• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
KS Hakkında

Birilerini neden takipten çıkarsınız?

Aylinsssss
Aylinsssss Takip Et
Guru Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
birilerini neden takipten çıkarsınız?
Birilerini neden takipten çıkarsınız?
Takip Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• 04osman
    04osman Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 47%
    +1 yıl

Ben en azında şu aralar takip ettiğim kişiler kanım ısındığı kendime yakın hissetiğim takip ettim ben öyle bir çok kişiyi takip etmiyorum ki ettiklerim çok değer verdiğim kişilerdir aşırı sıcakkanlı davranır hürmette bulunurum benim sıcak davranışıma karşı soğuk olursa kırılırım takipten çıkabilirim benim kalbimi ancak değer verdiklerim kırabilir herkes kalbimi kıramaz

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• MaGuSa_LiMaNı
    MaGuSa_LiMaNı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

beni üzerse benim hakkıma girerse ve yanlış bir karakteri olduguna kötübiri olduguna karar verirsem çıkarım. İyi insanlar lazım bana. Yüreğinde iyilik olacak art niyet olmayacak edep olacak insancıl olacak. En önemlisi mütevazi olacak. Bu yüzden çok nadir iyi insan olduklarını hissettiklerimi takip ederim oda çok nadir. sadece beni takip edeni ederim.

3
    32 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Beni takip ediyorlar diye ben etmem mesela ama diğer dediklerine bende katılıyorum bende öyle yapıyorum

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

etme bencede herkesin kendi kriterleri bakış açısı duruşu vardır. ben beni takip ediyorlar diye ediyorum ama tanıdıktan sonra etmeye devam ediyorum eğer iyi bir insan olmadıgını düşünürsem takip etmem o etsin sorun değil ama ben etmem. cümleyi biraz yanlış kurdum sanırım yorumda aslında bu sebepten.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Ben gerçekten önce bilmem lazım nasıl biri olduğunu ancak ozaman takip ederim😄

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

ben kimseye takip isteği atmıyorum ki tanımam için karşımdakinin beni takip etmesi lazım ya da mesaj atması lazım ya da soruda sohbet etmem lazım :) öbür türlü biz erkekler mesaj atınca takip atınca yanlış anlaşılıyoruz. Tabi bu bizim içimizdeki bazı insanların yüzünden öyle ve haklısınız bu konuda. Burda çok nadir takip atarım birine oda iyi biri olduguna inandığım ve edepli mütevazi olan olursa öyle :) çoğu insan kendini belli ediyor zaten ama etmeyenlerden korkacaksın

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

biri daha takipten çıktı seni

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Evet çıktı bende onu çıktım insanlar aynı fikirde olmayabilir ama birbirlerine saygı duymalı çok kızgınıö şu an o kişiye

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

o kişiyi tanıyorum banada aynısını yaptı ondan dedim çıktı diye. sana yaptığım yorumda bahsetmek istediğim onun yaptığıydı işte

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Bak kız iyi biri sevdiğim biri o erkekleri takip etmiyor normalde ama onun hesabında sorun vardı o yüzden böyle oldu hatta üzmüş olabilir diye kendiside üzüldü kişisel algılama bu durumu ama bana yaptığu şeyde tamamen haksız kırıldıö yani

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Yok yanlış anladın iyi biri o biliyorum o yüzden onunla konuştum hesabında sorun oldugunuda biliyorum çözmek için o sorunu çok konuştuk ama çözüm bulamadım ama bende senin gibi bazı sebeplerden dolayı sohbeti kestim. Daha doğrusu o benle sphbeti kesti. Zaten erkeklerle konuşmuyor yorum bile yapmaz erkeklere brtek benle konuştu sağolsun yine hakkına girmem o konuda. Ama biranda tavır alıp silmesi hakkıma girmesi beni üzdü. Hem o mesaj attı konuşmak için iyi niyetle ysklaştı bende ona karşı iyi oldum oldugum gibi edepli saygılı davrandım ama beni dinlemdden saçma bir konu için sohbeti kesti trip attı. Yinede birşey demiyorum. Mutlu olsun. Kul olarak dua ettim onada. Elden birşey gelmez artık.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

şu an aynı şey söz konusu yani aynısını banada yaptı onun istediği gibi ben davranmam sürekli kendisiyle başkası arasında tercih yapmam için diretiyor ben ona yine güzel konuştum ama bana söylediği söz inanamıyorum ya hakkımı helal etmiyorum ben ona allaha havalae ediyorum onu

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Banada kızlarla konuşacaksan konuşmam dedi niye kızların sorularına cevap veriyorsun dedi iyi bak dedim profilime kimlere hangi soruara cevap veriyorum yanlış ne yaptım ki dedim. Ben elimden geleni yaptım ama benim tskip ettiğim kıza mesaj atmış sana akşam mesaj attı mı diye oda evet ne oldu ki demiş. Sonra bir hışım kıza mesaj atmışsın hani kimseye yazmayacaktın dedi brn öyle birşey demedim ki. Takibimdeki arkadaşça konuştugum insanları niye sileyim niye konuşmayım. Maçın nasıl geçti dedi arkadaşım bende iyi geçti yendik dddim mutluyum dedim. Bana Allahından bul dedi birde hepiniz aynısınız diye ama ne yaptım ki ben. Valla kafayı yiyecektim akşam. Suçsuz yere günahıma girildiğinde csnım sıkılıyor. Allahın selamı ile konuşuyorum dua ediyorum art niyetle bile yazmıyorum. Sırf yanlış anlaşılmasın diye karşı cinse bile mesaj atmam mesaj attıgım direk kimse olmamıştır 1 senedir. Ama yinede Allaha havale ettim. Ben tevekkülümü yaptım.

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Sana kötü bir söz söylemedi demi. O söylediği sözden sonra dedin ama

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Ben dedimki baka aynı fikirde olmaya biliriz ama saygı duymak zorundayız birbirimize ben sana duyuyorum ama sürekli senle biri arasında tercih etmeye zorluyorsun beni dedi yaptığın şey yanlış bak sen sevme o kişiyi sana birşey demem ama bana karışma dedim ayrıca çocuğun yaptığı yanlış birşeyde yok bana göre yani sende aynısın demekki bilmem ne felan bende dedim bak sen bu huyunu törpülemelisin dedim iyi kızsın sevdim seni ama yaptığın yanlış dedim neyse ben daha fazla tartışmak istemiyorum allaha emanet ol dedim nededi biliyormusun şeytanlara emanet ol dedi yani diyecek söz bulamıyorum bide bana pişman olacaksın diyor ne pişman olacağım o kişinin yanlış biri olduğunu görürsem en fazla bende silerim onu ama bu bu konuda haksız olduğum anlamına gelmez

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Söylediği o söz hiç hoş olmamış. Şeytanlara emanet ol da ne demek. Allaha emanet ettiğimiz kulları o makstla kurduğumuz o cümleyi bmyle yorumlamak ayıp. Sen elinden geleni yapmışsın . Güzelce anlatmışsın. Birşey denmez bu konuda artık.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Haklı olsa neyse boşa inat etti ama ayıp etti

arkandan konuşmuyorum görüyorsan öyle düşünme olanları anlatıyorum ben hesabını vermiyeceğim hiç bir söz etmem bunuda böyle bil

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Arkasından konuşmuyoruz inşallah görüyordur ve bizim yanlış insan olmDığımızı bilsin. Biz yanlış birşey yapmadık. Olaflarıda hak etmedik.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Görsün hemen kestirip atıyor her konuda herkes anlaşacak diye birşey yok yani imkansız birşey ama orta yol bulmalı kestirip atmak olmaz ki benim yaptığım bir hata olsa neysede başkası birşey demiş ona kızmış inan okadar mühim birşeyde değil yani saçma birşey ilerde evlendiğindede böyle yaparsa valla zor damadın işi😂

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Bak yaaa 😀 olayı nereye getirdi. Herşeye kızılırsa eve gelen eş bulamaz kimse.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hahaha ama öyle yani iletişim olması lazım özverili fedakar olabilmeli insan şöyle böyle banane denmez bukadar diretilmez hemen boşanır yani bu ilerdede böyle devam ederse 😂 neyse

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Uzun evliliklerin sırrı nedir biliyor musun. Ne olursa olsun yatağa küs girmemek. Gece eşine kalben maneviyatla brn senden razıyım diyip sabah çok şükür senle uyandığıma diyerek nefes almaktır. Ama tam tersini yapmayanlar karşısındakini dinlemeden önyargılı olup tavır alalar bunu anlayamayacaklar. Zannediyorlar ki seni seviyorum demek geeçek sözdür diye. Asıl seni Allah rızası için swviyorum demek gerçek sözlerdir. 😊 ama dediğin gibi neyse

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Haklısın Allah rızası için sevebilmek mühim olan doğru söylediklerin ama herzaman herkes zaman zaman o hatalrı yapıyorlardır😄

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

önemli olan yaptıkları zaman farkına varıp düzeltmek ya da eşin onu düzeltmesi. Ben diye birşyin olmadığı srtık biz diy birşeyin oldugunu benimsemek. Haklı olmak bazen hiçbirşeye yaramıyor işte malesef :)

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Seven insan değer veren insan alttan alır zaten bir tarat konuşurken diğeri susa bilmeli hatası olan hatasını kabul etmeli allaha inanç varsa zaten herşey yoluna girer ya allah rızası için yapılabilşr birşeyler nefsin peşine takılmamak gerek

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

o anlattıkların herkesin hayali ama bu hayal için kimse çabalamıyor. Tartışma oldu diyelim eee uzatıp kalp mi kırmak gerekir yoksa kim suçluysa özür dileyip karşısındakinin gönlünü almak için uğraşmak mı. Neden bunu anlamazlar. Tebessüm etmek zalim kalpleri bile yumuşatırken karşındakinin kalbindeki iyiliği görmemek nedendir. neden insanlar 2 çift gözle bakmak yerine kalp gözüyle maneviyatla bakmayı denemezler. içten samimi dürüst olmak varken niye üzmek isterler. evlenene kadar herşey güzelde evlenince niye zulüm başlar. Sevdiğine kavuşmuşsun eve işten gelince seni bekleyen kapıyı açıp tebessüm eden senin yolunu gözleyen bir eşin var. sofraya oturup yemek yerken gözlerini senden alamayan bir eş. seninle vakit geçirirken başını omzuna koyup iyikivarsın diyen bir eş. ve sabah senden önce uyanıp seni yolç etmek için kalkan bir eş. bunların değerini bilmeyip kötülüklere kafa yormak hakkına girmektir sevginin.

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

çok uzun yazmışım yaa kusura bakma yazınca bu kadar uzun yazdığımın farkına varmıyorum 🙈

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Yok ya sorun yok😄 başkalarının düşüncesini okumayı severim ben😂 haklısn söylediklerinde ama tartışmada boş yere çıkmaz o taraf kırılmiştır ki tartışıyordur ya da konuşmuyordur yani birazda kişinin karakterine bağlı olan birşey bu ama birşeye kızınca güzellikle söyleyip anlatabilmeli insan veya neden böyle yaptın diye sorabilmeli önyargılı olmadan bağırıp çağırmadan tabi şeytınında vesvese verdiğinib bilincinde olmalı insan çünkü yuvayı bozmak için elinden geleni yapar

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

teşekkür ederim anlayışın için :) evet çok haklısın hiçbir tartışma boş yere çıkmaz asıl o sebebi çözmek için uğraşmak lazım. İradeli karakterli insanlar gibi sorunun kaynağına inip bulmalı sorun kimdeyse en başta hatasını kabul etmeli karşısındakine de bunu hissettirmeli. erkekler açısından çok uzatmamalı konuyu tamam çocuk gibiyiz bizi çeviren bize yol gösteren annelerimizden sonra eşlerimizdir. onlar evlenince bize anne baba sırdaş arkadaş yoldaş dert ortağı olurlar kadınlar ama değerini bilmeli. kadınlar açısından sizler güven istersiniz ilgi görmek sevilmek değerli oldugunu bilmek mutlu olmak. Tek isteğiniz yuvanız çocugunuz eşinizle bir ömür rahat ve güvende yaşam sürmek. kadınlar bu tür konularda fazla birşey istemez. ama biz erkekler bazen bunu göremiyoruz malesef. Herşeyin hayırlısını istesek rızkımızda bereketimizde maneviyatımızda tam olur da inşallah Yüce Mevlam bizlerede o hidayeti tam teşkil eder :)

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Rica ederim nedemek🙂 çok doğru konuşuyorsun👍 haklısın amin inşallah 🙂

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

aminnn çok sağol sohbet için çok güzeldi seni takip ettiğim için birkez daha mutlu oldum çünkü sende salih niyetlilerin binip yol aldıgı o gemidesin onur duydum :) sohbet için tekrardan teşekkür ederim daha fazla rahatsızlık vermeyeyim herşey tadında ve zmaanında güzeldir nasip olursa görüşmek dileğiyle Allaha emanet ol Gül kokulu efendimizin gül cemaali üzerine olsun görüşürüz :)

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Rica ederim asıl ben teşekkür ederim yok rahatsızlık vermedin yani öyle düşünmeni istemem güzel bir sohbet oldu🙂 sende Allaha emanet ol görüşürüz

Yorumla
    • MaGuSa_LiMaNı
      MaGuSa_LiMaNı
      +1 yıl

Allah razı olsun sağol :) sevindim

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Sendende🙂

Yorumla
  • umutsuzwaka_
    umutsuzwaka_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Bir zaman sonra ya karakteri ters geldiği için, ya da insanlar ile olan ilişkisi hoşuma gitmediği için.

3
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
  • Liyalal1
    Liyalal1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

Benim hesap bugün kendi kendine takibe aldı milleti ondan cıktım

0
    18 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Kanka

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Kankolittam😂

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Napion kujum 😀

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

İyim canım🙂

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Bende iyiyim
      E herkes uyudu mu

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Yoooo😂 ben sana daha birşey anlatacaktım ama yarın söylerim artık malum bugünlerde durumlar karışık😂😂

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Anladım eşekle mi ilgili 😀😀

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hayır 😂

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Cok merak ettim kanka 😀

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Geçti gitti aslında ama anlatmak isitiyorum sana 😄

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Soru sorcam

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Anlat kujum

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

tamam

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Ne anlatayım😂 sen anlat naptın😄

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Soru olarak paylasim yapacakmıs

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hıı hadi bakalım

Yorumla
    • Liyalal1
      Liyalal1
      +1 yıl

Vazgeçti

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

48

Cevap

• Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 60%
    +1 yıl

ben kolay kolay cikarmam aylinim biseyini gorup hoslanmazsam veya sogursam ancak o zaman

2
    2 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Aynen kankam🙂

Yorumla
    • Клвдияивановна
      Клвдияивановна
      +1 yıl

tatlisss 😊😊😌😌

Yorumla
  • sendensonramyok
    sendensonramyok Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Hatası olur silerim ama önce güzelce bir tartışma yaparım direk silmem ona da siz veririm baktım olmuyor Allah'a emanr ol der giderim. Daha uzatmak istemem. Senin seyinide yeni gördüm abla nasil oldu bu şey.

1
    8 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Nasıl oldu oldu işte saçma sapan bir olaydan ibaret konuşmaya bile değmez artık

Yorumla
    • sendensonramyok
      sendensonramyok
      +1 yıl

Boş ver abla yorumda okudum da seni hiç dinlemeden mi sildi. Neden böyle birşey oldu. Hayırlısı takma bundan dolayı mi üzgünsün sen.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Dinlememek değilde inat etti boşyere yok sende öyleysindşt bilmem ne yok ya takmaya bile değmez onu analdım ama tabi üzüldüm herkes aynı fikirde olmak zorunda değil herzaman kardeşim ama saygı duymalı kimse kimseye birşeyler için diretemez hele bana hiç kimse bunu yapamaz en nefret ettiğim şey bunun için 10 senelik arakadaşlığımı bitirmiş bir şnsanım ben bunlar böyle insanlar huzurd değil mutsuzluk veririler bunaltırlar insanı

Yorumla
    • sendensonramyok
      sendensonramyok
      +1 yıl

Aynen abla oyle oluyor cidden bende mesela insanlara değer veririm diyelim o insanla kötü

Yorumla
    • sendensonramyok
      sendensonramyok
      +1 yıl

oldum yinede onun üzülmesini istemem sorunu birde onun acısından dinleyerek çözmeye çalışırım. Ben hangi olay olursa olsun isterse kalbimi kırsın o kişiye bir müddet neden böyle yaptığı için açıklamasina izin veririm en son olarak baktım hâlâ aynı düşüncede silerim. Yorumda okuduğum kadarıyla sana kişiler arasında tecih yap demiş meselenizi tam bilmem ama benim en yakın arkadaşım dahi olsa şu kişi kötü dese o kişiyle konuşmadan bana bir saygısızlık yapmadan o kişiye kötü düşünmem. En fazla şunu yaparım arkadaşım cidden doğru biriyse dinlerim ha bu çocuğu biraz tartarim konuşmasını oturup kalkmasını sonra bu çocuk nasil diye analiz yaparım ama başkasının ağzından duyarak değil kendim görerek yaparım bunu. Kim olursa olsun gözünle birşey gormeden herhangi birşey kendi kulağımız duymadan elimle hissetmeden tekrar tekrar düşünüp onu anlamadan onun hakkında en ufak bir on yargı dahi yapmam. Üzülme boşver sil gitsin.

Yorumla
    • sendensonramyok
      sendensonramyok
      +1 yıl

Sana bunu yapan bize neler yapar. Seni en yakıni olarak görüyordu hani oyle diyordu. Allah bilir günahını almak istemem ama arkamdan da iş yapmıştır kesin. Benim hakkımda dahi konuşmustur demekki Hayırlı si bu ki bizim iş olmadi.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Ya yok biri yorum yapmış sorusuna beni takip ettiğim biri bak nasıl cebap vermiş diyor ona takılmış halbuki terbiyesiz birşey yazmamış ama ciddi cevapta vermemiş bu yani olur ya aklına birşey gelmemiştir o an öyle yazmışıtır ya da bazen öylesinede şakasınada insanlar yorum yapar herzaman ciddi cevaplar vermek zorunda değiliz ki o anki ruh halimize bağlı olan şeyler 3cü defa yaptı bunu ilk dega yapmadı ve sürekli aklıma birileri hakkında şüphe düşürüyor bende aynen senin yaptığun gibi yaparım bak haklı bşr yanı olsa ben o kişiyede yazardım neden böyle yaptın hiç hoş değil diye beb bunlara rağmen alttan aldım ama ben o kişinin bir kötülüğüne şahit olmadan silemem yani vicdanane yapamam bunu herkesin herkesle iletişimi farklıdır bana kötü olan bir başkasına iyide olabilir beya tam tersi neyse onunla konuştuklarımız yine onun ve benim aramda kalsın kardeşim ama dün sana öyle konuşmamın sebebi hani sorgulayarak konuştun dedin ya ondan dolayı öyle yaptım hakkını helal et

Yorumla
    • sendensonramyok
      sendensonramyok
      +1 yıl

Nasil yani anlamadım o konuşmayla bu ne alaka abla yani o gün bana onu yazan o müydü senin hesabından. Beni mi denedi yani. Anlamadım cidden daha açık olsan. Helal olsun. Konuyu anlayamadım ama istersen burdan degilde özelden yaz abla.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ya kızı beğeniyorum ekliyorum mesela
    Canım sıkılıyor sarıyorum kıza filan kız ekliyor neyse gayet medeni ni şekilde selam veriyorum dişi öküz tenezzül edip cevap yazmıyor ilgilenmiyorum da diyebilir hani onuda geçtim ilgilenmiyorsun denen ilişki yok diye belirtirsin ondan sonra baktım burnu kaf dağında silerim veya yok beğen , takip at gibi boş şeyler için beni meşgul etmesi beni delirtiyor. Neyse öyle işte 😁😁😁

0
    0 Yorumla
  • eyooooo
    eyooooo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

defalarca teklif ettim kabul etmedi engelleyip sürekli geri açtı en son ben engelledim büyük ihtimal git gel yaşıyor veya sevmiyor beni oynatıyor yedek tutuyor da olabilir ama yüzüne seni seviyorum demek isterdim

0
    2 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Ya seviyormu sevmiyormu bilemem ama durduk yere böyle birşeyde yapmaz ya sana kırılıyordur ya da senin yorumlarını görüp kızıyordur sonra dayanamyıp geri kaldırıyprdur engeli ama bence konuşup anlatmalı yani takip et engelle felan filan ben açıkçası çocuksu buluyorum kızarsın cevap yazmazsın olur biter ya da gerçekten istemiyorsan birkere engellersin öyle biter hayırlısı olsun Allah gönlündekini versin sana

Yorumla
    • eyooooo
      eyooooo
      +1 yıl

Kötü birşey yazmadım hiç kırmadım bilmiyorum önceden güvenim vardı artık güvenesimde kalmadı sevse bu kadar oynatmazdı üzülen ben oldum elbet vardır bir hayır

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 4,6b cevap paylaştı.

-Onu takip etmesini gerektirecek bir durumu olmadığı için.
    -Yani onun o hesabında ne yaptığına dair merakı olmadığı için.
    -Onu muhatap almadığı için.
    -Ona gıcıklığına veya tavrını belli etmek adına takipten çıkarmıştır.
    -Tanımıyordur.

cut.

1
    2 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Tanımadığı birini bir insan neden takip eder peki😂

Yorumla
    • Paranoyak-Maan
      Paranoyak-Maan
      +1 yıl

İlgisini ve dikkatini çektiği için takip eder.

Yorumla
  • Soapmactavish1
    Soapmactavish1 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Gt yapmıyorsa
    Tanımıyorsam hic muhabbetim yoksa
    Sürekli yemek kahve fotografı atıyorsa
    Bizde böyle gibi sacma seyler paylasıyosa
    Siyasi paylasımlar yapıyorsa

Kısacası cok az takipcim var

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Birini kolay takibe almadığımız gibi, kolay da çıkarmayız.
    Bugüne dek kimseyi takipten çıkarmadık, çıkarmışsa onlar bizi çıkarmıştır..

0
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Aynen aynı ben👍🙂

Yorumla
  • SiyanürEtkisi
    SiyanürEtkisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Açımdır yemek yerken fotoğraf atmıştır ne küfürler ederek çıkarıyorum biliyor musun.

2
    4 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hahahha öyle şeymi olur ya instaya bakma ozaman takipten mi çıkman gerek ilka

Yorumla
    • SiyanürEtkisi
      SiyanürEtkisi
      +1 yıl

Hayır ben açken herkes aç olmalı :D

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Bencilmisin sen😄

Yorumla
    • SiyanürEtkisi
      SiyanürEtkisi
      +1 yıl

Yani bardağın boş tarafı orası evet :D Ama dolu tarafına da bakmak lazım. Çok güzel bir söz var mesela dolu tarafına örnek verebileceğim;
      Acı diyorum bayım evrensel olmalı, bir çocuğun eline diken batsa bütün dünya ağlamalı.' gibisinden 😏

Yorumla
  • msungur3535
    msungur3535 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Sürekli aynı tiple 50 tane paylaşım yapar çıkarırım. Aptal aptal Hashtag ler kullanır çıkarırım. Yediğini içtiğini paylaşır gene çıkarırım..

0
    0 Yorumla
  • Mtluumeyerr
    Mtluumeyerr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 51%
    +1 yıl

Rahatsız olmadığım sürece cikartmam takmış olmak istemem

0
    0 Yorumla
  • cimbomloji01
    cimbomloji01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

yorumu gicigima gittigi icin beni de engelleyen oldu haliyim ya gururuna yediremedi😁

0
    2 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Neysin😂

Yorumla
    • cimbomloji01
      cimbomloji01
      +1 yıl

insan 😂

Yorumla
  • fulmetalceket
    fulmetalceket Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

takip edildiğini anlarsa şüphe çekmemek için çıkarıms

0
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Öylede mi yapıyorlar vayy😂

Yorumla
  • anastaberata
    anastaberata Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl

Provoke etmek amacıyla paylaşımlar yapıyorsa veya saygısızsa çıkartırım.

0
    0 Yorumla
  • ïtenïkïgïllër
    ïtenïkïgïllër Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

sifira-sifir görmeye alışmışım"/ bazen bir garip geliyor yine sifirliyorum

0
    0 Yorumla
  • muratgilin-damı
    muratgilin-damı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

Beni cikardiklarinda cikariyorum ya da hoslanmadigim bisey gordugumde

0
    0 Yorumla
  • HüzünlüMutluluk
    HüzünlüMutluluk Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 69%
    +1 yıl

Takipten neden çıktığımı ona belirtirim. Sebebi neyse ne haberi olur.

0
    0 Yorumla
  • Kadınxsx
    Kadınxsx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl

Siyaset sürekli yapıyorsa ve salak saçma upuzun hikaye atarsa

0
    0 Yorumla
  • Catsiaaamo
    Catsiaaamo Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 1b cevap paylaştı.

Muhabbeti kesmişimdir , görüşleri soruları itici geliyordur

0
    0 Yorumla
  • Kalpotu
    Kalpotu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Takip etmek sıkıcı gelebilir zaten fazla kişi yok takip ettiğim

0
    0 Yorumla
  • NiggaAde
    NiggaAde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Boş boş hergün 50 tane instasnap görmek zorunda değilim ondandır

0
    0 Yorumla
  • 35ksk96
    35ksk96 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Benim için artık bir önemi yoktur umrumda değildir

0
    0 Yorumla
  • umitbayr
    umitbayr Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

O çıktığı içindir veya bir yanlışını gördüysem muhabbeti keseceğim için takiptende çıkarım

0
    7 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Muhabbet etmiyorsan mesela takip ediyorsun ama sonra takipten neden çıkarsıb😄

Yorumla
    • umitbayr
      umitbayr
      +1 yıl

Ama muhabbetim olmayanı etmemki :)) yani olduki zamanında takip ettim ama sonradan bakarım kim bu ya derim çıkarım sjshsh

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Aynen bende kolay kolay kimseyi takip etmem bilmem lazım nasıl biri olduklarını ama beni birçok kişi takşp ediyor bir bakıyorum geri çıkıyorlar kendi kendilerine ozaman çıkacaklarsa niye takip ediyorlar diye düşünüyorum açıkçası takşp ettiklerimi takipten çıkarmam mesela

Yorumla
    • umitbayr
      umitbayr
      +1 yıl

Beğeniyor Takip ediyor seninde onu takip etmeni bekliyor etmeynce çıkıyor onlarda :))

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hahahha öylemi😂

Yorumla
    • umitbayr
      umitbayr
      +1 yıl

Muhtemelen öyle :))

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Anldm😅

Yorumla
  • LonelyMan32
    LonelyMan32 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Fikir ve dusunceleri cok zit oldugu an tereddut bike etmem

0
    0 Yorumla
  • Adn_01
    Adn_01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

Gıcık olmuşsam çıkarım çünkü her yaptığı bana batar

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Beni çıkartmıştır ya da saçma sapan soruyodur kavga etmisimdir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Alakam kalmamıştır, umudum kalmamıştır, kızmışımdır, gereksiz bulmuşumdur...

0
    0 Yorumla
  • __SNR__
    __SNR__ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Takipten çıkarsa çıkarım..

0
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Iyi

Yorumla
  • Oğuzhan5807
    Oğuzhan5807 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Gıcık olmuşumdur
    Sevmiyorumdur..

0
    23 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Sen benim sorularıma hala neden yorum yapıyprsun yılandım ya hani ben neler söylemiştin

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Dahalen oraya mı takıldın sen? Ben Özür diledim yapmam gerekeni yaptım. Buarada normal bir KS üyesisin sen beğendim veya cevaplamak istediğim soru varsa cevap veririm. Sorularda ne kişiye bakarım nede başka birşeye.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Takılı kalırım evet çünkü o sözleri hak etmedim ben özür dilemekle herşey bitmiyor şahsen ben sevmediği birine yorum yapmam veya böyle sözler söylediğim kişinin bana kendini savunma hiç boşuna şu an

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Sen farklısın ben farklıyım güzelim. Sen şahsen sevmediğin birine yorum atmazsın ben atarım. Doğrudur dediğim sözleri hak etmemişindir ama sende bana dediğini bırakmadın bende bazı şeyleri hak etmedim. Tamam kabul ediyorum kavga'yı ilk ben başlattım ama ondan önce sen başlattın. Yani bir espiri falan yaptın ve pardon yanlış yaptım dedin sonra bende aynısını yaptım çünkü insanın duygularıyla oynamak neymiş gör diye sonra bende Özür diledim. Konu aslında burda kapanmışdı ama sen daha da uzattın ve ikimiz suçlu ve yaralı çıktık.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Bak hala dalgageçmek için espiri için yaptın diyorsun ben bilerej yapmadım yanlış konuştuğumun farkına vardım ve sana orda belirttim sonra sen benimle dalga geçerek aynısını yaptın hemde ciddi bir konuda sonra devamını getirdin zaten beni başkasına şikayet ettin yok böyle birş şöyle biri diye benim o yüzden bir suçum yok

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Bak yine aynısını yapıyorsun. Unutma bu dünyada kandırlacak tek varlık insanoğludur çünkü kalp taşır. Her insan ister ki hep kendisi haklı olsun. Ama bahsettiğimiz durumda ikimiz haksızız ben sana dedim madem yaptın bende sana yapayım ki duygularla oynamak neymiş gör diye sonra sen laf falan Attın ondan sonra ben hatamı anladım ama belli ki geç anlamışım

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Özür diledim ama sen devam ettin. Sen devam ettikten sonra bende sinirlendim çünkü benim için konu kapanmıştı ama sen devam edince bende ağızımdan ne geldiğini söyledim. Bak ikimiz sinirlenince aynıyız çünkü sen sinirlenince ağızından ne çıkıyorsa dersin bende öyleyim sen şimdi nerden biliyorsun diye soracaktın bende bir soruda görüşünü okumuştum diyorum

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Devam ederim çünkü bana orda bir soru sordum hassas olduğum bir konuda bahsettim sana orda öyle yaptıktan sonra özür dilesen nolur ki kırdıb orda birkere ben ztn başta yanlış yaptığımı orda die getşrdşm sen birşey demeden kızabilirsin kırılmışta olabilirdin ama o tür sözler söylemeye gerek yoktu ben alttan aldım sen herşeye rağmen ama sen devam ettin neyse daha fazla uzamasın olan oldu

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Sen kırıldın da ben mi kırılmadım? Sen Özür diledinde ne oldu sanki? şu an dediğin banada geçerli sadece kendini düşünme. Daha fazla uzamasın diyorsun konuyu sen acıyorsun. Ben normal bir KS üye olarak bir insanın sorusuna cevap veriyorum. Sen ne diyorsun dahalen niye sorularıma cevap veriyorsun. Sanane ya sanane!!! Seni şimdi birdaha kırmış olabilirim ama ney için kırılıyorsun ki insan sadece sevdiği insan onu kırarsa kırılır yabancı biri olsa kırılımış gibi yapar.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Niye kırıldım ozaman çünkü hassas olduğum bir konudan bahsettim sana orda evet konuyu ben açtım yine ama halen nasıl düşündüğünü bu konudada görmüş oldum şu an saygısızca davranmaya devam ediyorsun sananeymiş uzatan sensin yine ben kırıldığımda kırıldım derim olmuş gibi yapmam hiçbirzaman

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Bende hassas bir konuyu açtım ama sen saygızısca davrandın bende sana aynısını yaptım. Bence ikimiz suçluyuz boşyere kendini temize çıkarmaya çalışma. Sende dahalen değişik düşünmüyorsun. Dahalen tartıştığımız günde dediğini diyorsun. Evet Sanane yani nasıl olsa sen benden nefret ediyorsun ben senden nefret etmiyorum ama sinir oluyorum. Uzatan ben miyim? Boş yere konuyu acan sensin sen uzattın ben değil. Benim için herşey o gün bitti gitti sen yine yazdın geri başladı. Hatanı gör ve kabul et. Insanları hataları değil problemleri öldürüyor ;) Çok problem yapma bu olay ile ilgili kabul et ikimiz Özür dileyek ve bitsin gitsin artık bu konu. Aylin sana kötü davrandığımı biliyorum, hatalar yaptım yapmamam gerekiyordu ama değim gibi hatadır sonuçta Hatasız Kul Olmaz. Özür dilerim herşey için özür dilerim.

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Öyle laf olsun diye değil ya da konu artık bitsin diye Özür dilemiyorum kalpten ve isteyerek Özür diliyorum. Ister affet ister affetme sana bağlı birşey ama ben Özür'ümü diledim. Biliyorum Özür ile de hatalar telafi edilemez ama ikimiz KS Üyesi olduğumuz için Özürden başka birşey yapamıyoruz.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

İyide ben zaten hatamı kabul etmiştim ki hemde sen söylemeden ve evet şimdi yazdım çünkü bana değişik geldi sorularımı cevaplaman çünkü bana demiştin ki birdaha sorularına gelmem demiştin ben kimseden nefret etmiyorum sevmediklerimde yok sadece konuşmadıkların var ya da ya da sevdiklerim var bu

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Eyvallah. Sen Hatanı kabul ettin bende etmiştim o gün ama devam tartıştık yani değişen birşey yok. Zararı mı olur Hatanı birdaha kabul etsen. Mesela ben kaç defa kabul ettim Özür diledim ama zararlı olmadı. Sende şimdi Özür dile ve Hatanı bir kere daha kabul et.
      Birdaha sorularına gelmem'e gelince unuttum gitti onu. Madem istemiyorsun yorum atmamı o zaman söyle atmam birdaha. Her insan bir insanden azıcık olsa nefret eder. Ister kabul eder ister etmez.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

azda olsa varıdr belki ama kolay kolay nefret etmem birinden bak herkes soruma gelip görüşünüde paylaşabilir ama sen öyle dediğin için söylemek istedim ve söyledim bu yani herşey netliğe kavuştu ne yapmak istiyorsab onu yap tamam

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Dahalen hatanı kabul etmedin ve Özür de dilemedin. Yaptın biliyorum o gün ama benim gibi şimdi de yap. Zararı olmaz

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

İçimdeb gelmiyor neden biliyormusun bak tartışmayı uzatmak için söylemiyorum sadece sebebini söylüyorum ben orda hatamı kabul ettim senin söylediklerine rağmen ben alttan aldım hakaretler ettin yine alttan aldım özür diledim ve sen bunları yapmana rağmen ben sana kötü bir söz söylemedim o yüzden ben sana özür dilemek zorunda değilim dilemiyeceğim en fazla özürünü kabul ederim

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Dilemezsen dileme zaten Özür'ün bu yazdığından sonra benim için birşey ifade etmez. Orda bir dur Aylincim!!! Ben sana hakaret etmiş olabilirim ama sende ettin, kötü sözler söyledin sadece ben söylemedim. Dahalen kendini savunuyorsun farkına bile belki varmıyorsun. Ben kendimi düşünen birisi değilim bir adım atmak istiyorsan kendini düşünen birisi olmamalısın hep diğerlerini düşüneceksin. Her neyse konu artık kapansın sende daha yazma.

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Özürümü kabul ettin için Sağol ama belli ki zorlukla kabul ettin yoksa sende Özür dilerdin.

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Yok kimsenin zorunla ben birşey yapmam asla hakaretler için özür dilerim hakaret etimmi hatırlanıyorum açıkçası çünkü senin söylediklerine karşılık vermek için yazdığım sözlerdi

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Bende karışık olsun diye hakaret ettim yoksa ben sana hakaret etmezdim.

Yorumla
    • Oğuzhan5807
      Oğuzhan5807
      +1 yıl

Her neyse artık iyi günler hadi bye bye

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Bays👋

Yorumla
  • hatii098
    hatii098 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Hayatımda gereksiz olduğunu düşünüyorsam

0
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Gereksizleri ben hiç takibe almam zaten

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Bir yanlışı vardır

0
    0 Yorumla
  • Mireya
    Mireya Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Sevmiyorumdur.

0
    0 Yorumla
  • Ryanchoii
    Ryanchoii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Böyle dikkat çekmek için olabilir

0
    4 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Pardonda kim dikkat çekmeye çalışıyoe şimdi benmi😒 öyle şeylere ihtiyacım yok benim

Yorumla
    • Ryanchoii
      Ryanchoii
      +1 yıl

Neden suçlu psikolojisii hemen savunma geçiyorsun. Hayır sen değil çocuk takipden çıkmış sende buraya onu takıp yazıp sormussun demekki dikkatini çekmiş

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Yok hiç alakası yok😂

Yorumla
    • Ryanchoii
      Ryanchoii
      +1 yıl

Güzel tesbit di bence doğru yanlış bilmem orasını :D

Yorumla
  • AdanaLiii_ks
    AdanaLiii_ks Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Bana yanlış yaptıysa veyada öylesine 😊

0
    0 Yorumla
  • Portalin
    Portalin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Paylaşımları hoşuma gitmediği için

0
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • AylaKeskin
    AylaKeskin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Bana küfrederse (takipe takip? :D )

1
    0 Yorumla
  • Serkan0630
    Serkan0630 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Cevap yazmadığı için :D

0
    0 Yorumla
  • _NiKaH_BoZaN_iMaM_
    _NiKaH_BoZaN_iMaM_ Takip Et
    Bilge Yaş: 107
    +1 yıl

Canım öyle istemiştir 😃

0
    0 Yorumla
  • Rüzgâr8888
    Rüzgâr8888 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Gicik aldigim icin 😂

0
    7 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Ben gıcıkmıyım yani😂

Yorumla
    • Rüzgâr8888
      Rüzgâr8888
      +1 yıl

Yooo seni takipten cikarmadim kiii 😂😂

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hahahah çıkaramzsin ki😂

Yorumla
    • Rüzgâr8888
      Rüzgâr8888
      +1 yıl

Nedenmissssss😂😂

Yorumla
    • Rüzgâr8888
      Rüzgâr8888
      +1 yıl

Kiz sen beni gereksiz goruyon oyle mi hiii ondan takip etmiyon demekkkkk 😡😡

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Yok estafurullah 😂 öyle değil🤣

Yorumla
    • Rüzgâr8888
      Rüzgâr8888
      +1 yıl

Hihi kesin oyle değildir 😂😂

Yorumla
  • Copyrіght
    Copyrіght Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

saçma saçma sapan paylaşım yaparsa kovarım :D

0
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hahahaha güzel🙂👍

Yorumla
  • monster_3
    monster_3 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

takibe karşılık olmadığı için olabilir

0
    0 Yorumla
  • salcedo
    salcedo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Öyle gerektiği için..

0
    0 Yorumla
  • cesurky
    cesurky Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 573 cevap paylaştı.

Sorularimi cevaplamazsa

0
    0 Yorumla
  • yagmurdamlasii
    yagmurdamlasii Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 747 cevap paylaştı.

Sebebi yok canım oyle istediyse çıkartırım

0
    0 Yorumla
  • CeynimiArıyorum
    CeynimiArıyorum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kalbimi kırmıştır ya da ayrı düşüncelerdeyizdir.

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 41b cevap paylaştı.

bir yalnışını görmüşümdür
    #emre00

0
    0 Yorumla
  • cahildioksit_
    cahildioksit_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 333 cevap paylaştı.

İlgi duymadığımdan. Ya da boş insan olduğu için

0
    0 Yorumla
  • DevrimGenc
    DevrimGenc Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Paylaşımları hoşama gitmezse

0
    0 Yorumla
  • agorasevdası
    agorasevdası Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    KS Hakkında konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kimseyi takip etmiyorum ki 😐

0
    0 Yorumla
  • Ss1965
    Ss1965 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Soruma cevap vermezse beni meşgul etmemeli

0
    0 Yorumla
  • doυвlevιѕιoɴ
    doυвlevιѕιoɴ Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Bazen canım sıkılır çıkarım

0
    0 Yorumla
  • Pikachu24
    Pikachu24 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Dengesizim ben bilemiyorum 😏

0
    0 Yorumla
  • Onnemis
    Onnemis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Neden takip edeyim birilerini il soru bu olalı

0
    0 Yorumla
  • Gıdıklarımaffetmem
    Gıdıklarımaffetmem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 108
    +1 yıl

Beni takip etmediği için :)

0
    31 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Bence mantıklı olan bu

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Ben birini takip ediyorsam ondan beni takip etmesini beklemem yani

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Kimseyi paylaştıkları için takip etmedim şu sitede xD

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Rıza baba nerde Aylin?

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Rıza baba kim😂

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Arka sokaklar izlemedin mi hiç

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Haaa😂😂 biliyorum onuda izlemiyorum

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Orda Aylin var :)

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Hahahha

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Ondan dedim 😂

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Anladıııım😄

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Iyi :)

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Pastam nerde anladım sonuçta demi hak ettim😄

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Istanbuldasin zaten bir gün keseriz sana pasta :)

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Yooo İstanbul'da değilim ki nerden çıkardın onu😂😂

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Profil fotoğrafından ;/

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

İstanbul'da değilsen kesemiyciz üzgünüm

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Onu çanakkalede çekinmiştim ama daha önceden profilimde İstanbul'da çekinmiş fotom vardı evet😂 ben hollandada yaşıyorum🙂

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Yolla pastamı banane😄

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Teyzem orda söyleyeyim bir pasta yollasın sana :)

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Aaa öylemi süper tamam yollasın🙂

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Neli seversin

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Çilekli olsun😄😄

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Pekala

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Nezaman gelir pastacığım🙂

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Bilmiyorum ben ne zaman böyle bir çılgınlık yapmaya karar verirsem

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Geçikmesin ama çünkü ben bekleyemem beklemeyi sevmem😂 gönder pastamı hemen😄

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Nereye göndercem

Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Alın pastayı hele söylerim😂

Yorumla
    • Gıdıklarımaffetmem
      Gıdıklarımaffetmem
      +1 yıl

Peyki

Yorumla
  • Donsuzcasanova2
    Donsuzcasanova2 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Uyumadın hala aylın:)

0
    0 Yorumla
  • baayanss
    baayanss Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl

Canimi skiorsa ckarm

0
    0 Yorumla
  • elifdaştnnn
    elifdaştnnn Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl

Canım istediği için

0
    0 Yorumla
  • Efsane3425
    Efsane3425 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kimseyi takip etmem

0
    1 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Sebep

Yorumla
  • dogcag9595
    dogcag9595 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Sinirimi bozuyorsa

0
    2 Yorumla
    • Aylinsssss
      Aylinsssss
      +1 yıl

Senin sinirini bozabiliyorsa ozaman baya birşey yapmış olması lazım😂

Yorumla
    • dogcag9595
      dogcag9595
      +1 yıl

Evet 😂😂

Yorumla
  • KuruttunuzBeni
    KuruttunuzBeni Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

artis olduğu için

0
    0 Yorumla
  • Khanss
    Khanss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

bana mesaj atsana

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > KS Hakkında > Sorular > Birilerini neden takipten çıkarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Senin birini takipten çıkma nedenin ne oluyor? 24 cevap verildi
Neden birine takip isteği atarsın? 9 cevap verildi
Bir insanı takipten çıkarma nedeniniz ne olabilir? 11 cevap verildi
Birisi sizi takipten çıktıysa nedeni ne olabilir? 12 cevap verildi
Bir insan neden takipten çıkar? 3 cevap verildi
Takipten çıkan birine neden takipten cıktın denir mi? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨