Hep aynı şeylerden çok sıkıldım. Artık kesinlikle hayatımı değiştirmek ve artık hayata atılmak istiyorum. Yıllardır yalnızım. Hiç arkadaşım bile olmadı. Çok sıradışı bir insanım yani yalnızlığı seviyorum fakat artık hep aynı şeylerden sıkıldım. Yeni arayışlara girmek istiyorum artık. Bu bir iş olabilir ya da çevre olabilir, sizce hayatımı nasıl bir anda bambaşka bir hayata dönüştürebilirim? Kendi dış görünüşümü de değiştirmek istiyorum. Yani değiştirmek derken ufak tefek değişiklikler. Bu kıyafetle olabilir ya da saçlarımı daha değişik yaparım falan filan. Zaten çok güzel bir kızım. Yüz hatlarım çok iyi makyaj hiç yapmamışımdır şuana kadar. Hiç erkek arkadaşım olmadı. Kız arkadaşım bile olmadı. Hiçbir şeyden haberim yok. Kimseye kafa yormuyorum. Tv bile hiç izlemem saçma ve sıkıcı gelir o diziler. Sizce hayatımı nasıl değiştirebilirim ve hiç dışarı çıkmıyorum:)
Cevabın nedir?
Sana önerim sevdiğin ve zevk aldığın bir konuda uzmanlaşman ileriye adım attıkça hem arkadaşların olur hem sevgilin olur hem de dış görünüşün değişmeye başlar ortama bağlı olarak ben de senin gibiyim ama istediğim yolda ilerliyorum geri dönüp sürekli başka yollara sapmıyorum tek yolda ve doğru yolda sen de böyle yapmalısın şu an senin yaptığın şey yolun ortasında oturmak ve bir şeylerin olmasını beklemek olacak tek şey sana gelip bir arabanın çarpacağıdır o da o yolda hızla giden insanlar olacaktır sen de onları görüp üzüleceksin şu an ki gibi o yüzden bir an önce oturmayı bırakıp bir şeyler ile uğraşman gerekiyor yoksa hayatın hem boş hem de acılarla dolu olacaktır. Kendine sor şunu; Ben ne yapmaktan zevk alıyorum? cevabı zaten senin hangi yoldan gitmen gerektiğini belirleyecektir diğer yollardan gitmeye çalışırsan sonunda mutsuz olursun, iyi bir kısımda olman için artık senin yürümen değil koşman gerekiyor hiç yorulmadan koşmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Haklısınız. Aslında şu an ki halim gayet çok güzel bir şey ama belli bir zamandan sonra bayıyor yani. Hep aynı şeyler, hergün aynı. Birbirinden farkı yok.
Bende hayatımda Nirvana yaşarken bazı nedenlerden dolayı birden senin gibi olmaya başladım. Şimdi tekrardan o basamakları tırmanıyorum. İlk önce basit ve mutlu olabileceğin bir işe girmeye çalış. Kesinlikle dans et 7 yılım geçti olağanüstü birsey. İstemediğin kadar insanla tanışır ve çevre kurarsın. Spor yap ben her gün bisikletle turlarım tek bile olsan ruhen dinlendiriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki çevre nasıl oluşturabilirim? mesela biriyle tanışıp arkadaş olmak istiyorum yanına gidip ne demeliyim ya bir şey diyince de gülüyorlar hemen millete tuhaf geliyor :D
+1 yılBen daha çok bu kadar süredir böyleysen bir alışkanlığın var diye düşündüm bu alışkanlığını bir anda niye bırakmak istediğini merak ettim valla.
14 Yorumla
Soran+1 yılsıkıldım artık gerçekten baydı yani ya da yaşım ilerledikçe aklım değişiyordur ne bileyim
- +1 yıl
Nacizane fikrim bir anda değil de yavaş yavaş başla kötülerinden ziyade güzel insanlarla ilişkilerin olur insanlar insanlığı unutalı çok oldu çünkü. bir nevi akbaba gibi düşün tecrübesiz olduğun anlaşılmazsa tamam ama girdiğin ortamlarda kendini iyi gizle yemesinler güzel kalbini🌹
Soran+1 yılUyanık biriyimdir zaten. Yavaş yavaş başlayacağım elbette bir anda olmaz :)
- +1 yıl
Başarılar ve mutluluklar diliyorum o zaman🌹
Kendini değil de, hayatını anlatırsan daha detaylı, yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
30Cevap
+1 yılhayatını değiştirmek istiyorsan , bugüne kadar yapmadığın şeyleri yapman lazım , bugüne kadar düşünmediğin şekilde düşünmen lazım , bugüne kadar davranmadığın şekilde davranman lazım. bir hayalin var çok güzel şimdi bu hayalleri hedefleri dönüşmenin zamanı geldi. sana bir teklifim var rehberin olabirim.
147 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl cesaret edeceğim ya bunlar için de risk almak gerekiyor :) teklifim var derken anlamadım
- +1 yıl
risk almak ama kontrollü risk almak korkulacak hiç bir şey yok , anlamında cesareti kafana takma yardımcı olurum. unutma en cesur kişile geçmişlerinde genellik en korkak olanlardır. teklifim var derken istersen arkadaş olalım ekle. psikolojiyle ilgileniyorum ondan dedim
Soran+1 yılaa ben de psikoloji ile ilgileniyorum :)
- +1 yıl
süper ekle o zaman
Soran+1 yıltamam :) :)
Soran+1 yılinstagramdan eklesem olur mu
- +1 yıl
olurda burdan ekle önce mesaj at. ordan yazayım. sosyal medya hesaplarımı sildim kitabım çıkacak kitapla birlikte profesyonel bir şekilde gireceğim. bir tane yedek hesabım olması lazım. sen ekle burdan hallederiz.
- +1 yıl
Efsanepsikolog gerçekten psikolog musun yoksa sadece kızlara yürümek için mi ayıp ediyorsam kusura bakmayın genelde öyle oluyor
- +1 yıl
@Kendime_rağmen güzel soru okuyorum uzman klinik psikolog olacağım. benim burdan kızlara yürümek gibi bir derdim olmadı her zaman popüler kızlarla sevgili oldum. kız arkadaşlarım erkek arkadaşlarımdan fazladır.
- +1 yıl
beni ekledinse mesaj at birisi ekledi sen misin bilmiyorum
- +1 yıl
Tamam ikna oldum.
Soran+1 yılAnlayamadığım bir şey var. Kusura bakma ama biraz egolu gibi bir halini sezdim
- +1 yıl
ben ve egooooo ahahahah ego en nefret etttğim şeydir. lider ruhlu biriyimdir.
- +1 yıl
Bende sezdim yazdım sildim kızıyor çünkü
- +1 yıl
@Kendime_rağmen kim kızıyor
- +1 yıl
anlayamadım
Soran+1 yılyani ego derken böyle havalı gibisin biraz yok hep popüler kızlarla çıktım kız arkadaşım çok falan filan :D havalısın baya onu demek istedim :D :D :D :) :)
- +1 yıl
övünmek için söylemedim burdan kızlaramı yüyorsun değince açıklama gereği hissetim zaten tanıyınca çok iyi biri insan olduğumu anlarsın.
Soran+1 yılpeki :) ne diyim
- +1 yıl
ne oldu yaa inanmadın mı yoksa
- +1 yıl
Adın bile efsane psikolog. Kızmak değilde egolu yazmaya çekindim
- +1 yıl
İyi insan mı öyle bir şey yok psikologcum ben inanmıyorum dışardan bakıyorum kötüler yakından baksam dahada kötü olduklarını görürüm gibi geliyor
Soran+1 yıl@Kendime_rağmen ahahahaha :D
- +1 yıl
Sen evde tüm gün nspıyorsu mesela soran
- +1 yıl
😊😊😊😊
- +1 yıl
ne deyim ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur.
- +1 yıl
Einsteinım olur musunuz
- +1 yıl
@Kendime_rağmen ahahahah efsane psikolog yazmamın sebebi ileride klinik psikoloji dünyasının altın çocuğu olmak istediğimdendir. grip olduğum için evde dinlerniyorum ondan burdansoru soran arkadaşlara elimden geldiğinde yardım etmek bir nebze olsun yüzlerini güldürmeye çalışmaktır.
- +1 yıl
soru soran iyi insanlara gelince az da olsa varlar. karşılaşmamış olabilirsin emin ol ben onlardan biriyim. insanlardan karşılık menfaat beklemeden yardım eden soru sorduğun iiçin temiz iyi birisi olduğunu hissettim izin verirsen hayatına psikolojik bir dokunuş yapmak istedim o kadar.
- +1 yıl
İyi günler başarılarınızın devamını dilerim efsane psikolog
- +1 yıl
@Kendime_rağmen bende size efendim siz neler le meşkulsunuz
- +1 yıl
Meşgul değilim yatıyorum evde aynen arkadaşınki gibi ama arada kursa okula çıkıyorum
- +1 yıl
O da çıkıyodur büyük ihtimalle ama işte dışarı çıkma algım bu benim
- +1 yıl
@Kendime_rağmen gelin arkadaş olalım isterseniz hayatınız renklenir belki yanlış anlama yine
- +1 yıl
Tamam olalımda bu bizi evden çıkarıcak mı
- +1 yıl
Sanal sonuçta
- +1 yıl
@Kendime_rağmen buradan niye konuşuyoruz ekle özelden konuşalım yahu
- +1 yıl
Açım ben beynimi tam kullanamıyorum
- +1 yıl
Xperim yeterli değilmiş
- +1 yıl
@Kendime_rağmen ne yapalım iftara nişantaşına davet mi edeyim ahahahahah?
- +1 yıl
Senden bir şey yapmanı beklemedim bunu düşünememiş olmama şaşırıp açlığımı bahane ettim. Gerçekten efsane bir psikologsunuz
- +1 yıl
@Kendime_rağmen laf sokma ya şaka dan söyledim cidden yine övündü dersin diye
- +1 yıl
şaka yaptım
- +1 yıl
Bak yine aklıma gelmedi
- +1 yıl
@Kendime_rağmen ne
- +1 yıl
oruçsun galiba allah kabul etsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiydim karar aldım kendime ben değişiyorum bugün diye, en çılgın insanlarla arkadaş oldum baya değişiklerdi ama çok eğlenceliydi karakterime zıt olsada. Baya bir şey öğrendim onlardan insanlarla nasıl iyi ilişki kurulur nasıl sosyalleşilir, rahat olmak vs. Ama yeni arkadaşlar çılgınlardı gerçekten hayatımı değiştirdiler kabuğumdan böyle çıkabildim. Birde güzellik takıntın var galiba ondan neden bahsettin ki, insanlar arkadaş olmak için tipine bakmazlar ön yargılarını kırmalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik takıntım yok ki :D
Cevap sahibi+1 yıltamam haklısın
+1 yılÖncelikle aile ortamınız buna uygun mu dışarıyı hiç bilmiyorsanız savunmasızsınız öncelikle güveneceğiniz hem cinste arkadaş bulun anlarla takılmaya başlayın daha sonra sırayla yürür bu işler birden bilmediğiniz bir ortamda afallarsınız
00 Yorumlabunu bir cevap olarak yazmıyorum sadece bende bazı şeylerden sıkıldım ve değiştirmek istiyorum ve bunu uzun zamandır deniyorum ama başarısız olup eski alışkanlıklarıma geri dönüyorum ama bu sefer bu milat olacak inanıyorum bunları buraya yazma amacım her vazgeçmek istediğimde bana motivasyonumu tekrar kazandırması için (eğer yapılabiliyorsa) hergün ekleme yapacağım iyi günler dilerim
00 Yorumla
+1 yılBencee bir deniz kenarına git ve düşün. Spor yapmak, bir ensturman çalmak ve arkadaş edinmek güzel gelecektir. İnsanlara karşı çekingen olmana gerek yok. Ne de olsa konuşanı dövmüyorlar değil mii :)
00 Yorumla
+1 yılSorunun içinde cevabı yapmadıklarını yapsan hayatın değişir zaten 😄
10 Yorumla
+1 yılYeniden başlamak için iradeni kullanarak karar vererek
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim. Saçını maviye, griye falan boya bence. Kurslara katıl. Gitar kursu, boks kursu vs.
10 Yorumla
+1 yılSen tıpkı benim gibisin Asosyal birbir beni tarif ettin
00 Yorumla
+1 yılEvet yeni bir sayfa açtığına inan ve bu yolda ilerle bende ünv atılıcam böyle bir hayata
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir anda olmaz ama görünüşüni kolayca değiştirebilirsin hiç çalışmadıysan filan işe girmeyi deneyebilirsin okuyorsan okuldan bir grup bulup onlarla takılabilirsin ama en en iyisi yalnız kalma
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalmak*
Kitap oku film izle olmak istediğin kişiyi belirle ve o ol
02 Yorumla- +1 yıl
kitap okuyarak ya da film izleyerek kisilik belirlenmez dogustan vardirr
- +1 yıl
kendi dogrularinizla inanin kizllar
+1 yılselam =) tw izlememene çok sevindim. ilerde ewim olsa almıyacağım eşyalardan birisi. hangi burçsun?
00 Yorumlayeni hobiler edinerek başlayabilirsin hayata atılmaya
00 Yorumla
+1 yılDışarı cık müzik aleti ögren saclarını kazıt
Bide burdan bak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yakışıklıyım da yalnızım işte benle konuşup etkilenen de oldu da hep bir mesafeli oldum. İnşallah hayatımız güzelleşir diyesim geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhhaja ilginçmissin cidden. tv izlemeyerek, arkadaş edinmeyerek pek bir şey kaçırdığını sanmıyorum ama sevişmediysen seviş derim :)
00 Yorumla
+1 yılBende değiştiriyorum hayatımı öncelikle hobilerini ve çevreni değiştirerek başla
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olalım mı ruh eşim
04 Yorumla
Soran+1 yılolalım valla :D
- +1 yıl
Yaş kaç liseli misin
Soran+1 yıl18 evet liseliyim
- +1 yıl
Aslında ben kendiliğinden geçmesini bekliyorum çünkü tembelim. Bir bir şey yapmasak bu ruh hali geçmez mi
Bir işe başlayabilirsin.
00 YorumlaKafana sıkabilirsin. Hayatın saniyesinde değişir.
00 YorumlaKendi parani kazanarak degise bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence değiştirmeyin bu en güzeli
00 YorumlaHelal olsun iyi kaçmışsın bunca yıl.
00 Yorumlahobıler edin ıyı arkadas sec sevgılın olsun
00 YorumlaDenemediğin şeyleri dene hobi edin
00 Yorumla
+1 yılBence harika bir hayatın var. Değiştirme
00 Yorumla
+1 yılciv civ misin sen?
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
yüz hatların çok güzel ;
hiç kız & erkek arkadaşın yok
tv bile izlemessin
hiç bir şeyden haberin yok ,
ee işte anca civ civler böyle yaşar ,
1 : çok güzel ve tatlıdırlar , çirkin civciv olmaz. Ördek belki olur , ama civciv çirkin olmaz
2 : genellikle karton kutularında tek başlarına yaşamak zorunda kalırlar ( kümselerden bahsetmiyorum ) ebeveynlerin çocuklarını kıramadığı için pazardan alınan civcivler gibi :)
3 : tv de izlemezler
4 : dış dünyadan haberleri olmaz :)
ee civciv işte :)
Soran+1 yılöyle mi oldu ya ne bileyim :D :)
Kafana reset atarak
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl atıcam ki keşke demek kadar yapması da kolay olsa
+1 yılKokain iç ve degisimi gör
00 YorumlaDışarı çıkmakla başlaybilirsin
bir işte çalış00 Yorumla
+1 yılburcun nle
00 YorumlaNasil yani
00 Yorumlakredi çek
00 YorumlaBen değiştirebilirim
00 YorumlaYaz bana
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkısmet bu işler.
03 Yorumla
Soran+1 yılrisk de almak gerek bazen:)
- +1 yıl
o zaman çek silahi gir bankaya al paraları o paralarla 5 bin tane iddaa kuponu oyna kuponların yarısını yak diger kalan yarısı senın riskin
Soran+1 yılonu kastetmedim ya desflkjsdkfjsdlkds :D
+1 yılYaşş kaç
00 Yorumla
+1 yılDeyistirme bence
00 Yorumlakendine güven olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri