Mutlu akşamlar herkese🦋 Var mı böyle dışarda görünce çok beğenip keşke sadece benim olsa diyip iç geçirdiğiniz birileri. Hadi gelin yorumlara yazın konuşalım💚

Mutlu akşamlar herkese🦋 Var mı böyle dışarda görünce çok beğenip keşke sadece benim olsa diyip iç geçirdiğiniz birileri. Hadi gelin yorumlara yazın konuşalım💚

Fizik olarak defalarca olmuştur. Ama bir tanesini bile tanıyınca bu güzelliğin altında böyle bir karakter mi gizliyormuş diyerek çok vazgeçtiğim oldu. Keşke benim için kendi hatam yüzünden kaybettiğim insanlar için söylenmelidir.
Sevgilerimle 🌹
Hayır olmuyor.. çünkü bir kızı ya da kadını tanımadan bunu demem.. tanımam lazım önce ve samimi olmam lazım ama karşılıklı duygu olmadıkça yine bir şey hissetmem. ama keşke ben de sevilseydim diyorum her zaman
Çok sık olmasa da zaman zaman gördüğümüz güzellik veya duyduğumuz hayranlığa bağlı olarak olabiliyor böyle şeyler.
😊
Teşekkür ederim 💐
Zamanında olmuştu gadası
Harikasın teşekkür ederim 🙃
Cevap
21Cevap
Dışını görüp içini bilmeden kimse sevgilim olsa demem diyemem önemli olan huyu
Hayır uzaktan birilerine imrenmek bana göre değil.
Dışını beyendiğim kim olduysa içi fıs çıktı. Öyle kaşına gözüne bakıp pazardan elma seçmeye benzemiyo bu
Güzelliklere sadece bakıp sözelde hakkını vermekle yetinirim.
Buna benzer keşkelerim yok.
Yalan yok çok derim öyle içimden ve aklımdan. Yalnız sırf görselliğinden dolayı. İşte görsellik bu kadar önemli bir şey.
Boyu posu endamı için demişimdir ama ses tonu ve diksiyonu da iyiyse iç geçirmişimdir. Hepsinin bi kişide toplanması mucize gibi 😂
Dışarda kimseye alıcı gözle bakmam. Dolayısıyla öyle bir iç de geçirmem. Ama filmlerde izleyip de keşke dediklerim oldu, oluyor da.
Evet sokakta birini görüp beğensem hemen öyle diyorum 😀
Sevgili yapmıyorum ama ufaktan düştüklerim oldu
valla bunu sadeve hugh jackmana söylüyordum bir de henry cavill’e ama hugh gaymiş yıkıldım 🥺
Bu cümleyi hiç kimseye kurmadım daha. Keşke benim olsa diye de başlayan bir ilişkim olmadı.
Dış görünüşe bakarak etki altında kalan biri değilim.
Kişiliğine, benliğine gördüklerim için, keşke böyle bir sevgilim olsa dediğim çok oluyor. 😄
Maalesef hayır... Karşılaşmadım öyle biriyle...
Birinin de benim için "keşke benim sevgilim olsa" diyeceğine ihtimal vermiyorum...
Sadece beğendiğim oluyor
Hayır bu cümleyi hiç kurmadım 🤔
Oldu ve kendisi sevgilim
bu kız için o söz denir
Eskiden birisi olmuşdu , oda hoşlanıyormuş.
O kadar iç geçirmişsem benim olmuştur zaten
Olmadı çünkü 2 sn de soğuyan bi insanım
Yok sadece hoş buluyorum bazı kişileri
Üniversitede demiştim ve olmuştu :D
Kimseye alıcı gözle bakmıyorum
Oldu ve şu an flörtüz
evet ama şimdiki sevgilimde çok yakışıklı
Evet hemde çoooook
E illa ki olmuştur...
Hayır demedim dediysemde hatırlamıyorum
Evet oldu ama nasip olmadı hiç 😂
Eskiden dediğim olmuştu ama hiç olmadı 🙁