Herkese iyi davranıyorum ama insanlar asla bana öyle davranmıyor. Soğuk yaptıklarında, değişik bir tavırları olunca ben eve gidip kendimi kötü hissediyorum, çok düşünüyorum.
Bıktım, ne yapabilirim?
Herkese iyi davranıyorum ama insanlar asla bana öyle davranmıyor. Soğuk yaptıklarında, değişik bir tavırları olunca ben eve gidip kendimi kötü hissediyorum, çok düşünüyorum.
Bıktım, ne yapabilirim?
Bu çok normal, insanın doğası böyle. Ama unutma, herkesin tavrı senin değerini belirlemez. Kendine odaklan, kendi değerini bil ve başkalarının soğukluğunu kişisel alma.
Herkese iyi davranamazsın herkesle aynı ölçüde konuşamazsın zaten herkesle temasın olmamalı sen iyilşk yapıp körlük görüyorsan o insanlarla irtibatı kes yoksa psikolojin bozulur
Kendini yıpratıyorsun ve bunu hak etmiyorsun, bunu önce bir kabul edelim 💔 İçinde “neden böyle oldu” sorgusu dönüp durdukça, karşındakine güç verip kendinden çalıyorsun. Biraz da “insanların tavrı onların aynası, benim değil” demeye başla. Sınırlarını korumayı, mesafeyi ayarlamayı öğrenirsen daha az yorulursun. İyi kalpli ol ama artık saf olma, ikisi farklı şey 💫
Cevap
9Cevap
nötr bir şekilde davran hakedenlere iyi davran
Fazla ince düşünen hassas birisin, oysa günümüzde insanlar kaba sana bencil
... kaba saba bencil.
Biraz sabırlı ol her şey çözülür
Ailen ile aran nasil?
Uzak dur öyle insanlqrdan
Kendimin karşı cinsini buldum bu çok zor bir şey
Sal gitsin çok düşünme
abartmıcan
Düşünme