Çocuk gibi davranan neşeli kadın mı yoksa aklı başında olgun kadın mı erkeklerin göz bebeği?

Erkeklerin göz bebeği olan kadınlar saf hatta biraz salak diyebiliriz :) Eski sevgilim sık sık yok abi hatun akıllı olmucak sonra böyle oluyor derdi, yani salak olsaydım belki hala sevgiliydik :)
Çok konuşmasın bir de bebeksi davranmasın gerisi sıkıntı değil bence. Yani hemcinslerime sesleniyorum 😂😂
Olgun kadın her zaman daha güzeldir çocukluğun ağlemi yok ancak haliyle yeri geldimi birlikteyken ki bebeksiliğini de ister her insan.
Mümkün' se iki özelliği taşıyan kadın, yerine göre arkadaş yerine göre sevgili bazen çocuk huylu bazen Tripkolic birisi
Görüş
20Görüş
Kampüse girerken ajdarın nane şekeri şarkısını söyleyip, sınıfa adımımı attığımda zeki Mürenin ah bu şarkıların gözü kör olsun deyip giriyorum bilemedim.
Hayattım tadını çıkartarak yaşayan kadın yeri gelir olgun yeri gelir çocuk olursun bence herkes böyledir kadın erkek fark etmez
İkisini de seviyoruz. Kadınlarımız her haliyle ahahabska. Tamam yeter bu kadar saçmalık. Yerine göre be adaş ikisini de istediğin zamanlar oluyor.
Ne istediğini bilmesi ve bunu karşı tarafa göstermesi
Neşeli de olsun olgun da he neşe dediysem çocuk gibi de değil
Nefes alması yetmiyor muydu?
Güzelse çocuk gibi de davranabilir.
Oo tecrübe mi lazım olgun olsuncusunuz.
Güçlü (karakterce) kadın akıllı erkekleri heyecanlandırır, zayif erkekleti korkutur derdi bir arkadaşım...
Yeri geldiğince çocuk gibi yeri geldiğindeyse olgun davranan kadın
Yerine göre nasıl davranacağını bilen. Ama genelde bir baktığımızda da saçmalayan kişiler yanlarında.
Cocuk gibi davranan ne zaman neseli ; ve akli basinda davranan ne zaman olgun oldu?
4 u de farkli anlam tasir
Akilli kadin erkeği kilibik yapar. O yüzden akilli kadin istemeyiz :)
Kültürlü zeki kadın. Ama böyle sevgisini yalansız verecek dürüst insan olmalı.
Ya kusura bakmayında çocuk gibi ağzını gevşeten mıy mıy mıy konuşan kızların kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarasım geliyor 😣
Ağır başlı olacak kadin dediğin. Yeri geldimi eğlencelide olur aklı başinda bir kadın
Yerine göre her iki ozellige sahip kadın makul
Bence aklı başında ve olgun kadın
aklı başında neşeli kadın
Ay buda benim en çok merak ettiğim soru
Net bir şekilde neşeli diyebilirim
Yerine göre çocuk yerine göre olgun davranmayı bilen
En İyi Görüşler