#𝙈𝙖𝙙𝙖𝙢𝙇𝙞𝙡𝙖💜
Arkadaşımın takipten çıkma nedeni ise "benim paylaşımımı ilk beğenenler arasında değildin" demesi 🙄 çık o zaman... İşim vardı. Akşam beğendim.

#𝙈𝙖𝙙𝙖𝙢𝙇𝙞𝙡𝙖💜
Arkadaşımın takipten çıkma nedeni ise "benim paylaşımımı ilk beğenenler arasında değildin" demesi 🙄 çık o zaman... İşim vardı. Akşam beğendim.
Arkadaşının seni takipten çıkarma nedeni çok saçma, bahane arıyormuş belli. Ben ise arkamdan iş çevirmek, yalan söylemek gibi yanlış bir hareketini gördüysem ancak takipten çıkarım.
Kesinlikle öyle
Arkadaşının takipten çıkma nedeni çok saçma :D valla ben fazla muhabbetimin olmadığı, öyle süs gibi duran kim varsa takipten çıkıyorum. Ayrıca iki yüzlülük yapanı, arkamdan iş çevireni, dedikoducu yalakaları, yüzüme gülüp sinsilik peşinde olanları değil takipten hayatımdan şutluyorum.
En doğrusu sizin yaptığınız en azından mantıklı bir sebebi var. Benim arkadaşımın takipten çıkma nedeni saçma sapan 😅
Bana da bunu yapan olmuştu ‘sorularıma gelmiyorsun , bye’ eee def git o zaman dhsj
Yaniii çocukça 🙄
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌹
Artık iletişim bittiyse veya kişinin bana büyük yanlışları olduysa çıkarım.
Teşekkürler🌹
Rica ederim 🌹
Cevap
10Cevap
değişir kişiye göre genellikle
Ya böyle bir nedenle takipten çıkmak bana göre çok basit bir hareket. Takipten çıkmam için yeterince aktif olmaması gerekiyor
Mantıklı bu
Hoşuma gitmemiştir veya oda takipten çıkmıştır
Hiç değilse mantıklı sebep bu
Bir ara çıktım. Bir kaç itham canımı sıkmıştı.
Olabilir
Bazıları ergenliği çok sevmiş yeniden giriyorlar gibi sanki 😂
Nereye gidiyorlar
Giriyorlar*
Ergenliğee fotomu niye ilk beğenmedin diyen için diyorım
O zaten yaşayamadığı ergenliği 27 yaşında yaşamaya başladı 😂
Haha birde 27 yaşında 😂😂
Evet 😂
Sabırdiliyorum sanaa
Sağ ol 😇
Karşı taraf beni takipten çıktıysa bende takipten çıkarım ya da arkamdan iş çevirdiyse takipten çıkarım
Seviyeli bulduğum üyeleri takip ettiğim için böyle takipten çıkarma gibi bir durum hiç olmadı.
Benim için takip konseptinin bir manası yok. Kafama esiyor ediyorum, esiyor çıkartıyorum. Altında gizli bir anlam, ima falan yok.
Bsnş takip etmiyor oluşu takipten çıkma nedenim olur
genelde takip ettiklerim fazla olunca cikiyom ya da cocukda birsey varsa cikiyom
hic bilmiyorum aklima esmistir😀
Amannn bize ne eserse boş ver 😅
sanirim öyle 😅
Sohbet etmediğim insanları siliyorum
Ay bu nedenle çıkacak olan çıksın zaten
Canımızı sıkıyorsa çıkmışızdır
Çok saçma şeyler paylaşirsa çıkiyorum takipten
Can sıkıntısı
Çıka çıka üç kişi kaldı listemde
kral hareket :D
Senin nedenin ne?
ben pek kimseyi takipten çıkmam
arkadas alınmıs
Soruya cevap veriniz rica ediyorum? Görseli eleştirin demedim
napacaksın 7/24 elinde telefon bekleyip arkadasım bişey paylassında begeneyim mi diyeceksin. saçma tabiki
Soru şu=Senin birini takipten çıkma nedenin nedir?
kendimi aptal hissettirdigin için tesekkürler
ben takipten çıkmam uğrasmam o tarz şeylerle. ama sevgili muhabbeti ayrılık olursa çıkarım.
Israrla soruya cevap vermediniz🙄 soruyu okumak lazım
Yaşlandım canim idare ediver
Estağfurullah
canım isterse çıkarıyorum
Egolu halini görmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?