ayip oluyor 🙃
- +1 yıl
Bırak kız baktı yüz bulamıyor ib. nelik yapiyor
- +1 yıl
@Prensisli tamam kanka buyuksun
- +1 yıl
Çevir kazı yanmasın
- +1 yıl
Sen s. iktirol git m_k ibnesi seni
- +1 yıl
pezvenk sende gercek hayatta bole konusamazsin kenar dilberleri rusyaya sie azimi bozdurdun artik yeter ya nedir bu anan ne lan rusmu ananii koy ortaya gelen gecenle takilsin kalbinizi kirmiyim diyom kirdiriyonuz ya
- +1 yıl
hem ben gercek hayatta da hakkimi savunurum
- +1 yıl
cildirttin beni yanimda olsanda bir tane patlatsam sana 🙃😂
- +1 yıl
tensazan ananda ole diyoduda bir kalip sabuna gitti 😉😉😉
- +1 yıl
@Prensisli olmaz kanki sende bana vurrusan 😂😂😂
- +1 yıl
yerimm @Prensisli 😂😂
- +1 yıl
@tensazan ben sana bir saaatir agzimi acip hicbisey solemedim hakaret olarak hakkettin ettim 😘
- +1 yıl
canim benim bide vurmazmis
- +1 yıl
@Prensisli herkese mavi boncuk dağıtıyor inanma bence ama yine de sen bilirsin muhtemelen amacı o kadar laf attınız iki dakika da köpek ettim demek
- +1 yıl
kufur degil o oyle davraniyodun ole dedim neyse haklisin karsim sus nolur
- +1 yıl
tam bir bulasik suyusun 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
babanlar neden prezarvatif takmadiki 😂 neyse insanlar rahatsiz oluyor susjcam
- +1 yıl
Tamam senin beline kuvvet
Rahatlasin bu kadar siniri atsın @Prensisli - +1 yıl
@Tensazan benimi skck tobe tobe
- +1 yıl
Sana hesap mı verecem @Prensisli ye dedim
- +1 yıl
kanka burda konusan biziz ya bir nevi ona dediysen laf bana geldi
- +1 yıl
ole biri oldugumu nerden biliyon
- +1 yıl
verde kurtul deidn bu ne demek
- +1 yıl
demicem bisey artik
- +1 yıl
hodo sondo koyrogono skostorop topoklo yonusu golsun
- +1 yıl
ooooo baba laf soktttuuuu 😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Görünen sadece laf girmemiş
@Prensisli sen de amma hızlısın haaa
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu karşılıklı alışveriştir. Tatile gelen Rus kızları işi ucuza bağlamak ister. Turizm şirketleri zaten onlara ciddi indirim yapıyor. Bir de onlar ekstraşarı Türk erkeklerine kakıtıyor, karşılığını da veriyor. Alan memnun satan memnun. Bizi enterese etmez.
60 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kızlar, erkeklere : İtalyan erkekleri baklavalı Türkiye'deki erkekler nedne böyle çirkin ve şekerpareli der
Erkekler, kızlara : Rus kızları çok güzel Türkiye'deki kızlar ise ateşe işemiş gibi derler.
Oysa ki bizi bizden başka alan da olmayacak. Yani önünde sonunda birbirimizin olacağız bu ne yergi anlamadım50 Yorumla
+1 yılSen erkeksin, aman oğlum sen oturr , kız kardesine kapat bacaklarını kendisine göster pipini diyen bir ailede yetişen erkeklerden ne beklersin? Hepsi bencil kendine güveni tavan kendini kızlardan daha üstün gören , kendisi her boku yapan bacisi yapınca ağzına sıçan, kendi temiz değilken karısını 4 4 lük isteyen birer yıkıklar
60 YorumlaKara kaşa kara göze... Ben elendim beyler siz devam edin.
62 Yorumla
+1 yılBence türk kadınları bir kaç erkekten rus kaldınları övdüğünü duyup biraz ego yapıyorlar.. sonra da türk erkeğini gömüp zaten aklınız hep rus kadınlarda tarzında kpnuşuyorlar... Allah aşkına bir sorun kaç kişi rus kadınla çıkabildi? Yani fiziksel yapıları türk erkeğin değil, tüm erkeklerin hoşuna gider.. bu kadar takılmayın kızlar, bizi de seviyorlar.. bence türk erkeği gereksiz macoluk sorunu aşması gerekirken türk kadınları da bu kadar takıntı ve sinekten eşek yapma sorunu aşmaları gerek..
23 Yorumla- +1 yıl
Latin içeren her şey sevilir..
+1 yılO yüzden ruslarla evlenip çocuk yapınca çocuklarını alıp rusyaya kaçırıyorlar haklısın bizde çocukları alıp kaçsaydık ve erkekleri zora soksaydık bizde değerli olurduk...😐😐
90 YorumlaŞu 'kezban' tabirini şu zamana kadar hiç bir kadın için kullanmadım. Çok çirkin bir yakıştırma. Sanırım bundan sonra da kullanmam. Şu kafaları aşın artık. İnsan isimleriyle insanları yaftalamayın.
90 Yorumla
+1 yıl1- Esmerler daha çok ilgilerini çekiyor.
2- Türk erkeklerinin daha anlayışlı olması.
3- Türk erkeklerinin daha sempatik, daha eğlenmesini bilen ve sevdiğini kollaması sahiplenmesi onların hoşuna giden bir diğer unsurdur.
4- Rus erkekleri kadına değer vermiyor kabadır Rus erkekleri bu yüzden Türk erkeği çok daha çekici geliyor Rus kızlara.
Kısaca eksik olan şeyleri Türk erkeklerinde tamamlıyorlar.10 Yorumla
+1 yılTürk Erkeklerinin çoğu Rus kizlari, türk erkeklerini istiyorlar sarışın sevmiyorlar falan diye düşünüyor halbuki alakası yok rus bir kaç arkadaşımla konuşurken türk erkekleri çok baskıcı ve kıskanç sevmiyorum demişti. Doğru da
61 Yorumla- +1 yıl
Ayn baskıcılıktan nefret ederim
Ruslar guzel , müthiş de Türk kadını kezbanmış böyle bir aşağılanmayı kabul edemiyorum. Gerisini de okumadım. Rus kadını afet ama neye yarar onlarda merhamet %0, vicdan %0, dürüstlük %0, insanlık %0. Onlar bedenlerini boyarken makyaj zımbırtısıyla kalpleri de kirle pasla çalkalanır. __Tecrülbeyle sabit __
11 Yorumla
+1 yılSiz sahiplenilmekten hoşlanmıyorsunuz... varsa yoksa özgürlüğünüz... istediğiniz herşeyi hiç kimseye hesap vermeden yapmak... onlarda da durum tam tersi... Rus erkekleri Türk kızları gibi... kadınları kaale almayıp sahip çıkmıyorlar.. önemsemiyorlar... Rus kadınları Türk erkeklerinin sahiplenme kıskanma huyuna hayranlar
10 Yorumla
+1 yılvalla aha yoll orda cirkin Turk erkeklerini kimse silahh zoruyla tutmuyo isten rus kariya gitsin isteyen ona malum erkeklrre or... kadinlari severler or... kadin secerek kalitelerini fazlasiyla belli ediyor salla Turk erkekleri baskasiyla girip cikmisi cok sever evlensinlerd gorelim biz onlari 😂😂😂😂😂
015 Yorumla- +1 yıl
bizede gun dogar valla her gunn dedikodu malzemesii cikarrr biz kizlara😂😂😎rus karilari kim kimin kocasina buyuk kapak sokarsa artikk gulmektennkoparia
- +1 yıl
ne yalan mi😂
- +1 yıl
yoksa sende mi rus kari mi seviyon zoruna mi gitti kremini sur😂😎
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
ben kufur etmedimm sen oyle gorduysen😂
- +1 yıl
😂😂heee
- +1 yıl
kim ne anladiysa artik
- +1 yıl
neee😂😂😂
- +1 yıl
burcun ne-😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü Rus kızları kendi ülkelerindeki erkeklerden değer görmediği için köpek yerine koyulan tipler sebebi Ruslardanufus erkek sayısı kadın sayısına göre çok az olmasi Rus erkekleri umursamaz kıskanç değil nasıl olsa dışarıda dolu havasında olduğu için ilgiye muhtaç kendi ülkesinde deger görmeyen Rus kadınları bizim Türk abazalarin ilgisini görünce coşuyor faişeler
40 YorumlaBence arada pek bir fark yok onlar rahat insanlar öyle yetişiyor lar mesela bizim kızlar ailesinden dolayı istedikleri her şeyi yapamıyolar ama onlar serbest türk erkekleri dünyada yakışıklılık açısından fazla geride değiller ilk 10 dalar kızlar da güzellik açısından öyle
00 Yorumla
+1 yılRus kızları para ve eğlenceye bakar ama çok abartılıyorlar. Evlenip kısa sürede boşanan çok Türk Rus ilişkisi gördüm. Kendileri de diyor zaten, evlenilecek değil eğlenilecek kadınlarız diye.
60 Yorumla
+1 yılNe özelliğine bakıyorlar çok merak ediyorum :)) Yok öyle tavlık bir durum.
Ben şunu cidden merak ediyorum; Bizim kadar karşı cinsi ve hemcinsini aşağılayan bir millet var mı acabA?50 Yorumla
+1 yıl1. Kendi erkekleri votka içmekten erkeklik vazifelerini tam yerine getiremiyor. Bizim erkeklerimiz yatak gıcırtısından ereksiyon oluyor daha ortada bir şey yokken. ( Yani erkeklik güdüleri zirvede çalışıyor )
Diğerlerini arkadaşlar yazsın hepsini ben sıralamayayım.00 Yorumla
+1 yılİlk ilgide şımarmalarını
Kıskançlıklarını
Dediğimdedikçilikleri
E hatunlar alışkınlar çocuk yapsın versin erkek baksına bizimkilerle evlensinler görürüm onları ben😊50 Yorumla
+1 yılBence türk erkeklerinin kıymetini bilin. Çünkü Rusiya dahil diğer Avrupa ülkelerinde erkekler kadınlarını sahiplenmiyor, onlarda aldatma oranı çok çok daha fazla.
50 Yorumla
+1 yılSeneye kadar burdayım seneye rusyadayın Türk kızları için son şans😂şaka bir yana cevap ego ego ego yok rus kızlarında.. insan gibi konuşabiliyoruz, hiçbir art niyet yok sınır yok maddi beklenti yok, birde ordaki erkeklerden daha sıcak yakisikli ve sahipleniciyiz... ates ve barut yani..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bir türkü yüztane rusa değişmem arkadaş. Bizdede ne afet-i devranlar var maksat güzellikse. Berna koral türk sallar rusları. Kadının doğal hali makyajlı gibi.
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 928 cevap paylaştı. Bizim erkeklerin %75 i sokakta görsen başını cevirecegin türden ama egoları 1500. Kızlara derler ama ben tipiyle egosu orantısız kız pek görmedim erkek ise birhayli gördüm. Bunlara sorsan herkes peşlerinde kaale almamak gerek söylediklerini He de geç
36 Yorumla- +1 yıl
Beni gördüklerinde pek başlarını çevirmiyorlar
+1 yılRus kızları Türk erkeklerini sever çünkü Rus erkekleri kadına değer vermez türk erkekleri kadına değer verir
50 YorumlaHiçbir şeyine tav olmazlar. Hep söylenti bunlar.
110 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. O rus kızları gibi ucuz ve basit olmadığımız için kezban diyorlar ama kendileride kezbanın oğlu olduklarını unutuyolar😄
51 YorumlaBu soruyu Rus kızlarına sormak lazım. Ancak Rus kızları arasında bir şehir efsanesi var: Türk erkeği cinsellikte iyidir...
Bence de tek sebep bu Moskova efsanesi...20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhep yalan dolan ya bu pis göbekli kıllı kısa türk erkeklerine mi kaldı onlar hahaha anca lafta varlar rus şöyle rus böyle diye hayatlarında bir rusun elini bile tutmamışlar ama
51 Yorumla
+1 yıl2 nedeni var... kolay para ve tatlı dil !😊 türk erkekler rus kızlara acimadan para harcamaya hazırlar !)
50 Yorumla
+1 yılrus kızları kime tav olmaz ki türk erkeği değil para seviyorlar
50 Yorumla
+1 yılBenim baba turk😊 ve burada ki kızlar türk erkekleri sevmiyor çünkü çok kıskanç ve zor eğlence 0 o yüzden
50 Yorumla
+1 yılYakışıklı desen değiller, paraları da yok , romantik desen hiç değiller , kadın ruhun dan da anlamazlar. Ama hala rus kızı diye gezerler ortalıkta.
31 YorumlaKendi ülkelerinde bir şey yerine konmuyorlar , çünkü etrafta onlardan coook fazla , ve sürekli veren de var çok fazla. Haliyle orda hiç bir değerleri yok. Buraya gelince içlerine düşülüyor. Onlarda haliyle...
20 Yorumla
+1 yılKıllı oluşlarına... şaka maka fakat rus kadınları bulunduğu ülkenin adamlarından yeterş kadar maçoluk ilgi veyahut erkeklik vs gibi şeyler görmediği için türkiyede ki erkekler hoşlarına gidiyor. Türk erkeğinin yapısı kadını evin hanımı yapmaya odaklj olduğu için çalışmaktan bir hal olan rus kadınlarının hoşuna gidiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkürler
+1 yılBize taw olmuyorlar cebimizdeki resime taw oluyorlar (üstünde benjamin frenklin olan 100$a🤑)
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Tabiki para 🤑🤑🤑
Kadınların genetiğinde var bu 😬😂40 Yorumla
+1 yılSecmiorsa kendi bilir fistik gibi turk kizlari varken onumu dusuncez yeni nesil bomba gibi geliyor
40 YorumlaSanırım maço oluşlarına. Ama hiçbir Rus kızı, bir Türk kızı kadar yürekli ve cesaretli olamaz.
43 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarını nasıl öveceğini şaşırmış olabilirmisin
- +1 yıl
Bende böyle düşündüm hatta benim kuzenim var o öyle düşünmüyor ya
+1 yılBen Türk erkeği hayranıyım ruslari çok iyi anlıyorum
49 Yorumla- +1 yıl
Evet ben
- +1 yıl
Tüm Türk erkekleriyle evleneceksem ohoiooo biterim
- +1 yıl
Ben burada koca bulmaya gelmedim
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk erkekleri hanzo :D onu napacaz
gööött büyüten göbek büyüten tipler70 Yorumla
+1 yılRusya da erkek oranı kadın oranına göre az olduğu için rus kadınlar da haliyle komşulara kayıyor yani bizimkileri nefes aldığı için severler 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
@Agabey99 thanks 😂
Kısa ve net bir şekilde, 1. Özelliği sahiplenme, 2. Özelliği de çük. Kızın üstünden hiç inmemesi. Çünkü rus erkeği kızlarına çok ilgisiz özellikle cinsel yönde.
00 Yorumlabir kız ne kadar çirkin olursa olsun ona kezban diye hitap edilmemeli rus kızları evet cidden çok güzeller ama türk kızları yok kezban ruslar kadar iyi değil demek ne? ee git o zaman onunla eğlen hayatını ye iç yat seviş ama gerçeklerde şu türk kızı ile evlenip çoluk çocuğa karışıcaksın bide rus kızı odun türk erkeğini napsın ya?
00 Yorumlakezbanlık degilde bana göre abi yani zor abi sevgili bulması bu ulkede yha boyle karizmatik olucan ya da bahtın fazla acık olucak an ozaman öbür türlü çok saçma yani bulamıyosun çünkü sallamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılRus erkekleri eşi kimle yatmış kalmış umrunda olmuyor. Bizde durum tam tersi oldgu için kendilerini değerli hissediyorlar :D Tabi geceleri de makina gibi olmamızında etkisi yok değil :D
00 YorumlaEn önemlisi Sahiplenme. Çünkü oradaki erkeklerin cogu sorumsuz ve sarhoş. Ukraynada yasadim iki yıl.
50 YorumlaBirincisi Türk kızları candır. Kimse eline su dökemez.
60 YorumlaYa anlmiyorum burda kendi kizimizi erkegimizi niye kotuluyosunuz hepsi kotu oldugu icinmi evleniyorsunuz yapmayin
50 Yorumla
+1 yılvodka dan bunalan rus kizi raki icen türk erkeginde buluyor kendini..
30 YorumlaKültürler farklıdır, türk kızları kendine yedirmedikçe bizim cinsel açlığına yenik düşen abazanlarımız antalyada rus kovalamaya devam edecek
11 Yorumla- +1 yıl
Yalnız Manavgat da daha çok Rus var tamam mı😂😂
Masaj yapmasını bilen vücudu iyi olan bir Türk erkeği Rus kızını hemen ayartır tabi yaz beach Ortamında ha dilde önemli
10 Yorumla
+1 yılrus erkekleri kadınlara değer vermez, hor görür, ilgilenmez. türk erkeği kadına değer verir şefkat gösterir. (kroları saymıyorum tabi normal erkekler)
bu yüzden ruslar türklere yönelir yani.041 Yorumla- +1 yıl
@Tensazan trip atanlara diyin bunu ya
- +1 yıl
gerçeği kabullenemeyen 3 tane kézomuz var. sizde ilgiye ilgiyle karşılık verseniz sizide severler zaten, ilgiye trip atarsanız kimse sevmez.
- +1 yıl
aynen kardo
- +1 yıl
Benim ona hissettiklerimi hissederde ben mutlu ederim onu da siz hemen her kiz aynı kafasindasiniz ya:(
- +1 yıl
@INFINITExolsinpirits sizi seveni değilde kendi istediğinizin peşinde koşuyorsunuz sonra türk erkekleri sevmiyor diyorsunuz.
- +1 yıl
Beni seven insani ben sevmedikten sonra ne anlammi var? Ayrıca belki sevecek? Ben bunaltmam adami trip de atmm yapanlar düşünsün
- +1 yıl
@INFINITExolsinpirits adam sana karşılıksız sevgi duyuyor nasıl ne anlamı var? senin sevdiğin adam sana karşılıksız ilgi duymuyor. sonrada keşke gerçek aşkı bulabilsem diye ağlıyorsunuz sevgi pıtırcıkları.
- +1 yıl
İstediğini yapabilirsiniz sayın kezban ama size acı çektiren size köpek çeken insanlar belki bir ümit sever diye
Hoş anlayışlı ilgili olmak sizi ilgili yapmıyor yine aynı kezbansiniz çünkü size iyi davranan insanlara siz de köpek cekiyorsunuz yani sizin ilginiz alakaniz anlayışınız ulasamayi arzuladiginiz erkeklere şirin görünmek için yaptığınız şeyler şimdi yallah - +1 yıl
Boş boş konuşmayı kesin aq! Çocuğun bana itmişim gibi davrandığı da yok aklınızdaki kalıplardan kurtulun bir ilk önce bay çok bilmişler ikilisi
- +1 yıl
Asıl karşılıklı sevgi önemli peşinde kul köpek olmadım Çocuğun hatta ilk ben hiç sevmezdim. de neyse
- +1 yıl
@INFINITExolsinpirits o zaman neyin tribindesin ablacım savunduğun ideoloji ne yani? bizde senin dediğini savunuyoruz zaten.
- +1 yıl
Ayrıca gidin bunlari kendisine it gibi davranmasına rağmen peşinden kosan kızlara söyleyin asla onlardan olmam
- +1 yıl
Anca kaliplariniza göre konusun
- +1 yıl
@Tensazan Hayır beni seven ama. sevmediğim. insani. napim. hem benim sevdiğim hem de beni seven daha mantıklı olmaz mi? Hemen bunu dedim diye bana p*cc gibi davranan birine yürüyormuşum gibi algiladin
- +1 yıl
@Tensazan Sanki çocuk bana kötü davranıyor dedim tabi siz kaliplardan dışına cikamadiğiniz için inanmazsaniz inanmayin insan olun azicik ya İNSAN
- +1 yıl
@Tensazan kiricinin tikisin A-pop dinleyene bu laf yok ama? Korecanmis ben bile sinir oluyorum bu kelimeye ya. Ayrıca bir insan kpop dinliyor diye sizin gibi sığdır düşünceszdr diye kural yok sizin gibi kendi ülkesinde ki insanlara sövmüyorum ben en azindan kpop dinlesemde siz anca rus da rus deyin
- +1 yıl
@Tensazan Sırf korece dinliyorz diye yemediğimuz laf kalmadı ya lanet olsun
- +1 yıl
@Tensazan Her şey bitti korecan da korecan YETERR! NE OLDU İNSAN OL DİYİNCE DİYECEK LAF MI BULAMADİN BOK ÇUKURU
- +1 yıl
@Tensazan Salak mısın ya her korece şarki dinleyen böyle mi saniyon ah yazık sana 😂😂
- +1 yıl
@Tensazan He ayn gizli lezbiyenim ya 😒
- +1 yıl
@Tensazan Korecan değilim korecanlar değilde sen olmayasin o yazik
- +1 yıl
@Tensazan hyr be
- +1 yıl
@Tensazan aşırı açığım. hatta
- +1 yıl
@Tensazan Sen öyle sanmaya devam et
- +1 yıl
@Tensazan Onlardan olmadığım için hiç de sorun değil dediklerin havlamaya devam et
- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türk erkekleri "Türk kızları kezban, Rus kızları şahane!" der. Peki o kızlar, Türk erkeklerinin hangi özelliğine tav olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler