Bioenerjistim, bir ofis açtım hipnoz, spiritüel danışmanlık, reiki vb. Ofisime isim bulamadım yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılİsme gerek yok , bir kaç gün içinde zabıta il sağlık müdürlüğü ekipleri ile basar , insanlara ve inançlarını kullanarak sunduğun yalan dolan tedaviler tavsiyeler merkezini kapatırlar.
Senin hakkında da kamu davası açılır ki , bu işler falcılık büyücülük sihir yolu ile tedavi ya da terapi bir suçtur , yakanı hiç kolay sıyıramazsın.
Cevap ne yazarsan yaz , gerçekten böyle bir fikir ile yer açtınsa bu düpedüz dolandırıclıktır cunki illa menfaat alacaksındır. Bundan yarar olsaydı koskoca tıp fakultelerine gerek kalmazdı , siz gibilerde spirit spirit kanser gibi hastalıkları pufttt diye yok ederdiniz..08 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsi geçersiz mantık. Böyle bir şey mümkün olsaydı zaten senin yer açmandan çok önce okullarda kürsüleri açılmış zilyon tane uzman da mezun edilmiş olurdu. Arada çıkar , benden böyle yetenekler var doğa vergisi Allah vergisi diyen ama , sonuçta iki şey ile konu bitiyor :
1- Adamın aklı yerinde ama eli uzunluk göz boyamacılığı yapıyor ya da geçersiz mantıklar ve örnekler ile ikna ediyor , yani kısacası dolandırıcılık yapıyor.
2- Adamın kendisinin aklı kaymış durumda , şizofreni hastası ve elinden gözünden ışın çıkarıyor kendince ama , kimse de görmüyor duymuyor.
Elin rusları dediğin tipler de elçabukluğu yapamayacağı ortamlarda görüntü altında hiç bir şey yapamıyor , bir kaç tane bu şekilde kendini rezil eden " uzman " da oldu.
Sertifikaya gelince , parayı basan çok temiz bir windows şablonundan uydurma sertifika alıyor
Aç ya da açma ; ancak kanun belli ceza belli , hayırlı olsun demek dışında söylenecek söz yok. Yakalandığında baya bir külfet altında kalacağın kesin,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Merhaba umarım görüp dönüş yaparsınız bende BİOREZONANS merkezi açmak istiyorum devlet onaylı sertifikam var anestezi teknikeri mezunuyum açabileceğimi söylediler ama siz nasıl ve nereye başvurdunuz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bendecallahcizin verirse şifa üzerine yer acicam naptiniz nereye nasıl başvuru yapmam lazim
00 YorumlaBioMurat
13 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım