Allahın her günü bu sözle uyanıyorum. Diyorum yakışıklı olsam sevdigim kız beni severdi. En azından birileri severdi. Herhangi bir mekanda rahat olabilirdim. Rahat davranabilirdim bazen hic konusmadan kızlari etkiyelebilirdim. Hatta onlar gelir konusurdu. Ama gel gör ki tipsizlik cehennemindeyim çıkış yok. Ulan keşke yakışıklı olsaydım diyen var mı ben gibi?
Cevabın nedir?
+1 yılYakışıklılık ve güzellik ilk zamanlarda etkilidir sonra yerini zekaya ve düşüncelere bırakır. Eğer yakışıklı olmak istiyorsan ve bunu çok dert ediyorsan estetik yaptırabilirsin. Ama o da olmazsa kendini geliştir her konuda konuşmasını öğren ilgi çekici olursun yine. Her şey tip değil diyen arkadaşlara katılıyorum. Biz kızlar sanılanın aksine tipe çok bakmıyoruz. Ergenlikte bakıyoruz işte sonrasında önemi azalıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılIs isten gecince neden kendimi yietayim. Obur adam sirf yakisikli diye konusmasa bile kiz tavliyor. Biz anca kirk takla atalim onuda yapinca gozunuzden duselim 😞
- +1 yıl
Her şey hakkında fikrin olursa cevapların zekice ve düşündürü olursa insanları hayran bırakabilirsin. Biliyorum bazı insanlar dış görünüşe çok takılıyor ve bence bu yanlış bir şey ama herkes öyle değil. Dış görünüşe bakıyorsa bırak baksın sen iyi birisi olup çok kültürlü ol
En İyi Cevaplar
+1 yılolay dış görünüşte bitmiyor
Tamam büyük katkısı var ama bakımlı, giyimine kuşamına dikkat eden, saygı gören, sevilen çevresi olan biri olmak için görünüşünün iyi olması sadece bir etken
Bu tamamen değiştiremez (görünüş)00 Yorumla
Olmayınca olmuyor işte her gün düşünüyorum keşke daha yakışklı olsaydım diye özgüven diye bir şey kalmıyor önemli olan kızların bakıp bakmamasıda değil herhan gibi bir insanla tanışırken öncelik hep dış güzellik Allahda bizi böyle yaratmış işte aynaya yumruk atasım geliyor yüzümün derisini soyasım falan ama bizde böyleyiz işte her zaman arka planda kalıcaz :)
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru vallahi
+1 yılkardeş bende aynı 26 yaşındayım sevgilim olmadı bakma sen onların tipe bakmıyorum dediklerine yalan dolan eğer yakışıklı olsak peşimizden koşarlardı...
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu küçük yaşta öğrendim. Onlara hic ianmadım gözlerimle gördüm 😞
- +1 yıl
öyle kardeş ancak seni ve beim gibileri bizim gibiler anlar gerisi hikaye... bu memlekette yakışıklı ol kızlar kendini dizdirmek için sıraya geçiyor... benim bir arkadaşım vardı yakışıklı bekar evinde kalıyordu...1 senede 16-17 kızla ilşkiye girdi şimdide evlendi... bak bende hala sevgilim olmadı bırak sevgiliyi evlenecek kız bile bulamıok
Soran+1 yılBenimde vardı öyle arkadaşlarım. Yine o az benimki haftalık 3 4 kız kaldiriyordu. Bazilarinin sevgilileri vardi cocuk yakisikli olunca gelirlerdi verirlerdi. Agzini acmazdi kizlar numara verirdi. Hepsi yalanci yemin ederim 😞
- +1 yıl
öyle be kardeşim malesef bende aynı durumdayım napalım bizde böleyiz o da bir şans işte... yakışıklı olan mutlu kızlar peşinden koşuyor yalan dolan yani ben inanmıyorum hayatları palavra
Soran+1 yılEn iyisi boyle yasamak ne yapalim el mahkum.
- +1 yıl
varya benim arkadaşım artık tiksinmişti kızlar geliyodu beni eve götür diye yalvarıyordu
Soran+1 yılEvet oyle namussuzlar 😞
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
12Cevap
yakışıklı olmak veya güzel olmak sadece görunustur bro kendine bakarsan bakım felan yaparsan spor felan zaten kendini yakışıklı felan bulursun neden kendini bu kadar küçük gösteriyorsun ki değmez herşey görünüş değildir
11 Yorumla- +1 yıl
Yaw he biz her zaman arka planda kalcaz
hayırlısı be kardesım , sımdı yakısıklo degılım dıye ısyan edıyorsun , yakısıklı olsaydın sevdıgın kızda senı sevseydı brlkı daha mutsuz olucaktın boyle dusun, olumlu yaklas
01 Yorumla- +1 yıl
yakısıklı olsaydın sevdıgın kızda senı sevseydı brlkı daha mutsuz olucaktın boyle dusun, olumlu yaklas
bu nasıl bir yaklasım tarzıdır? Adam hayatkindeki memnuniyetsizlikten veya istediği hayatı yaşayamamaktan bahsetmiş sen ise YAKIŞIKLI OLUP SEVDİĞİ KIZLA BİRLİKTE OLUNCA MUTSUZ OLACAKTIN gibi bir cümle kurmuşsun
hayatta YAKIŞIKLI olmak elbette seni rakiplerinden sıyrıltır tek başına yeterli değildir ama ÖNEMLİ BİR ETKENDİR ve sen MUTSUZ olacaktın gibi KÖTÜMSER bir cümle kurmuşsun ve elinde 2 tane önemli şeyler varken
-YAKIŞIKLI OLMAK
-SEVDİĞİN KIZIN SENİ SEVMESİ
KUSURA BAKMA ama bu ikisiz varken MUTSUZ olman FAZLA LÜKS
Kabul edilebilir ve MOTİVASYON SAĞLAYICI bir cümle değil
sadece BAHANE ÜRETMİŞSİN
Ben o kadar çok insan gördüm o kadar çok insan tanıdım ki. Yakışıklı olmak falan değil bu söylediğin konu nasip işi nasibin de yoksa istersen dünyanın en yakışıklı adamı ol olmaz.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım her şey dış görünüş değildir, kadınlar kendine güvenen, konuşmasını bilen, özgüveni yüksek erkeklerden etkilenirler. İstediğin kadar yakışıklı ol bunlar yoksa şansın düşüktür.
01 Yorumla- +1 yıl
bırakın bu yalanı dolanı ulan dışarda gördüklerimiz uzyalımı yalan dolan hepiniz dış görünüşe bakıyonuz yalancvılar
tm dış görünüş önemli dediklerinde haklısın bemde ole düşünüyorum ama ne insanlar var kolu bacağı olmayan bir de onları düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılIyi onlar var diye biz onlari mi dusunelim. Yakisikli guzel insan cok mu dusunuyoe onlari. Hayatin yukunu biz cekiuruz
- Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle diyorsan şey diyeyim Allah çirkin şansı versin
00 Yorumla
+1 yıltipsiz seni olamazsin artikkk byle tipsiz şekilde ömrünü gecircen haha😄
01 Yorumla- +1 yıl
Şaka yapiorm broo takma kafana sen mesaj at ben sana hemen manita yaptiriyim âmâ verceğim taktikleri herkeze sylemiycen tamammi🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılKanka Ben ne güzel kızlar gördüm yanında hödük gibi olanlar var Hiç Sorun etme :)
00 Yorumla aslinda kadinlar tipe bakmaz giyim ve ozguven durus toplum icinde nasil konustugunuza bakarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben de diyorum keşke güzel olsaydım. O zaman gerçek aşkı yaşardım.
030 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞hayat bize göre değil
Cevap sahibi+1 yılNe yazık ki. Eğer güzel ya da yakışıklı olsaydık birilerine kendimizi sevdirecez diye bir yerlerimizi yırtmazdık. Cool, özgüvenli ve havalı olurduk.
Soran+1 yılAyen oyle ama onlardan kazik yiyince bize gelirler 😞
Cevap sahibi+1 yılBen artık ümidimi kestim. Kimseden bir beklentim yok. Hayatımın sonuna kadar yalnız yaşayacam. İçimdeki sevilme sevme ihtiyacını öldürecem.
Soran+1 yılBende oyle yapacagim. En iyisi boyle mutlu olmak nasilsa kimse sevmeyecek. Kendi kendime yeterim
Cevap sahibi+1 yılAynen yaşamak için yeni nedenler hedefler bulmalıyız.
Soran+1 yılIdeallerini belirle. Acik goruslu ol dunyayi gez falan
Cevap sahibi+1 yılAynen olabilir. Ya da kariyerde yükselme. Ya da sosyal yardım kuruluslarina katilmak. Aslında girisken olsak yapacak cok sey var.
Soran+1 yılOabilirsin kendine guven. Guzeller orada burada surterken sen kendini yukselt
Cevap sahibi+1 yılEvet yapacak bir şey yok. Sen de uzme kendini. Sunun surasi kac yilimiz kaldı. Guzel de cirkin dr olecek. Sanki evlenenler cok mu mutlu. Salla.
Soran+1 yılEvet oyle yapacagim
Cevap sahibi+1 yılAma yine de bakımını yap sporunu yap tarz giyin. Güçlü dur yani. Ezik durma. Tipsizlik ayrıdir eziklik ayri. Eger bakimsiz pis paspal görünürsen acırlar. Ve belki kim bilir seni sen oldugun icin seven biri cikar karsina.
Soran+1 yılCikmaz ama sagol 😞
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz. Ama şunu da unutma. Bir kiz arkadasim var cok guzeldi. Ve sevgilisi bildigin cirkin otesi ve kiz cocuga aşıktı. Hatta bu citkin cocugun pesinde bir suru guzel kiz varmıs. Ve ben buna gozlerimle sahit oldum.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü cocugun zekasi özgüveni kinusmasi dili inanilmazmis.
Soran+1 yılBende pek yok onlar umutsuz vakayim bosver beni kendine bak
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl23..
Cevap sahibi+1 yılİşin ne
Soran+1 yılKaynakcilik yapiyorum tipim yuzunden kazandigim uniye gtmedim
Cevap sahibi+1 yılYa belki de sen abartiyorsundur. Biraz tarzini degisyirsen notmal görünürdun. Ama keske gideydin unine
Soran+1 yılKader 😞
Cevap sahibi+1 yılNr kazanmistin
Soran+1 yılPdr.
Cevap sahibi+1 yılSana inanamiyorum pdr kazandin ve gitmedin iyi misin sen. Ben ne tipsizler gördüm unide. Sen de baya sacmalamissin.
Soran+1 yılSosyal fobi anksyite var
Cevap sahibi+1 yılPsikologa gittin mi
Soran+1 yılGittim antidepresan verdi bir ise yaramiyor. En guzel gelen sey olmek bana artik
Cevap sahibi+1 yılSacmalama intihar i dusunme sakin. Imtihan dunyasi burası. Sabrey oteki dunyani batirma. İnan güzel ya da yakisikli da sinaniyor. Bak guzellere yakisiklilara manken oyunvu olup vücutlarını desifre ediyorlat, zinanin dibini yapiyorlar. Onlarda bir yerdrn kaybediyor inan.
Soran+1 yılAvuntu bunlar malesef. Onlarin hayatiyla benim ki farkli. Elbet birileri ölecek
+1 yılkadınlar tipe bakmaz yalanına inanmayın kadınlarr tipe bakar .
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyom zaten aksini iddaa eden olmadi
+1 yılBizde de yok Olmayınca olmuyor nasip illa olucaksa da bırak seni olduğun gibi sevsinler.
00 Yorumla
+1 yılzina etmiyorsun iste saf sevin bence
14 Yorumla
Soran+1 yılIsine bak ya yakisikli erkek olunca icin geciyor onunla olmak icin sen kmi kandiriyorsun 😞
- +1 yıl
salak bende senin gibiyim ama dert etmiyotum
Soran+1 yılDuzgun konus
- +1 yıl
sana duzgun konusulmaz ablaman icin bosver hayat yalniz guzrl rmin ol kendin icin yasa
Kızlar birini yakışıklı diye sevmiyor ki..
02 Yorumla
Soran+1 yılYalana bak ya yeter bu yalaniniz ama
- +1 yıl
doğru sylüo kız ne yalanı yüzüne bakılır olsun konuşmayı bil yeter. sanki kızlar çok mu güzel hepsi 🙂
+1 yılkeşkelerle yaşanmıyor kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapalım işte avuntu
Keske bu kadar güzel olmasaydım ahsh
00 Yorumla
+1 yılmalsın a*k s*ktir git surdan
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Sen hadi ordan git âdi
- Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılhayat keşkelerle geçmez bunu bilsen yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne yapacan hayat dış görünüş her şey olmuş
058 Yorumla
Soran+1 yılNe yapalım ölene kadar dayanmaya calışcam 😞
Cevap sahibi+1 yılyani ise girecek olsan dış görünüse bakıyorlar
Soran+1 yılEvet malesef o yuzden torbacı oldum 😞
Cevap sahibi+1 yılhım adaletsiz bu dünya eğer yakışıklı isen okumana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılkız da güzelse okumasada olur
Soran+1 yılTabi tabi öyle 😞
Soran+1 yılBöyle hayatın ben ya intihar etmek tek yol
Cevap sahibi+1 yılyok ya öyle deme
Cevap sahibi+1 yılkolay değil bir cana kaynak
Cevap sahibi+1 yılkıymak
Soran+1 yılBence kolay 😞
Cevap sahibi+1 yılbir de bizim toplumda şu var hafif esmer ten ol kürt musun felan filan çok itici ya
Soran+1 yılEvet b. k gibi toplum 😞
Cevap sahibi+1 yılKendine bak biraz tek yol o temiz ol bakımlı ol yoksa toplumda yer edinemıyosun
Cevap sahibi+1 yılsıkıyim o toplumu insan değil hiç biri
Cevap sahibi+1 yılbiraz farklı ol hemen dalga geçerler
Soran+1 yılKimseyinistemiyorum artik keske yalnz yasasam
Cevap sahibi+1 yılkimsesiz de yaşanmıyor malesef
Soran+1 yılBen yasarim hep yasadim 23 senedir yine yasarim
Cevap sahibi+1 yılyani çok mu dısliyorlar seni
Soran+1 yılYo cok degil ama iste 😞
Cevap sahibi+1 yıldiğerleri gibi olmak var dimi
Soran+1 yılEvet iste ama olamam hicbir zaman😞
Cevap sahibi+1 yılhaklısin olumuyor
Soran+1 yılOlsun ya boyle yasar ölürüm
Cevap sahibi+1 yıltek isteğin eşit olmak dimi
Cevap sahibi+1 yılvücudun nasıl senin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasil yani zayifim ama cok degil
Cevap sahibi+1 yılyani bir kadını fizik etkiler
Soran+1 yılFizik pek yok hem etkilesede tipden kaybederim
Cevap sahibi+1 yılhım ama bakarak fizignede
Soran+1 yılYokya valla bak 1.80boy var
Cevap sahibi+1 yılboyun güzel kilo
Soran+1 yıl70..
Cevap sahibi+1 yılnormal kilo
Cevap sahibi+1 yılboy kilo çok iyi senin
Cevap sahibi+1 yılbende 155kısayim
Soran+1 yılTip kotu 😞
Cevap sahibi+1 yılnasıl ki
Soran+1 yılNasil tarif edeyim ki
Cevap sahibi+1 yılfoto at
Cevap sahibi+1 yılözelden
Cevap sahibi+1 yılkırılma bana bende gerçekçi olayım sana
Soran+1 yıl1Xperm
Cevap sahibi+1 yılben atayım mesaj da nasıl sende Gizlisin
Soran+1 yılCik ozelden hemen tkp edeyim
Cevap sahibi+1 yılnasıl
Soran+1 yılGizliden cik dicektim
Cevap sahibi+1 yılanladım ne demek isteğinı ama nasıl
Soran+1 yılYaprigin yorumun yaninda iki nokta var ya ona bas gizliden cik diyor
Cevap sahibi+1 yılçıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılöyle bir yer yok
Soran+1 yılVar olmasi lazim yorumun yaninda hemen
Cevap sahibi+1 yılsende Var mı sen çık gizli den
Cevap sahibi+1 yılettim takip
Soran+1 yılBekle yazdigim hsaba mesaj at
- +1 yıl
Yaz ☺
Kac yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 😞😞
+1 yılSukret haline...
02 Yorumla
Soran+1 yılBir dinciler eksikti. Sevmiyorum lan senin beni boyle yaratan tanrini
- +1 yıl
Sevmezsen sevme!!
+1 yılsıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapcak bir şey yok bizde böyleyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olsaydım diyorum
00 Yorumla
+1 yılGüzellik görecelidir
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil işte değil
+1 yılKeşke