Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadinlarin 5 de 1 kadar konusuruz cunku cogu zaman siz konudan konuya atladiginiz icin sizi dinlerken ki cümlelerim sade ve her konuya uyumlu olur ( Evet haklısı - Doğru yerde lafı çakmışsın - hihi eve dinliyorum - peki sen ne dedin - evet anlıyorum - uykum geldi sonra devam ederiz ) Ama biz bu cümleleri siz kadınlar 4 saat aralıksız bir şey anlatırken aralara serpiştirdiğimiz cevaplar olarak biliyorsunuz. Bu arada evet kadınlar metin yazarlığına ver bir çok betimlemeye edebiyat işlerine daha uygunlar
Bİr paylaşımla cevap vereyim
Pierre Paul Broca adında bir bilim insanı var. Broca’nın bilime kattığı en önemli buluşlardan biri beynimizin “broca” alanı. Bu alan başımızın sol tarafında, sol şakağımıza denk gelen kısımda bulunuyor. Broca bu alanı sol şakağına şarapnel isabet eden bir askerin konuşma yetisini kaybetmesinden sonra keşfediyor. Asker ölünce beynini inceliyor, bi bakıyor beynin bu kısmı zarar gördüğü için konuşamamış adamcağız. İşte sonra da beynin bu bölümüne kendi adını veriyor, oluyor sana broca alanı. Şimdi durum şu ki; konuşmayı yöneten bu broca alanı kadınlarda erkeklerin 3 katı daha büyük. Bu yüzden kız çocukları erkek çocuklardan daha önce konuştuğu gibi; kadınlar da erkeklerden çok daha fazla konuşuyor Videoda biri 14 yaşında, diğeri 22 aylık iki kardeşin sohbetini görüyorsunuz. Hangisinin broca alanı daha büyük sizce
https://www.instagram.com/p/B-RNZi2JG85/
İstisnai durumlar olsada şüphesiz kadınlar erkeklere göre daha çok konuşuyor. Bu belki de erkeğin bazı hislerini kelimelere dökmek yerine susmayı tercih etmesinden ve olayları daha spesifik şekilde yorumlayıp çözümlemesinden kaynaklanıyor sanırım..
Cevap
27Cevap
Kadınlar susmaz ki. Arada nefes almak için durur, erkekler de sadece o nefes boşluklarını kullanır.
Kesinlikle erkeğin konuşkanı hiç çekilmiyor. Kaçacak delik aradığım oluyor.
Kadinların çıkmıs adı 10 inmez 1 e. Bakma sen oyle gorundugune erkegin cok konusanina bizim orada erkegin dostum derler. d cok konusan erkek kadindan daha beterdir 😅🤦♂️
Bazan erkeginde cok konusani varya. Bas edemiyorsun. Her*okolog ise özellikle artik sussun diye gözüne bakiyorsun
Kadınların dırdırından, çenesinden nefret ediyorum. Bu sorunun sorulması bile hata. Kadınlar hiç susmuyor ki. Ağızlarına kürekle vurasım geliyor.
Erkekler daha çok oğlum hiç susmuo mesela 😂😂😂😂 gördüğüm kadarı ile de erkekler sanki daha bir dedikoducu mu ne🙈
Buna ben şu açıdan bakıyorum kardeşim. IQ su çok olan iyi konuşur, IQ su kilosundan az olan boş konuşur. Cinsiyet ayrımı yapmıyorum.
Kadınlarla bu kadar uğraşmayın.. onlarsız bir dünya çekilir miydi?
Mükemmel bir detaysın aslan Burcumuyuz? 😄
Kişiye göre değişir çok konuşan erkeğini de gördüm kadınını da.
Hiç bir konuda cinsiyetçi olmamak gerek. Her durumda da sizi şaşırtan kadınlar ve erkekler çıkar.
Valla erkekler. ya da çok konuşan erkekler bana denk geliyor 😃
Kadınlar ama erkeklerinde geri kalır yanı yok bence ortam olunca.
Böyle bi kıyas yapamayız bence bence işim gereği çok konuşuyorum ne yapıcaz şimdi
Hiç boşluk vermeden arka arkaya bağlıyorlar lafları
Bilimsel olarak da kanıtlandı, biz kadınlar daha çok konuşuyoruz
Kadınlar tabiki sırf bu yüzden evlenmem bile ahiret sorusu soruyorlar strese gelemem.
Herkes çok konuşuyo be
Kanka sizz bence sjsjjs
Evet biz skdjsh
konuşmayı çok seven :)
konuşur çok
Erkekler tabiki , bir tabirdir kadınlar deniliyor yanlış düşünce kadınlar da her insan gibi kendi aralarında kknsusur erkek kadının konuşmasına bile musade etmez nasl kadınlar oluyor bjr gidin 😀
Kadinlarin 5 de 1 kadar konusuruz cunku cogu zaman siz konudan konuya atladiginiz icin sizi dinlerken ki cümlelerim sade ve her konuya uyumlu olur ( Evet haklısı - Doğru yerde lafı çakmışsın - hihi eve dinliyorum - peki sen ne dedin - evet anlıyorum - uykum geldi sonra devam ederiz ) Ama biz bu cümleleri siz kadınlar 4 saat aralıksız bir şey anlatırken aralara serpiştirdiğimiz cevaplar olarak biliyorsunuz.
@serdarsinanatmaca o zaman bir düşün 5 1 kadr diyorsun kisa cevaplar verdiğini söylüyorsun mesala , kısa cevaplar verirsen o sorunun çözümlenmemesi için hala konuşmamız normal ben buna kknsma demem o zaman karinla ya da sevgilinle iletişim kuracaksın ki o karşı taraf çok konsma gereği duymaz , o hissiyatı verenler sizlersiniz sebebi sizsinz 😅
Güzel bir yöne parmak bastın lakin erkekler kalastır kimisi okumuş kimisi cahil kalmış ama her biri bir biriyle aynıdır. Babadan oğula geçen bir yükmüş gibi dünya kaygısı biz erkeklerin beyni ile daha çok zorluyor zannediyoruz kadınların daha çok konuşmasını sebebi erkeklerin geçmişten bugüne süregelmiş liderlik öncüleri olduğundandır diye düşünüyorum 21. Yüzyılda kadınlar Dünya kaygısını ve dış dünyayı Dize getirebilecek güç de insanlar olduğunu kanıtlamıştır bunun en büyük etken ise sürekli konuşmaları ve erkekler gibi ya da birçok erkek kadar diyeyim boş konuşmalarından kaynaklıdır kadınların neden çok konuştuğu sebebidir bence
Mantıklı konuştukları kadar iletişim eksiklerini gidermek için biz kalasları 4 saatte bir konuyu anlatmaları gerekebiliyor bazen 😉
Cok konuşan erkek annesiyle güne gitsin
Eig
Bir kız olark kadınlar diye düşünüyorum çünkü her fırsatta sürekli konuşuyoruz bir araya gelmemizi sebebi de bu
Bi erkekle birlikteyken öyle olması gerek en azından.
Kadınlar
Göreceli kavramdır bu
Biz kadınlar daha çok konuşuruz
kadınlar daha çok konuşur bence
Kadınlar daha çok konuşuyor gibi
Erkekler daha çok konuşuyor
kadınlar konuşması bitmez
kadınlar daha çok konuşur
Kadınlar
Kadınlar
Kesinlikle kadınlar
Kadınlar