Çocuksu olan daha çekici
Olgun olan daha çekici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkisi de değil. Yerine göre. Yani sürekli hahaha hihihi hohoho olmadık şeylere, komik bile olmayan şeylere kendini kasa kasa gülen kız cıvıtık bir kızdır, sevmem öyle kızı. Ama gülen, kahkaha atan kızları severim ortada bir espri varsa. Yani bu biraz da kızın zekasına kalmış bir şey. Bazı kızlar olmadık şeylere, komik bir unsur hiç olmasa bile zorla gülmeye çalışıyorlar. Çok itici buluyorum öyle kızları. Burada şuna vurgu yapmak isterim. Gülen ve kahkaha atan ve bunu bolca yapan kızları seviyorum, ama gereksiz yerlerde gülen kızları sevmiyorum. Mesela bir örnek vereyim. X erkek Y kıza soruyor, kıyafetim nasıl olmuş, Y kız da hahahah diye başlıyor gülmeye, berbat bu ne, domuza dönmüşsün hahahah tipe bak hele, hihihi, hohoho. Yani bu kız aslında gülmüyor, alay ediyor gülerek. Yani demek istediğim duruma göre değişir.
Olgunluktan da ne kastettiğin önemli. Asık suratlı, sürekli ciddi duran kızları da sevmem.
Kadin biraz cocuksu ve simarik olmali. Cok agirbasli kadinla bir omur gecmez. Azicik deli olmali... Bazen cok uysal bazen cok asi... Bazen asabi bazen sakin olmali... Bazen direnmeli bazen teslim olmali... Her ne olursa her nasil olursa olsun hep sevmeli...
Bence c şıkkı da olmalı her ikisi de ☺️ yerine göre çocuksu yerine göre de olgun . Çünkü hayatını sürekli çocuksu davranan insanlarla geçirmek bir o kadarda olgun davranışlar sergileyenler bir zaman sonra etrafı tarafından yanlış anlaşılmaya maruz kalıyorlar o yüzden kıvamında olmalı ortama göre ayak uydurulmalı bence böyle olan insanlar daha çok etrafı tarafından çekiçi bulunuyor ☺️☺️
Genel tavrı karakteri cocuksuysa bir şey diyemeyiz ama bilerek tatlı görünmek uğruna böyle sebeklikler yapanlarin ağzına ıslak odunla vurmak istiyorum
Ehehe
Cevap
93Cevap
nerde ne konuşmasını bilen ağırlığı olan çocukla çocuk yetişkinle yetişkin olan etrafına pozitif gülücükler saçan her bayan benim için hep bir sıfır öndedir diyebilirim tabi ki yeri geldiğinde de karşısındaki en iyi şekilde anlayacak ve anlayışlı yaklaşacak son maddeyi bir bayan kadar erkeğinde üstüne düşmesi gerekir diyebiliriz :)
çocuksuluk ile olgunluğun dengesini ortama ve partnerin ruh haline göre güzelce kombine edebilen kadın on numaradır. Genel dünyası "olgun" ya da "çocuksu" seçeneklerinde biri olursa, monotonluk yaşatır, sıkıntı getirir. Konuya, mevzuya göre renkten renge girebilmeli her iki tarafta aslında. "ama ben bodozlama tek bir tarafım" gibi bir açıklaman varsa da, karşındaki insanı pek anlamıyor, kara kaş kara göz uğruna seviyorsundur. Partnerine fiziki özellikler kadar zihinsel özelliklerine aşık olup delice sevmek lazım. İşte o zaman o insanı gerçekten anlamaya çalışır, onun için şekilden şekile girer, empatide nirvana yapar ve rengarenk bir ilişki sahibi olursun. Hadi eyvallah...
Çocuksu olanın nazından, tribinden bıkıyor insan.
Olgunun da sürekli yargılamasından, her konu da akıl vermeye çalışmasından ve olaylara hep realist yaklamışından gına geliyor.
İkisinin karışımı olması en ideali.
Kesinlikle olgun davranan kadın daha çekicidir. Çocuksu olan kadın iticidir bana göre. Ciddi bir muhabbet etmeye kalksan cıvıtıyorlar hemen.
Olgun tabiki, cocuksu hatta bebeksi olanlar icinde 30 yasina gelmis hala 6 aylik bebek beyinlileri pistten hatta dunyadan alalim diye camiiden anons geçicem
Yeri geldiğinde çocuklaşabilen yeri geldiğinde olgun olan kadın. İnsanları saçma sapan 2 seçenek arasında bırakmaktan vazgeçin her zaman 3. bir seçenek mevcut
Olgun, nerede ne yapacağını bilen yerine göre davranan, kendini ezdirmeyen, dramaqueen olmayan, akılcı ve akıllı..
ikisi de olması gerekiyor yerine göre. Sürekli çocuksu olan kadının dalgasını geçerim sonra çeker giderim.
Olgun ve dolu hareket etmesi, konuşması hoşuma gider tabiki. Hep böyle değil ama. Arada içindeki çocuğu açığa çıkarmalı ve ben de ona eşlik etmeliyim, birlikte çocuklar gibi eğlenmeliyiz. 🙂
Çocuksu olan biri nasıl çekici olabilir ya. Çok ağır olacak bu dediğim belki ama eğer çekici bulan varsa pedofili diye şüphelenirim.
Cocuksu tavirlar bana itici geliyor..
Çocuksu tavırları olan kadınları çekici bulmuyorum. Olgun olan kadın, yerine göre davranmasını bilen kadın her zaman daha çekicidir.
Yerine göre değişir. Arasira çocuksu tavırlar göstermek cekici olabilir. Ama çok sık tekrarlamak can sıkıcı olur.
Ben çocuksu severim çünkü olgunluk benim tarzım değil insanın içinde hep bir çocukluk olmalı olgunlar bence hayatı biraz fazla abartıyor
bence her ikisinden de olmalı yeri gelince çocuk gibi nazlanmalı yeri gelince olgun bir kadın olup otoriteyi kumalı
olgun kadın ergen gibi oto moka trip atmaz.. Sorsan sitedeki tüm dişiler olgun kadın. ahhahha. Tripkolik egenlerler sizi :D
Kimsenin olmadığı yerde çocukluğumuzu yaşayalım toplum içerisinde her zaman olgun olalım
Olgun tabiki çocuk gibi ordan oraya atlayan sacma sapan konusan tipler çok itici olgun yerine göre konuşan oturup kalkmasını bilen biri cekici
abartmayacak sekilde çocuksu kadın daha çekici bence
Olgun kişiler her zaman daha çekici olmuştur oturmasını kalkmasını bilirler her zaman gençler gibi boş boşta konuşmuyorlar ezebere yani tecrübeliler görmüş geçirmiş insanlar sonuçta :)
Olgun tavırları olup özelde patlama yaşayan çılgın kadın daha sempatik benim için
Ben çocuksu seviyorum. Ama yerine göre olmak şartıyla.
Yerine göre ikisinide başarabilen kadın. Evde çocuksu dışarda ya da başkasının yanında olgun.
Çocuksu derken cilve gibi bişey herkadında olması lazım ben severim
Herşeyin yeri var. Çocukla çocuk olunur gidip ağır başlı erkeğe çocuksu tavırlar yapılmaz.
ikisinide barındırıp yerine göre kullanan vazgeçilmez olur
Ben çocuksu olduğum için eşiminde çocuksu olmasını isterim <3
Olgun ama masum kalabilen kadınlar en güzeli. 20+ yaşta bir çocuğu büyütemeyiz zaten.
Yerinde göre ama bence olgun duruş her zaman daha öndedir.
kanımca azizim ikisinde de başarılı olan kadınlar derim ben..
Ortası.. Ara sıra içindeki çocuğuda çıkarsın ortaya.
en guzel ozgur ve cekici yalniz eglenceli kadindir bence
Kişiye Göre Değişir Ama Olgunun Yeri Ayrı Ne O Öyle Sulu Sulu Çocukluk
kadın hayata neşe katar arkadaşlar olgun davranan bir kadınlada bu zor
Keyfime göre değişen kadın çekicidir. Bazen çocuksu bazen olgun.
Çocuksu tavırları olmalı kimi zaman, kimi zaman ise olgun tavırları olmalı.
Olgun.. Bizim hatun öyle mesela.. 23 yaşında ama sanki 35 gibi olgun.
Yerine göre olsun birşey isterken masum bir çocuk olsun yanımdayken olgun birisi
Olgun tabii ki hele ki Kim Jennie gibi biri olursa tadından yenmez
Bu yastan. sonra coluk cocukla ugrasamam. kafami bozmasin olgun olsun😂😂
Zeki kadın daha çekici hem nerede olgun nerede çocuksu davranması gerektiğini de bilir dozunu da ayarlar.
Çocuksu tavırları olanın neresi çekici acaba çok merak ediyorum.
Olgun tavırları olan kadın ama içinde ki çocugu da biraz olsun yaşatmalı.
Olgun kadının çekiciliği
Çocuksu kızın neyi çekici olabilir
En fazla oyuncak gibi oynarsın o da sıkar zaten
Yerli yerinde iki tavırda kullanan. İki tavırda üstündür doğal duran.
Olgun tavır öndedir bu konuda.
Çocuk gibi davranmak çok itici duruyor bence her iki cinste de, herkes kendi gibi davransın ;)
Bazen her ikisi de... Bazen hiç biri... Seversen hepsi, sevmez isen hiç biri...
olgun iyidir. çocuksu istesem gider evlat edinirim.
Olgun tabiki ya, ne o öyle bebek gibi ses çıkaran kızlar falan var sevimli olduğunu düşünüp yapıyolar bide.
Tabii ki olgun. O bebek gibi konuşanları kim sever ki ya?
Olgun her zaman iyidir lakin yatakta çocuksu olması makbuldür
Erkeklere göre kadın kelimesi bile çekici konu tartışmaya kapalı :Dd
O benim eşim 😂
Zaten tüm kadınlarda çocuksu ruh hep vardır. Olgunlaşmış çocuksu bayan diyorum :)
Hep olgunda olunmaz insanin icinde hep bir cocuk olmali hangi yasta olursan ol
olgun nerde ne yapacagını bilen kadınlar
Olgun tavırlı kadınlar bence.
aslında bu erkeğin karakterine de bağlı biraz
Genele olgun zaman zaman cocuksu
Çocuksu tavirlar şimarikliktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar