Yeni dünya akımında artık her düzende karşımıza çıkan cinsiyetsizlik modasına cilvede eklenseydi sizce nasıl olurdu? Siz hala bunun sadece kadınlara özgü bir davranış olduğuna mı inanıyorsunuz?🤷♀️

Yeni dünya akımında artık her düzende karşımıza çıkan cinsiyetsizlik modasına cilvede eklenseydi sizce nasıl olurdu? Siz hala bunun sadece kadınlara özgü bir davranış olduğuna mı inanıyorsunuz?🤷♀️
Erkeğim ve bunu istesem dahi yapamam hatta kalkıp beni sev bile diyemem sevse sevme derim ama sevmesini severim. dnnffnffnfxn şımarmasın diye öyle yaparım...
Hay Allah. Erkekler de mi cilveye başlamış. Ne desem bilemedim. Olur mu, olur olabilir ama garip geldi şu an bana. Sonra da dönme derler, nonoş derler. Yok yok kalsın, yeti gelince yumrulu masaya vuralım. Fazla çıt kırılmıştık bize gelmez.
Biz erkekler kibarlık yaparız, centilmenlik yaparız, romantizmi severiz de, cilveyi hiç bilmeyiz bilirim diyen erkek de pot kırar bence. Haydi hayırlısı… Dur bakkalım daha neler duyacağız.
Gece gece güldürdün beni. Hsyal etmesi bile zor… 😅😂🤣😎
cilve demeyelim de kur diyelim erkeğin cilvesi kurdur
Gel buraya seni oynak şey derdim. 😂
Erkek erkek gibi olsun yaa. Tutsun çeksin götürsün.
Kırıta kırata bişeyler istemesi evet sevimli olabilir. Ama sadece güldürür.
Cevap
9Cevap
Nazik olduklarını
#selamgençlik 🍀🍀
Mükemmel dedikodu yapıp fikir danışabileceğim minnoş kankam 🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀
Benim için kerimcan durmazdan farkı yok öyle kişilerin
cinsiyet kimliklerinin ve gerektirdiği rollerin tatbik edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Gece ay başım ağrıyor desin mi 🤣
Desin🤣
Peki ayda bir sebepsiz yere tiplere girip hayatı zindan etsin mi 🤣🤣
Hiç yapmadığınız şey sanki🤣
😀😀 Erkekler öylemi yapıyor yani
Cilve yapan erkek söylemi bile bana bi acayip geliyo doğrusu Bence cilve yerine başka bir sıfat kullanılmalı
Sıcak kanlı tatlı oldukları <3
feminen bir karakteri vardır derim
Cilve yapan erkekler beni engellesin
Dönme
Hiç bir şey
hiçbir şey
Yumuşak olduğunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?