Kendinden yaşça büyük biriyle flörtleşmek?

Arkadaşlar ders aldığım birisiyle her anlamda çok uyuşuyoruz fakat aramızda çok yaş farkı var ve aileden biri. Ondan kendimi uzak tutabilmek için kendimi çok zorluyorum ama görünce bunu başaramıyorum yaş farkından dolayı yanlış olduğunu düşünüyorum (ailemizden birisi olması da var). O da aynı şekilde ben kendimi uzak tutmaya çalışsamda o da yapamıyor benden hoşlandığını ve evlenmek istediğini açıkça belli ediyor fakat daha önce evlenip boşanmış birisi. Ve yaş farkından dolayı evlensek bile ben 40 lı yaşarımda olunca o 50 yaşlarında olacak bunu kendime yakıştıramıyorum ve lütfen yargılamayın beni kırk yıl düşünsem aklıma böyle bir şeyin geleceğini tahmin bile edemezdim. Ne yapacağımı bilmiyorum bunu yakınımdan birine paylaşmaya da çekiniyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Ailem bunu bilse asla kabul etmez ben ne yapacağım? Aramızda çok farklı bir çekim var bazen bunun sebebinin babamı kaybetmiş olmama bağlıyorum ama babam olsaydı da böyle hissederdim diyorum. Onun kötü yanlarını düşünerek kendimi soğutmaya çalışırken buluyorum ama o her anlamda çok iyi ve istediğim erkek tipinde. Aşık olduğumu düşünmüyorum ayrıca sadece dediğim gibi aramızda farklı bir çekim var :(( Ne yapmalıyım?

Kendinden yaşça büyük biriyle flörtleşmek?