Uzun zamandır hayatımda kimse yok ilişkim olunca mantıklı ve sadakatliyim zaten. Bi çocuk var yaşı hakkında yalan söylemişti konuşmayı kesmiştim bende.(İlişki düşünelecek biri değil karakter olarak hem yaşı da küçük) yakışıklı ama baya yaş farkı var takılayım diyorum çünkü 7 aydır bile takılmalık ilişkim olmadı. Çok uzun zamandır kimseye bişey hissetmediğim için kapılır mıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yokluktayım açılışı bu çocukla yapıcam 😂
Bir kadının kendinden yaşça küçük erkekle takılması?
önemli olan yaş değil baştır. akıl yaşı işe yaş farkını ayırmak gerekir. insanların karakterleri bazen erken yaşta bazen de geç yaşta tamamlanabilir. uyum sağlayan her çift yaptıkları her işten zevk alır ve güzel anlaşırlar ;)
Ya şöyle takılacaksam bile seçiciyim bu huyumu törpüleyemiyorum. Dış görünüş dışında iletişiminde laflar bile soğutuyor beni o yüzden 7 aydır takıldığım kimse yok
Ya mesela instada bakıyorum tamam tip okey ama daha buluşmadan gereksiz samimi yavsakca konısuyolar soğuyorum. Buluşunca isteyen samimi olur ama azcık zeka arıyorum karşı tarafta
yani tahmin ediyorum güzel bir kızsın. hani bu durumda olan birine takılmak için bile olsa geri dönmek hala mantıklı gelmiyor illaki azıcık ağzı laf yapan tipi düzgün birini bulabilirsin bence
Yok ikimizinde aşık olması imkansız karakterli biri olmadığını biliyorum hem yaş farkı da var gelecek beklemem o yüzden. Benim gibi yoklukta da değil baya gideri var tip olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
önemli olan yaş değil baştır.
akıl yaşı işe yaş farkını ayırmak gerekir.
insanların karakterleri bazen erken yaşta bazen de geç yaşta tamamlanabilir.
uyum sağlayan her çift yaptıkları her işten zevk alır ve güzel anlaşırlar ;)
Erkeğin yaşının küçük olması etkiliyor yaa
benim anlaşamadığım hiç kadın olmadı.. etkileyen yaşım değil başım oldu hep
Yaşın 31 yazıyo. 20 yaşındaki kadınlara yaklaşımınla şu an ki aynı değildir
tabiki ben daha tecrübeliyim ama onun ilgi alanına girip onun la daha iyi anlaşabilirim
Herkes böyle değil işte benim yaşıtlarım bile çocuk gibi. Kadınlar cidden daha erkek olgunlaşıyor. Bu hayat beni aseksüel yapıcak
Daha erken yanlış yazmsm
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında bu çocuk seni doyurabilecek mi
Cevap versene
Doyurabilmek ne alakağ libidom yüksek değil
Canın istemiyormu yani
Kac yaşındasın peki sen
Ne kadar bi yaş farkınız var ki 🤔 e çokta bişiler yaşamak istiyorsan yaşa canım 😂😂
Troll olmasını istediğim bir soru içeriği.
Maalesef...
yakışıklı diyemi takılcan...
o zaman sınırını koyman lazım... yaşı küçük diyosun sen bişey hissetmesen çocuk kapılır falan uğraşırsın
Öyle bi ihtimal yok çünkü çapkın olduğunu biliyorum yalancı bide 😂😂 hayatıma birini alana kadar flört vs takılcam
karar senin 🤣😅 sonradan pişman olmada
Geri adım atmadım daha alt tarafı takılacaksın gurur yapma diyorum kendime 😂😂
iş sende bitiyo başka erkek mi yok çevrende en azından yaşıtın falan 😅
Onları beğenmiyorum ki
hmm oda tercih sonuçta umarım diledign ve hayal ettgn gibi olue
kapılırsın kesinlikle
Niye ki
yani birincisi yakışıklı ikincisi de yokluktan gidiyorsun
Evet karşim
Yoklukta olamasam yaşı hakkında yalan söyledi diye geri adım atmayı düşünmem zaten
ya türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan eğer nasıl bir kadın yoklukta olabiliyor anlamıyorum
Ya şöyle takılacaksam bile seçiciyim bu huyumu törpüleyemiyorum. Dış görünüş dışında iletişiminde laflar bile soğutuyor beni o yüzden 7 aydır takıldığım kimse yok
yine de ne olursa olsun kendinden küçük ve alakasız bir tipe kaldığını düşünmüyorum
Ya mesela instada bakıyorum tamam tip okey ama daha buluşmadan gereksiz samimi yavsakca konısuyolar soğuyorum. Buluşunca isteyen samimi olur ama azcık zeka arıyorum karşı tarafta
hımmm haklısın tabii ki yani ama bilemedim yine de bu çocuk o aradığın gibi mi
Dış görünüş olarak evet çapkın olduğu için tecrıbelidir yaşına göre düşünüyorum ama bilemicem
yani tahmin ediyorum güzel bir kızsın. hani bu durumda olan birine takılmak için bile olsa geri dönmek hala mantıklı gelmiyor illaki azıcık ağzı laf yapan tipi düzgün birini bulabilirsin bence
Keşke olsa zekası olan bi erkekle direk ilişki düşünürüm ama yok yani. Takılmalık bile olsa seçici olan erkek sayısı da az.
Çevrende yok o belli ama internetten bulunabileceğini düşünüyorum
mesafeli ol sınırını koy üzülme kesinlikle
Takılıcam diyorum mesafe koy diyosun 😂
karşı taraf sana aşık olursa birde o yandan bak
Yok ikimizinde aşık olması imkansız karakterli biri olmadığını biliyorum hem yaş farkı da var gelecek beklemem o yüzden. Benim gibi yoklukta da değil baya gideri var tip olarak
iyi bakalım
evet
Sebep
uzun zamandır boşluktasın ve böylr zamanlarfa birine yakalanmak komaydır
kolaydır*
Bnd oyleyim gell😄