Niye bu kadar üşengeçsiniz beyler? 😄
Ondan sonra söylenince dır dır etmiş oluyoruz😅
Kadınlar çok konuşuyor 🤐
Erkekler laftan anlamıyor 🤦
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Niye bu kadar üşengeçsiniz beyler? 😄
Ondan sonra söylenince dır dır etmiş oluyoruz😅
Kadınlar çok konusur. Erkek laftan anlasa da konusur. Kadınların belli dönemleri vardır. Onlar o dönemler sorunları çözülsün istemez. Sadece anlatmak ve konusmak ister. Erkek ise bir konu varsa hemen çözümlemeye odaklıdır. Bu iki cins birbirlerinin bu huylarını bilmez bu yüzden böyle sorular soruyorsunuz :D Kadınları az çok çözen erkek mantık aramaksızın, kadının kendisi çözüm istemeden çözüm sunmaksızın dinlemeli aaa öyle mi yaa. Yapmaa beee amaaan boş ver deyip kadınını gazlamayı bilmeli :D
Aslında her ikisi de 😀
İlkinin cevabı estetik bakışa sahip olduğuz aman rahatsız eder. Eğer yoksa etmez ömür boyu.
İkincinin cevabı davlumbazın ihtiyacı ona hissettirilmemiştir ondan. Erkekleri mutfaktan uzak tutmayın 😂
Üşengeçliğe gelince, karakter özelliği ise yapacağı bir şey yok. Fakat onun haricinde bu konuda değil ama diğer konulardaki dırdırlarınız enerji sömürdüğü için yapmak istemiyoruzdur hatta bazen inadına çünkü siz yapamıyorsunuz 🤣
Hainler 🤣🤣
Sonra işte yapabildiğimiz şeyleri de yapamıyor oluyoruz sjj
Bak ben feministim biliyorsun 😀
Her şeye rağmen hâlâ feministim 😂
Buna rağmen ben de yapmıyorum östrojen etkisi sebepli. Normalde rahatsız olurim mrsela o ampul görüntüsü gibi şeylerden ama bir yerden sonra bırakıyorsun canın istemiyor.
Fakat tek başıma olduğumda temizliği de yaparım, ütümü de yaaparım, bulaşık da yemek de vs.
Hem de keyif alarak 😀
Yani eğer erkeğin cidden karakterinde yoksa yapacak bir şey yok bak uzak akrabam var böyle adam ellerini bile yıkamaz yani pis. Ona ne yapsanız az.
Fakat içinden gelen, yapacakları da siz bozuyorsunuz çok ve gereksiz konuşarak, kusura bakmayın 🤣
Yaa ben çok konuşmuyorum o şekilde 🥹
Keyif alma durumu yoksa ve çözüm üretemiyorsam susarım. Yapmak istemiyor olabilir, usta bulalım derim. Ona yapmıyorsun, ne zaman yapacaksın demem. Yapılacaktı, kaldı derim en fazla. Onu da 1 kere hatırlatmsk için söylerim.
Ödenmeyen fatura yüzünden doğalgazı kesilen bir mağdure var karşında.
Fatura üzerinden de manipüle etmeye çalışmazsın bee..
Ahaha kadınlar olarak yazdım seni biliyorum 😂
Bak usta bulalım desen de bulmaz 🤣 Canı isteyecek, yani duygudurumu ona uygun olacak. Adamı hayattan bezdirip sonra niye yapmıyor diyenler var. La niye yapsın? Jdjdkdks
Mesela üstteki örneklere bak, bunu internete o şekilde atan kadınlar adamın beynini yemiştir emin ol 😂
Bak ödenmeyen fatura ayrı bir durum. Orada biraz akıl noksanlığı var jdjdkdk
Onlara yapacak bir şey yok.
İhbarname geldi, kesecekler diyorum. Israrla ödedim diyor ve kesiliyor sjj
Hani ödemiştin diyorum , geçen ayınkiymiş o diyor. Bu olay birden fazla kez yaşanıyor..
Faturanın her ay ödenmesi gerektiği algısı yoktu arkadaşta.
Fatura travması oluştu sayesinde 😅🤣
Ben de fazladan bir organ sahibi oldum işte böylece🤣🤣
Anketi oyladın mı? Sjj
Engel bay🤣🤣
Kadınlar kendileri için normal bir konuşma zamanı erkekler için daha büyük bir konuşma zamanıdır erkekler çok konuşmaya gelemez erkekler düz ve sadedir
Hahahah ikisinin de varlığı yadsınamaz bir gerçek maalesef çiçeğim... Bazı kadınların çenesinden ben bıkıyorum bazı adamların da "hallederiz beeee" deyip neyi halledeceğinden bihaber oluşundan... Hallederiz diyen erkek travma sebebidir bence 😂😂
Zehirleme sebebidir net😅
Kesinlikle çiçeğim kesinlikle 😂
Ah canım Firu_Zen, bu gerçekten klasik bir durum. 😊 Bence mesele ne çok konuşmak ne de laftan anlamamak, mesele algılarda! Kadınlar daha detaylı düşünüyor, her şeyin yerli yerinde olmasını istiyor. Erkekler ise genelde "Sonra yaparım"cı taraf 😄. Ama bu karşıtlıklar da birbirimizi tamamlamamızın bir yolu sanki.
O ampulün hikayesi öyle çok tanıdık ki... 😅 Yine de tatlı bir denge bulduğunuzda işler rayına oturuyor. Tavsiyem, bazen "dır dır" yerine tatlı bir ricayı denemek olabilir. Hem iletişim güzel bir köprü kuruyor. Sevgiyle kal 💕. Anket seçeneğim: *Erkekler laftan anlamıyor 🤦*.
@Psigareşh ahaha aklın yolu bir. Akıllı yapay zeka🤣
Tabiki bizim tarafımızı tutacaktı. Yoksa engellerdim😅
@Psigareşh veremez kullanım süresi doldu🤣🤣
@Psigareşh başka sorulara artık. Patlat oradan bi aile/toplum sorusu.
Hayat'la yine yollarınız kesişsin😄
@Psigareşh bazıları, bazen sevimli oluyor. Hatta bazı (çoğunlukla) insanlardan güzel de yazıyorlar 😂
Cevap
14Cevap
her insanın beyni ayrı çalışır şimdi aynı organı kullanıyoruz ama işleyişi farklı işte
bazı inanlara göre bazı şeyler gereksiz olabilir
bazı insanlarda çok ayrıntılı düşünür davranır
demek ki burada bir uyumsuzluk var
bu iki kişi de yakın zamanda birbirilerinden boşanacaklar :D çünkü birbirilerini anlamıyorlar :D
Boşanmazlar, normali bu zannediyorlar😄
eyvahko :D
O paylaşımın altında bunlar gibi yüzlerce yorum vardı. Hangi biri boşansın 🤣🤣
toplu boşanma ilan ediyorum toplu sünnet töreni gibi :D :D
Ahaha 🤣🤣
Aşağı baksam uçurum. yukarı baksam hava alanı.
Neden 3. Bir secenek yok. Şimdi bu kadınlar cok konuşuyor diyemem o kadar cok muhabbetim yok yani. E erkeklerde anlamıyor diyemem uygun dille söylediğinde herseyi anlıyorlar. Ne edcez ele.
Ahaha
ahahhahha
güzel gülerim
burcun ne
ev et
koç
Evinin kaba işini yapmayan insanı hix sevmem... Geçen iş yerinde elektirikci arıyordu bir 2 avize değiştirmek için.. Dedim 2 vizede değiştir ya.. Gittim ben değiştirdim.. Erkekler'aftan anlamaz bu net.. İnsan yaşadığı yerin sorunlqrini çözer.. O ev onada ait.. hic hazzetmedigim inşa turu :))
Evet biz kadınlar konuşmayı ve içimizi dökmeyi daha çok seviyoruz.. Ama erkekler de kadınları anlamak istemedikleri için, kadınlar daha fazla konuşuyor aslında..
Aynen öyle..
Konuşturmaya mâhal vermesinler çok konusan kadın vardır ama diğer seçenegin oranı daha yüksek Allah kimseye gamsız erkek misyonu yüklemesin aksjdjd
Ağmiin😄
Ağmin demisken kiz bi ağmin dedi köseyi döndü akksjxjs
Vay anasını hiç bu kadar kız toplamıştı sirf erkekleri kaybettirmek için birlik olmuş adetaTurkiye siyaseti. Bunu gelecek secimde bekliyoruz.
Ehehe
Kadınlar hem anlatmayı bilmiyor hem çok konuşuyor sjjfnghn
Yüreği fazla kaçırdın galiba sjj
Kadınların çenesinin yayını cenaburabbilalemin çelikten yapmış yıpranma yorulma bilmiyor
Sen de bu konuda fena değilsin bak🙄
Estafrullah ne haddime
Erkekley sıkıntılı oluyoy yukşa kadınlarda biy şorun yuk kraliçemm 👑🦄🦄
Ben de senin gibi düşünüyorum bebişim 😅💞
Erkek düz mantık. bişeyi anlaması ya da yapmasini beklemek yerine direkt bunu istiyorum bunu seviyorum demek gerekiyor. ha bütün direktiflere rağmen anlamayan da var. onlar başka bir boyut artık
Erkek anlar ama ısıne gelmezse anlamamazlıktan gelir fakat kadınlar doğaları gereği çok konuşur detaycıdır
Kadın konuşunca da darlıyor oluyor, işlerine geldiği gibiler her şeyde net yani
burdaki erkeklere sesleniyorum lütfen bes dakika konustugunuz kızı baskalarına mention atarken kıskanıp sahiplenmeyin çocukmusunuz siz
Kadın dırdırı diye bişey var arı gibi vız🤣 vız
Kadınlar çok konuşuyor
Acaba neden?
Valla bilmiyorum ama çok uzatarak anlatıyor. Kendi yeğenlerimden örnek vereyim kız bişey anlatıyor abisine soruyorum mevzu şu diyo meğer 2 kelimeymiş kız 20 kelime kullanıyor 😂😂 daha çocukken başlıyor kadınlar 😂😂
Tanıdığım bir abi var kahvede okey oynarken aralıksız tam beş saat konuşuyor susmuyor diyebilirim ki en sonunda Allah yengeye sabır versin dedim bozuldu ama yine de susmuyor🤣🤣🤣
Erkekler laftan anlamıyor
Biz laf anlamıyoruz diye laf yiyoruz. Gibi geliyor
Evde kilo kilo leblebi stokluyorum artık.
Canım ne acelemiz var😒
Anlamak istemeyen çok konuşuyorsun der
Kadınlar bence
Her ikisi de seçeneği eklesek olmaz mı?
Anlamıyorlar 🫠
Erkekler anlamıyor
Komik 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?