+1 yılGaddar ve acıma duygusu olmayan olayı olmasaydı gayet muhteşem bir erkek. Ancak o baştakiler onu basitleştiriyor.
115 Yorumla- +1 yıl
Niye hayırdır
- +1 yıl
Niye hayırdır nedir 😂 hoşuma gitmiyor Alla Alla
- +1 yıl
Tamam tamam eyvallah
- +1 yıl
Spor ayakkabı gömlek kot pantolon giyer kolları sallaya sallaya yürür yeri gelir genelde sert bakar sokakta herkese
- +1 yıl
Yine gitmedimi kızım
- +1 yıl
Hayır 😐😊😇
- +1 yıl
Hayırdır niye
- +1 yıl
Delirtme beni
- +1 yıl
Elini kolunu sallamasın ama sert bakabilir 😇
- +1 yıl
Hem sallar hem sert bakar
- +1 yıl
Sallamasındı 😇 eline koluna hakim olsundu o neymiş 😊 o kollar sevdiğini koruyup kollasın
- +1 yıl
Orası öyle sevdiği için herşeyi gözünü kırpmadan yapar bu kollar
- +1 yıl
Normal. olandan daha fazlasını hemde
- +1 yıl
Adam o kollar 👊😊
- +1 yıl
Dibi hemde dibii
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilah olan ortamda asla rahat olamam ne gerek var böyle şeylere
140 Yorumla- +1 yıl
Genelde belde silahta pıçakta normalde gerek duymuyom kullanmaya gelende bileğime yüreğime guvenirim yüreğimi sokarım devreye
Cevap sahibi+1 yılYürek iyimişte bilekte olmasa iyi sanki ya bilmiyorum ben korkarım ya o sırada sanada birşey olursa diye ondan senin gibi birini istemezdim
- +1 yıl
Bana birşey yapacak adam anasından doğmamış
Cevap sahibi+1 yılİşte bu düşünce korkutuyor beni inş yoktur sana birşey yapacak adam😊
- +1 yıl
Kalmadı kızım kalmadi
- +1 yıl
Harcadım hepsini
Cevap sahibi+1 yılKızma ya tamam kalmadı diyorsan öyledir😊
- +1 yıl
Sen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılBayburt sen?
- +1 yıl
Trabzon Of
Cevap sahibi+1 yılİyimiş😊
- +1 yıl
Eyvallah 👍
- +1 yıl
Aladdin Çakıcı yı bilirmisin
Cevap sahibi+1 yılEvet😊
- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ki
- +1 yıl
Sordum
- +1 yıl
Boşver orasını da ben nasılım kötü birimiyim
Cevap sahibi+1 yılKötümusun bilmiyorum trabzon taraflardan kötü insan çıkacağını sanmıyorum ama
- +1 yıl
Kötü insan çok bizim buralarda çakal çukal tetikçi vs vs uzun hikaye neyse belliki fazla bilgin yok Trabzon hakkında ya da Karadeniz hakkında simdi asıl konuya geldik. onu bunu bırakalım ben nasıl biriyim sence kendimi değiştirmem gerekmi
Cevap sahibi+1 yılYakın arkadaşımız of lu severim iyi insanlar ondan bildiğim kadarıyla biliyorum. Ama sana gelirsek evet degilmelisin bence
- +1 yıl
5 parmağın 5 şu deyul. Nasıl değişme bu mesela
Cevap sahibi+1 yılVurdu kırdı işlerini bırakmalısın her kadın bir değil ama ben rahatsız oluyorum eşim trafikte bile sinirlense kavga etcek gibi olsa geriliyorum bundan rahatsız olmayanlarda var tabıkı ama daha sakın bır hayattan zarar gelmez
- +1 yıl
Anladım eyvallah sen evlimisin
Cevap sahibi+1 yılEvliyim
- +1 yıl
Eyvallah tamam
- +1 yıl
Bakacaz artık şu değişme durumuna duruma göre hareket edecem
Cevap sahibi+1 yılSenin içinden gelmıyorsa zorlama ama kendini
- +1 yıl
Şu an gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılOzaman devam et inş biyerde başına birşey gelmez
- +1 yıl
Gelmez gelmez sen rahat ol daha yeni çıktım
Cevap sahibi+1 yılYeni çıktım derken
- +1 yıl
Hapisten
Cevap sahibi+1 yılHım anladım ne denir bilemedim bana çok uzak durumlar. Allah bidaha yasatmasın
- +1 yıl
Yargılama
Cevap sahibi+1 yılAsla yargılamam kaza sonucunda birşeyler olmuş olabilir illaki kötü birşey yapanlar girmiyor hapse ama çevremde çok yaşamadığı için bu durumlar ne denir bilemedim sadece
- +1 yıl
Eyvallh tamam yaralamadan girdim 4 ay yattım
- +1 yıl
O kadar kötü birşey yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım allah bidaha yasatmasın sanırım tek diyebileceğim bu. Ama hapse girmiş olman senin ocevreden uzaklaşman için çok güzel bir neden bence
- +1 yıl
İsallah sağol yinede düşündüğün icin. tabi öyle farkındayım değmez daha fazla hırçınlık çıkarmama
+1 yıloyle hemcınselrımden nerfret ederım
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yıladaletli olsun bunlarin yani sıra.. sorun yok o zmn
13 Yorumla- +1 yıl
Adaleti açsana
- +1 yıl
iyiye iyi olmali ne kadar sert gaddarda olsa..
- +1 yıl
Orası öyle
+1 yılBad boy gibi birşey bence olmaşı ancak sevgisinide belli etmeli
03 Yorumla- +1 yıl
Yeri gelecek edecek
- +1 yıl
Sıkımtı yok azmn
- +1 yıl
Cengiz babacı ağır şarkılar huzur verir
+1 yılSaygı önemli. Saygılı olsun yeter.
01 Yorumla- +1 yıl
Kime göre neye göre
Ömür geçirilmez. Korkunç
18 Yorumla- +1 yıl
Deme niye
- +1 yıl
Karıya el kalkmaz bizde kızım bana yanlış yapmadığı sürece dokunmam
- +1 yıl
Evlenecem kıza yani lafın gelişi karı dedim
- +1 yıl
Karadeniz kızım ben batı ne doğu Bilirmisin Karadenizi iyi
- +1 yıl
Sen nerelisin
+1 yıliyiler ama kırıcı olabiliryorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Kırıcı derken açsana bakım kızım
+1 yılBu ne biçim tasvirdir böyle sgsjdgjd
028 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır kızım
- +1 yıl
Dövecekmisin sana hayırdır😂
- +1 yıl
Kendini mi anlattın yoksa şaşırmam
- +1 yıl
Yavaş gel yavaş ben doğuştan böyleyim. kizim rahatsız olduysan laf kalabalığı yapma
- +1 yıl
Bir erkek silahla gezip korkusuz olduğunu düşünüyorsa geçecek onu ölmekten korkuyor ki silahla geziyor
- +1 yıl
Yavaş gel ve hayırdır kelimelerini bir kıza söyleyen erkek için kaba olduğunu düşünürüm böyle bir erkekten hiçkimse hoşlanmaz
- +1 yıl
Silah ne alaka kızım formaliteden bulunduruyom silahı pıçagı gereken temizliği zamanında yaptım kaç kez ceza evinde yattım çıktım düşmanım kalmadı Trabzon çakalına bela islemez
- +1 yıl
Sen hoşlanmadın o kesin
- +1 yıl
Kimse belalı tiplerle takılmayı istemez normal insanlar huzur ister
- +1 yıl
Ben değil hicbi kiz hoşlanmaz öyle tiplerden
- +1 yıl
Çünkü marifet değil adam öldürmek belaya bulaşmak bu erkeklik değil bu cesaret de değildir
- +1 yıl
Eyvallah kızım huzursuz oluyom birşey yapmadığım zaman
- +1 yıl
Demekki bir problem var sende normal insanlar sevmek ve sevilmek ister aile kurmaya calisirlar huzuru bulmaya calisirlar calisirlar para kazanirlar sevdikleriyle vakit gecirmeye calisirlar hayalleri vardir hedefleri mutluluklari vardir
- +1 yıl
Senin var mı peki bir düzenin hayallerin hedeflerin mutlu olmak için cizdigin yolların huzuru arayişin var mı
- +1 yıl
Var olmazmı bende böyle dusunuyom bazen aklıma. geliyo hayatıma birisi koyma zamanı geldi diyom
- +1 yıl
Baba oluyum çocuklarım olsun mutlu yuva kuralım
- +1 yıl
Hayatına birini koyarsın bu zor değil eski hayatına devam edersen o hayatına koyduğun insanın günahına girmiş olursun böyle bir planın varsa eskiden sağlam bir şekilde arınmalısın
- +1 yıl
Kendimi değiştiririm o zaman biraz olsun
- +1 yıl
Değişim ozaman olmamalı şimdiden değişmelisin düzen kurmalisin sen tek başına bunu başarırsan bu gerçekten değişim olur başkasını hayatına soktuktan sonraki zoraki değişim olur
- +1 yıl
Değiştirim değişirim de hayatıma birisini sokmadan nasıl değiştirim
- +1 yıl
Değişmen için hayatına birini sokman yanlış önce bir işin evin düzenin olmalı kendi kendine yetmelisin bunu sağladığın ve sürdürdüğün zaman birini bulman doğru olur.
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Önce tövbe et bu işlere namaza başla allah yolunda git bol bol dua et rabbim sana yol gösterip sabrınıda verecektir sonra güzel bir iş sana yeten düzgün bir ev bul gerisi kendiliğinden gelecek sadece biraz sabır ve zaman
- +1 yıl
Sonra bu içindeki gaddarlığı ve acımasızlığı onar
- +1 yıl
Namusumu uzmem
O kesin zaten kendimi yavaş yavaş toplamaya düzeltmeye baslayacam tövbe edecem tövbe şart güzel konustun iyi doğru olanı gosteriyon ama içimde böyle bir öfke hırs varki anlatamam kızım sabır konusunda iyiyim bunuda soyluyum sana zamana birakacam zamanla toparlanıp kendime çeki düzen veririm - +1 yıl
Gaddarlık acımasızlık öfke hırs dik kafalik saldırganlık hep var tabi yerine göre normalde sakinim kendimi tetiklerim tasirim yerine göre duruma göre
- +1 yıl
Psikolağa gidebilirsin sadece konuşma amaçlı insanlar konuştukça rahatlarlar ya da o hırsı öfkeyi atacak hobiler edinebilirsin çiçek ekebilirsin kitap okuyabilirsin spora gidip yeni insanlarla tanışabilirsin hayvan besleyebilirsin kuş olabilir kedi olabilir köpek olabilir balık olabilir yağlıboya yapabilirsin çesitli kurslara katılabilirsin bağlama öğrenmeye calisabilirsin bilmiyorsan yemek yapmayi ogrenebilirsin mesela bişeylere sevgini ve emeğini verdikçe içindeki hırsın saldırganlığın geçeceğine inanıyorum bol bol gez mesela farklı insanlar tanı farklı hayatlar farklı düşünceler farklı sohbetler fikirler dertler dinle bunlar sana iyi gelecektir insan kendi kendinin doktorudur yeterki sen kendin iyileşmeyi iste ve seni iyilestiren yolları bul
- +1 yıl
Piskoloji ile ilgili sorunum yok kendimi taşımasını bilirim durup dururken ofkelenmem sakinim duruma göre hırslanırım çevreye gelince çevrem var sohbeti konuşmayı severim kitaptan çiçekten anlamamda hayvan sevgim var guvercinlerim var onlarla ilgilenirim. kosuya gelince arada bir koşarım çokta sağlıklı hızlı koşarım severim ağır işte yaparım. müzikte de sesim iyidir çalmam ama kendi kendime odama çekilir şarkı söylerim mırıldanırım cengiz baba eşliğinde bir kaçta bira her zaman içmem tabi.
+1 yılSert seviyorum ama ben 😗😗
03 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah sert zaten haddinden fazla öfkeli sağa sola salça olur
- +1 yıl
Hmm çok zevkli ama
- +1 yıl
Eyvallah 👍
+1 yılBenden uzak Allah a yakın
11 Yorumla- +1 yıl
Topukla sen bakım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSilah falan ağır abiler hoşuma gitmiyor
110 Yorumla- +1 yıl
Genelde yüreğiyle hareket eder kalabalık durumlarda mermileri konuşturur
Cevap sahibi+1 yılMermi bile kabalık göstergesi
- +1 yıl
Sert bakışlı öldürecek gibi sert yürür seri koşar 185 boyunda 24 yaşında 74 kilo kalın sesli ağır işlerde felan dayanıklı yürekli serseri olmadığı zaman mutsuz hisseden kendini
Cevap sahibi+1 yılBana itici başkalarını bilemem.
- +1 yıl
Spor ayakkabı gömlek kot pantolon giyer kolları sallaya sallaya yürür yeri gelir genelde sert bakar sokakta herkese yine iticimi
Cevap sahibi+1 yılHerkesi bilemem ben kendi görüşümü paylaştım ayrıca bu zamanda kolları aça aça yürüme tesbih çekme geride kaldı içinde varsa kahvede yaparsınız
- +1 yıl
Kes kızım şamatayı laf kalabalığı yapma
- +1 yıl
Ben doğuştan böyleyim
Cevap sahibi+1 yılSen yapma bence hala ısrarla söylüyorsun napalım böyleysen eleştiriye açık değilsen yapcak bişey yok
- +1 yıl
Yapacak birşey yok
+1 yılKaba vicdansız
02 Yorumla- +1 yıl
Arada vicdani gelir yerine
- +1 yıl
Nasıl
+1 yılItici
01 Yorumla- +1 yıl
Trabzon erkeği iticimi olur
+1 yılBu ne ya 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ne var kızım. Hayırdır
- +1 yıl
Sen ne ayaksun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıro iğrenç
10 YorumlaÇok korkunç
147 Yorumla- +1 yıl
Çok zor durumda bir ihtimal mermileri konuşturur
- +1 yıl
Sana karşı öyle olmayacak sana değer verip son nefesine kadar sevecek koruyup kollayacak uçan kuştan seni kıskanacak 🙂
- +1 yıl
Seversin seversin seven sevdiğini kıskanır sende kiskanacan yerine göre bana yanlışın olmadığı sürece sana dokunmam
- +1 yıl
Onlar küçük sorunlar kavga tartışma gibi durumlarda seninle konuşuruz ortayı buluruz sözünü neye göre dinlemeyecen
Oda önemi tabi - +1 yıl
Açık saçık giymene izin vermem peşin konusuyom
- +1 yıl
İzin vermem
- +1 yıl
O eteği parçalara ayırır ateşe veririm
- +1 yıl
Senmi🙂
- +1 yıl
Ne sen bana el kaldirabilirsin nede ben sana kadına el kaldiracak kadar yüreksiz değilim bunu unutma
- +1 yıl
Aferin ney
- +1 yıl
Tamam eyvallah sıkıntı yok alışkın değilim ondan garip geldi
- +1 yıl
Tamam sıkıntı yok
- +1 yıl
Ben Trabzon Oftan Ofluyum bizim insanımız merttir sevilmeyi hak eder Rizeye arada gider gelirim gezerim Rizelilere bende pek Isınamadım , hiç geldin mi Trabzon, a
- +1 yıl
Doğrudur iyilerdir tabi hepsi iyi dersek yalan olur Gelirsin birgün nasip olursa Trabzon'u görürsün çok büyük şehirdir 1 milyon nüfusa sahip tabi benim yaşadığım ilçe küçük oda ayrı
- +1 yıl
Hepside ordanmu denize çok yakın yomra
- +1 yıl
Diğerleri köyden o zaman
- +1 yıl
Anladım sana birşey soracam
- +1 yıl
Kalın sesli erkek seni rahatsız edermi itici gelirmi sana
- +1 yıl
Tamam o zaman güzel
- +1 yıl
Kaç kardeşsin nerelisin
- +1 yıl
Hayurdur niye kızum
- +1 yıl
Oğlum deme bana sevmem bak ben soyluyom 8 kardeşiz sıra sende sen söyle bakım
- +1 yıl
Ne ayaksın sen
- +1 yıl
Benle lanlu lunlu oğlumlu konuşma seni son uyarmam bu şimdi topukla bakım yoksa kalbini çok pis kıracam
- +1 yıl
Bende kadına el kalkmaz bunu o kafana tekrar sok sabrımıda zorlama ayar etme beni zıtlaşma sevmediğim haraketleri bana yakma ağzına hakim ol bana oğlum ayakları yapma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar