Yıllar sonraki kendime not;
Eğer kalbinde biri çiçek açtırabildiyse onun hatrına o bahçeyi kimseye talan ettirme. Hayatta değilsen de umarım toprağına güller getirecek vefâlı insanların vardır.
☁️
Yıllar sonra ki halinize nasıl bir not bırakırdınız?

Kendime not: Her güne hayatının ilk günüymüş gibi başla. Kimse senden değerli değil. Kötülere inat gülümse. Görmek istemediğin şeye bakma. Kalp kırmamak için kendini kasma. Salak insanlarla muhattap olupta kendini küçük düşürme. Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların eline koz vermek istemiyorsan onlara zaaflarından bahsetme. Herkesi mutlu edemezsin, birazda kendinle ilgilen. Hep güçlü kal. Sana ait olmayanı sahiplenmekten vazgeç. Gülümse, mutlu görün ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam et. Sana her gülen surata kanma. Her şey sadece gözüktüğü kadardır, kendinden anlamlar yükleyip boş yere değer verme. Çok sevme. Hep yanında olmasını isteyecek kadar alışma kimseye. Her gelen mesajı ondan sanma. Boş yere üzülme. Birlikte saçmalayabildiğin insana aşık ol. Daha sana mesaj bile atmayan birinin, seni sevmesini bekleme Hatta giden kimseyi bekleme. çünkü artık ne oluyorsa gittiği an değişiyor, döndüğünde de kaldığınız yerden devam etmiyorsunuz. Belki de geri zekalının tekiydi, unutma hep daha iyisi vardır. Bir daha onunla konuşmaya çalışma, seni umursamıyor. Vazgeçmeyi öğren.👏
isyerindeki 19 yasındakı kız ve 30 yasındaki kadın beni neden dıslıyorlar :)))
hayret farkli bir soru sormussun :)
Çok komik
Eğer evlenebilecek doğru dürüst adam bulabildiği isen benden selam söyle ;) ( Aşkım gençliğim sana selam söylüyor ;) )
Cevap
8Cevap
Facebook’ta 35 yaşıma girince şey paylaşmıştım. 10 sene sonraki kendime not. Umarım sevdiğin insanla uyuyorsundur.
Hayatta kalmışsın bro. Adamsın yıkılmak yok. Devamm
Sana evlilik teklifi edecek kadar seni seven oldu mu? Yoksa hala bekliyoruz mu? Sayın ben 😄
Hayattaki en büyük zafer; hiçbir zaman düşmemekte değil,
Her düştüğünde ayağa kalkmakta...
Hayat beni çok yordu...
Seni sevdim ama sen kıymetini bilmedin
Sen yasiyonmu hala
Vay a anasını sayın seyirciler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar