AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Öncelikle merhaba arkadaşlar, din değiştirme düşüncesi, bireylerin farklı nedenlerden veya farklı arayışlar içine girmesinden kaynaklanabilir ama önemli olan mutluluk ve huzuru, nerde ve nasıl aradığındır.
Alkışlıyorum hak din İslamdır ondaki Huzur hiç birşeyde yok.
+1
Ben hıristiyanım. Yardımcı olabilirim sana... özelden yazabilirsin. 3 yıldır hıristiyanım.
seçimine karşı yapılan saygısız yorumlar bile seçimini haklı çıkarmaya yeter. özelden yazacaktım da xper puanım yetmedi :)
teşekkür ederim :)
kardeşim hristiyanların dünyayı tepsi gibi kabul etme mevzusuna ne cevap vereceksin peki ?
Biraz açıp araştırsan öyle bir şey olmadığını anlarsın
bakiyo38 ;hiristiyanlara soyledign yanlis yobaz sensin. ve musluman ya da hiristiyan ikiside bir din sonucta ve farletmez.
Ailen müslüman mi müslümansa dindar mi oda dogru ise zor degilmi bende müslüman degilim ama babama nasil söyliycemi sasirdim ya da babaanem ve dedem duysalar iyi bir tepki alicami sanmiyorum ayrica dedem hata ben müslüman olmadigi gizlemekkkkk istemiyorum cok sasirdim napicami baska bir shre gitmeyi bile düsünüyorum almanyada yasiyorum siz nasil tepki gördünüz
Nolur bir cevap yazim müslüman dindar bir ailenin icinde yasamak zor
Hem bende sana bu konuda katiliyorunm allah o üc kitapini koruyamadida bir kuranimi korudu güya kaniti varmis degistiginin neree madem düsünüyorumda hristiyanlik üc kitapida hic degismedigi söyleyip inaniyo ama müslümanlikta ücü degistirilip allahtan geldigine inani nasil olabilir böyle böyle birseye asla inanmam sacmalik hristiyanlik daha mantikli
daha ileri gitmek varken geriye mi dönceceksin dönsen ne bulacaksın hristiyanlar bulmadıda sen mi bulacaksın bozuk bir din kafan karışır bocalarsın en iyisi incil al oku anlamaya çalış ama hurafe sonradan yazılmış hikaye efsanaler çok
bu dusuncelerını anlayıs sahıbı bır ıslam hocasına sorsana emınım sana cok guzel bır cevap verecektır allah yardımcın olsun
Müslüman nüfus kağıdında islam yazmasıyla olunmaz zaten. Dinine çok bağlı biriysen "Tanrı" demezsin zaten. Oturup Kur'an-ı Kerim meali oku. ruhuna çareyi onda bulursun ancak. Allah Yardımcın olsun.
Dusuncene ve hislerine saygim var ama sadece duyduklarinla yola cikma herkes kendi dini hakkinda guzel seyler soyler, ilerde pisman olacagin seyler yapma iyi dusun derim..
neden uzun yorumlar yazamıyorum ben yahu.
Heheh bilmemm :)
gizli durumunu kaldırda en son kişiyi görelim... .kiliseye git papa ya söyle o seni kutsal suda yıkayıp vaftiz eder sonra hristiyan olursun...
lütfen yargılama içten içe beni yorgunum ve böyle hissediyorum
yanlıs anladın niye yargılayayım benim öyle bir hakkım olamaz..ama iyi dusun sadece bir kere dinini değiştirebilirsin ve dinini değiştirmeden önce incili alıp okumanı isterim...dinine bağlılıgından dolayı seytanın senle ugrasıp seni yenmesine izin verme ...
yolun acık olsun umarım mutlu olursun...
teşekkür ederim umarım :(
hayırlısı olsun...rica ederim...iyi geceler...
kimsenin ne dediğine bakma. ben hristiyanım ekle beni ne merak ediyorsan sor anlatayım. ( not : eskiden müslümandım )
Hayatımı değiştiren, doğru olanı bulmamı sağlayan kız.. Seni seviyorum :)
seni de ben hristiyan yaptım demiii :)) ya murat bir face açacam senin için dur bekle ekleyeyim seni konusalim. cok ihmal ettim seni özür dilerim :) İsa Mesihin esenliği üzerine olsun
o değil de sen beni mi takip ediyon he nere yorum yapsam geliyon bakıyomda :))
isa mesih diye açtım istek yolladım kabul et :)
Tabikide takip ediyorum nerde yorumun var gelirim oraya :) seni çok özledim bitanem ya, mesih seninle olsun. Haleluya :)
Eylül-20 size mesaj göndermeye çalışıyorum ama yeni üye olduğum için gönderemiyorum. Sizi takibe de aldım. Lütfen bana ulaşabilir misiniz? Sizinle konuşmak istediğim bir konu var. Benim için çok önemli. Lütfen...
hiristiyan ya da musluman farketmiyo ha tanrı ha allah ikisi ayni sey istedin seyi yap kalbini dinle ve bende degistircem kiliseye gitip vaftiz belgesi almakla basla once
bılemessın ruhunun amacını belkı o yoldan gecırıp sonra ıslamıyetten senı gercege dondurecek belkı hayat ole buyukku baska sekılde senı ozgur kılacak ruhunu dınle
Müslümanlığın vazifelerini yerine getirmemekle onun yasaklarını defalarca çiğneyebiliyorsan Müslümanlıkta da kalmanın bi özelliği yok zaten. Bi münafık eksilmiş olur.
Bir kelimesiyle Cennette yere sahip olabiliyor ama diğerinde sonsuz Cehennem sen neyden bahsediyorsun?
YA kardeşim aklınızı neyle yiyorsunuz ya rahatmı batıyor.
metal müzik dinleyen ergen arkadaşlarından uzak dur derim başkada bişey demem
Elif şafağın Aşk kitabını okumanı tavsiye ederim o ilahi aşkı kesinlikle oku ve kararını öyle ver
Olurduk da, biz de bilmiyoruz.. Taksim'de kilise var hem..
sen kendini intihara atıyorsun haberin yok bu misafir-i dünyada bazı zevklerden dolayı kendini yakıyorsun
dinini değiştirmeden önce islam'ı iyice araştır önce !
kalbinin sesini dinle ve huzuru nerde buluyorsan oraya yönel eminim doğru yolu bulacaksın ...
islam bu kadar şiddet doluyken kan akıyorken tabiki din sorgulanmaya başlıyor. doğrusu bende düşünüyorum artık iyice araştırmadan karar vermek istemiyorum
InsALLAH hiristiyan olmazsin baskada bisy demem sana :)
eger hiristiyan olduysan artık cok geç islama giremessin
girer
Sen mi belirliyon mal yobaza bak ya
Bu kat-i yorumunuz İslam'a göre yasaklanmıştır. Kimin ne olacağına sadece Allah karar verir. Bunu hemen her ayet ve surede bulabilirsiniz. Allah yerine hüküm vermek şirk koşmak olarak tanımlanır ki bunun affının olmadığı Kuran-ı Kerim'de yazar. Lütfen böyle hükümlerden kaçının. Bir Müslüman olmanın kuralları bellidir. Kelime-i Şahadet getirmeniz, Oruç tutmanız, Namaz kılmanız, Kuran'da belirtildiği şekli ile zengin iseniz Hac'a gitmeniz ve Zekat vermeniz gerekir. Bütün bunlarının yanında ilk emir "Oku!"dur. Dolayısı ile de Allah'ın emirlerini anlatan Kuran'ın okunması da en temel vazifedir. Bu sebeple de kişi Müslüman olmak ister ise olabilir. İstemezse de olmayabilir; ama kişinin ahir dünyadaki akıbeti yine Allah'ın takdirinde olacaktır.
rahibe gel lan buraya <3
istiklal'de incil dağıtan misyonerler var onlar yardımcı olabilir.
Bagımsızlık,huzur din değiştirilerek bulunmaz. İslamı yaşayarakta bağımsız ve huzurlu olabilirsin.
Bu senin fikrin birsey diyemem..Neye inanmak istiyorsan ona inan...
bu kız böyle konusuyorsa yaklasma uzatma derım
Beni mi dusunuyorsun? :)
gittiğin bu yol yol değil..böyle mantıklı bir din bırakılmaz.
protestan mı olacaksın katolik mi yoksa ortodoks mu ?
İyi düşün tart. Şu anki dinini temsil eden bir din adamına ve hristiyanlığı temsil eden bir din adamına danış
Boşver yoksa ebedi cehenneme gidersin. müslüman olarak kalırsan günahını çektikten sonra cennete gidceksin boşver sen böyle takıl.
geçerliliği olsa bizde öyle olurduk düşünsene avantajlarını ama geçerli değil saçmalama bence
geçerliliğini bilmiyorum sadece bağımsızlık huzur arıyorum
o zaman dinsiz olursun işte senin istediğini herkes ister rahat bir yaşam sürersin onların kurallarına göre
ruhum bunu istiyor psikolojim iyi değil yorgunum ve içimde bu var
diyecek birşeyim yok sana dinsiz olarak yaşa aynısı
Kalbinin sesini dinle o sana doğruyu gösterecektir ben dinledim hic bir dine inanmiyorum. Beni yargılayacak hakaret edecek kisi once kendi inancina baksin
Tüm kilise, cami ve sinagogların tanrısı erkektir. Bu dinlerin hepsi kadın düşmanı dinlerdir bence. Kadın ve erkeği eşit gören bir din bulmalısın kendine. Böyle bir din yoksa da feminist ol en iyisi.
Daha hristıyanlıgı bılmeden hrıstıyan olmak ıstıyorum dıyorsun cok cocukca :)
Merhaba arkadaşlar. Google'da merakımdan dolayı Hristiyan olmak diye yazdım hesabım olduğunu hatırlayınca da girdim ben de aynı durumdayım..
bu ikilemi farkında olmadan birçok insan yaşar ama islam çok güzel bir din bence islamı daha çok araştır huzur bulacağına eminim
hristiyanlık insanlar tarafından bozuldu geçsen ne fazyda belli namaz flanda kılmıodun sonsuza dek cehenneme giriceksin müslümanlar dışında herkes giricek...
Bir müslüman hayatında hiçbir iyi şey yapmasın ama müslüman olduğu için cennetlik olsun. Diğer tarafta hristiyan biri hayatını insanlara fayda sağlamak için harcamış ama hristiyan olduğu için cehennemlik öyle mi? Hadi oradan!
@myyesildas Allahi inanmayipta istefigini yapdin istersen dunyayi farkirlikten kurtardin yine cehennem ! Cunku Allahtan birsey beklemiyorsun ki bekleseydin Bunu musluman olarak yapardin Biraz ilim sart ogrenin.
onlar da tanrının varlığına inanıyor sonuçta ol istersen
Bir kiliseye git ol senin kararın beni ilgilendirmez.
ruhun bozuk iyi tamam da gel gelelim RUHLAR aleminde yaşamıyoruz...
sanki hristiyanlık çokmu iyi farkı yok ikisindede yobazlaşmıs fikirler var
nıye gardaş biz papazmıyız
yok o esas papazların tarafına geçmek istiyor :D
Hakikat kitapevinin yayınlarını oku. Sitesini ziyaret edersen iyi olur. Umarım dininden dönmezsin. Sen tavsiyemi dinle bence.
rahibeterasa da arazi olmuş işe bak
ruh dediğin aslında şeytani gelen i güdüler
kapalı/açık nasıl birisin?
açık
Biri şunu kutsal suyla vaftiz etsin 😂😂😂😂😂
inançsızlık ve hristiyanlık kak kokmuş.
ne zamandır böylesin?
Ruhunun bunu istemesi durumu. Really?
Direkt cehenneme gideceksin biliyosun demi
Bir cana kıydı, aile yıktı, fesatlık yaptı, ara bozdu, insanları birbirine düşürdü, hayatını yalanlar üzerine kurdu, zina yaptı. Ama müslüman olduğu için en son gideceği yer cennet he? Bu islam bir harika dostum sdghjklmptx
Sen nereden biliyorsun? Gitmiş gelmişliğin mi var?
Allah yardımcın olsun, ne diyim...
Allah hidayet eylesin..
senide :D
Ruhun öyle birşey istemez o şeytanın vesvesesidir
Kaç yasındasın ?
24
Ozaman kendı secımın kendı tercıhın ben derım kı dın değiştrmeden önce bunun sana getreceı zorlukları bır oku öğren ... Birde sana tavsıyem namaz kıl bır rekatta olsa kuran oku bıraz bak bakalım huzur bulacakmısın bulursan eğer değiştrme derım.Çünkü o huzuru baska hıcbır yerde bualamazsın.bu önemlı bır karar belkide buda senin Sınavındır.
hristiyanlık kötü birşey...
müslüman ol islama uy !
hristiyan değilim üzgünüm.
Sana psikologumun adresini vermeliyim :)
ruhun bir an önce bedenini terk eylemeli
Ne oldu merak ettim
Hala öyle bir düşüncen varsa yardım edebilirim