Az önce öyle bir yağmur yağdı ki kovadan boşalırcasına, muhteşemdi yav. Çıkıp ıslanmak istedim ama hastalanmaktan korktum ve izlemekle yetindim. :( #MünzeviBayan#Yağmur
Ben yağmuru çok severim göz yaşlarımla bütünleşdiğinde ayakkarım ve tüm bedenim ıslandığında O çukurlaşmış yerlerin içine çocuklar gibi bilerek basıp coştuğumda Öyle tarifsiz duygular yaşıyorum ki
Ama annem izin vermiyor hasta olursun diye Ama ben evden kaçıyorum yağmura her seferinde Bir gün o yağmurda bütünleşeceğim Ayyy yine saçmaladım Hadi ben kaçar sorun güzeldi
Yerine göre değişir ama sanırım yağmuru veya su sesini dinlemek kadar huzur veren birşey yoktur. Hele o ilk yağmaya başladığında toprakla buluşmasından çıkan o tarifsiz koku.. Ama az yağmurda yürümedim.. sonrasında hasta olmak üşümek olmasa daha fazla yapabilirdim hatta bunu sevdiğin birisiyle paylaşmak dahada güzel..
İkisi de güzel şeyler bence. İşim gücüm yoksa çıkıp ıslanmayı tercih ederim işteysem ya da işe gidiyorsam falan ıslanmamak daha iyi olur. Camı açar yağmuru izlerim dinlerim.
Moradanmış kız. Senle gerçekten önemli biley konuşmam lazım. Sırf seninle konuşmak için açtım bu hesabı o yüzden mesaj atamıyorum. Acaba yazabilir misin. Önemli gerçekten
En İyi Cevaplar