Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk kadinlariyla ugrasmak, laf atmak, asagilamak bu ulkenin erkeklerin en zevk aldigi seylerden galiba. Bir ara kadinlar cok dır dır ediyor furyası vardı. Sonra sıklıkla soylenen kezban furyasi vardi. bunlar biraz duruldu. Simdi de cok egolu furyası var. Bakalim bunun yerine yillar sonra ne bulacaksınız merakla beklemekteyim.
Turk kizlari size pek bir sey demezken (diyenler erkekler dedigi icin karsilik olsun diye diyor) erkeklerin bizim kizlari bu kadar yermesini anlamıyorum. Inanin bazi turk kizlari size laf bile söyletmiyor. Bizim erkekler iyiler, iyi baba oluyorlar, simdi Allah var yakışıklıları da var, ben baska milletin erkegiyle yapamam diye bahseden cok kız gordum duydum. Turk kızları yeri gelince sizleri begeniyor, övüyor. Ama sizin bizim hakkimizda guzel laf ettiginizi bir kere bile duymadim.
Ben mesela ortamda turk kizlarimiz guzel, guzel olanlari var diyorum. Erkekler hemen turk kizi mi guzel, guldurme beni kezban hepsi. Rus kizlarinin yaninda bizimkiler erkek fatma diye durduk yere karsilastirmaya giriyor. Turk kizlarina olan nefretinizi anlayamiyorum. Her ortamda her turlu bir ezme, nefretini gösterme, elestirme cabasina giriyorsunuz.
Ben bazen dil gelistirmek icin yabancilarla konusuyorum. Karsi taraf sorular soruyor ulkeyle, kizlarla ya da erkeklerle ilgili. Mesela turk erkekleri gordugum kadariyla kabalar diyor. Ben her ulkede kaba insanlar olabiliyor. Tamami kaba diyemem diye cevap veriyorum. Ama orda bir turk erkegi olsa evet kizlarimiz kaba, egolu, cirkin vs vs saydırırsiniz. Ben asla bir yabanciya karsi ulkemi, erkeklerimizi falan eleştirmem, sikayet etmem. Elestirecek seyim varsa muhatabima yani turk erkeklerine söylerim. Ama siz bizi öyle yerin dibine sokuyorsunuz ki. Yurt ici, yurt dışı. Oyle elestiriyorsunuz ki. Ne namusumuz kaliyor, ne guzelligimiz, ne fizigimiz. Hicbirini begenmiyorsunuz.
Turk kızı vücudu baslikli sozlukta baslik var mesela. Turk kizinin fizigi elestiriliyor. Allah'ın yarattığını elestiriyorlar yani.(üreme de, o fizikte turk erkeginin hic katkisi yokmus gibi). eksi sozluk turk kizlariyla ilgili basliklarla dolu. Turk kizinin kalcasi, boyu, egosu, tribi bu liste uzar gider. Turk kizlarindan baska konusacak konunuz yok galiba.
Namus birakmiyorsunuz. Birine merhaba desek basit kiz oluyoruz hemen. Birini sevip sevgili olsak o***pu olmusuzdur. Hic düşünülmeden, gunah mi, iftira mi demeden, cogu kizin namusuna da dil uzatılıyor. Yani ben anlamiyorum sizi. Bizimle ne alip veremediginiz var anlamıyorum.
Surda ayni ulkedeyiz. Dil ortak, kultur ortak. Guzelce saygi cercevesinde yasayip gidebilirken bu nefreti, karsilastirmalari, karsi cinse yapilan agir elestirileri, agir ithamları, agir hakaretleri anlamiyorum. Dedigim gibi simdi egolu furyasi, biraz da bu aralar turk kizlari namussuz furyasi var.
Siradaki elestirinizi, nefretinizi kustugunuz bir diger soylemleri merak ediyorum, bekliyorum. Bu sitede de soruyu soran gibi karsi cinsi hedef alan, eleştiren, elestirmeye olanak veren o kadar cok soru soruluyor ki. dedigim gibi akliniza ne zaman eserse ben şu turk kizlarini bir yereyimde, yerden yere vurayim da rahatlayayim gibi bir modunuz var. (Ayni seyi bazen kizlarda yapabiliyor. Ben bu soruya gore yazdim. soruyu soran erkek ve hedef alinan cins kadın. Bunun uzerine yazdim)45 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası hepsini okuyamadım. Türk kızları güzel dememize gerek yok her ırktan güzel kızlar var bizim kızlar egolu sadece çirkin olsa bile vasfı olmasa bile güzel söz konusuna gelirsek her ilgi size geliyor nasıl gelmesin
- +1 yıl
O değilde sakin olun tamam uzatmayın bu kadar :D
- +1 yıl
Tamam kanka artık uzatmasanız
En İyi Cevaplar
+1 yılEgolu insan vardır kadını da erkeğide. Ama sizin ego diye söylediğiniz aslınds ego değil bıkkınlık. Sebebi de yine hemcinsleriniz. Kadın olarak bir sosyal medya açarsan genciyle yaşlısıyla yürüyenleri ve ne demek istediğimi anlayacaksın ☺️
27 Yorumla- +1 yıl
Evette ama çok egolular kızın fotosu yok mesela ben güzelim diyor sjjd
- +1 yıl
Yani insan evladı sonuçta inanılmaz egolu erkekler de var emin olabilirsin 😂
Fotoğraf olmamasından bahsedersek mesela yaşım adım fotoğrafım bulunmayan bir hesapta biri aşkından geberiyor beni çok seviyor ve 1 ay boyunca sevgili olmak için yalvarıyor sence normal mi bu davranış? Böyle tipler de normal hayatında aa 7 8 sevgilim var diye dolaşan tipler... Cevap vermeyince de egolu oluyoruz ama yapacak birşey yok kurunun yanında yaş da yanıyor - +1 yıl
Çokta önemi yok bunların şerefsizsen bizim kızlar geliyor bsdj
- +1 yıl
Ahaha bak bu konuda çok haklısın ağzıyla söylenini bile gördüm çoğunluğu şerefsiz seviyor, 😂
- +1 yıl
Evet bizim kızlar pek sevilmek istemiyor
- +1 yıl
İstiyor ama yanlış insanlardan beklenti içine giriyorlar
- +1 yıl
Bizim kızlar yanlışı seviyor doğruyu pek sevmezler adam gibi seven kaybeder
+1 yılİnsanların egosunu ırka bağlamak çok saçma, türk kızları egolu diyorsunuz belli ki sizin karşınıza öyleleri çıkmış ya da çıkmasını siz istemişsiniz
17 Yorumla- +1 yıl
Çoğusu egolu ve şerefsiz seviyor bunu görmeyen yok
- +1 yıl
Çoğusu egolu ? Hayır karşına öyleleri çıkmış ayrıca kızın fotosu yok ben güzelim diyor demişsin, biz güzel değiliz desek özgüvensiz güzeliz desek egolu oluyoruz. Her yerde egolu insan var türk kızları diyip durmayın artık
- +1 yıl
Hiç kendinize toz konduramamanız neden :D
- +1 yıl
Anlamıyorsun galiba diyorum ki aşırı egolu kızlarda var erkeklerde var karşına öyleleri çıkmış ve eğer egolu olmalarından şikayetçi isen muhattap olmazsın olur biter😃
- +1 yıl
Yahu çoğusu egolu sen olmak zorunda mısın sen neden onları savunuyorsun :D
- +1 yıl
Ben kimseyi savunmuyorum ama senin anlama sorunun var galiba, demek istediğim şey farklıydı ama neyse anlamamakta ısrarcısın belli ki😃
- +1 yıl
Anlıyorum ama gördüklerimle örtüşmüyor sıcak bakamadım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadınlar egolu ise sebebi erkekler abazalık yaptıkları için her kadına onlarda kendini bişey sanmaya başlıyor bu saçma bi döngü
34 Yorumla- +1 yıl
Abazalık yapmasa da genelde kız çocugu daha çok ilgiye focuslu ailede en sevilenlerde onlar şımarık olmaları da bundan olabilir
Cevap sahibi+1 yılAsıl ailede her zman pohpohlanan erkekler bence
- +1 yıl
Yapma bea bence kızlar
Cevap sahibi+1 yılDoğuda erkekler batıda kızlar diyelim anlaşalım hacı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılOn dakka da bir türk kadını egosu dionuz egolu soru bile yok troller dışında kabul edilmeyecek hareketler yapıp sonra red edilince kızlar egolu demeyin
31 Yorumla- +1 yıl
Reddedildim demedim ki ben egodan dolayı dedim
+1 yılSaçma bir söylentiye, ağızlarda sakız olmuş saçma bir söylentiye bağlıyorum.
423 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Çok alaka, ego sadece Türk kızına mahsus bir şey değildir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Ne kız olanın egosu doğuştan mı geliyor
- +1 yıl
Hayır, türk olmayan bir kız da egolu olabilir yani. Genelleme yapılan bir şey doğru olamaz, tıpkı senin sorun gibi.
- +1 yıl
Sana göre yanlış gelebilir Türk kızı olduğun için fingirdeşmeyi de çok seversiniz :D
- +1 yıl
Fingirdeşmek tek taraflı olmuyor beyefendi 😄
- +1 yıl
Gelen geçenle fingirdeşip aldatılınca arkadaşlarıyla beraber karalama kampanyası da tek olmuyor tabi :D
- +1 yıl
Her şeyi ciddiye alıp, bu kadar kudurmak da sizlik bir hareket oluyor galiba. + Kaç defa takip atıp, sonra takipten çıkmak da sdsdff
- +1 yıl
Çirkeflik yapmıyorum şahsen takip attıklarım genelde tanıdığım kişiler ama yeni kişiler tanıdıkça değişen insanlaraysa sözün nokta atışı :D
- +1 yıl
Anlıyorum 😄 Soru hakkında bir kaç şey daha söylemek istiyorum. Öncelikle egosuz insan yoktur, bir de özgüvenle ego'yu karıştıranlar var. Birinin ben güzelim demesi için kendi fotosunu koymaya ihtiyacı yok, kimseyi inandırmak gibi bir zorunluluğu yok. "Bazı" erkeklerin çok kolay kaynaşan, samimi kızlara kaşar, diğer türlülerine ise egolu dedikleri için bu tür soruları ciddiye alamıyorum. Türk erkeği ego nedir bilmese neyse de..
- +1 yıl
Sana takip atınca egon mu şişti :D
- +1 yıl
Hayır, atıp atıp geri çekmeni komik buldum 😄
- +1 yıl
Demek ki bir şey diyecektim eskiden bana sen mesaj atardın komik gelmiyordu ama :D
- +1 yıl
Adı üstünde eskiden 🤓
- +1 yıl
Ama ben bunla daha çok ego kasardım istesem mesela anladın mı olayı :D
- +1 yıl
Anlamadım, ego kasmakla uğraşamam.
- +1 yıl
:)) Daha demin takip atıp geri çektiğimi belirten kişi bunu söylüyor kalitesiz insanlar ego kasar :D
- +1 yıl
Onu ego kasmak niyeti ile söylemedim. Senin ego konusunda sorunun var galiba, her şeyi ona bağladığın için..
- +1 yıl
Gereksiz davranışlardan kaçın konuşmadığımız zamanda sevdiğimi söyledim arkadaşça seni ama bu söylemlerin çok çocukça seviyeye düşürdü seni iyi günler
- +1 yıl
Kendi konuşmanı bana anlatma, iyi günler 😄
- +1 yıl
Konuşma tek taraflı olmaz :D
- +1 yıl
Olur demedim zaten 😄
- +1 yıl
neyse işine bak sen :D
+1 yılDışarıdan görenler soğuk olduğumu söylerler. Egolu değilim
16 Yorumla- +1 yıl
Neden nasıl duruşun var ki
- +1 yıl
İnsanlara karşı soğuğum. Toplumda kusur arayan insanların yanında çok fazla konuşmam ödün vermem. Benim karakterime kişiliğime laf söyleme lüksünü vermediğim için soğuk olduğumu söylerler
- +1 yıl
ya da utangaç birisin
- +1 yıl
Hayır fazlasıyla özgüvenliyim
- +1 yıl
Bilmem öyle tahmin ettim
- +1 yıl
Hayata gülen gözlerle bakmak gerekir iyi günler
Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Ülkedeki arz talep meselesi, bunu piyasada az bulunan ürünün pahalı olması gibi düşün, mesela rusyada erkek başına neredeyse 10 kız düşerken, türkiyede 1 bile düşmüyor, erkek nufus daha çok, ben kız bulamayan rus görmedim, türkiyede bu kızların evli,çocuk yaşta ve lez olanlarını da çıkarırsak durumun vahimliğini görürsün.1 yıldır her girişime rağmen kız bulamıyorum,çevremde çok yakışıklı erkekler bile sap. En iyisi başka ülkeye gitmek 😂
00 Yorumla
+1 yılKadınlar mı egolu bence bu konuda erkeklerin eline su dökemeyiz
13 Yorumla- +1 yıl
Abartma Allah aşkına :D
- +1 yıl
Abartmıyorum gördüğümü söylüyorum
- +1 yıl
Kadın olduğun için görememen normal
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadını şöyle Türk erkeği böyle bunları artık bir bıraksak mı? Aynı ırktan insanların birbirlerine niye bu kadar salladığını, kötülemeye çalıştığını gerçekten anlamıyorum. Sonuç olarak sende Türksün ailendeki kadınlarda Türk, yüksek olasılıkla da bir Türk kadını ile evleneceksin, o sebeple artık şu sorulardan ve bu bayat düşünce sisteminden vazgeçin.
13 Yorumla- +1 yıl
Siz neden bu kadar yükseldiniz ki doğruları söyledim egolu dedim en berbat ırk demedim
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmayın o zaman hepsinde ego sıfır demiyorum ama egoist olmayan da çok insan var ve egoist olmak sadece Türklüğe özgü bir şey değil.
- +1 yıl
Ama ben hepsi demedim çoğusu dedim çok egolular hakikatten dün bile sitede yüzünü bir kere koymamış kız bana çok güzelim ondan egoluyum sebebi var diyor
+1 yılÖyle egoluk bir durum olduğunu sanmıyorum.. bakan gözde sorun var.
11 Yorumla- +1 yıl
Hep öyledir
+1 yılAbaza erkekler onlara çok fazla yüz verdiği için. Acı gerçek bu. :P
31 Yorumla- +1 yıl
Yani artık o kadar çok yüz veriyor ki bu tarz erkekler ya da abaza dayılar topluluğu: Kızlar da bir taraflarını kaldırıp ulaşılmazı oynuyor işte. Elimi sallasam ellisi kafasında gidip ego yapıyorlar. :P
Türkiye de 1 kız başına 20 erkek düştüğü için böyle egolular yani :D çok yazan olunca kendilerini hint kumaşı sanıyorlar
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya hepsi bir mi ama egolu olanlar da abazalar yüzünden biraz da ıq yoksunluğu işte
10 Yorumla
+1 yılEzik büyümelerine, her şeye kolay erişemeyip imrenerek yetişmelerine.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin bulunmaz hint kumaşı gibi peşlerinden koşmasına bağlıyorum
10 Yorumla
+1 yılKendi adıma söyleyeyim güçlü durmayıp erkeklerin ağzına laf vermemek için egolu gibi davranıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
neden
Erkeklere bağlıyorum ben çağımız erkekleri çok üstüne düşüyorlar
20 YorumlaÇirkin şansı var ondan 🤪
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEgoist olsam daha iyiydi
30 Yorumla
+1 yılneye
21 Yorumla- +1 yıl
neye?
+1 yılGercekten kendini yetiştiremeyen seviyesiz olmasindan kaynakli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen değilimdir
11 Yorumla- +1 yıl
Yoh yav
+1 yılTc erkekleri çıkarları için pohpohluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bazen beyne kan gitmiyor
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Abaza Türk Erkekleri.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Haddinden fazla uzerine düşüluyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı. ben değilim ya
12 Yorumla- +1 yıl
Değil misin ya
TC erkeği sen de yorma be..
31 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yok be
Bende bilmiom😕
10 Yorumla
+1 yılTürk kadınlarından nefret ediyorum 😒
03 Yorumla- +1 yıl
sen nesin
- +1 yıl