Ben en azında şu aralar takip ettiğim kişiler kanım ısındığı kendime yakın hissetiğim takip ettim ben öyle bir çok kişiyi takip etmiyorum ki ettiklerim çok değer verdiğim kişilerdir aşırı sıcakkanlı davranır hürmette bulunurum benim sıcak davranışıma karşı soğuk olursa kırılırım takipten çıkabilirim benim kalbimi ancak değer verdiklerim kırabilir herkes kalbimi kıramaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbeni üzerse benim hakkıma girerse ve yanlış bir karakteri olduguna kötübiri olduguna karar verirsem çıkarım. İyi insanlar lazım bana. Yüreğinde iyilik olacak art niyet olmayacak edep olacak insancıl olacak. En önemlisi mütevazi olacak. Bu yüzden çok nadir iyi insan olduklarını hissettiklerimi takip ederim oda çok nadir. sadece beni takip edeni ederim.
332 Yorumla- +1 yıl
Beni takip ediyorlar diye ben etmem mesela ama diğer dediklerine bende katılıyorum bende öyle yapıyorum
- +1 yıl
etme bencede herkesin kendi kriterleri bakış açısı duruşu vardır. ben beni takip ediyorlar diye ediyorum ama tanıdıktan sonra etmeye devam ediyorum eğer iyi bir insan olmadıgını düşünürsem takip etmem o etsin sorun değil ama ben etmem. cümleyi biraz yanlış kurdum sanırım yorumda aslında bu sebepten.
- +1 yıl
Ben gerçekten önce bilmem lazım nasıl biri olduğunu ancak ozaman takip ederim😄
- +1 yıl
ben kimseye takip isteği atmıyorum ki tanımam için karşımdakinin beni takip etmesi lazım ya da mesaj atması lazım ya da soruda sohbet etmem lazım :) öbür türlü biz erkekler mesaj atınca takip atınca yanlış anlaşılıyoruz. Tabi bu bizim içimizdeki bazı insanların yüzünden öyle ve haklısınız bu konuda. Burda çok nadir takip atarım birine oda iyi biri olduguna inandığım ve edepli mütevazi olan olursa öyle :) çoğu insan kendini belli ediyor zaten ama etmeyenlerden korkacaksın
- +1 yıl
biri daha takipten çıktı seni
- +1 yıl
Evet çıktı bende onu çıktım insanlar aynı fikirde olmayabilir ama birbirlerine saygı duymalı çok kızgınıö şu an o kişiye
- +1 yıl
o kişiyi tanıyorum banada aynısını yaptı ondan dedim çıktı diye. sana yaptığım yorumda bahsetmek istediğim onun yaptığıydı işte
- +1 yıl
Bak kız iyi biri sevdiğim biri o erkekleri takip etmiyor normalde ama onun hesabında sorun vardı o yüzden böyle oldu hatta üzmüş olabilir diye kendiside üzüldü kişisel algılama bu durumu ama bana yaptığu şeyde tamamen haksız kırıldıö yani
- +1 yıl
Yok yanlış anladın iyi biri o biliyorum o yüzden onunla konuştum hesabında sorun oldugunuda biliyorum çözmek için o sorunu çok konuştuk ama çözüm bulamadım ama bende senin gibi bazı sebeplerden dolayı sohbeti kestim. Daha doğrusu o benle sphbeti kesti. Zaten erkeklerle konuşmuyor yorum bile yapmaz erkeklere brtek benle konuştu sağolsun yine hakkına girmem o konuda. Ama biranda tavır alıp silmesi hakkıma girmesi beni üzdü. Hem o mesaj attı konuşmak için iyi niyetle ysklaştı bende ona karşı iyi oldum oldugum gibi edepli saygılı davrandım ama beni dinlemdden saçma bir konu için sohbeti kesti trip attı. Yinede birşey demiyorum. Mutlu olsun. Kul olarak dua ettim onada. Elden birşey gelmez artık.
- +1 yıl
şu an aynı şey söz konusu yani aynısını banada yaptı onun istediği gibi ben davranmam sürekli kendisiyle başkası arasında tercih yapmam için diretiyor ben ona yine güzel konuştum ama bana söylediği söz inanamıyorum ya hakkımı helal etmiyorum ben ona allaha havalae ediyorum onu
- +1 yıl
Banada kızlarla konuşacaksan konuşmam dedi niye kızların sorularına cevap veriyorsun dedi iyi bak dedim profilime kimlere hangi soruara cevap veriyorum yanlış ne yaptım ki dedim. Ben elimden geleni yaptım ama benim tskip ettiğim kıza mesaj atmış sana akşam mesaj attı mı diye oda evet ne oldu ki demiş. Sonra bir hışım kıza mesaj atmışsın hani kimseye yazmayacaktın dedi brn öyle birşey demedim ki. Takibimdeki arkadaşça konuştugum insanları niye sileyim niye konuşmayım. Maçın nasıl geçti dedi arkadaşım bende iyi geçti yendik dddim mutluyum dedim. Bana Allahından bul dedi birde hepiniz aynısınız diye ama ne yaptım ki ben. Valla kafayı yiyecektim akşam. Suçsuz yere günahıma girildiğinde csnım sıkılıyor. Allahın selamı ile konuşuyorum dua ediyorum art niyetle bile yazmıyorum. Sırf yanlış anlaşılmasın diye karşı cinse bile mesaj atmam mesaj attıgım direk kimse olmamıştır 1 senedir. Ama yinede Allaha havale ettim. Ben tevekkülümü yaptım.
- +1 yıl
Sana kötü bir söz söylemedi demi. O söylediği sözden sonra dedin ama
- +1 yıl
Ben dedimki baka aynı fikirde olmaya biliriz ama saygı duymak zorundayız birbirimize ben sana duyuyorum ama sürekli senle biri arasında tercih etmeye zorluyorsun beni dedi yaptığın şey yanlış bak sen sevme o kişiyi sana birşey demem ama bana karışma dedim ayrıca çocuğun yaptığı yanlış birşeyde yok bana göre yani sende aynısın demekki bilmem ne felan bende dedim bak sen bu huyunu törpülemelisin dedim iyi kızsın sevdim seni ama yaptığın yanlış dedim neyse ben daha fazla tartışmak istemiyorum allaha emanet ol dedim nededi biliyormusun şeytanlara emanet ol dedi yani diyecek söz bulamıyorum bide bana pişman olacaksın diyor ne pişman olacağım o kişinin yanlış biri olduğunu görürsem en fazla bende silerim onu ama bu bu konuda haksız olduğum anlamına gelmez
- +1 yıl
Söylediği o söz hiç hoş olmamış. Şeytanlara emanet ol da ne demek. Allaha emanet ettiğimiz kulları o makstla kurduğumuz o cümleyi bmyle yorumlamak ayıp. Sen elinden geleni yapmışsın . Güzelce anlatmışsın. Birşey denmez bu konuda artık.
- +1 yıl
Haklı olsa neyse boşa inat etti ama ayıp etti
arkandan konuşmuyorum görüyorsan öyle düşünme olanları anlatıyorum ben hesabını vermiyeceğim hiç bir söz etmem bunuda böyle bil - +1 yıl
Arkasından konuşmuyoruz inşallah görüyordur ve bizim yanlış insan olmDığımızı bilsin. Biz yanlış birşey yapmadık. Olaflarıda hak etmedik.
- +1 yıl
Görsün hemen kestirip atıyor her konuda herkes anlaşacak diye birşey yok yani imkansız birşey ama orta yol bulmalı kestirip atmak olmaz ki benim yaptığım bir hata olsa neysede başkası birşey demiş ona kızmış inan okadar mühim birşeyde değil yani saçma birşey ilerde evlendiğindede böyle yaparsa valla zor damadın işi😂
- +1 yıl
Bak yaaa 😀 olayı nereye getirdi. Herşeye kızılırsa eve gelen eş bulamaz kimse.
- +1 yıl
Hahaha ama öyle yani iletişim olması lazım özverili fedakar olabilmeli insan şöyle böyle banane denmez bukadar diretilmez hemen boşanır yani bu ilerdede böyle devam ederse 😂 neyse
- +1 yıl
Uzun evliliklerin sırrı nedir biliyor musun. Ne olursa olsun yatağa küs girmemek. Gece eşine kalben maneviyatla brn senden razıyım diyip sabah çok şükür senle uyandığıma diyerek nefes almaktır. Ama tam tersini yapmayanlar karşısındakini dinlemeden önyargılı olup tavır alalar bunu anlayamayacaklar. Zannediyorlar ki seni seviyorum demek geeçek sözdür diye. Asıl seni Allah rızası için swviyorum demek gerçek sözlerdir. 😊 ama dediğin gibi neyse
- +1 yıl
Haklısın Allah rızası için sevebilmek mühim olan doğru söylediklerin ama herzaman herkes zaman zaman o hatalrı yapıyorlardır😄
- +1 yıl
önemli olan yaptıkları zaman farkına varıp düzeltmek ya da eşin onu düzeltmesi. Ben diye birşyin olmadığı srtık biz diy birşeyin oldugunu benimsemek. Haklı olmak bazen hiçbirşeye yaramıyor işte malesef :)
- +1 yıl
Seven insan değer veren insan alttan alır zaten bir tarat konuşurken diğeri susa bilmeli hatası olan hatasını kabul etmeli allaha inanç varsa zaten herşey yoluna girer ya allah rızası için yapılabilşr birşeyler nefsin peşine takılmamak gerek
- +1 yıl
o anlattıkların herkesin hayali ama bu hayal için kimse çabalamıyor. Tartışma oldu diyelim eee uzatıp kalp mi kırmak gerekir yoksa kim suçluysa özür dileyip karşısındakinin gönlünü almak için uğraşmak mı. Neden bunu anlamazlar. Tebessüm etmek zalim kalpleri bile yumuşatırken karşındakinin kalbindeki iyiliği görmemek nedendir. neden insanlar 2 çift gözle bakmak yerine kalp gözüyle maneviyatla bakmayı denemezler. içten samimi dürüst olmak varken niye üzmek isterler. evlenene kadar herşey güzelde evlenince niye zulüm başlar. Sevdiğine kavuşmuşsun eve işten gelince seni bekleyen kapıyı açıp tebessüm eden senin yolunu gözleyen bir eşin var. sofraya oturup yemek yerken gözlerini senden alamayan bir eş. seninle vakit geçirirken başını omzuna koyup iyikivarsın diyen bir eş. ve sabah senden önce uyanıp seni yolç etmek için kalkan bir eş. bunların değerini bilmeyip kötülüklere kafa yormak hakkına girmektir sevginin.
- +1 yıl
çok uzun yazmışım yaa kusura bakma yazınca bu kadar uzun yazdığımın farkına varmıyorum 🙈
- +1 yıl
Yok ya sorun yok😄 başkalarının düşüncesini okumayı severim ben😂 haklısn söylediklerinde ama tartışmada boş yere çıkmaz o taraf kırılmiştır ki tartışıyordur ya da konuşmuyordur yani birazda kişinin karakterine bağlı olan birşey bu ama birşeye kızınca güzellikle söyleyip anlatabilmeli insan veya neden böyle yaptın diye sorabilmeli önyargılı olmadan bağırıp çağırmadan tabi şeytınında vesvese verdiğinib bilincinde olmalı insan çünkü yuvayı bozmak için elinden geleni yapar
- +1 yıl
teşekkür ederim anlayışın için :) evet çok haklısın hiçbir tartışma boş yere çıkmaz asıl o sebebi çözmek için uğraşmak lazım. İradeli karakterli insanlar gibi sorunun kaynağına inip bulmalı sorun kimdeyse en başta hatasını kabul etmeli karşısındakine de bunu hissettirmeli. erkekler açısından çok uzatmamalı konuyu tamam çocuk gibiyiz bizi çeviren bize yol gösteren annelerimizden sonra eşlerimizdir. onlar evlenince bize anne baba sırdaş arkadaş yoldaş dert ortağı olurlar kadınlar ama değerini bilmeli. kadınlar açısından sizler güven istersiniz ilgi görmek sevilmek değerli oldugunu bilmek mutlu olmak. Tek isteğiniz yuvanız çocugunuz eşinizle bir ömür rahat ve güvende yaşam sürmek. kadınlar bu tür konularda fazla birşey istemez. ama biz erkekler bazen bunu göremiyoruz malesef. Herşeyin hayırlısını istesek rızkımızda bereketimizde maneviyatımızda tam olur da inşallah Yüce Mevlam bizlerede o hidayeti tam teşkil eder :)
- +1 yıl
Rica ederim nedemek🙂 çok doğru konuşuyorsun👍 haklısın amin inşallah 🙂
- +1 yıl
aminnn çok sağol sohbet için çok güzeldi seni takip ettiğim için birkez daha mutlu oldum çünkü sende salih niyetlilerin binip yol aldıgı o gemidesin onur duydum :) sohbet için tekrardan teşekkür ederim daha fazla rahatsızlık vermeyeyim herşey tadında ve zmaanında güzeldir nasip olursa görüşmek dileğiyle Allaha emanet ol Gül kokulu efendimizin gül cemaali üzerine olsun görüşürüz :)
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim yok rahatsızlık vermedin yani öyle düşünmeni istemem güzel bir sohbet oldu🙂 sende Allaha emanet ol görüşürüz
- +1 yıl
Allah razı olsun sağol :) sevindim
- +1 yıl
Sendende🙂
+1 yılBir zaman sonra ya karakteri ters geldiği için, ya da insanlar ile olan ilişkisi hoşuma gitmediği için.
31 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Benim hesap bugün kendi kendine takibe aldı milleti ondan cıktım
018 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Kankolittam😂
- +1 yıl
İyim canım🙂
- +1 yıl
Yoooo😂 ben sana daha birşey anlatacaktım ama yarın söylerim artık malum bugünlerde durumlar karışık😂😂
- +1 yıl
Hayır 😂
- +1 yıl
Geçti gitti aslında ama anlatmak isitiyorum sana 😄
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Ne anlatayım😂 sen anlat naptın😄
- +1 yıl
Hıı hadi bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılben kolay kolay cikarmam aylinim biseyini gorup hoslanmazsam veya sogursam ancak o zaman
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen kankam🙂
- +1 yıl
tatlisss 😊😊😌😌
+1 yılHatası olur silerim ama önce güzelce bir tartışma yaparım direk silmem ona da siz veririm baktım olmuyor Allah'a emanr ol der giderim. Daha uzatmak istemem. Senin seyinide yeni gördüm abla nasil oldu bu şey.
18 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu oldu işte saçma sapan bir olaydan ibaret konuşmaya bile değmez artık
- +1 yıl
Boş ver abla yorumda okudum da seni hiç dinlemeden mi sildi. Neden böyle birşey oldu. Hayırlısı takma bundan dolayı mi üzgünsün sen.
- +1 yıl
Dinlememek değilde inat etti boşyere yok sende öyleysindşt bilmem ne yok ya takmaya bile değmez onu analdım ama tabi üzüldüm herkes aynı fikirde olmak zorunda değil herzaman kardeşim ama saygı duymalı kimse kimseye birşeyler için diretemez hele bana hiç kimse bunu yapamaz en nefret ettiğim şey bunun için 10 senelik arakadaşlığımı bitirmiş bir şnsanım ben bunlar böyle insanlar huzurd değil mutsuzluk veririler bunaltırlar insanı
- +1 yıl
Aynen abla oyle oluyor cidden bende mesela insanlara değer veririm diyelim o insanla kötü
- +1 yıl
oldum yinede onun üzülmesini istemem sorunu birde onun acısından dinleyerek çözmeye çalışırım. Ben hangi olay olursa olsun isterse kalbimi kırsın o kişiye bir müddet neden böyle yaptığı için açıklamasina izin veririm en son olarak baktım hâlâ aynı düşüncede silerim. Yorumda okuduğum kadarıyla sana kişiler arasında tecih yap demiş meselenizi tam bilmem ama benim en yakın arkadaşım dahi olsa şu kişi kötü dese o kişiyle konuşmadan bana bir saygısızlık yapmadan o kişiye kötü düşünmem. En fazla şunu yaparım arkadaşım cidden doğru biriyse dinlerim ha bu çocuğu biraz tartarim konuşmasını oturup kalkmasını sonra bu çocuk nasil diye analiz yaparım ama başkasının ağzından duyarak değil kendim görerek yaparım bunu. Kim olursa olsun gözünle birşey gormeden herhangi birşey kendi kulağımız duymadan elimle hissetmeden tekrar tekrar düşünüp onu anlamadan onun hakkında en ufak bir on yargı dahi yapmam. Üzülme boşver sil gitsin.
- +1 yıl
Sana bunu yapan bize neler yapar. Seni en yakıni olarak görüyordu hani oyle diyordu. Allah bilir günahını almak istemem ama arkamdan da iş yapmıştır kesin. Benim hakkımda dahi konuşmustur demekki Hayırlı si bu ki bizim iş olmadi.
- +1 yıl
Ya yok biri yorum yapmış sorusuna beni takip ettiğim biri bak nasıl cebap vermiş diyor ona takılmış halbuki terbiyesiz birşey yazmamış ama ciddi cevapta vermemiş bu yani olur ya aklına birşey gelmemiştir o an öyle yazmışıtır ya da bazen öylesinede şakasınada insanlar yorum yapar herzaman ciddi cevaplar vermek zorunda değiliz ki o anki ruh halimize bağlı olan şeyler 3cü defa yaptı bunu ilk dega yapmadı ve sürekli aklıma birileri hakkında şüphe düşürüyor bende aynen senin yaptığun gibi yaparım bak haklı bşr yanı olsa ben o kişiyede yazardım neden böyle yaptın hiç hoş değil diye beb bunlara rağmen alttan aldım ama ben o kişinin bir kötülüğüne şahit olmadan silemem yani vicdanane yapamam bunu herkesin herkesle iletişimi farklıdır bana kötü olan bir başkasına iyide olabilir beya tam tersi neyse onunla konuştuklarımız yine onun ve benim aramda kalsın kardeşim ama dün sana öyle konuşmamın sebebi hani sorgulayarak konuştun dedin ya ondan dolayı öyle yaptım hakkını helal et
- +1 yıl
Nasil yani anlamadım o konuşmayla bu ne alaka abla yani o gün bana onu yazan o müydü senin hesabından. Beni mi denedi yani. Anlamadım cidden daha açık olsan. Helal olsun. Konuyu anlayamadım ama istersen burdan degilde özelden yaz abla.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kızı beğeniyorum ekliyorum mesela
Canım sıkılıyor sarıyorum kıza filan kız ekliyor neyse gayet medeni ni şekilde selam veriyorum dişi öküz tenezzül edip cevap yazmıyor ilgilenmiyorum da diyebilir hani onuda geçtim ilgilenmiyorsun denen ilişki yok diye belirtirsin ondan sonra baktım burnu kaf dağında silerim veya yok beğen , takip at gibi boş şeyler için beni meşgul etmesi beni delirtiyor. Neyse öyle işte 😁😁😁00 Yorumladefalarca teklif ettim kabul etmedi engelleyip sürekli geri açtı en son ben engelledim büyük ihtimal git gel yaşıyor veya sevmiyor beni oynatıyor yedek tutuyor da olabilir ama yüzüne seni seviyorum demek isterdim
02 Yorumla- +1 yıl
Ya seviyormu sevmiyormu bilemem ama durduk yere böyle birşeyde yapmaz ya sana kırılıyordur ya da senin yorumlarını görüp kızıyordur sonra dayanamyıp geri kaldırıyprdur engeli ama bence konuşup anlatmalı yani takip et engelle felan filan ben açıkçası çocuksu buluyorum kızarsın cevap yazmazsın olur biter ya da gerçekten istemiyorsan birkere engellersin öyle biter hayırlısı olsun Allah gönlündekini versin sana
- KS Hakkında konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl-Onu takip etmesini gerektirecek bir durumu olmadığı için.
-Yani onun o hesabında ne yaptığına dair merakı olmadığı için.
-Onu muhatap almadığı için.
-Ona gıcıklığına veya tavrını belli etmek adına takipten çıkarmıştır.
-Tanımıyordur.
cut.12 Yorumla- +1 yıl
Tanımadığı birini bir insan neden takip eder peki😂
- +1 yıl
İlgisini ve dikkatini çektiği için takip eder.
+1 yılGt yapmıyorsa
Tanımıyorsam hic muhabbetim yoksa
Sürekli yemek kahve fotografı atıyorsa
Bizde böyle gibi sacma seyler paylasıyosa
Siyasi paylasımlar yapıyorsa
Kısacası cok az takipcim var00 YorumlaBirini kolay takibe almadığımız gibi, kolay da çıkarmayız.
Bugüne dek kimseyi takipten çıkarmadık, çıkarmışsa onlar bizi çıkarmıştır..01 Yorumla- +1 yıl
Aynen aynı ben👍🙂
+1 yılAçımdır yemek yerken fotoğraf atmıştır ne küfürler ederek çıkarıyorum biliyor musun.
24 Yorumla- +1 yıl
Hahahha öyle şeymi olur ya instaya bakma ozaman takipten mi çıkman gerek ilka
- +1 yıl
Hayır ben açken herkes aç olmalı :D
- +1 yıl
Bencilmisin sen😄
- +1 yıl
Yani bardağın boş tarafı orası evet :D Ama dolu tarafına da bakmak lazım. Çok güzel bir söz var mesela dolu tarafına örnek verebileceğim;
Acı diyorum bayım evrensel olmalı, bir çocuğun eline diken batsa bütün dünya ağlamalı.' gibisinden 😏
+1 yılSürekli aynı tiple 50 tane paylaşım yapar çıkarırım. Aptal aptal Hashtag ler kullanır çıkarırım. Yediğini içtiğini paylaşır gene çıkarırım..
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olmadığım sürece cikartmam takmış olmak istemem
00 Yorumla
+1 yılyorumu gicigima gittigi icin beni de engelleyen oldu haliyim ya gururuna yediremedi😁
02 Yorumla- +1 yıl
Neysin😂
- +1 yıl
insan 😂
+1 yıltakip edildiğini anlarsa şüphe çekmemek için çıkarıms
01 Yorumla- +1 yıl
Öylede mi yapıyorlar vayy😂
+1 yılProvoke etmek amacıyla paylaşımlar yapıyorsa veya saygısızsa çıkartırım.
00 Yorumla
+1 yılsifira-sifir görmeye alışmışım"/ bazen bir garip geliyor yine sifirliyorum
00 Yorumla
+1 yılBeni cikardiklarinda cikariyorum ya da hoslanmadigim bisey gordugumde
00 Yorumla
+1 yılTakipten neden çıktığımı ona belirtirim. Sebebi neyse ne haberi olur.
00 YorumlaSiyaset sürekli yapıyorsa ve salak saçma upuzun hikaye atarsa
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbeti kesmişimdir , görüşleri soruları itici geliyordur
00 Yorumla Takip etmek sıkıcı gelebilir zaten fazla kişi yok takip ettiğim
00 YorumlaBoş boş hergün 50 tane instasnap görmek zorunda değilim ondandır
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 7,1b cevap paylaştı. Benim için artık bir önemi yoktur umrumda değildir
00 YorumlaO çıktığı içindir veya bir yanlışını gördüysem muhabbeti keseceğim için takiptende çıkarım
07 Yorumla- +1 yıl
Muhabbet etmiyorsan mesela takip ediyorsun ama sonra takipten neden çıkarsıb😄
- +1 yıl
Aynen bende kolay kolay kimseyi takip etmem bilmem lazım nasıl biri olduklarını ama beni birçok kişi takşp ediyor bir bakıyorum geri çıkıyorlar kendi kendilerine ozaman çıkacaklarsa niye takip ediyorlar diye düşünüyorum açıkçası takşp ettiklerimi takipten çıkarmam mesela
- +1 yıl
Hahahha öylemi😂
- +1 yıl
Anldm😅
+1 yılFikir ve dusunceleri cok zit oldugu an tereddut bike etmem
00 YorumlaGıcık olmuşsam çıkarım çünkü her yaptığı bana batar
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni çıkartmıştır ya da saçma sapan soruyodur kavga etmisimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlakam kalmamıştır, umudum kalmamıştır, kızmışımdır, gereksiz bulmuşumdur...
00 YorumlaTakipten çıkarsa çıkarım..
01 Yorumla- +1 yıl
Iyi
+1 yılGıcık olmuşumdur
Sevmiyorumdur..023 Yorumla- +1 yıl
Sen benim sorularıma hala neden yorum yapıyprsun yılandım ya hani ben neler söylemiştin
- +1 yıl
Dahalen oraya mı takıldın sen? Ben Özür diledim yapmam gerekeni yaptım. Buarada normal bir KS üyesisin sen beğendim veya cevaplamak istediğim soru varsa cevap veririm. Sorularda ne kişiye bakarım nede başka birşeye.
- +1 yıl
Takılı kalırım evet çünkü o sözleri hak etmedim ben özür dilemekle herşey bitmiyor şahsen ben sevmediği birine yorum yapmam veya böyle sözler söylediğim kişinin bana kendini savunma hiç boşuna şu an
- +1 yıl
Sen farklısın ben farklıyım güzelim. Sen şahsen sevmediğin birine yorum atmazsın ben atarım. Doğrudur dediğim sözleri hak etmemişindir ama sende bana dediğini bırakmadın bende bazı şeyleri hak etmedim. Tamam kabul ediyorum kavga'yı ilk ben başlattım ama ondan önce sen başlattın. Yani bir espiri falan yaptın ve pardon yanlış yaptım dedin sonra bende aynısını yaptım çünkü insanın duygularıyla oynamak neymiş gör diye sonra bende Özür diledim. Konu aslında burda kapanmışdı ama sen daha da uzattın ve ikimiz suçlu ve yaralı çıktık.
- +1 yıl
Bak hala dalgageçmek için espiri için yaptın diyorsun ben bilerej yapmadım yanlış konuştuğumun farkına vardım ve sana orda belirttim sonra sen benimle dalga geçerek aynısını yaptın hemde ciddi bir konuda sonra devamını getirdin zaten beni başkasına şikayet ettin yok böyle birş şöyle biri diye benim o yüzden bir suçum yok
- +1 yıl
Bak yine aynısını yapıyorsun. Unutma bu dünyada kandırlacak tek varlık insanoğludur çünkü kalp taşır. Her insan ister ki hep kendisi haklı olsun. Ama bahsettiğimiz durumda ikimiz haksızız ben sana dedim madem yaptın bende sana yapayım ki duygularla oynamak neymiş gör diye sonra sen laf falan Attın ondan sonra ben hatamı anladım ama belli ki geç anlamışım
- +1 yıl
Özür diledim ama sen devam ettin. Sen devam ettikten sonra bende sinirlendim çünkü benim için konu kapanmıştı ama sen devam edince bende ağızımdan ne geldiğini söyledim. Bak ikimiz sinirlenince aynıyız çünkü sen sinirlenince ağızından ne çıkıyorsa dersin bende öyleyim sen şimdi nerden biliyorsun diye soracaktın bende bir soruda görüşünü okumuştum diyorum
- +1 yıl
Devam ederim çünkü bana orda bir soru sordum hassas olduğum bir konuda bahsettim sana orda öyle yaptıktan sonra özür dilesen nolur ki kırdıb orda birkere ben ztn başta yanlış yaptığımı orda die getşrdşm sen birşey demeden kızabilirsin kırılmışta olabilirdin ama o tür sözler söylemeye gerek yoktu ben alttan aldım sen herşeye rağmen ama sen devam ettin neyse daha fazla uzamasın olan oldu
- +1 yıl
Sen kırıldın da ben mi kırılmadım? Sen Özür diledinde ne oldu sanki? şu an dediğin banada geçerli sadece kendini düşünme. Daha fazla uzamasın diyorsun konuyu sen acıyorsun. Ben normal bir KS üye olarak bir insanın sorusuna cevap veriyorum. Sen ne diyorsun dahalen niye sorularıma cevap veriyorsun. Sanane ya sanane!!! Seni şimdi birdaha kırmış olabilirim ama ney için kırılıyorsun ki insan sadece sevdiği insan onu kırarsa kırılır yabancı biri olsa kırılımış gibi yapar.
- +1 yıl
Niye kırıldım ozaman çünkü hassas olduğum bir konudan bahsettim sana orda evet konuyu ben açtım yine ama halen nasıl düşündüğünü bu konudada görmüş oldum şu an saygısızca davranmaya devam ediyorsun sananeymiş uzatan sensin yine ben kırıldığımda kırıldım derim olmuş gibi yapmam hiçbirzaman
- +1 yıl
Bende hassas bir konuyu açtım ama sen saygızısca davrandın bende sana aynısını yaptım. Bence ikimiz suçluyuz boşyere kendini temize çıkarmaya çalışma. Sende dahalen değişik düşünmüyorsun. Dahalen tartıştığımız günde dediğini diyorsun. Evet Sanane yani nasıl olsa sen benden nefret ediyorsun ben senden nefret etmiyorum ama sinir oluyorum. Uzatan ben miyim? Boş yere konuyu acan sensin sen uzattın ben değil. Benim için herşey o gün bitti gitti sen yine yazdın geri başladı. Hatanı gör ve kabul et. Insanları hataları değil problemleri öldürüyor ;) Çok problem yapma bu olay ile ilgili kabul et ikimiz Özür dileyek ve bitsin gitsin artık bu konu. Aylin sana kötü davrandığımı biliyorum, hatalar yaptım yapmamam gerekiyordu ama değim gibi hatadır sonuçta Hatasız Kul Olmaz. Özür dilerim herşey için özür dilerim.
- +1 yıl
Öyle laf olsun diye değil ya da konu artık bitsin diye Özür dilemiyorum kalpten ve isteyerek Özür diliyorum. Ister affet ister affetme sana bağlı birşey ama ben Özür'ümü diledim. Biliyorum Özür ile de hatalar telafi edilemez ama ikimiz KS Üyesi olduğumuz için Özürden başka birşey yapamıyoruz.
- +1 yıl
İyide ben zaten hatamı kabul etmiştim ki hemde sen söylemeden ve evet şimdi yazdım çünkü bana değişik geldi sorularımı cevaplaman çünkü bana demiştin ki birdaha sorularına gelmem demiştin ben kimseden nefret etmiyorum sevmediklerimde yok sadece konuşmadıkların var ya da ya da sevdiklerim var bu
- +1 yıl
Eyvallah. Sen Hatanı kabul ettin bende etmiştim o gün ama devam tartıştık yani değişen birşey yok. Zararı mı olur Hatanı birdaha kabul etsen. Mesela ben kaç defa kabul ettim Özür diledim ama zararlı olmadı. Sende şimdi Özür dile ve Hatanı bir kere daha kabul et.
Birdaha sorularına gelmem'e gelince unuttum gitti onu. Madem istemiyorsun yorum atmamı o zaman söyle atmam birdaha. Her insan bir insanden azıcık olsa nefret eder. Ister kabul eder ister etmez. - +1 yıl
azda olsa varıdr belki ama kolay kolay nefret etmem birinden bak herkes soruma gelip görüşünüde paylaşabilir ama sen öyle dediğin için söylemek istedim ve söyledim bu yani herşey netliğe kavuştu ne yapmak istiyorsab onu yap tamam
- +1 yıl
Dahalen hatanı kabul etmedin ve Özür de dilemedin. Yaptın biliyorum o gün ama benim gibi şimdi de yap. Zararı olmaz
- +1 yıl
İçimdeb gelmiyor neden biliyormusun bak tartışmayı uzatmak için söylemiyorum sadece sebebini söylüyorum ben orda hatamı kabul ettim senin söylediklerine rağmen ben alttan aldım hakaretler ettin yine alttan aldım özür diledim ve sen bunları yapmana rağmen ben sana kötü bir söz söylemedim o yüzden ben sana özür dilemek zorunda değilim dilemiyeceğim en fazla özürünü kabul ederim
- +1 yıl
Dilemezsen dileme zaten Özür'ün bu yazdığından sonra benim için birşey ifade etmez. Orda bir dur Aylincim!!! Ben sana hakaret etmiş olabilirim ama sende ettin, kötü sözler söyledin sadece ben söylemedim. Dahalen kendini savunuyorsun farkına bile belki varmıyorsun. Ben kendimi düşünen birisi değilim bir adım atmak istiyorsan kendini düşünen birisi olmamalısın hep diğerlerini düşüneceksin. Her neyse konu artık kapansın sende daha yazma.
- +1 yıl
Özürümü kabul ettin için Sağol ama belli ki zorlukla kabul ettin yoksa sende Özür dilerdin.
- +1 yıl
Yok kimsenin zorunla ben birşey yapmam asla hakaretler için özür dilerim hakaret etimmi hatırlanıyorum açıkçası çünkü senin söylediklerine karşılık vermek için yazdığım sözlerdi
- +1 yıl
Bende karışık olsun diye hakaret ettim yoksa ben sana hakaret etmezdim.
- +1 yıl
Her neyse artık iyi günler hadi bye bye
- +1 yıl
Bays👋
Hayatımda gereksiz olduğunu düşünüyorsam
01 Yorumla- +1 yıl
Gereksizleri ben hiç takibe almam zaten
- KS Hakkında konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir yanlışı vardır
00 Yorumla Sevmiyorumdur.
00 YorumlaBöyle dikkat çekmek için olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Pardonda kim dikkat çekmeye çalışıyoe şimdi benmi😒 öyle şeylere ihtiyacım yok benim
- +1 yıl
Yok hiç alakası yok😂
+1 yılBana yanlış yaptıysa veyada öylesine 😊
00 YorumlaPaylaşımları hoşuma gitmediği için
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBana küfrederse (takipe takip? :D )
10 Yorumla
+1 yılCevap yazmadığı için :D
00 Yorumla
+1 yılCanım öyle istemiştir 😃
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGicik aldigim icin 😂
07 Yorumla- +1 yıl
Ben gıcıkmıyım yani😂
- +1 yıl
Yooo seni takipten cikarmadim kiii 😂😂
- +1 yıl
Hahahah çıkaramzsin ki😂
- +1 yıl
Nedenmissssss😂😂
- +1 yıl
Kiz sen beni gereksiz goruyon oyle mi hiii ondan takip etmiyon demekkkkk 😡😡
- +1 yıl
Yok estafurullah 😂 öyle değil🤣
- +1 yıl
Hihi kesin oyle değildir 😂😂
saçma saçma sapan paylaşım yaparsa kovarım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha güzel🙂👍
takibe karşılık olmadığı için olabilir
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle gerektiği için..
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 573 cevap paylaştı. Sorularimi cevaplamazsa
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılSebebi yok canım oyle istediyse çıkartırım
00 Yorumla
+1 yılKalbimi kırmıştır ya da ayrı düşüncelerdeyizdir.
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 41b cevap paylaştı. bir yalnışını görmüşümdür
#emre0000 Yorumla- KS Hakkında konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılİlgi duymadığımdan. Ya da boş insan olduğu için
00 Yorumla - KS Hakkında konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşımları hoşama gitmezse
00 Yorumla - KS Hakkında konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi takip etmiyorum ki 😐
00 Yorumla Soruma cevap vermezse beni meşgul etmemeli
00 Yorumla
+1 yılBazen canım sıkılır çıkarım
00 YorumlaDengesizim ben bilemiyorum 😏
00 YorumlaNeden takip edeyim birilerini il soru bu olalı
00 Yorumla
+1 yılBeni takip etmediği için :)
031 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Bence mantıklı olan bu
- +1 yıl
Ben birini takip ediyorsam ondan beni takip etmesini beklemem yani
- +1 yıl
Kimseyi paylaştıkları için takip etmedim şu sitede xD
- +1 yıl
Rıza baba nerde Aylin?
- +1 yıl
Rıza baba kim😂
- +1 yıl
Arka sokaklar izlemedin mi hiç
- +1 yıl
Haaa😂😂 biliyorum onuda izlemiyorum
- +1 yıl
Orda Aylin var :)
- +1 yıl
Hahahha
- +1 yıl
Ondan dedim 😂
- +1 yıl
Anladıııım😄
- +1 yıl
Iyi :)
- +1 yıl
Pastam nerde anladım sonuçta demi hak ettim😄
- +1 yıl
Istanbuldasin zaten bir gün keseriz sana pasta :)
- +1 yıl
Yooo İstanbul'da değilim ki nerden çıkardın onu😂😂
- +1 yıl
Profil fotoğrafından ;/
- +1 yıl
İstanbul'da değilsen kesemiyciz üzgünüm
- +1 yıl
Onu çanakkalede çekinmiştim ama daha önceden profilimde İstanbul'da çekinmiş fotom vardı evet😂 ben hollandada yaşıyorum🙂
- +1 yıl
Yolla pastamı banane😄
- +1 yıl
Teyzem orda söyleyeyim bir pasta yollasın sana :)
- +1 yıl
Aaa öylemi süper tamam yollasın🙂
- +1 yıl
Neli seversin
- +1 yıl
Çilekli olsun😄😄
- +1 yıl
Pekala
- +1 yıl
Nezaman gelir pastacığım🙂
- +1 yıl
Bilmiyorum ben ne zaman böyle bir çılgınlık yapmaya karar verirsem