Güzellik & Bakım 2 ay Güzel kızlara bakinca keşke bende öyle olsaydım diyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 tipim yuzunden sevilmedim Güzel kızlara bakinca keşke bende öyle olsaydım diyorum? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Herkesin kendine göre bir cazibesi vardr 0 0 Yorumla
rzahsynv Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 89% 2 ay Güzellik göreceli bir kavramdır. Kendine olan güvenin ve özgüvenin, seni daha çekici hale getirecektir. 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 2 ay Valla bizim abazanlar tipe bakmıyor, çok takılma böyle şeylere bas makyajı devam 0 2 Yorumla Soran 2 ay hiç bakan ykk Yorumla KaanCarry 2 ay Bizede bakan yok napalım, tek tabanca en iyisi boşkoyyy Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Sana bir şey diyeyim mi boş tenekelerle uğracağına yalnız olmak en iyisi 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay beynin güzel olsun güzellk gecici 0 1 Yorumla Soran Yeni 2 ay gecicysr niye önemli Yorumla
Gölgejkl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Boş ver o kadarda önemli şeyler değil aslında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Erkeklerde sevilmedi yapcak bir şey yok 0 17 Yorumla Soran 2 ay tipin yuzunden değil ams Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tipim yuzunden de bakmayan olmuştur tabi Yorumla Soran 2 ay nerden biliyon Yorumla biseysorupcikicamabi 2 ay Abi kıyamam sana Yorumla Cevap sahibi 2 ay Abi deme lazim olur 😂😂😂 Yorumla biseysorupcikicamabi 2 ay Abi sşdşdçeleld Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yaşıtız senle ne abisi Yorumla biseysorupcikicamabi 2 ay Doğru değil ki yaşım 😔 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yas kaç Yorumla biseysorupcikicamabi 2 ay Boşwer😻😻 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tkp atsana sen Yorumla biseysorupcikicamabi 2 ay Boyun kaç söylersen olur Yorumla Cevap sahibi 2 ay 180 ama ne alaka Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gel birlikte valo oynarız 😂 Yorumla biseysorupcikicamabi 2 ay GELİYORUM Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gel hadi 😊 Yorumla biseysorupcikicamabi 2 ay Tamam aşkım Yorumla
Kinayeli12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay Ailen bulir birini sana 0 1 Yorumla Soran 2 ay bu yüzden mutsuz değilim Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 123 , eic 90% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 518 cevap paylaştı. Hadi be 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkesin kendine göre bir cazibesi vardr
Güzellik göreceli bir kavramdır. Kendine olan güvenin ve özgüvenin, seni daha çekici hale getirecektir.
Valla bizim abazanlar tipe bakmıyor, çok takılma böyle şeylere bas makyajı devam
hiç bakan ykk
Bizede bakan yok napalım, tek tabanca en iyisi boşkoyyy
Sana bir şey diyeyim mi boş tenekelerle uğracağına yalnız olmak en iyisi
beynin güzel olsun güzellk gecici
gecicysr niye önemli
Ne varmiski tipinde
Boş ver o kadarda önemli şeyler değil aslında
Erkeklerde sevilmedi yapcak bir şey yok
tipin yuzunden değil ams
Tipim yuzunden de bakmayan olmuştur tabi
nerden biliyon
Abi kıyamam sana