@KızlarSoruyor
Yağmurda ıslanmak mı, yağmuru izlemek mi keyifli?
@KızlarSoruyor

Yağmurda ıslanmak tabi ki de. bu yüzden de yağmuru seviyorum ama izlemek değil bir zat yaşamayı seviyorum. özellikle yağmur yağdığı zaman rüzgar da varsa dışarı çıkmak dolaşmak fotoğraf çekilmek benim için güzel oluyor
Bence ikisininde keyfi bi başka. Mesele bi kitap okurken yağmurun sesi, görüntüsü romantik bir ortam katıyor ya da film izlerken ve iyi bir atmosfer oluşuyor. Ama bence yağmurda ıslanmanın da zevki bi başka ama onun için bir acelen olmaması gerekiyor, bir yere yetişmek zorunda olmaman. Mesela evden çıktın o kadar saçınla başınla uğraştın yağmur yağdı fiyasko.
İzlemek daha keyifli, çayını kahveni alıp o yağan yağmuru izlemek gibisi yok. Yağmurda ıslanmayı sevenleri bir türlü anlayamadım anlamıcam da...
Teşekkür ederim...
Rica ederim..
İzlemek keyifli
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Cevap
28Cevap
Benim içim ikiside keyifli fakat izlemeyi daha çok seviyorum. Evde cam kenarında kahve içerken veya arabada cama vuran yağmur sesi eşliğinde denizi izlemek keyifli olur.
Yağmurda ıslanacaksam eğer sevdiğim adam olmalı ve birlikte sırılsıklam olmalıyız.. Ama izlemek de ayrı bir keyif veriyor.. Bir de izlerken çay ya da kahve varsa kesinlikle mükemmel olur..
Yağmur suyu beni kaşındırıyor. Bu yüzden yağmur altında ıslanmayı hiç sevmem ama izlemesi çok keyifli diyebilirim.
Dün çok güzel yağmur yağıyordu. Yaşlı bir amca da camiden çıkmış, koltuğunun altına şemsiyesini almış, sakin sakin yürüyordu. "Ay ne kadar da ben" dedim içimden.
İzlemek de keyifli elbette tabi balkonda çamaşır yoksa 😂
İzlemek o servis bi ıslatsa seni iyi söversin he djdjdj
Ağzına tükürürüm onun.. 😄
ıslanmak geçince cinsellik kategorisine mi almıştı :)
yağmurda ıslanmak en nefret ettiğim şey sonuçta hayatımı zorlaştırıyor. ama pencerenin arkasından yağmuru izlemek çok hoş oluyor
İkisininde yeri ayrıdır bende. İçimdeki yangın sonmediginde acım büyüyüp beni yok edecek duruma geldiğinde yağmurda islanirim. Islanirim ki o ateş sönsün o acı yok olsun. Hüzün varsa içimde düşünceler keşkeler dolanmışsa dilime ya da pişmanlıklar sarmış ise ruhumu ve kalbim işgal atında ise oturur izlerim yağmuru. Her damla yere düştüğünde benimde içime su serpilir düşüncelerim berraklaşır.
İslanmayi tercih ederim ilkokul 4 den beridir şemsiye kullanmam... yağmuru islakligi hissetmek bir harika. ve benden de bir soru denizde yüzerken hiç yağmura yakalandın mi?
Birleşik krallıkta yağmur altında yürümek çok güzel oluyor.
Özellikle İskoçya’da
İstanbul’a güneş yakışıyor
Atmosfer ile alakalı benim için
Bazen ıslanmayı gerçekten içli içli isterim iyi hissettiriyor. Genel olarak izlemeyi tercih ediyorum.
Islanmak yaz yağmuru düşer durur yüreğime bir garip aşk yeter benim hasretime sen de benim yağmurum ol damla damla gir gönlüme
Islanmayı sevmiyorum sonrasında hastalık vesaire bir sürü dert. İzlemesi ve o toprak kokusu çok hoş.
Yağmurda ıslanmay bayılıyorum açıkcası, , izlemesi de bi o kadar keyifli. Genelde Yağmurlu havalarda çok mutlu hissediyorum. ıslatmasa da olur :d
Otobüs durağında izlemeyi istemem.
Konforlu bir yer olsun bari.
Islanmayı sevmiyorum yağmur yağdığında dışardaysam isyan ediyorum 😂 ama izlemeyi severim
Yağmurlu havaları sevemiyorum. Ancak kapalı bir mekanda yağmuru izlemek güzel oluyor...
Ikisini de keyifli buluyorum özellikle sevgiliyle birlikte yağmurda ıslanmayı..
İzlerken, arada çıkıp ıslanmak keyifli. Dün yapmıştım bu eylemi. d
Tabii ki ıslanmak. Sırılsıklam olmayı seviyorum sonucunda neye dönüşürsem dönüşeyim...😄
Yalnızken yağmuru izlemek , sevdiğin ile ıslanmak güzel olurdu
Yaz yağmurunda ıslanmak kış yağmurunda izlemek daha keyifli 😊
Sevgilin veya eglenebilecegin bir arkadaş varsa ıslanmak yoksa izlemek
Sanırım izlemek😅 ama böyle tane tane yavaş bir şekilde yağıyorsa o zamanda ıslanmak olabilir 😅
Ne ıslanmak nede izlemek yağmurun sesi keyifli
Bende olsa o kupa dolup taşardi.. hüngür hüngür ağlarken iyi gider.. kimse anlamaz
İkisinin de yeri ayrı ama ıslanmak bi tık daha fazla
Saglam yagıyorsa izlemek mal gibi ıslanmaya gerek yok. Sakin ise dolasmak iyidir kulaklık şart
Yağmur da Islanmak en iyisi
Bir de beraber ıslanabiliceğin birisi varsa miss 🪄
Yagmurda ıslanıp yagmur adından sevgilimi yagmur altında öpmek
Neden ıslanayım yahu 😂 ne güzel izlemek varken 😂
Islanmak mı o yaşları geçtim. Kahve + güzel bi’ müzik eşliğinde izlemeyi tercih ediyorum..
Sırf bu sebepten ben fenomenliği iade ettim saçmasapan alakasız kategoriler
İzlemek daha keyifli
İkisi de bana keyif vermiyor.
Kiminle ıslandığına bağlı, izlemek hüzünlüyken duygularının dibine vurdurur gibi
Her ikisi de ama yağmurda ıslanmak bir tık daha çocuksu ve eğlenceli geliyor kulağa.
İkisini de çok severim. Ama yağmurda ıslanmak bir başka güzel o an yaşanılan şey bi farklı oluyor içimi mutluluk kaplıyor.
Bence ikisi balkonda oturup bir elime dışarı sarkıtıp hisstmek diyer elimde kahve keyif yapmak hep bunu yapıyorum
Yağmurda ıslanmak elbette. Yağmurda ıslanırken tek ıslanan bedenin değil bedeninle birlikte ıslanan şeylerde vardır.
Kar, en iyisidir. Yağmuru da izlemesi daha iyi.
Pencere kenarında izlemek daha güzeldir
Islanmak kollarını açıp gök yüzüne bakarak ıslanmak
Anı yaşamayı seven biri olarak ıslanmak diyorum.
Ikiside güzel seç seçebilirsen
Hiçbirini sevmiyorum. Yağmur çamur kar sevmem.
Niye yağmurda ıslanayım durduk yere
Canım Türk kahvesi çekti yaa
Yağmuru izlemek daha iyi
Yürüdüüüm yalnığğğzz yağmurun sabahındaa
İzlemek daha iyi ıslanmaya gerek yok
İzlemek keyifli ıslanmayı sevmem
Cay kahve içerek izlemek diyorum
Yağmuru izlemek daha keyifli
Yağmurda ıslanarak yürümek bence
Ikisi de. Soguk bir havaysa elbette izlemek.
Yağmurda koşmak daha keyifli 😂
yağmur keyifli bir şey değil
Yağmurda ıslanmak tabikide.
Aşlik edene ve ortama göre değişir.
Yağmurda onunla ıslanmak
Yağmuru izlemek, ıslanmaktan hoşlanmıyorum
Yağmurda ıslanmak :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?