Başak erkeği ile kova kadını uyumu nasıl?
Başak erkeği ile kova kadını mı balık kadını mı?
Başak erkeği ile kova kadını uyumu nasıl?
Başak erkeği ile kova kadını mı balık kadını mı?
Başak burcu erkeği kendisi titiz, sorumluluk sahibi ve aynı zamanda temiz kadınları severler. Gelecek üzerine planlar yapan, çalışkan ve dürüst olmakla beraber ve duygularını ifade edebilen kadınlara karşı ilgi duyarlar. Onlar için özellikle maneviyat ve bu gibi özellikler büyük bir öneme sahiptir.
Başak erkeklerinden olmaz ya gerçekten olmaz. O çok kötğledikleri ikizlerden olur ama başaklar no😂 kaç diyorum. Çok dengesizler, çok kararsızlar, cesaretsizler, genelde hep karşı taraftan hareket beklerler.
Cevap
4Cevap
Kova kadınının uyumlu olduğu burç mu varmış la))
Niye öyle dedin yaa hayet sempatik kisileriz 😂
Venüs dönüp dolaşsa başak erkeğin mahrem yerine girse bile kova kadınıyla yapamaz bence
Nedenn🙃
Kova kadını çok zeki ve özgürlükçüdür Başak erkeği ise daha durgun yapıdadır bence kaldırmayabilir böyle bir ilişkiyi
Hmm aslında evet.
Peki başak erkeğini nasıl etkilerim hani özelliklerink göz önünde bulundurunca
Abla bir şey itiraf edecem burçlarla ilgili hiçbir bilgim yok söylediğim her şeyi az önce uydurdum özür dilerim
😂😂😂 oda iyiymiş ama güzel sallamışsın öyke çünkü
Peki neden
Ne neden?
başak erkeklerinden uzak durmak ✅
Peki neden 😂
Başak Burcu erkeği pişmanlıktır
Bu yorumu çok duydum. peki genek özellikleri desem hani neden pişmanlık mesela? aldatır mı dürüst mü değil?
Başak ve kova olmaz aklından bile geçirme
Peki neden
1 tane kova burcu kadın tanıdım çok cıvık biriydi halen de kanım ısınamamıştır kendisine
Bide benimle o kadar samimiyeti olmamasına rağmen şaka yapmaya kalktı o günden beri ben ona o bana mesafeli davranırız o yüzden kova burcunu sevmem
Ama herkes bir değil karar sizin
Kova tam tersidir aslında hani tam tersi soğuk burçlardan denir böyke bi yorum ilk kez duydum bu burç ile ilgili😅
Ben Başak sevgilim kova gayet güzel anlaşıyoruz
Peki sevgilinizin hangi özelliklerini seviyosunuz?
Vicdanlı oluşunu ve gururlu oluşunu
Düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?