Bir zamanlar her şey karışıktı. Ne istediğimi bilmiyor, bazen güçlü bazen kırık hissediyordum. Ama o günlerde bile içimde bir ışık vardı — küçük ama inatçı bir ışık. Zaman geçti, değiştim. Belki bazı hayallerim şekil değiştirdi, bazı insanlar gitti… ama ben hâlâ buradayım. Hâlâ nefes alıyorum ama hâlâ inanıyor müyüm? hâlâ seviyor muyum? ... Korktuğun şeylerin çoğu gerçekleşti çoğu hiç gerçekleşmedi. Boşa üzülmüşsün ama bu da seni sen yaptı. Sen, her şeye rağmen hep ayağa kalktın. Ne olursa olsun, hep ayağa kalktın. Kırıldın, sustun ama hiçbir zaman pes etmedin. Yıllar geçti… Belki artık aynı şeylere gülmüyorsun ama unutma, bu satırları yazan sen çok güçlüydün. Bir gün bu satırları okursan… bil ki her şey geçti. Ve sen yine gülümsedin. Gün geldiğinde belki birçok şeyi kaybettin… ama umarım kendini bulmayı başardın. Zaman seni değiştirmiş olabilir ama umarım gözlerindeki ışığı hâlâ tanırım. Eğer bu satırları okuyorsan, demek ki yine her şeye rağmen dimdik durmuşsun. Gurur duyuyorum seninle.🤍

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer