Hepimiz biliyoruz ki kadınlar konuşmayı çooook Seviyor. 😃 Ayrıyetten de belirtmek isterim ki görseldeki sözün sahibi kız erkeklerin futbol olan aşkını kıskanmış
Erkekler çok zeki çokta güzel anlar , anlamamazlıktan gelir işine gelmeyen konuyu. Kadınların çoğuda derdini anlatamadığını düşünür boşuna nefesini tüketir.
Bizim bir şeyi tek seferde anladığımız ve anlattığımız kesin ama siz bir şeyi anlatacağız diye sündürdükçe sündürüyorsunuz... Detaya gerek yok kıs yoldan anlatın anlıyoruz zaten... Siz detaya girdikçe Beyin Fatal Error 404 Not Found uyarısı veriyor bir noktadan sonra... :D :D :D
Maçı izlersem özetini izlemeye gerek duymam 2. defa izlediğim tek şey komedi filmidir o da hoşuma gittiği için. Bu konuda cinsiyet olarak ayrım yapmak zor bir bir türlü insan var fakat kadınların genelde erkeklerden çok konuştuğuna katılıyorum. Yine kendimdne örnek vereyim sınıf ortamında 6kişilik grupta tek erkeğim kızlar her konuda konuşup gülüşürken ben belki gün boyu 200 kelime konuşmuyorum çok gerekli bulmuyorum.
Kadınlar kompleks konuşur ve çok fazla ima yaparlar genelde. Erkekler ise net ve doğrudan konuşur. O yüzden kadınların yaptığı imaları, göndermeleri algılyamayabiliyorlar genelde. Ama direk ne demek istediğini söylesen net bir cümleyle emin ol anlaşılırsın.
Tabi ki kadınlar cok konuşur.. Kadınlar erkeklerin anlamadıklarinı zannedip aynı konuyu defalarca tekrarlar ve en ince ayrıntısına kadar girerler.. Erkekler icin Kırmızı sadece Kırmızıdır fakat kadınlar için o lanet kırmızının 50 tane tonu vardır. Yani çok asırı detaycıdır kadınlar..
Kadının sorduğu sorunun cevabı beyındekiyle uyusmayacagı bılındığı için erkek önce bır duraksar sanıyenın 10 da bırı hızla “ acaba ne desem diye “ dusunur. Zaman kazanmak için onden bır soru sorar ama karsıdakı cins yemez. Hatta şüphe varsa ıkıye katlanır ve saldırı başlar. Kısaca “ Bükçe “ konuşup, düşünen bir cinsiyetti anlamak için onun gezegenınden olmak lazım “ Kadınlar venusten , erkekler marsdan “
Kadınlar çok konuşuyor çünkü en gereksiz en ufak şey bile onlar için heyecan yaratıyor ve çok önemli bir konu halini alabiliyor. Erkeklerde böyle bir heyecan fırtınası olmadığından kadınların konuştukları çok az şeyi önemsiyorlar.
Erkekler tek seferde anlamıyor çünkü detayları kaçırıyor, kadında bunu anladığı için tekrar tekrar detayları konuşuyor, erkekte aynı şeyleri anlatıyor diye ya sinirleniyor ya da anlıyor gibi yapıyor...
Zeka dışı bir düşünce daha. Peki erkekler bir şeyi tek seferde anlatırken , kadınlar bir şeyi anlatmak için saatlerce konuşup anlatma ihtiyacı neden duyar? Kadınlar kendini ifade etmekte neden yetersiz?
Ülkemiz kızlarının cümleleri anlatım bozuklukları ile dolu. Aynı zamanda saçları sahte sarı olanların dip boyaları çok çirkin duruyor ve burun büyüklüğünü foto filtreleri ile kapatamazsınız.
tek seferde anlamamak bir özür değil bilakis bütün insanlarda zaman zaman olabilen şeylerdendir bunu kusur olarak görenler ise insan ilişkileri konusunda acemidir diyebiliriz
Kadın lar çok konuşmuyor erkeklerin günlük kelime sarf etme kapasitesi daha düşük herkezin kendine göre bir şekilde semali var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence bu tarz sorular cinsiyet ayrımcılığını arttırır. Erkek düşmanı feministlerin istediği kaos ortamına yol açar, feministlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Cinsiyetçiliğe hayır diyorum.
Kadın sesini beyin çözümlemek için daha çok uğraşır ve beyni zorlar kadınlar normal konuşuyor sadece anlamak için daha çok zorlanıyor beyin belki de o yüzden yorucu ve çok konuşuyor gibi geiyordur
En İyi Cevaplar