Hristiyanlığı seviyorum. Müslümanlıktan İslamdan daha doğru geliyor bana. Daha önce hiç hristiyanları araştırmaya çalışmamıştım. Ayrıca nedense Türkiyede okullarda din dersinde yalnızca İslam dininden söz ediliyor. Bana bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Ayrıca belki de Hristiyanlıkta da İslamdan aşağı kalır yanı yok olabilir çünkü kadına bakış açısını merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hristiyan olmak hristiyanları kurtarsaydı Allah müslüman bir peygamber göndermezdi belkide.. hristiyanlar hz isayı onun oğlu hatta bazende yeryzündeki bedeni kabul ediyorlar bir ara biriyle tartışmıştım hz isa Tanrının kendisidir demişti şirk olduğu için direk cehennem... ben çok iyilikler yaptım ama bi kaç tanrıya inandım. yok öyle bir şey imanin ilk şartı Allah a ve onun tek olduğuna inanmaktır.. şu düşüncen bile zaten seni islamdan çıkaracak kadar tehlikeli.. din ahiretten sonra hesap ile ilgili olarak cennet cehennem inancı olan biri için değerli ve önemlidir.. son din müslümanlık önceki tüm inançları tamamlayıcı dindir gerçekten yaşayabilirsen tabi... ya da boşver ayrıca kadın islam konsuuda çok yanlış değerlendirilyor.. kadınları kızları diri diri gömülmekten hayat eşitine yükselten bir dindir.. islamda kadını modern çağı yaşayıp geçmiş yokmuş gibi değerlendirme , islamdan önce kadın maldı alınır satılırdı , ama islam değerli kıldı , kapanma konusunu diyceksin muhtemelen kapnmazsan günah ama dinden çıkarmaz seni..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1. Hz İsa Aleyhisselam in tanrı olduğunu soyluyotlsr ama kendi ağzından 1 tane boyle cümle geçmiyor
2. Bu alemin reisi gelicek yazıyor onların kitabında ve gelip dünyayı gunahkar olduğuna ikna edicek diyor yani uyarixak diyor hristiyanlar buna şeytan o kişi kutsal ruh filan diyorlar ama onların kitabında bile Peygamberimiz Muhammed Aleyhisselam in geleceği yazıyor
Hristiyanlık insanların değiştirdiği bir dindir bak direk sana 2 Kanıt buldum Müslümanlık neden güzel gelmigor?
Müslümanlik kadını yüceltir
Kadınlarınıza eziyet etmeyiniz! Onlar, Allahü teâlânın sizlere emânetidir. Onlara yumuşak olunuz, iyilik ediniz!
Herkes kız çocuğunu gomerken , kızını omzunda gezdiren kişidir Hz. muhammed Aleyhisselam013 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın bak bu konunun üzerine düşününce diyorum ki evet insanlar mal diye neden dine haksızlık yapıyorsun diye ama sonra diyorum ki hayır be saçmalama kızım İslam dininde kadınların heryeri mahrem olarak görülüyor bu yanlış bu din doğru değil diyorum.. kafam karıştı
- +1 yıl
Ama şöyle dostum kadının her yeri mahrwmdir çünkü erkekleri düşün o kadar sapik var ki kadının bacağıni cinsellik olarak algılayanlar bile var , ondan Rabbimiz kapanmayı uygun gormustur
1 deney yapiliyor önce açık kadın geçiyor çoğu kişi bakıyor
Sonra kapalı kadın geçiyor 1 kişi bile bakmıyor kadın sace kocasına açılmalıdır sace kadın değil erkek de öyle ikiside sace eşine açılabilir ikisininde mahrem i vardır İslam bunu emreder dostum
Soran+1 yılerkeklere neden kapan oranı buranı belli etme kadınların olduğu ortamlara girme denmiyor? Sadece kadının namusu yok. ama İslam'a bakarsan namus bi tek kadında var ve koruması gerek sadece kadınlar. Doğru değil, akla mantığa uygun değil. Erkekler bacağımı cinsel unsur olarak görüyor diye neden kapatmak zorunda olayım ki? Onlar insan olmayı öğrenecek. bakmayacak. Adam olacak. Ben de kendimi onlar yüzünden kısıtlamayacağım
- +1 yıl
İslam şunu söylüyor , Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır.
Allah erkeklere harama bakmamayi kızlara da kapanmayı emreder bunda bir kötülük var mı sence dostum?
Soran+1 yılbu şey gibi, hırsız malımı çalmasın diye mal almaktan vazgeçiyorum.. halbuki sen hırsızı engellesen ben rahat rahat davranıcam. ama siz ne yapıyorsunuz, hırsızlık olmasın diye kendinizden fikirlerinizden vazgeçiyorsunuz.. SAÇMAA
Soran+1 yılsiz öyle sanın. karşımdaki iradesiz diye ben napim canım umrumda değil erkeklerde "böyle yaratıldık"ın arkasına saklanarak yeni bahaneler arasın sapkınlıklarına
- +1 yıl
Mülk Allah in değil mi o dedikten sonra şurası mabtiksiz şurası güzel demek bize düşer mi?
Madem öyle peki Kur'an nasıl kusursuz?
Allah diyor ki Kuran'da zümre suresi 6 ayette biz insanı anne karnında 3 karanlık evrede yarattık diyor , bunu 1400 sene sonra keşfediyorlsr bu nasıl mumkunolabilir?
Soran+1 yılAllahı inkar etmiyorum ki ben doğrudur evet olabilir
Soran+1 yılsorun din de
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBi pazar günü git kiliseye bi köşede otur seyret ayinlerini kesmezse birkaç pazardaha git ona göre karar ver. Ama sana şöyle diyeyim bence sen önce bi kuranın türkçe tercümeli emailini al oku ondan sonra karar ver çünkü bende cumadan cumaya namaza gidiyordum hoca tam bi yobaz iki cuma cuma namazına gitmedim isyan ettim ama nihayetinde uzakta olsa başka camide cumaya gidiyıorum. Sen bakma şu yobaz AKP lilere onlar gerçek müslüman değiller gerçek müslüman hırsız olmaz zaten şeyhler tarikatlar cemaatlar taliban işid falan bunlar şetytanın önde gidenleri sen bence iyice düşün. ATATÜRK zamanında bikız yurdunu kapatmıştı sırf o yurttan iki kız hıristiyan oldu diye
30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Knk kafan mı güzel yoksa hocalar ders anlatırken uyudun filan mi , birincisi islam bütün peygamberlere ve ilahi dinlere saygisi olan bir din onları kâfir olarak görmez hak din islam gelene kadar o dinlerdi der zaten Hristiyanlık İsa dan başka kimseyi tanımaz şimdi hangisi daha hoş görülü hangisi daha katı? İkincisi kadın her zaman köledir avrupada kadınlar 18. yy la kadar insan yerine koyulmazken islamda 3/1 miras hakkı taninmistir bu zamane kadınlar için büyük bir ayrıcalıktı
12 Yorumla
Soran+1 yılya kanka bak dün crop ve şort giydim diye antalyada sözlü tacize uğradım ve bundan sonra anladım ki İslam insanları giyinişlerine göre ayırıyor. bu din beni ilgilendirmez nefret ediyorum talibana bqk onlar Müslümanlar tiksiniyorum bu Müslümanlardan
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
+1 yılolda her pazar ayininde paranı yesinler :D müslümanlarda cuma çıkışı paranı ister genelde (bizim buradaki camiler öyle) ama diğer yandan bir yaratıcıya inanmak bedavadır aklının rehberliğide sana en güzel dinin hangisi oldugunu gösterebilir öncelik kitaplarını açıp okuman ve mantıgına sıgdırman lazım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Sana şunu söyliyim İncili herkes kafasına göre yazdı diğerlerini yakıp akıllarına yatanı seçtiler yani Hristiyanlık iyi değil bak bana ben ateistim kafam rahat
23 Yorumla
Soran+1 yılİncile tam bakmadım ama anladığım kadarıyla Sanki İncil değil de kuran erkekler için yazılmış gibi
Soran+1 yılinsan gibi konuş ulan pezvnk
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi araştırıp o şekilde karar ver. Bu konuda gayet özgürsün. Hiç bir din, bir diğerinden üstün değildir. Aksini ima edenlere kulak asma.
10 Yorumla
+1 yılPek bişey fark etmicek ikisi de olmayan şeylere inaniyo
47 Yorumla- +1 yıl
😄
- +1 yıl
Ciddiyim 😅
- +1 yıl
Biliyorum 😂
- +1 yıl
Sen neye inanıyorsun 😂
- +1 yıl
Kendime
- +1 yıl
👌🏿🍻
- +1 yıl
En güzeli valla
Önce incili oku sonra Kur'an-ı oku aradaki cümle kalitelelerinden doğruyu idrak edebilirsin. Zira İncil masal kitabından farksız, insan eliyle öneri veren kitaptan başka bir şey değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. tamam oldu ben yaptım seni hiristiyan hadi geçmiş olsun devam et
15 Yorumla
Soran+1 yılah teşekkürler zahmet oldu ama saol
Soran+1 yıldeğişim ya da iade oluyor mu efenim
Soran+1 yıllan jajahugahgfhjdajsshf
Tüm dinlerde aşırı uçlar aynı kapıya çıktığı için hangi dine geçersen geç mutlu olmazsın. Dolayısı ile inandığın doğrultuda devam et bence...
00 YorumlaOkullardaki din dersinden ziyade madem merakın var oturup incil oku ve Kuran oku, zaten sana yol gösterecektir bu ikisi arasındaki fark.
00 Yorumla
+1 yılBaba oğul kutsal ruh 3 lemesini araştır, hz isa Allah ın oğlu denen bir din,
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederimm
- +1 yıl
Bi de roma imparatorluğu zamanında 750 ye yakın incil var, imparator abi 4 tanesini veğenip gerisi yaktırıyor...
- +1 yıl
Bi de, aklıma gelmişken kuranı baştan sona bir oku
Soran+1 yılkuran hakkında yani İslam hakkında bildiklerim okumaya gerek bile olmadığını gösteriyor
- +1 yıl
Sen bilirsin, duydukların ve gerçekler arasında çok fark var
Soran+1 yılbunun farkındayım ama dünyada Müslüman olmak istiyorsan o duyduklarınla hareket etmek zorundasın
- +1 yıl
Hayır mevcut arkadaşların dinle alakası yok, islam kul ile Allah arasındadır, dinimizde aracı yani hacı hoca yoktur, mevcut arkadaşlar maaşla din tacirliği yapmaktadır. Bu ülkede temiz yaşayan müslümanlar tanıdım
Niyet etim niyet Allah rızası için müslümanlıktan hristiyanlığa geçmeye üç gün üç gece geçtikten sonra otomotik geçiş sistemiyle geçersin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kadar basit mi ya kafir olmak, bile bile cehennemi tercih etmek? onca Hristiyanlar İslam dinini seçerken?
sen zaten Hristiyan olmuşsun bile.. bir şey yapmana gerek yok. Önce kalp inanmalı ve onu da yapmışsın zaten.. yazık..12 Yorumla
Soran+1 yılhangi hristiyanlar gidip Müslüman oluyor ya? küm kendine bu zararı verir ki? Dünyanın en yaygın dini hristiyanlık. açık ara farkla.
Cevap sahibi+1 yılsenin dünyadan haberin yok belli.. dünya da en çok Müslümanlık var. gir internete araştır.
+1 yılDoğru yolu bulmuşsun, haleluyah. Tanrı seni kutsasın. Amen.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnda da çok farklı değil. Kontrolü erkeğin elinde olarak 1000 yıldır anlatılanlar kadına ne değer verebilir?
00 Yorumla Dinleri tek konu halin de alma bir çok konuyu düşün öyle karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHrsistiyanlıkta kadın cadı diye öldürülüyor. Bugün bizim laik kafirlerin taptığı avrupa zamanında kadınları gebertiyordu.
03 Yorumla
Soran+1 yılhahahhahahah hangi hristiyanlıkta kadınlar cadı diye öldürülüyor? İsanın sözlerinde İncilde vs "Kadın erkek bir bütündür; kadın, erkekten yaratılmıştır. erkek de kadından doğar." sözleri geçiyor. Eğer zina olursa İslamdaki gibi sadece kadın kusurlu değildir bu dinde. Hatta zina yapan bir kadın İsanın karşısına çıkarıldığında herkea o kadını linç etmek istedğinde İsa der ki" İlk taşı günahsız olanınız atsın " der. aralarında günahsız erkek olmadığı için herkes vicdanıyşa baş başa kalır ve kadını orda bırakarak çıkıp giderler. İsa kadını neden cezalandırmadı biliyormusun? Çünkü zinayı tek başına yapmamıştı o kadın. İsa erkeğe ceza verilmemiş olacak diye kadına git dedi, "Git ve bir daha günah işleme".. ayrıca Hz. İsa’nın kavmi gibi cesur değiliz. Taşı atmayan herkes günahkar olduğunu itiraf etmişti o zaman
Cevap sahibi+1 yılİslamda zinada sadece kadının kusurlu olduğuna dair delil getirsene cahil iftiracı. Ne cahilsin sen ayette ikisine de sopa vurun diyo cahill
Soran+1 yılKadına saçı görülse bile zina nedeni olarak gösteriliyor seni arapppp İğrençsiniz uzak durun benden
+1 yılVaftiz olman gerekiyor ve İsa yı kurtarıcı olarak kabul etmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda müslümanlardan nefret ediyorum yazmışsın git yurtdışına taşın o zaman
00 Yorumla
+1 yılHristiyan olup ne yapıcan ki agnostik olmak en mantıklısı tabi ben müslamanım müslaman olmasam kesinlikle agnostik olurdum.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet yani mantıklı ama hristiyanlık dünyanın en yaygın dini ve bana doğru gibi geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olacaksın peki Seni gibi yiyip içen birine tanrı demek mi istiyorsun haşa
00 Yorumla
+1 yılIslam dini sizi soymuyor obje gibi sokaklarda gezmenizi istemiyor diye kadina deger vermiyor oluyor demi tek sebep bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarım İslama da sana da he bi yürü git lan
Hristiyanlar Müslüman oluyor bizdekiler de gavur oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden mi dünyanın en büyük din topluluğu hristiyanlık 🙂
Neden müslümanlığı red ediyorsun ki aklinda soru varsa sorabilirsin
025 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyeceklerim var tabikide birincisi talibana terörist falan demeyin onlar Allahınızn kurallarını uyguluyor Müslümanlığın çirkin yüzünü ortaya çıkarıyor. Tüm dünya müslümanlardan kaçıyor. ikincisi İslamın kadına bakış açısı. Saçı görünse haram, robot gibi yürümese haram, Erkek arkadaşı olamaz çünkü günah, Şort giyemez günah, askılı da neymiş gğnh günah oyyy nefret ediyorum bunlardan
- +1 yıl
1 kadinlar için konan kanun hristiyanliktada var tek muslumanlikta yok
2 onlar allahin kurallarını uygulamıyor insan öldürmek allahın kanunu degil zaten kuranda diyor istediğin gibi giyin fakat bunun sonucu cehennem demekki kadinlarinda sınavı bu allah bu kanunu erkeklerede verebilirdi demekki kadınlar bundan mesul
3 tum dunyanin müslümanlardan kaçmasının sebebi hakli olduğumuz için onlarin kitaplarinda da yaziyor son peygamber ahmet diye başka din çıkacak o son olacak ona itaat edin
Knk lutfen arastir oyle din değiştir sadece giyiniş için yapma - +1 yıl
1 Jshshshshs knk sende celal şengör gibisin anlami diyorsun knk kurani anlama gore değil tefsire bakip yorumlican anlama göre degil bende hep bunun yüzünden şüphe ederdim
2 knk sence sorgulanma yapmadan olurmu bak mesela ben her aklima bir soru takildimi bakiyorim doğrusunu buluyorum onemli olan cevabı bulabilmek fakat şimdiki zamanda kimse tam cevap veremiyor çünkü insan tam tatmin olması için somut birsey lazim bu somut verileri çok az kisi veriyor - +1 yıl
Ben hristiyan değilim olmayı da düşünmüyorum ama bildiğim kadar söyleyeyim hristiyanlıkta baba oğul ve kutsal ruh üçlemesi var ve o baba oğul ilişkisi manevi bir ilişki. Her neyse hristiyanlıkla bi alakam yok benim. Önceden müslüman olan biri olarak konuşuyorum. Eğer bir dini anlamak için tefsirlere, aynı kelimenin ellinci anlamına bakacaksam bu kolaylık dini olamaz. Basit bir anlatımı olması lazım ki anlayayım. Karışık anlatım olmasının nedeni ne biliyo musun çünkü kimse anlamıyor. Kimse anlamasın yalandan müslüman olsunlar diye karışık anlatıyorlar. Herkes de aa ne kadar zor bir cümle kesin doğru vs diye düşünüyor
- +1 yıl
Evet tabii ki bir kelimenin birden fazla anlamı olabilr ama kutsal kitapta bir kelimeye elli tane anlam yüklenebilirse bu çok ciddi bir sıkıntı. Burada da senin dediğine geliyor, peygamber gönderildi anlatması için. Ama ben peygamberi görmedim, görseydim iman ederdim. O insanlar görmüş, hatta mucizeleri görmüş ki iman ediyor. Ben eğer denizin ikiye yarıldığını gözlerimle görseydim %100 iman ederdim o kadar net. Burada bi adaletsizlik var
- +1 yıl
Emin ol etmezdin sence hangi peygamber zamaninda tüm kavim imsn etti hz isa mi koskoca peygamber ölüyü diriltti bunu görenlerin kaçı iman etti sence etselerdi böyle olurmuydu yani bu sıkıntı tek muslumanlikta yok sen görmeden iman edersen görenlerden daha cok takva sahibisin yani bir sıfır öndesin
- +1 yıl
Bütün ateistler göster diyo bak bir örnek vereyim biri sana aksak supriz var dediğinde sen o hediye alan kişiyi ne aldığını sorgularsın, o hediye cok ozel olduğu için aksam verir sana hele birde yalan söylemeyen kişi ise sen onun hediye aldigina inanirsin ( kusura bakma biraz karışık oldu :) )
en iyisi kendi dogrularini yasamak
10 Yorumla3 kere yüksek sesle "isa musa sen bizi kutsa yooo yeeee" diye bağırdıktan sonra hristiyan oluyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman olmak için de "Allahu ekber allahu ekber allahu ekber oww yeaahh" mı diyosun DALGA GEÇME mk
Kiliseyı araştır bakalım halen hırıstıynlgı seviormsn
00 Yorumla
+1 yılNiyet ettim ällah rızası için hristiyan olmaya de olursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılKelime-i şahadet getirmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılha ha ha ha çok komik
- +1 yıl
İtiraf et komik
+1 yılistersen bağlantım var
03 Yorumla- +1 yıl
haber et bana
Soran+1 yılBana bu dinle ilgili bilgi ver
- +1 yıl
TKşbe al beni
Ameno dorime. Ateist ol, netçen Hristiyanlık'ı
10 Yorumla
+1 yılÖlünce cehennemde yanman dileğiyle iyi yanmalar
00 Yorumla
+1 yılDinler safsata hepsi yalan.
00 Yorumla
+1 yılKilise bulabilirsen oraya gidip öğren bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTuğçe Kazaz ile iletişime geç.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstiyorsan hırıstiyan dersi alabiliyorsun bu arada incili okudun mu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkumadıysan nasıl karar veriyorsun çok komik
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka senin g*tun büyük kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılhemde beyninden büyük kanka
- +1 yıl
skzjxkdjdkdk
Hangi şehirdesiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılAntalya
Soran+1 yılhmm tek tek araştırcam teşekkür ederim
+1 yılGünah çıkarmaya benide çağır
07 Yorumla
Soran+1 yılyalnız isminle yazdığının uyumu 😂
- +1 yıl
😂😂😈😈 haha hangimizin günahı çoktur acaba :d
Soran+1 yılbenn ben benimmm hahahhahdjxj
- +1 yıl
😂😂😂 pis günahkaarrr
Soran+1 yılühüüüğğğ yanacam beeeeğğğğğnğnnn
- +1 yıl
Odun yetmez seni yakmaya, yan yan bitmez günahların :ddd
Soran+1 yılühühhüühühüh
Hemen hemen aynı
04 Yorumla
Soran+1 yılnesi aynı mesela
Soran+1 yılBu konuyu net araştıramadım malum okullarda yalnızca İslam dini öğretiliyor keşke ilk 3 yaygın dinler öğretilse de insanlar ona göre seçim yapsa
puuuu kafir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kiliseye git
00 YorumlaOl askim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBismillah diyeceksin
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi