Cevabın nedir?
Hayatının baharında askere gitme derdi yok
Sanayi maden vs gibi ağır islerde çalışma derdin yok
Hesap ödeme zorunluluğun yok
Evlenmek için iş şartın yok
Sünnet derdin yok
Sen erkeksin ağlama sen erkeksin sert dur diyen yok (Duygularini saklama derdin yok. Cesme misali her an ağlayıp rahatlarlar)
Otobüste yer vereyim derdin yok
Cinsiyetinden dolayi Potansiyel sapık görülme derdin yok
Vasatta olsan kuaförde bambaska olma şansın var
Hayatinin birçok alanında öncelik görürsün30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl-Ev geçindirme derdi yok.
-Kücükken babadan yenilen dayak yok.
-Askerlik yok.
-Evlenirken altın parası, mehir derdi yok.
-Ev, araba sahibi olma derdi yok.
-Yat evde koca gün erkek getirsin azığı 12 saat çalışarak.
-Kadın gibi tripli, çekilmez bir varlığa katlanma derdi yok.
Kadın olmak daha iyi bence.95 Yorumla- +1 yıl
Boşanınca dul kalıyorsunuz da.
"Boşanınca nafaka ödeme derdiniz yok"
"Evde kalma derdi" demişler.
Evlenmek için birikim yapma zorunlulugunuz yok. - +1 yıl
aksine bir cok kadin ev gecindirir ayrica ev isi bitmez siz bilmezsiniz
babadan dayak yemedigini bilemezsin
askerlik yok tek o tamam
illa altin isteyecek diye bisey yok bazi kizlarda
ev araba olma derdi var
bilmiyom belki senin yasadigin yerde oyledir ama benim gordugum kadariyla kadin hem calisiyo hem cocuklarini okula gonderiyo onlarla ilgileniyo
- +1 yıl
Istisnaları göstererek genelleme yapıyorsun.
+1 yılYanlış anlamayın kimsenin zekasına laf etmiyorum ama hani biz bayaa kompleks düşünürken siz dümdüz bakıyorsunuz ve kafaya bir şey takmıyosunuz ya ona bayaa özeniyorum
41 Yorumla
Yaa ben soracaktım ama bu görseli 😃 Yorum da güzel olmuş 😄
Daha özgür olduklarını düşünüyorum ve bu duruma özeniyorum.02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
51Cevap
+1 yılValla kadın olmak varmış yaa.
-Sünnet derdi yok
-Askere gitme derdi yok
-Antropoz derdi yok
-Boşadın dul kaldın mahalle baskısı yok
-Alet pantolona kaçınca elle düzeltme derdi yok
-Eve ekmek getir derdi yok..
-İş arama derdi yok heryer bayan eleman arıyo
Sal g. t. ü göbeği yavrum kuaföre kafeye kadınların tek terdi altın gününe dördüncü bulamamak..62 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂Iyi laf sokmussun
- +1 yıl
@Lifeisshourt aklıma ilk gelenler bunlar daha bir dünya şey var
Bunu yazanda amma zor görmüş kadınlığı ha. Her şeyin zor ve kolay olabilecek yönleri vardır ve erkekliğinde zorlukları var elbet. Sanki onlar için hayatın çok kolaymış gibi lanse edilip kadınların zor bir yaşam sürdüğünü belirten şeyler söylemek itici ve gıcık geldi bana
23 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum. Bunları yazan kişi bariz tembel. Kadın dediğin bunları şikayet etmeden yapandır. Kutsal görevi (Anneliği) kadınlara bahşetmiş Allah. Daha ne diyim ki?
- +1 yıl
İşte bunu diyorum. Zor geliyorsa Rüzgar Erkoçlar'ı arasınlar. Yardımcı olacaktır kendilerine..
+1 yılHocam ağır iş oldu mu erkekler yapıyor. Askerliği sadece erkekler, sünnet derdi. Olur olmaz yerde ereksiyon, büyük utanç verici, hesabı vermek ağır taşımak, bunlar da bizim dertlerimiz. Ha bir de düğünde tüm masraf damat tarafının neredeyse tüm stres de onların.
10 YorumlaTepki alacak bir yorum olacak ama. Ortalama bir güzelliğin varsa, 250 gramlık bir varlıkla elde edemeyeceğin şey de yok.. Hayatınızın handikapı. Bunların hepsine bedel. Hamilelik demişsiniz, aşerip karın ağrısını çektirdiğiniz erkeğe bir sorun bakıyım. Hamilelik kime zormuş. Neredeyse hepsine cevap verebilirim ama bence yazdığım şey hepsine bedel.
10 YorumlaDaha özgür bir hayata sahip olmaları.
121 YorumlaSalağa yatıp çevrenin aklını almak
Mekanlara damsız girip kuruş hesap ödememek
Bir kez verme ihtimaline karşılık defalarca almak
Sıkışınca kokarcanın koku salması gibi gözyaşını veretmek.
Sırf giysi çeşidiyle kutsala bağlamak.
Tak türbanı hoopppp anasın kutsalsın dokunulmazsın20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde sünnet oluyoruz diyen erkeklere ay başı olmuyorsunuz ve çağımızda bu olay gelişti artık acı çekmeden de sünnet olunabiliyor onun dışında askere bizde gideriz bir askere gidiyorsunuz diye erkek olmanın zorluğu adlı başlığa koyuyorsunuz. Sokağa çıktığınızda tedirgin olmuyorsunuz arkanızdan annecim dikkat et kendine ne olur gibi sözler işitmiyorsunuz. Tek derdiniz ev geçindirme o devirde bitti artık çağımızda erkeklerin eline bakılmaması için okunuyor kadınlarımız çalışıyor..
30 Yorumla
+1 yılOkuma zorlunluluğu yok
Çalışma zorunlulugu yok
Evlenirken kimse evi var mı arabası var mı diye sormaz
Kavgalarda toplum haklı görür
İlk açılan olmana gerek yok
Hesap ödemene gerek yok
Askere gitmene gerek yok
Pozitif ayrimciliklar v. s23 Yorumla- +1 yıl
kendinden başka bir erkeğe el açmanın yaşattığı iniciti durumlarla karsılasmamak için okuması gerekiyor , ailesine eşine sevgilisine yardımcı olmak istemeyen bir kadının olmadığını düşünüyorum bu yüzden pek çok çalışan kadın var ha bir de işten gelip evde yaptığı işler var ama bu nedense onun göreviymiş gibi adledildiğinden söylemiyorum bile , ev araba almak için uğraşan pek çok kadın var sormasalar bile, ne için kavga ettiğinize bağlı sırf kadın olduğu için mahkemede yargılanmamaları gerekirdi , bizim de duygularımız var ve eğer hislerimizden eminsek açılıyoruz , hesap ödemek istediğimizi pek çok defa dile getiriyoruz , askere gitmediğimiz doğru ama gerekirse onu da yapacak pek çok kadın var
- +1 yıl
Dediklerin doğru
Ama benim dediğim zorunluluğun olmaması,. Yani yapmazsan bunları sana kötü gözle bakmazlar anlamında demiştim
Mahkemeler konusunda ise diğer mahkemeleri bilemem ama boşanma mahkemelrri kadından tarafa oluyor hep
- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGece dışarı çıktığında ‘ay başıma bir şey gelir mi’ diye ürkme derdi yok, çok özeniyorum. He bide gömlek giysin, dar tişört giysin vb. öküz trene bakar gibi bakan insanlar yok dışarıda, bide ona çok özeniyorum.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle özgürlük. Ne yaparlarsa yapsınlar ‘erkektir yapar’ denmesi. Sürekli çocuk olarak görülmeleri 30 yaşına gelmiş bir adam için bile erkektir normal geç olgunlaşır deyip cehaletin önünün kapatılması ve daha neler neler.
23 Yorumla- +1 yıl
@Ararat344 yaşadıgımız ülkede kadınlara göre evet
Çok güzel dedikodu yapıyolar be.
Ben ahmetle oturup mehmeti çekiştirirken sıkılıyorum. Mehmetide çağırıp hakani çekiştiriyoruz. Sonra hakanıda çağırıp ömeri. Ömerde gelince plesteşına gidiyoruz.22 Yorumla
+1 yılSonradan kazanabileceğin özelliklerin yerindeyse kimse yakışıklılığına bakmaz. Zenginsen, spor yapıp kas geliştirdiysen, kültürlü ve yetenekliysen yakışıklı olmak gibi zorunluluğum yoktur. Kadınların üzerindeki gibi bir güzellik dayatması yok yani.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Gecen bol olsun.
Çok saçma bir tweet. Hayatın iki cins için de hem kolay hem de zor yanları vardır. Bunu sadece kadınlar hayatın bütün yükünü, zorluğunu üstlenmiş gibi göstermeye gerek yok.
16 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir özelliğin için bunu diyeceğimi sanmıyorum.
“İnsan; geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir.” Charles Bukowski10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum. Okurlar, beceremezlerse kocaya kaçarlar. Onu da beceremezlerse babalarının yanına çökerler. Çalışmalarına da gerek yok. Nasılsa çalışsalar bile askıntı oluyor derler, hoop yatış. Hepsine mal etmiyoruz tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
Son cümlemi okumadan bir hışımla peh peh peh demişsin.
+1 yılBen hep saçlarına özeniyorum ya. Kısa saçın bile kadındaki bakımı çok zor. Uzun saçın da düzleştirme, bakım yapma ve daha bir sürü derdi var. ama erkekler öyle mi? İki jöleyle hazırlanıveriyorlar :D
01 Yorumla- +1 yıl
Düz bakıyoruz düz, ondandır. Bir tebessüm etsek, bir göz kırpsak tav oluyorsunuz zaten. Ekstra bakım için çabaya gerek yok.
Hayat düzenini kurmuş , artık tamam, demlenme döneminde olan, olgun düşünen disiplin sahibi kişileri gördüğümde KEŞKE BENİM OLSA demiyorum ama HAYRAN lık duyarım..
00 YorumlaErkeklere göbeği sal dıonuz sizde bıyığı sakalı salıonuz kaşlarınıı aldırmıonuz yalandan kuaföre gıdıonuz uçlarından kestıronuz İnsan gider ağda yaptırır pavyoncu bekır abi gibi gezıonuz ldkdkdk
00 Yorumla
+1 yılSal götü göbeği demiş de o kadın öyle erkeklere bakıyor mu peki?
31 YorumlaHaklısın
+1 yılEvde kaldin derdi yok 35te de evlenseler normal karsilaniyo ben 27 oldum hep bir toplum baskisi 😈😬 he bir de ağda 😩
14 Yorumla- +1 yıl
+1 yılArkadas zaten saymis sayacagi kadar ama yine de kadin olmak daha iyi😆
30 Yorumla
+1 yılGüçlüler ya. En çok bunu kıskanıyorum. Kolumu tutsa birsey yapamam zoruma gidiyo
20 YorumlaKadın olmaktan ve taşıdığım özelliklerden gurur duyuyorum artı bir özelliğe gerek yok😌
21 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşe Eig demeyen sisteme eleştiririm.
+1 yılBiz mi diyoruz yuzunuze badana yapin diye biz mi diyoruz 90-60-90 olun diye.
210 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmayana bakmiyorsunuz ama söylemiş kadar oluyorsunuz yani
- +1 yıl
Niye birileri sizi begensin diye yirtiniyosunuz ki? Kendi basiniza is cikariyosunuz sonra erkek suclu.. Ha s*ktir ordan
- +1 yıl
lan s. g yalaka herif
- +1 yıl
g*tunuz siz kaldiriyosunuz zaten bunlarin allahin abazalari sonra kendilerini bisey saniyolar
- +1 yıl
ben kufur ederken kadin erkek ayrimi yapmam hakediyomu etmiyo mu diye bakarim kapişş..
- +1 yıl
aaa cok ayip siddete karsiyim :D
Kilo alma dertlerinin olmaması arada fazla abartanlar var onun dışında çok yiyorlar ama kilo almıyorlar
03 Yorumlaİstediğiniz saatte rahat rahat gezebiliyorsunuz ya onu istiyorum. Eşitlikçi bir ülkede yaşamak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılHazır cevap kişiler ve üstün yazar ve şairler mesela Harry Potter i yazan hayal gücü. Sakarya Türküsü ve Kaldırımları yazan şair hep özenmişimdir..
00 Yorumla
+1 yılBunlar bende de yok erkek miyim ki acabaaağ
Tam olarak göbeği salmış oturuyorum bir tavlam eksik djskdkd00 YorumlaPozitif ayrımcılık karşı cinse karşı daha fazla. Bizde de olsa keşke derim
21 Yorumla
+1 yılBen halimden memnunum ama fotoğraf rahatsız edici çünkü bilmediği bir hayatı çok basit diye yorumlamış.
10 Yorumla
+1 yılBöyle dişli dişli trip atıyolar ya. Bende istiyorum la o özellikten. 😂
10 Yorumla
+1 yılSabahlari ise giderken suslenme dertleri yok 10 dk da hazir 😃
13 Yorumla- +1 yıl
8 30 da iş başlıyor alarmı 8 22 ye ayarlıyorum 4 dk hazırlanıyorum 4 dk da işe gidiyorum ve hiç bir zaman geç kalmadım
- +1 yıl
Ee yani bu kadar iste😊
- +1 yıl
😂😂 ama kızlarında doğal. Halleri bir başka. Güzel oluyor bence sabah ilk uyandıkları o uykulu hali
+1 yılKarşı cinsin benim olmasını isteyebileceğim bir özelliği yok.
10 Yorumla
+1 yılŞu yazılanlar turkiyede geçerli bir kaci dışında. Her yeri bizim milletimiz gibi sanmayın
20 Yorumlabazen gözlerim keşke mavi olsa diyorum erkeklere çok yakıştırıyorum
00 Yorumla
+1 yılbir bakışı vardı gözlerinde biterdim. Hee göz dediysem renkli de değildi ama güzel bakıyordu. Neysee
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadar düz yaşamak, düz bakmak isterdim hayata...
00 Yorumla
+1 yılDoğrusu eşi erkek kadın fark etmeden eşi vefat edene dul, boşananlara ise bekar denilmesi.
00 Yorumla
+1 yılKendim gibisini bulsam aşık olmam direk taparım. 😀 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl birisinki sen
Hiç düşünmedim öyle bir şey. Buna kendimi seviyorum demek gibi bir şey denir sanırım.
00 Yorumla
+1 yılaynen ev geçindirme derdi var ailesini koruma derdi var herşeyi uckuruk olmamak derdi var ama bunu anlayacak kız yok
22 Yorumla- +1 yıl
aynn
Dogru valla ozellikle adet hamilelik dogum menepoz cok zor ff
01 Yorumla
+1 yılRegl dönemi ve hamilelik ağrısı cekmiyorlar. Rahatlar
00 Yorumla
+1 yılRegl dönemini yaşamıyor olmaları her ay işkence çekmiyorlar.
00 YorumlaYüreğindeki saflık iyi niyet ve zekası😍
#kesinbilgi Dehrin için😊00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen heç bir sey demiom kişke benem ossa dedim yasamaz mk 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBaskı felan yok istediği zaman istediklerini yapabiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılErkekliğin de zorlukları var ikisi de kendine göre zor bence
10 Yorumla
+1 yılOff kadınız biz ya neden moralimizi bozuyorsunuz bunları hatırlatarak 😭
00 Yorumla
+1 yılBen demiyorum hepsi kadin olmak icin g. otunu yirtiyor daha ne olsun
00 YorumlaHiç bişey beni öyle dşünmeye itemez kadın olmaktan çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılSpor salonlarında kas yapmak için saatlerini harcayanlar kim nasıl kilo derdi yok
00 YorumlaÖyle demesi kolay evlenip boşanan erkekler ikinciyi bulmakta zorlanıyor
21 Yorumlaİste. Bizim milletimiz onu demiyor onun yerine tam tersini söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke kızlar gibi biz de etek giyebilsek 😂 şu yaz sicaklarinda oh mis gibi aşağıdan rüzgar ala ala daş. şağımız ı havalandira havalandira serin serin gezeriz.
00 Yorumla
+1 yılO altındaki şeyle dünyayı fethedersin hala kadınlığın kötü tarafını sayıyorsun ya
10 Yorumla
+1 yılRegl derdinin olmaması. Diğerleri hadi neyse de bu çok kötü :d
00 Yorumla
+1 yıl😅 tarihini araştırsın sebebini bulur bu her kimse detaydaki Cennette yasak elmayı yiyen Havva annemiz şeytana uysun cezasızmı kalsaydı Rabbim tüm insanlığa aynı cezayı vermiş 😉
00 Yorumla
+1 yılMakyaj parası Yok ayakkabılar için para derdi YÖK tak çantanı alışverişe trend kaçıyor yok iyi değilsin beni anlamıyorsun yok naz caz Yorgun’um sanki bütün gün hama şık yapıyor
00 Yorumla
+1 yılErkek olmak basitliktir bizler tanrıcayız ürenenin kaynağı lol
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Karşı cinsin hangi özelliği için "aaa ne kadar güzel keşke benim olsa" diyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler