Türk kadınlarının tavrı havalı olmak ya da egosu yüksek gibi masum terimlerle anlatılamaz.
Elbette fabrikadan çıkmış gibi her kadın aynı karaktere sahip olamaz, hepimizin yaşam şartları bizi farklı farklı düşünce yapısına sahip olmaya itti lakin çok fazla kadının leş ve kötülük dolu hareketlerini görüyorum.
Beğendiği bir erkeğe sahip olmak için ruhunu şeytana satacak tipler var. Evet, sahip olmak için hem de, ilişki anlayışları sahip olmak.
Zaten çoğunluk kolaya kaçmaya meyilli, iş hayatına hakim olsa bile ama evin yükü kocişkomun omuzlarında olsun ben kendi paramı kendim yiyeyim kafasında. Bunlar yine kötünün iyisi, direkt ya ben niye çalışayım modunda olanlar da mevcut.
Erkek de insan, kadın da insan. Kadınlar değerlidir argümanı ardına sığınıp ne oku, ne elin ekmek tutsun, ne bir evi çekip çevirebil, ne tek başına hayatta kalacak güce sahip ol sonra vay efendim niye kadınlar dayak yiyor, öldürülüyor, şiddet görüyor.
Dünya tersine dönse, erkekler domestik olsa biz kadınlar çoğunu evire çevire döverdik. Çok daha saldırgan ve hırçınız.
Çoğunuz lütfedercesine bir ilişkiye başlıyorsunuz. Sürekli bir şeyler hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Ama verdiğiniz şeyler bir elin parmağını geçmiyor.
Kısaca, bizim hanımların bu tavırlarının sebebi sorumluluktan uzak bir şekilde yetişmeleri, iki yemek yapmayı öğrenince dünyanın bütün yükü onların üzerindeymiş gibi davranmalarından mütevellit.
Şurada dursun; tabi ki istisnalar var lakin hepimizin bildiği gibi istisnalar küçük bir grubu oluşturuyor.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHavalı ve egolu olduğumu düşünmüyorum :/
Belli başlı çizgilerim vardır. Sınırlarımı baştan çekerim.
O ayrı bir konu ama hoşlanıyorsam da karşılık veririm.
Kız evi naz evi olayı yok bende.31 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl- Iddia edildiginin aksine kadina asiri ehemmiyet veren bir toplumda yasamalari.
- Hicbir vasfi olmayanlarinin bile el ustunde tutulmaya alismasi.
- Ana babadan 'aman kizim yipranmasin, aman kizim yorulmasin' modunda yetistirilmelerinin normal olusu.
- Seksi gectim, bir goz kirpmalari icin bobregini satacak hale gelmis suzme abazanlarla ayni ortamda yasamalari.
- Gulumsemelerinin veyahut birilerine guleryuzlu davranmalarinin sacma sapan yorumlaniyor olabilitesi.
- Cahil olmalari, turk erkeklerine gore bayagi dunyadan bihaber olmalari. Hicbir konuda adam akilli tefekkure sahip olmamalari ve bundan dolayi gelen bir ice donukluk.
- Yetisme seklindem oturu her daim karsisindakinin tepesine cikmaya calismalari.
- Her an ama her an gozlerin uzerindr olmasi, asansorde 'Kacinci kata cikiyorsunuz' diye sordugu adamin bile kendisinden hoslaniyor oldugunu dusunebilmesi.
- Lumpenlik, o sehirli triplerinin altindaki hunhar kiro ve koyluluk. Bunun getirdigi carpiklik
Bunlarin biri, birkaci veya hepsi olabilir419 Yorumla- +1 yıl
Bakiniz iclerinden bir tanesi aklinca 'degerli olduklari icin' diye zirvalayip sonra altini doldurmasi istenince camura yatip sacma salak suclamalarda bulunarak engellemis.
Bu zeka seviyesinde insanlarin normal davranmasi beklenemez. - +1 yıl
Kadını aşırı ehemmiyet veren bir toplum! Tamamen cahillerin dolandığı bir yere dönmüş ks. hatta kendi cahilce laflarını süsleyip püsleyerek millete yutturmanın peşinde olanların. Senin gibi zavallıları iyi biliyoruz boşuna yorma kendini. Sen bu ülkedeki kadınların yanına bile yaklaşamazsın, ezik ezik saçma genellemelerle kendini avutursun sadece :) :)
- +1 yıl
@vbnbvmbnm Bir tane daha geldi.
Omrunde hic ecnebi agirlikli bir ortamda bulunmamis bir tip gelmis bik bik ediyor.
Turk toplumunda kadin surekli kazanilmasi gereken obje konumunda tutuluyor ve bu kafa yapisiyla yetisiyorlar.
Hakkaten surda yazdigin yorumu bir oku ve memnunsan cingenelik oranini arastir ailendeki.
Tartisma adabina bile uzaksiniz. Ama bik bik bik kafanizin basmadigi konularda fikir beyan etmeye geldi mi ceneniz aciliyor
- +1 yıl
Ben Avrupa'da tam 5 tane ülke gezdim. Birkaç tane ülkeye kız tavlamak için giden kekolar beni eleştiremez. Çok övmeye çalıştığınız Avrupalı kadınları da yeterince gördük. Onların daha rahat yetiştirilmiş olmaları dışında hiçbir özelliğini göremedik ne yazık ki :) Bazı rus çingenelerin yanında dolaşarak medeniyeti öğrendiğini düşünme, aptalca genellemelerini de kendine sakla. Ailendeki çingenelik kanı sende fazla olsa gerek, ya da fena bir darbe yemişsin ki saçma sapan konuşuyorsun.
- +1 yıl
@vbnbvmbnm Ulke gezmis. Benim bavulum da geziyor bayagi ulke.
Neyse boyle devam edin de memleketin erkegine 'Akliniz varsa uzak durun turk kizlarindan' dedigimizde 'Yok yeaa' demeye yuzleri olmasin.
Ulke gezmis, vay mk. Hayir tanimadigi birine ettigi laflara da bak.
Ben de senin uslubuna yanasip diyeyim, ben oyle coban pesindeki koyun gibi saga sola meeleyerek gezmeyi farkli bir milleti tanimaktan saymiyorum.
Ecnebi ortamda bulunmak diyince 'Ben ulke gezdim' diyebilecek kafadaki salak kezbanlarin bu tip konularda konusmaya hakki yok.
Bic bir is ortaminda bulundun mu, hic profesyonel bir iste calistin mi?
Hos gerci once calismisligun var mi diye de sormak lazim bu kafa yapisiyla adam akilli bir ise yaraman pek mumkun degil zaten - +1 yıl
Senin gibi zavallılar üste çıkmak için söyledikleri lafı kıvırıp ''ben öyle demek istemedimaslında böyle dediydim bla bla bla'' derler. Çocukluğum İngiltere'de geçti benim zavallı. Senin gibi çingene diyarlarında dolaşmıyorum. Ecnebi ortamda bulunmak da birkaç ay bile o ortamda kalsan bilgi sahibi olabilirsin zaten, söylediklerini kıvırma bence biraz cesur ol.
Ecnebi ortamda bulunmaktan kasıt sadece iş ortamında bulunmak ve profesyonelce çalışmakmış :) :)
Toplum kültürü iş hayatından ibaret değildir önce bunu idrak etmeye çalış, ya da ülkedeki bütün kadınları iş ortamında tanımanda mümkün değildir. - +1 yıl
@vbnbvmbnm Cok zor engellerim birini, hakkaten elim gitti yani bu sefer bir.
Mal misin nesin? Lafi anlamamak icin cirpinma bosuna. Bes ayda ogrenirmismis, cocuklugu gecmismis.
Yalan soyledigine de kalibimi basarim. - +1 yıl
@vbnbvmbnm Mesela su igrenc muhabbeti bir finlandiyali ile yasama imkani hakkaten yok.
Rus ile var, ama o da bu kadar cocukca suclamalarda bulunmaya calismak yerine elle tutulur birseyler doylemeye calisir - +1 yıl
Kusura bakma tatlım, hayatında bir tane finlandiyalı gördüğünü zannetmiyorum. Çünkü kadınlar hakkında böyle iğrenç genellemelere gidersen finliler sana haddini daha sert biçimde bildirir bunu iyi bil. Şimdi saçma sapan fikirlerini kendine sakla. daha fazla senin ilkel beyninle uğraşamayacağım.
- +1 yıl
@vbnbvmbnm herif hiç lafı evirip çevirmeden konuşuyor, bunu nereden çıkardın çok merak ettim.
Ayrıca bir çocuğun yabancı bir ülkede birkaç sene geçirmesi ile bir yetişkinin yabancı bir ülkede yaşaması çalışması, okuması ayrı şeyler.
Burada da bir sürü ecnebi velet var, okul bahçesinde mel mel oyun oynayıp zil çalınca evlerine dönüyorlar. Gidip bunlara türk insanı nasıl diye sorsalar anlatacağı iki hademe üç öğretmen olacak, sonuçta çocuk yani ne bilsin ne görsün...
Çok ayrı telden konuşuyorsunuz - +1 yıl
- +1 yıl
@NCC-1701 Lafı nasıl evirip çevirdiğini sana anlatayım istersen. 5 tane ülke gezdim dediysem ülkelerde ne kadar kaldığımı ve o ülkelerde ne kadar arkadaşım olduğunu söylemedim. Belli ki arkadaş art niyetli aaa bavulla ülke gezdin diye insanları tanıyamazsın diyor. Önce ülkelerde ne kadar kaldınız arkadaşınız tanıdığınız var mı diye sorulur. Avrupa'da yeterince arkadaşım var ve hiçbirinin bu ülkede kendini medeni zannedenler kadar saçma sapan konuştuğunu görmedim.
- +1 yıl
@vbnbvmbnm Yav bak halen daha soyleneni anlamamak icin direniyorsun.
Bahsettigin yapidaki ahbapliktan boyle gozlemler yapamazsin.
Ayrica atmadigin camur yok insanlara, simdi magdura yatma. Hic ecnebi agirlikli bir ortamda bulundun mu dedigimde 'Bes ulke ezdim taam miaaa' dedin, ben bununla dalga gecince 'Ben kucukken ingltridiydim grzkli slk' diye agiz degistirdin.
Ayrica bavulla ulke gezdin demedim, bavulum da 5 ulke gezdi dedim, sen seni tam olarak ne kadar kucumsedigimi anlamamisdin bastan.
Anlasan uc satir daha ne kadar attniyetli oldugumdan, hic finlandiyali gormedigimden, turk kizlarini karalama kampanyasi yuruttugumden bahseden bir ofke typingi yapacaktin heralde.
Hayir ben turk erkegini de burdaki en feministinizden daha dena elestiriyorumdur.
Nasil bir manyaklik varsa, hosuna gitmeyen seyi soyleyene abuk sabuk satasacak kadar nevri donmus - +1 yıl
Haklısın senin gibi birini dikkate almamam gerekiyor. Hala saçma sapan konuşuyorsun. İnsanları onların toplumsal ortamına girerek yeterince tanırsın bende gitiğim yerlerde yeterince uzun süre kaldım. İlla iş hayatında bulunmana gerek yok.
Ayrıca seni dikkate aldığım için evet pişmanım çünkü ilk iki genellemene söyle bir bakalım
- Iddia edildiginin aksine kadina asiri ehemmiyet veren bir toplumda yasamalari.
- Hicbir vasfi olmayanlarinin bile el ustunde tutulmaya alismasi.
İlk genelleme Türkiye gerçekleriyle örtüşmüyor. ikinci genelleme ise insanlara verilen değer hümanizmle uyuşmuyor. İnsanlara değer vermek için vasfı olması gerekmez.
- +1 yıl
@vbnbvmbnm Genellemelerin yanlis oldugu iddiasi da bir genellemedir.
Ve o iki lafin da arkasindayim. Kabul etmek isine gelmediginden kasaba agziyla atmadigin laf, etmedifin cirkedlik kalmadi
Yanlis olduklarini mi dusunuyorsun?
O zaman su su su sebepten yanlis diye bir arguman sunarsin.
Cocuklugunu gecirdigini iddia ettigun memleketteki tabirle balikci karisi gibi car car satasmazsin - +1 yıl
- +1 yıl
@vbnbvmbnm Yav ac humanizmin ne zaman ortaya ciktigini ve neleri savundugunu ogren.
Ilk olarak Utopya isimli eserde humanist bir toplum ongorulmustur.
Ve hic de oyle sinifsiz falan degildir, jakobenligin dik alasidir.
Humanizm gelisime ve uretkenlige deger verir.
'Hepimiz kardesiz' turevi bir zihniyet degildir. Ronesans devrinde cok feci kuvvetlendi humanizm.
dedigin dogru olsaydi 16. Yuzyilda sinifsiz tolum cagrilari dolusurdu ortaliga.
+1 yılGercekten Hayattaki baskin yanim özsaygi sahibi olmam derim. Baskalarinin naptigi konusunda tarafsizim cunku huzur burda ayni saygiyida gormek isterim hayatta ama egemenlik sinirlarimi zorlamaya kalkan biri iyi halt yer. biraz tersimdir de hani su yuksek yapay egonun olusmasinda dogrudan payi olan kendi kit zihninde ve icinde kurup kurabilecegin tum o dapdar olasiliklarin disinda kalma alma ihtimalim olacagi icin senin Fazla simarikligin buram buram yapayliktir bana islemezki.. cocuksulugundur. Öz saygi ise Realitedir. ortamlarda "oyle her gelene evet mi diyeyim diye öz saygi kastigindan dem vurur" halbuki Adamina göre laf yapar her karsisina cikana farkli bisey soylerler. hangisine inanip inanmayacagimizi bilmek lazim. bir insan yalan makinesi gibi yasiyorsa. Asiri manipulatifse... ve kimse bu yalanciliktan dolayi haddini bildirmiyorsa bildirmemisse boyle bir kiza erkege kalkip da niye egolu niye havali algisi yapmak ya da daha da arttirmak onlarin hosuna giden bisey bile. YAPMAYIN
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ilginin vermiş olduğu özgüven patlaması
40 Yorumla Ben Türk kadınının havalı ve egolu olduğunu düşünmüyorum ve böyle bir genelleme yapmanızı hiç hoş bulmadım.
Genelde insanlar karşı cinse sert davranınca veya hemen reddedince havalı olduğunuzu düşünürler. Oysa ki belki de sadece gerekli gördüğünüz kişilerle muhatap olmak istiyorsunuzdur.
Hem erkeklerin sevgililerine herkesle konuşma demeleri herkesle konuşanları oro*pu olarak nitelendirmeleri daha sonra ona nasılsın diyip yavşamaya çalıştığı düpedüz ortada olan birine sanane demesini egolu olarak algılamaları İlginç.10 YorumlaKendini begenmiş olmasından geliyor malesef yazarken bile zorlandım ama gercekler, mesela şunu sorarlar hep neden bizim erkekler yabancı kızları nie tercih ediyo hep diye? cevap verim, bir rus kızı yok altın yok gerdan yok zincir yok yeni ev esyası almazsan senle evlenmem asla demez bir arkadasın hanımı rus ve arkadasım calısmıyor alkolde kullanıyor hemde kazan işi ama hanımı cok efendi evi cekip çeviriyor 2 cocuk egr bizim türk kızı olsa bazı koyup coktan ayrılmıstı, demem oki istisnalar kaideyi bozmaz, inanın biraz yabancı dilim olsa bir yabancıyla seve seve evlenirim cünki makul mantıklı anlayışlı vede ekonomik insanlar, azla yetinmesini biliyorlar bizim kızlardanda illaki böylesi cok ama cogu erkege ne yazık ki denk gelmiyor? zaten türkiyede geçim pahalı?1603 tl asgari ücretle bir türk kızının gönlünü yapmaya ömür yetmez?
10 Yorumla
+1 yılŞimdi söyle düşünelim bir insan egolu olabilir peki nasıl olur cok güzel bir işi vardır meslegi vardır okumustur kendi ayaklarının üstünde durup elin cocuguna bakmadan gecinebilir ya da muazzam doğal güzelliği vardır eyvallah, ama kardesim sen okula gösteris icin, işe gosteris icin, dışarıya 2 kilo makyajla 3 5 abazaya görünmek icin sosyal medyayı ilgi icin, hepsinin toplamı boş vasıfsız bir insansan bu egolar neden genelleme yapmıyoeum gercekten kariyerli efendi, hanım, aile kızlarımızda var ama bu vasıfsızların boş egosu ego değil egolu rolü yapmaktır cünkü egolu olmasının bir nedeni yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhavalı ve egolu değiller.. toplum dayatmasıyla baskı altında büyüyen kadınların geneli kendilerine dikkat etmeye büyük çaba harcıyorlar ve herkese evet demiyorlar olay bu... bir de yine ülkemizin sorunu kadın ilk adım atınca hemen dünden hevesli yollu diye tabirler kullanıyorlar ne yazık ki.. hemen erkeği kabul edince de yine dünden hevesli isterikli duruma düşüyorlar. onlarda bu yüzden galiba kendilerine böyle bir yol bulmuşlar diyebilirim. ve herkes havalı veya egolu değil. benim bir çok kız arkadaşım var ve bu soruda bahsedilen türde davrandıklarını hiç görmedim. belki de istisnalar hep beni buluyordur :) not: bu yazdıklarım genelleme kimse üzerine alınmasın.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin abazalığının tavan yapması nedeniyle hiç hak etmeyen kadınlara bile akıllara durgunluk verecek kadar gereksiz methiyeler düzmesi sonucu kadınlarda bu “havalı ve egolu” tavırlar oluşur. Kadınların bu durumdan acilen kurtulup, instagramda 10 saat harcamayı bırakıp, kitap okumak gibi kişisel gelişim aktivitelerine yönelip o gereksiz methiyeleri hak etmeleri gerekir. Erkekler zaten umutsuz vaka en azından kadınlardan umudum var.
50 YorumlaToplumda alınıp verilen değerli mal yerine koyuyolar da ondan. Büyütülürken babalarının PREMSESİ gibi büyütülüyolar evlenene kadar baba parası evlendikten sonra koca parası yiyorlar. Aslında hiçbir değerleri yok cahil çoğu. Yetiştirilirken erkek ilişkileri için çok kötü olduğu empoze ediliyor. Çoğu da namuslu takliti yapıyo. Erasmustan gelen arkadaş var anlatıyodu türk kızı var türkiyede namus kasıyo ama yurtdışında almana vermiş😂 Tabi bizim kekoların aşırı ilgisi ve internetten yazmaları onların kıçını uzaya çıkarıyo. Çoğu cahil küstah ve kaba. Yamyamlık da cabası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün kadınlar havalı ve egoludur
Bunun nedeniyse kadınların solipsist varlıklar olması
Lakin Türk kadınları daha çok havalı ve daha çok egoludur
Bunun da nedeni yetiştirilme tarzıdır
Bilinmeyen bir nedenden ötürü Türk insanlarının genelinde olan aşağılık kompleksi kadınların yetiştirilme tarzından gelen prenses sendromuyla birleşip bu durumu daha beter kılıp kadınları çekilmez hale getiriyor
Erkeklerin de bunda önemli rolü var
Kadınlar naz yaptıkça trip attıkça onları kovalamaya devam edip bunu bir rekabete dönüştürüyorlar
Fakat erkekler deyip geçilmemesi gerek
Unutulmamalıdır ki kadınlar bu durumun gayet farkında ve sadece farkında olmakla kalmayıp aynı zamanda lehine kullanıyorlar
Sonuç: Kadın sorumlu
Sebep: Davranış biçiminin yanlış olduğunun farkında olup halen bu şekilde davranmaya devam etmeleri (bilinçli bir şekilde)
Bundan bunu çıkarırım
Daha iyi bir sebebi olan varsa buyursun22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYukarıdaki gözlemlerime katılmayanlar ve bunun sebebinin sadece ve SADECE erkekler olduğunu söyleyenler için eklemek istediğim bir çift sözüm daha var
Kadınlar abazan erkek modelinden nefret ettiklerini ve havalı-egolu olma sebeplerinin abazanlarla alakası olmadıklarını iddia ederler
Fakat buna rağmen abazan erkeklere muhtaçtırlar
Çünkü içten içe onlar da biliyorlar ki abazanlar olmasaydı hiç bir erkek modeli onları pohpohlamayacaktı (gerek sanal gerek reel)
Kimse onlar için gecenin kaçında kalkıp bir şeyler almaya gitmeyeceklerdi (hamileler dışında)
Kimse onların faturasını ödemeyecekti
Bu bir gerçek
O yüzden boşuna abazanların karakterinize olan katkılarına haksızlık etmeyelim
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir gözlemimse Türk insanı çocuklarının yetiştirirken erkeğe onur haysiyet ve şeref kavramlarını aşılıyor
Fakat dikkat ederseniz sadece erkeğe aşılanıyor
Kadına bu üç kavram aşılanmıyor
Kanıt için çevrenizdeki örneklere bakınız
Sebebinin sadece erkekler olduğunu düşünenler objektif olarak tekrar düşünsünler derim
Diyeceklerim bu kadardır
Bu konuda tartışmak isteyenlere medeni bir şekilde olduğu sürece açığım
Erkeklerin ezikligi ve hakkindan fazla deger vermeleri.. rus kizlarindaki guzellik bizimkilerde olsa kendilerini tanrica ilan ederlerdi halbuki ekegin onlara verdikleri degerin yarisini bile kendilerine veremeyen zekadan yoksun disi suslu puslu olup hayat felsefesi dahi olmayan o kadar aptal kizlar varki erkekler icin tek gecelik iliski olduklarini bildikleri halde kendilerini kandirip duruyorlar
20 YorumlaTürk erkekleri bu hâle getirdi türk kadınlarını. Ne oluyor söyleyim, Türk erkekleri istediğini elde edene kadar o kadını öyle bir şımartıyor ki. Kadın da gerçekten öyle zannediyor kendini. Sonra erkek ondan sıkılıp bırakıyor ya da aldatıyor ya da üzüyor. Kadın da eskiden onun yüceltmesinin verdiği bir özgüvenle sen kimsin lan diye daha da bir havaya giriyor ve bu defa ego da başlıyor.
20 YorumlaSebebi Türk erkekleridir. Nefes alsın yeter diyenler var, dünyanın başka hiçbir yerinde yoktur bu cümle kalıbı.
Bir diğer sebep ise dindar kesimin fazla olması ve toplum baskısı. Böyle olunca 1 erkeğe 1 kadın düşmüyor. 10 erkek 1 kadını kapmaya çalışıyor, sonrasında cinayetler falan filan oluyor.
Sonrasında kadının değeri dolar gibi yükselse de asıl değerini hiçbir zaman bulamıyor. Şort giydiği için tekme yediğiyle kalıyor.30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir sürü nedeni var şimdi anlatmaya başlasam topa tutarlar. Ama yıllarca yabancılarla aynı ortamda çalışmış birisi olarak şunu diyebilirim yabancı kızlar çok. mutrvazi ve kibarlar. Yani yolda yürürken hiç tanımadığınız hale merhaba nasılsın dediğinde teşekkür Edip senin nasıl olduğunu soruyor. Türkiye'de bir kıza sorsan bunu muhtemelen alacağın cevap sanane canım olur :)
10 Yorumla
+1 yılHavalı tabiri herkes için gereçleri bir kavram herkesin kendine has bir havası vardır.
Ego ise Türk kavramı ile sinirlandirilacak birsey değil içi boş olan er insan içi hava dolu bir balon gibi kabarır bu Kadın ya da Türk meselesi değil bilgisizlik kültür ve egitim eksikliği ile var olan çaktırmadan kendini kanıtlama çabası10 YorumlaTürk kadını havalı ve egolu değil. Öyle kadınlar vardır illaki ama genele vurmak manasız olur. Türk kadını kadar edepli cefakar kadınlar var mı? Yok bence
40 YorumlaBu konu hakkında saatlerce konuşabilirim, o kadar değişik yetiştiriliyorlar ki aileden, bir kıza adres soramaz olduk sapık diye bağırır diye, ülkede yaşananlara bakarsam haklılar aslında ama erkekler de problemli, internet ortamında saçma salak tinder c2 tarzı uygulamalarda, sosyal medya üzerinde karşı cinse hep dünyadaki tek kadın muammelesi çekiyorlar yokluktan, bunun sonucu olarak ortaya burnu kaf dağında biçimsizler çıkıyor, komikler gerçekten, bildiğin her şey kısır döngüden ibaret, nesil temelden düzelmeden bu döngü değişmez. Güzel olmak bir ego sebebi olmamalı, aksine mütevazilik taçlandırıyor güzelliği, ki işin garibi, güzellerden çok çirkinler egoist, lanet olsun bak yine sinirlendim beni acilen sınırdışı edin, ülkemi çok seviyorum ama bu tip kızları gördükçe uçan tekme atmak istiyorum, ama birde feninistler başlıyor sonra, tamam sustum
00 YorumlaBence bu çok yanlış bir algı çünkü kişiye göre ayrım yapmak gerekir Türk kadını deyince annenizi bile katmış oluyorsunuz oysa birkaç tane egolu kadın gördünüz diye diğer tüm iyi kadınları egolu ilan etmeniz bence çok yanlış, kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlar da var elbet, çok ön yargı içeren bir yaklaşım bence bir an önce bu zihniyetten vazgeçmelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılSadece kendini beğenmişliğinden, küçükken her istediği yapılmasından ve cahillik belirtisinden bence. Herkes aynı etten aynı kandan bu ne cehalet, makamıyla ve dünya işiyle övünmek nedir herkesin sonu toprakta iken..
( https://www.instagram.com/p/BhjZmuYFeA7/ )00 YorumlaBence Türk kızlarının ego sahibi olmasının nedeni babalarıdır. Çünkü Türk kültüründe babanın kızına sunmuş olduğu pozitif anlamdaki yaşam ve davranış kızın psikolojisini etkilemektedir. Baba olan "prensesim" diye sever kızını ve gözünden dahi sakınır. Bu nedenle kendini gerçekten prenses sanan Türk kadını yüksek derecede ego sahibi olur. Ayrıca Türk erkeğinin kadınına gösterdiği önem ve aşırı ilgi de bu durumu tetiklemektedir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıltürk erkeğinin seçici olmaması cok acemi kalması öyle olunca kadınlarımıza da gereğinin 20 katı ilgi oluyor buda bir ego yaratıyor :) su sitedeki herhangi bir penbeli cok yalnızım kimse yok mu diye bir soru açsa 100 erkek yazıyor :) sonuc elbette secici gibi hissedince kendini bir ego yasiyor oysa gercek hayatta ahtapot yapışmaz :)
00 Yorumla
+1 yılErkeklerimizin büyük bir çoğunluğunun çok Afedersiniz canım birer abaza olmaları. "Yiğidin malı ortadadır gardaş!" ve benzeri cümlelerle birbirlerini yobazlığa itip kendilerini degersizlestirmeleri. Ayrıca ilişkiler konusunda olabildiğince cahil olup karşı cinsi sadece naz yaptırmakla meşgul eden erkeklerimiz mevcut. Haliyle güzelim Türk kızlarının Nazlı olması ve erkeklerin hep ugrasan taraf olmasi (Çoğunlukla) normaldir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılSebebi çok basit biz erkekler. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki erkekler dişi sinek görse yeltenecek durumda. En çirkini bile iltifat yağmuruna tutuluyor. 1 den çok kişi gerek sosyal medya gerek sosyal yaşantısında ya laf atıyor ya ilgileniyor. E kızda haklı olarak kendini nimet ten sayıyor.
00 Yorumla
+1 yılSebebinden önce bu istatistiği nerden aldığını soruyorum sana
17 Yorumla- +1 yıl
Öylemi sanki kanıtlanmış bir gerçekmişte sebeplerini araştırıyormuş gibi bir izlenim verdin
- +1 yıl
Size bunu düşündüren nedir felan desen daha doğru bir anlatım olurdu
- +1 yıl
Ve bence o kitlenin egolu olma sebebi ülkenin erkekleri ile alakalı.. Onlar tanrılaştırdılar kadınlığı.. Kendi gibi zavallılara kendi gibi kadıncıklar yarattılar
- +1 yıl
Woow buna sert bir cevap beklerdim oldukça kibar bir cevap aldım. Siz bence bu oranı aşşağıya çekenlerden bir tanesisiniz ben teşekkür ederim
+1 yılTürk kadını kadar başınıza taş düşsün
371 YorumlaNe egosu? Türk kadını merhametlidir, bağışlayıcıdır, hoşgörülüdür. Az birazda kıskançtır. Epeyde anaçtır. Daha ne istiyosunuz arkadaş..
40 YorumlaTürk, kadınına kuban olsuınlar bir kere örfleri, adetleri olsa bile bunlara saygı duymayan ülkeler var.
30 YorumlaHavalı ve egolu değiller ki. Algı yaratılmaya çalışılıyor sadece.
143 Yorumla- +1 yıl
Yurtdisinda hakkatrn birkac sene yasamis her insan bizim milletin kadininin kasinti oldugunu farkeder
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok 4 ülke gördüm, yaşamadım elbette ama oradakilerin de pek farkı yok açıkçası. Benim fikrim tabi. :)
- +1 yıl
Fikrin yanlis, ulke gormekle olmuyor o is.
Abazanlarin gereksiz ilgi ve alakalarindan kaynaklaniyor.
Karakteri 5 para etmeyen kiz bile sirf cinsel organi ve memeleri var diye kendini nimetten sayiyor bu uckur duskunu srfsiz erkekler yuzunden..30 YorumlaTürk kadınların bokunu yiyin. Taktınız Türk kadınlarına acaba sizin kadar milletini eleştiren varmıdır yazık
20 YorumlaGerçekten öyle miyiz emin değilim. Birçoğumuz hayattan ümidini kesmiş, yaralı dolaşıyoruz. Bu sadece gönül ilişkileriyle alakalı değil. Toplumsal normlar da buna sebebiyet veriyor. Nerede hava nerede caka? Sadece artık umursamaz kadınlar yetişiyor.
10 YorumlaYa bisi dicem ama kaba olacak neyse ... ama şunu soylim,, güzel çirkin ayirmaksizin ulkemizin abazalari asılıp ilgi manyağı yaptığı için böyle oluyor sonra öyle olmayan kadın/kizlarinda adı çıkıyor
31 YorumlaBundan en çok erkekler şikayet eder ama bu erkeklerin elinden çıkan bir şey. Ülkede standart güzellikte kızın bir gülüşüne dünyaları verecek adam kaynıyor.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı İlgi. Bu arada şöyle bir durumu farkettim erkeklerde bu durum başarı ve kariyer ile ilgili olurken genelde neden çoğu kadınlarda başarı ve kariyerden gelen ego yok ta hep çevresinde ki gereksiz insanlardan gördüğü gereksiz ilgilerden kaynaklı?
10 Yorumla bide bu cıkti Türt kadınları havalı ve egolu
ne kafayı yemiş insanlar varya
senin o havala egolu dedigin kızlar kimi insanların yanlarına yaklaşamaz
... bide neden kendini nimetten sanırlar bunun sorunu grzkl hemcinslerim10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çok fazla şımartması ve kendilerini vazgeçilmez sanmaları..
62 Yorumla- +1 yıl
Pek fazla başkasının görüşüne yorum yapmam ama bir kadının bu özeleştiriyi yapmasından memnun oldum.
- +1 yıl
@Kapkarabatak teşekkürler.
- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılTek sebebi bizim erkeklerimizin zihniyeti. her onune gelene haddinden fazla iltifat edip ego oksuyorlar. oksadikca büyüyor tabi. sadece bizim oksadikca buyuyen organimiz yok kadinlarin da var. ego deniyor ona
10 Yorumla bizler yüzünden hiçbir kriter koymadan herkese yazdıgımız için, artı bazılarıda cok vurdumduymaz oldukları için kızları farklı bir yola ityiyorlar onlar yuzunden bu seferde guzellik adına sapıtıyorlar egoda üstüne gelince iyice ulasılmaz oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılBizim aptallar yüzünden çok yüz veriyolar nerede kız fotoğrafı görüyorum hemen altına abaza yorumları basmaya başlıyor sonrada bu kızların bir yerleri kalkıyor
20 YorumlaTanıdığım çoğu insan öyle değil ama öyle olanlar da var şimdi yok değil karakter meselesi ve erkekler yüzünden ortaya çıkan bir sorun olduğunu düşünüyorum
20 YorumlaEgolu Türk kadınları sanırım son 30 yıl içinde meydana çıktı. Eski Anadolu Türk kadınları farklı değil miydi? Belki de prensesler gibi büyütüldüğünden mi acaba... valla tam birşey diyemem.
20 Yorumla
+1 yılDeğilsiniz, anne ve babanızdan muhafazakar olmayı öğrendiğiniz için öyle davranıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılHavalı olduğunu sanan kekolar tarafından şişirilmiş yürüyen ego olmaları.
50 Yorumla
+1 yılCehalet ve geri kafalılık olduğu için hint kumaşı sanıyor kendisini türk kızları. Bakirelik mevzusu anlayın işte ya çokmu zor
20 Yorumla
+1 yılTürk kadını demek, asillik demektir. Karşınıza üç beş şımarık kız çıktı diye Türk kadını egolu diyemezsiniz.
20 YorumlaBatı doğu sentezi arasında sıkışmış kalmış bir yapıda olmaları. Ama bu sadece onları nsuçu değil ailelerin ve erkeklerin de suçu çünkü onlar da aynı durumdalar.
00 YorumlaTürk kadını havalı ve egolu mu ( sdgsdgs )
Sokak ortasında tartaklanan biziz saçma sapan bekaret testlerine çarptırılan bizler. Aman o senin kocan sus denilen bizler..00 Yorumla
+1 yılÇünkü bazı salak erkekler türk kızlarını değil rus kızlarını beğeniyo biz kızlar da havalı olunca erkek tavlayacağımızı zannediyoruz 😂 ben bu gruptan değilim çok şükür
03 Yorumla- +1 yıl
Boşver ya normal bir erkek arkadaşım sürekli rus kızlarından bahsediyo da o yüzden öyle yazdım boşver
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şu kezban kızların bile g. tünü nasılda kaldırıyosunuz 2gr a m için işte tamda bu yüzden. sonra da bu tipler kendilerini bişey sanıp ortalarda oynak oynak dolanıyolar.
30 YorumlaÇok mantıklı bir soru. Bende daha çözemedim ama kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar altına imzamı bile atarım
13 Yorumla
+1 yılçünkü öyle yetiştiriliyorlar. türk kdınları çooooook kendini beğenmiş ve sanki yeryüzünde başka kadın yok onlardan başka modundalar.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Erkeklerinin, sanki kadın sayının erkek sayisina oranla %75 daha azmış gibi davranmalarının sonucunda havali ve egolu olduklarıni düsünmekteyim.
20 Yorumla
+1 yılBen asla oyle olmadim ama , okulda bana soguk havalı diyorlardi. Ben tanimadiklarimla konusmayi sevmiyorum. Ben ne guzelim ne eguluyum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Abazalar ve toplumun pozitif ayrımcılığı.
Bunlar haricinde çocukluktan itibaren erkek çocuklarının el üstünde tutulup kızların ezilmesi esas temel sebep.00 Yorumla
+1 yılÇocukken aşiri sevilmeleri pohpohlanmalari. Dunyanin en onemli insaniymis gibi davranilmasi. şimartilmasi. bir b*kta degiller hani
10 Yorumla
+1 yılÖrdeğe bile tecavüz edilen, damacana yetebilen bir ülkede yaşıyoruz. Normâl yani kendini bu kadar nimetten sayıp, değişik tavırları 🗡😏
10 Yorumla
+1 yılçünkü erkek ister kadın istenir. bunlar da bunun farkında. adımı erkek atmak zorundadır bu ülkede mesela. herşey erkekten beklenir. hal böyle olunca da bunlar da havalara girerler ekstra egolar sergilerler.. gereksiz bişey ama olsun canları sağolsun.
00 Yorumla
+1 yılMagazin kültürü bence son zamanlarda herkeste bir pop star havaları demet akalın tarzı hareketler ne varsa ! :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alip veremediginiz var ya türk kadinlari ile acaba? sende bu dedigin kismin icindesin neden bizimle ugrasip duruyosunuz derdiniz ne. türk kadinini begenmeyen havali egolu bulan buyursun baska milletin kadinina gitsin tutan yok
00 Yorumla
+1 yılTürk kadınlarının çoğu ülkedeki kadınlardan daha güzel olduğunu düşünüyorum. Ben öyle fazlada ego göremedin aslında.
00 YorumlaBizim abaza ötverenlerin ödü kopmayasıcaların her bulduğu kancığın peşinden koşmasıdır..
Mesele budur.00 Yorumla
+1 yılCana yakın davransan yollu kendini çeksen havalı egolu türk milletine yaranılmaz arkadaş osuruktan nem kapiyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (254)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat