Bazı insanlar cinsellik ihtiyaçtır der fakat benim neredeyse hiç bulamadığım sevgiye ihtiyacım var. Ailemden babam abim annem vs bu sevgiyi göremediğimden dışarda cok aradim. Ama hep hüsranla sonuçlandı veya kandırıldım cinsel hayat için.... Ben bu sevgi eksikligini nasıl giderebilirim?
🐦🐦🐣
Heyy bakar mısın 🐾 "Sevgiye muhtaç bir kız" bu sevgi ihtiyacını nasıl giderebilir 🐼?
yurt dışında insanlar birbirini daha çok sevmek için cinsel ilişkiye giriyor bizim ülkemizde biriyle cinsel ilişkiye girebilmek için birini seviyor hal böyle olunca aradığın sevgiyi dışarıda bulman çok zor
gideremiyorsun ya o hep kalır bende de var yolu yok yani iyi bir insan hayatına girip sana o sevgiyi ilgiyi vermedikten sonra bunu kendi kendine yapamazsın ha bide şu var canı yanmamıs bir insan olsan bunlara ihtiyaç duymazsın ama canın yanınca insanın daha cok ihtiyacı oluyor ben ailemde aradım mutluluğu ondada bulamadım bkliyoruz
malesef bulman zor ama inş bulursun bende aradım bulamadım 9 yaşında anne babayı kaybetdim yurda verildim çıktım derken sokaklarda kalıyorum derken şimdi düzenli bir hayatım var memur oldum işim gücüm var ama sevgi yok sevgiyi bulamadım
eyw allah razıolsun zor tabiki onca yaşadıgım zorlugun yorgunlugu var üzerimde bir yandan belki aradıgım sevgiyi bulurum aradıgım aile ortamını bulurum beni hakedecek birini bulurum die halen umudumu kaybetmedim
seninle aynı durumu yaşamış biri ancak seni anlayabilir. yaşın daha küçük kattetmen gereken çok yol var, yaranı anlayıp zaaflarını anlayıp kullanmak isteyenlere dimdik durman gerek. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
Bence zor değil. Sadece seni gerçekten sevecek birinin olması gerekiyor hayatında. erkeklerin ihtiyacları için seni seviyorum demesi değil. Seni her daim yalnız bırakmamak adına yanında olması gereken biri. gerçekten değer vereceği biri. onunla seninle olmakla mutlu olacağı, senide hep mutlu edeceği biri olmalı. o zaman o sevgiyi bulacağına inanıyorum.
Oncelikle sana sevgisini verecek kisinin senden en ufak bir beklentide olmamasina dikkat et bu noktada karsinda senden cinsel yonden yaraklanmak isteyen abaza surusunden de uzak durman lazim acikcasi cok zor bir eleme islemi demek bu basarabilir misin bilmem