Güzellik & Bakım Daha önce birisi size "keşke güzel olsaydım" dedirtti mi? benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizi dış görünüşünüzle vuran, kendinizi beğenmemenize sebep olan oldu mu? #benkendall Daha önce birisi size "keşke güzel olsaydım" dedirtti mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. İnsanların benim hakkımda dedikleri bir şey için keşke demem gadası. Çünkü bu kendime yaptığım saygısızlık olur. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Yoo ben kendimi beğeniyorum kimse için bu sözü kullanmam. 0 0 Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Bazen dedirten oluyor ama sonra "sen kimsin lan!" diyorum kendime bakıp Rabbime hamd ediyorum..Beğenmeyen de kendi bilir..#Vesselam 0 0 Yorumla
NA-KD Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl dedirten olmadi. ben kendimi herturlu kabullenmisim, baskalari cirkin demis ya guzel demis pek umurumda degil 0 0 Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Zaten yakışıklıyım. Daha yakışıklı olamam kendimi geçemem. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı. Güzel kızların yanında Kekoları görünce ahhh KEKO olmak vardı diyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Hayır çünkü güzellik algısı bu kadar can yakacak bir şey değil bence. Kimse bana bu hissettirmedi şükür. 0 0 Yorumla
Selda26081994 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Öyle bişeye imkan yok aşırı beğeniyorum kendimi 1 1 Yorumla Vastalord10 +1 yıl Beğenmelte haklısınız Yorumla
ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Hayır ben her zaman için hâlimden memnun oldum 0 0 Yorumla
parasızlar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl hatırlamıyorum ama deseler bile umrumda olmaz 0 0 Yorumla
ıdkseth Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bütün tiktok kızları 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yalan onlar abiciğim Yorumla ıdkseth +1 yıl Bir şekilde güzeller ama Yorumla miroveteene_ +1 yıl O kadar boya yapıyorlar inanma Yorumla ıdkseth +1 yıl Peki :') Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İnsanların benim hakkımda dedikleri bir şey için keşke demem gadası. Çünkü bu kendime yaptığım saygısızlık olur.
Yoo ben kendimi beğeniyorum kimse için bu sözü kullanmam.
Bazen dedirten oluyor ama sonra "sen kimsin lan!" diyorum kendime bakıp Rabbime hamd ediyorum..
Beğenmeyen de kendi bilir..
#Vesselam
dedirten olmadi. ben kendimi herturlu kabullenmisim, baskalari cirkin demis ya guzel demis pek umurumda degil
Zaten yakışıklıyım. Daha yakışıklı olamam kendimi geçemem.
Güzel kızların yanında Kekoları görünce ahhh KEKO olmak vardı diyorum 😂
Hayır çünkü güzellik algısı bu kadar can yakacak bir şey değil bence. Kimse bana bu hissettirmedi şükür.
ah ah yarama basma be kendal
Öyle bişeye imkan yok aşırı beğeniyorum kendimi
Beğenmelte haklısınız
Dedirtti. Dibim düşmüştü beee
evet ünlü bir kadın dedirtmişti
Hayır ben her zaman için hâlimden memnun oldum
hatırlamıyorum ama deseler bile umrumda olmaz
Dedirtti
Hiç öyle bisey olmadı
Hayır
asla.. o kimki
Asla güzel olamam
evet :/
Hayır ben güzelim zaten
Hayır
Yok olmadı
Keşke yakışıklı olsaydım dedirtti
Dedirtmedi
sürekl "keşke yakışıklı olsaydım" diyorum.
Evet olmuştu.
Evet hep oluyo
Nööö :d
Bütün tiktok kızları
Yalan onlar abiciğim
Bir şekilde güzeller ama
O kadar boya yapıyorlar inanma
Peki :')