Hiç keşke yakışıklı olsaydım dediniz mi?

Bu dünyada yakışıklı biriysen özellikle model gibi olabilecek en iyi hayata sahip oluyorsun. Çirkin değilim ortalama bir tipe sahibim tam bir kızla tanışıyorum açılmak istiyorum sonra oğlum bu kız bu güzellikle sana bakmaz diyorum. Bugün bir kaç aydır tanıştığım çok güzel bir kıza bütün cesaretimi toplayıp açıldım 10 saniye durdu yeni bir ilişkiden çıktım şu an hayatıma kimseyi almıyorum dedi sonra seni üzmek istemem vs klasik şeyler yakın arkadaşı ile konuştum ilişkiden falanda çıkmamış. Bazen diyorum ki ne b*ka geldim bu hayata lan bir tane güzel bir kız ile uzun süreli ilişkim olmuyor olsada ciddiye gidemiyor 2 yıldır bıraktığım sigaraya yeniden başladım abi bı insanın hayatı neden bu kadar kötü olur öleyim mi a q napayım ben benim elimde olsa istemezmiydim model gibi çok yakışıklı mavi gözlü olmak yok işte elimde değil abi böyle durumlar yaşayınca kendi aileme düşman oluyorum neden beni dünyaya getirdiniz diye içimden. Diliyorum Allah şu anda canımı alsada en azından şu durumları yaşamayayim.
Hiç keşke yakışıklı olsaydım dediniz mi?