Herşeyi çok düşünüyorum ve kafama takıyorum?

Merhaba ilk olarak bu platformda ilk defa burdayım ve tam olarak nasıl kullanıcağımı dahi bilmiyorum ama neyse.. şöyle söyliyim herşeyi inanılmaz takıyorum geçmişte eğer birinin arkasından noktalı virgül kadar bişe söylemişsem dahi onu takıyorum. Günlerce düşünüyorum belkide aylarca. Bugün hatta arabada yakın bir arkadaşım annem ve annemin arkadaşı vardı yanımdaki arkadaşımın en iyi arkadaşı hakkında melek yüzlü şeytan vb tabirleri kullandı. Onun sebebinide kısaca açıklıyım eğr okumak isterseniz ( birgün annemin arkadaşı davetiye bakıyordu ve bende o “ melek yüzlü şeytan “ tabirini kullandığı arkadaşımla beraber onun yanındaydı. Annemin arkadaşı her zaman daha uygun fiyatlı ucuz bir davetiye diye özenle bastırdı konuşurken daha sonra arkadaşımla yanlız kaldığımız zaman arkadaşım bana dönüp “ durumları kötü mü “ demişti. Bende yani normal vs demiştim. Bunu sonra anneme söylemiştim gülerek annemde arkadaşına söylemiş ( çünkü aralarında espriydi ) bugünde o yüzden annemin arkadaşı yanımdaki arkadaşımın bahsettiği arkadaşım hakkında aslında yanımdakinin en yakını olmadığı için böyle bir yorum yaptı. O kadar kötü hissettim ki. Saatlerdir onu düşünüyorım işte bu sadece bir örnek. Ben artık bıktım birşeyleri düşünmekten üniversite sınavına hazırlanıyorum ama sırf bunlardan dolayı hazırlanamıyorum artık ders bile çalışamıyorum. En son bu platformu denedim. Umarım tavsiyeleriniz geçici de olsa yardımcı olur şimdiden teşekkür.
Herşeyi çok düşünüyorum ve kafama takıyorum?