; Genelde modifiyeli motoru olan apaçi tipler, sokakta kafa kaldıranlar felan.
Kendinden yaşça büyük erkeklerle takılan kız?
; Genelde modifiyeli motoru olan apaçi tipler, sokakta kafa kaldıranlar felan.
Takılabilir. Neden takıldığı önemli. Sırf tanınmak için yahut erkeklerin parası içinse yanlış bir şey. Lakin kendini geliştirmek amaçlı kendinden yaşça büyük kadın ve erkek ile takılabilir ne mahsuru var?
Kendini geliştirmek derken?
sadece mekan mekan geziyolar gece gündüz neyi gelistiricek
Yaşça büyük olan kimselerin yaşanmışlıkları, bilgi kültürleri daha coktur. Bu bilgilerden yararlanmak isteyen bir birey kendinden yaşça buyuklerle kız erkek farketmez takılabilir. Her durumu o*ospuluga itmeniz hoş ve etik değil.
Mekan mekan geziyorlar ise bilemem. Ama her şey göründüğü gibi değildir bunu da unutmamak gerek.
Yaptigi hareketlerden takıldığı ortamlardan o. ospu olup olmadığı belli oluyor zaten
Bilemem orasını.
yasanmisliklardan bilgilerinden faydalanmak istiyen kişi örnek ; aile büyükleriylede konuşabilir , sokaktaki 25 yaşında arsız tiplerden ancak kamasutra pozisyonları öğrenebilir
Bahsettiğim insanlar sokaktaki amaçsız insanlar değil zaten. Takılması gereken insanlar donanımlı olmalı. Az önce de bahsettiğin gibi sadece mekan mekan geziyorsa niyeti baskadir. Ama sırf büyükler ile takılıyor diye laf edersek etik olmaz. Soruda eksik bilgi vermişsin. Yanlis anladım oyuzden dostum. Sorun yok.
Böyle yaparak çok havalı popüler olduklarını sandıkları için
Benim yaşıtlarım ıruspu olmuş desene o zaman bro 😀
Aynen öyle ciddi düşünücek kız yok
Evet yok
Cevap
2Cevap
Kendinden yaşça büyük erkeklerle olan samimiyetinde psikolojik bir sorun aranabilir, diyorlar.
daha ciddi düşündüğünden olabilir
17 yaşında daha çocuk olan kişi nekadar ciddi düşünebilir?
iç güdüsel diyelim
Igrenc bir sey dostum bu mide bulandirici
American dublaj was here😂
Popüler olmak istiyodur
heyecan arıyor ergenimiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar