Kadın olmayı çok seviyorum, asla erkek olmak istemezdim😂 süslenmek, makyaj yapmak, şıkır şıkır giyinebilmek hoşuma gidiyor. Hayal gücümüzün geniş olması, bulunduğumuz yeri güzelleştirebilme özelliğimiz, çocuk doğurabilmemiz ve sayamayacağım yüzlerce özellik... erkeklerin sadece fiziksel gücünü kıskanıyorum diyebilirim, sporla belki onu da çözeriz ama doğuştan bu konuda avantajlı olmak isterdim
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet ama sadece bir tane var :D :D :D oda günde 100 mesaj almak.. çünkü bir kız istemese bile tüm erkekler peşinde olabiliyor bazen mesela günde kaç kişi yazıyor ya da kaç kişi sevgili olmak istiyor sürekli ilgi görüyorlar ya da çok rahat bir şekilde sevgili bulabiliyorlar bu özellik bende olsun isterdim gerçi erkek çok yakışıklı ise zaten bu özellik oluyor ama bu ülkede nefes alsın yeter dedikleri için bir kızın kız olması yetiyor sevgili bulmaları için... benimde bundanım olsaydı iyi olurdu..
karşı cinsi iyi tanımıyorum komple insan olmak bana zor geliyor yaa dhgfs ama tanıdığım kadarıyla şunu diyebilirim; bir kadını sevdikleri zaman güzel seviyorlar.. (gerçekten sevenden bahsediyorum şizofrenlerde değil..) bende sevebilmek isterdim.
Erkekler gibi fiziken güçlü olmak isterdim. Bazen toplum içinde, şimdi bir erkek bana şiddet uygulasaydı ne yapabilirdim diye kaygılanıyorum.. kendimi kötü hissediyorum.
Her sorunu kavga ederek çözebilmek 🥹 Bizse hanımefendiliğimizi bozmadan alttan almalıyız. Erkekler hoşuna gitmeyen bir durumda direkt yapıştırıyor yumruğu miss
Kız gibi olmak isterdim. Her özelligini erkeklikten daha ustun goruyorum. Kız olmak harika bir şey ya bence. Makyaj olarak bende yapabiliyorum ama evde tekken yapabiliyorum. Özgürce makyaj yapmak etek giymek isterdim.