Hiç sevgilim olmadı. Yaşımda geçiyor. Hep birini bekledim. Bu ara iyice arttı bu ihtiyaç. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayO an seni en güvendiğin yerden vuranları yarı yolda bırakanları düşün hatırla kendine tekrar bunları yaşatmanın bir anlamı var mı diye sor o istek gidiyor 😂😂
055 Yorumla- 5 ay
Evlenme yani inşallah doğru düzgün birini bulur bi ömür boyu mutlu olursun 🙏 ben hepsini geçtim bi kere o niyete girdim bir yılın sonunda aldatıldım uzun bir süredir yalnızım ve aşırı mutluyum yalnızlığımı o kadar çok seviyorum ki biriyle bozmak bile istemiyorum
- 5 ay
Amin 🙏 şu an en hayırlısı yalnız olmak benim için kafam rahat mutluyum durduk yere kendime yeni dertler edinmeye niyetim yok 😀😀
- 5 ay
Ama senin durum farklı hiç sevgilin olmadığı için bence birileriyle tanış konuş belki kafana göre düzgün birini bulursun dene şansını
- 5 ay
Görücü usulü olmuyor ya ister istemez uyuşmuyor birini bulup tanımak daha mantıklı ama doğru kişi hemen karşına çıkmıyor yani bi kere darbe yiyen erkek ve kadınların hepsi köşesine çekiliyor güven probleminden dolayı bi daha birine nasıl güvenebilirim diye düşündüğü için yalnız kalmayı tercih ediyor sanırım doğru kişin köşesine çekilmiş biri olacak
- 5 ay
Sosyal biri misiniz
- 5 ay
Bazen birinden etkilendiğin zaman gurur yapmak yerine iletişime geçebilmeli insan hayat ertelenmeyecek kısa
- 5 ay
İnsalarla iletişiminiz nasıl içinize kapanık biri misiniz yoksa aktif misiniz
- 5 ay
Bencede iyi ki yakınlaşmamışsın 😀 iletişimin iyiyse bence düzgün birini yakın zamanda bulabilirsin insan bazen gözünün önündekini göremiyor yakın çevreni detaylı bir şekilde gözden geçir bence
- 5 ay
Bence öyle düşünme her iki tarafta böyle düşünüyor çoğu zaman bu kız çok güzel bana bakmaz bu adam yakışıklı bana bakmaz bu yanlış bi düşünce yakın çevremden biri bi kızla 6 ay bu düşünceden dolayı bir araya gelemedi kız bu bana bakmaz diye düşünüyor çocukta öyle sonra aralarını yaptık şimdi 3 yaşında kızları var 😂
- 5 ay
Hahahahahahaha olur yakın yerde yaşıyorsak yardımcı olurum en azından bulduklarını bi süzer olur olmaz karar veririz
- 5 ay
Takipleşmediğimiz için yazamadım 😀😆
- 5 ay
Nerede yaşadığını soracaktım kişisel bilgi olduğu için burada söylemek istemezsin diye düşündüm başka bir niyet ve amacım yok
- 5 ay
Rica ederim 😇 İstanbul büyük şehir ve nefret ederim trafiğinden dolayı küçük bir yerde yaşamıyorsun aslında bence doğru kişiyi bulabilirsin
- 5 ay
Ederim tabi umarım kabul olur genelde beddualarım ışık hızında kabul oluyor😂😂 yakınız ben Tekirdağ’da yaşıyorum İstanbul a gidip geliyorum sık sık ama trafikten dolayı son zamanlarda arabayla bile gelmiyorum toplu taşıma daha mantıklı geliyor orada yaşamak zorunda olanlara sabır diliyorum ambulansa yol verdim peşinden giderim diye ambulansta gidemedi bende 🤣🤣🤣
- 5 ay
Özel yoldan ziyade ülkede fermuar sistemini bilmeyeni trafiğe çıkartmamak lazım 😂 iş yerinde kime beddua ettiysem tuttu bi ara kendimden korktum kadına Allah seni ölmüşlerine kavuştursun dedim tem de kaza yaptı 6 ay hastanede yattı gözünü açtığı gibi doktora beni söylemiş böyle böyle dedi onun yüzünden diye 🤣🤣🤣
- 5 ay
Birine beddua ettim boşandı falan uzun zamandır kimseye beddua etmemeye çalışıyorum herkes diyor bunla kötü olmayın bi duaya bakar falan takılıyorlar 😂
- 5 ay
Hahahahaha sesli güldüm gece gece kahkaha attım
- 5 ay
Söz sana en içten duygularımla güzel dualar edicem
- 5 ay
Ben o defteri kapattım ya bidaha birine güvenmek hayatına almak falan kafam kaldırmaz böyle iyiyim teşekkür ederim tek hayalim var 3-5 milyon dolar 😆😆😆
- 5 ay
Amin hepimizin inşallah öyle olur nasip kısmet işleri bunlar ya aceleye gelmez hayırlısı illaki gelir bulur istemiyorum desen bile o seni bulur alır bekleyeceğiz böyle
- 5 ay
Hahahaha inanır mısın tam bende sana yazacaktım sohbetin güzel sardı iyi geldi diye
- 5 ay
Bende memnun oldum adını bilmediğim tiksinti hanım 😂 iyi geceler tatlı rüyalar yarın için bol şans 🤗
- 5 ay
Rica ederim bende yatarım birazdan ama bence adını düzelt
- 5 ay
Hahahahahaha o zaman tadını çıkar karakterin
- 5 ay
Teşekkür ederim ☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bu his, sandığından çok daha yaygın ve tamamen insanî. Aşkı merak etmek, bir yakınlık özlemi duymak, özellikle kendini zamanın geçiyor gibi hissettiğinde daha da yoğunlaşabilir. Bu durum sende bir sorun olduğunu göstermez; aksine bağ kurmaya hazır olduğunu gösterir.
Bu his genellikle üç şeyle hafifler:
• Sosyal çevreni genişletmek
• Kendini duygusal olarak beslemek
• Beklemenin pasif bir süreç olmadığını fark etmek
Yeni insanlarla tanışabileceğin ortamlara girmek, bir ilişkiye başlama ihtimalini artırır. Ama bunu sadece sevgili bulmak için değil, yaşamını zenginleştirmek için yapmak duygusal baskıyı azaltır.
Ayrıca bir ilişki ihtiyacının altında bazen yalnızlık, bazen de sevilme isteği olur. Bu ihtiyaçların her biri ilişkisizken de karşılanabilir: arkadaşlarla samimiyet kurarak, kendine daha iyi davranarak, hayatını daha canlı hale getirerek.
Unutma: 29 yaş geç değil. İnsanlar hayatlarının çok farklı dönemlerinde gerçek bağlar kurabiliyor. Senin hikâyen de kendi zamanında ilerliyor.
İstersen, bu ihtiyacın en çok hangi anlarda yükseldiğini paylaşabilirsin; böylece daha somut öneriler verebilirim.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayO ara ara gelen aşk ihtiyacı degildir hem artık eskisi gibi ara ara da gelmiyodur geliyodur gitmiyodur birdaha
03 Yorumla- 5 ay
Konuşmak dertleşmek istermisin
- 5 ay
Sadece yara olarak kalmaz günlük yaşantınıda çok etkiler başka bişey düşünemezsin
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Hayatın bir düzen içindeyse işin varsa ve kısmen yarını düşünmek gibi bir derdin yoksa sevgili yapıp kafana extra iş açma derim...
066 Yorumla- 5 ay
Hahahah bu arada onuda denedim djdj ablamın düğününde bana talip çıktı. Çok yakışıklı biriydi. Ama işi yoktu yani geçiçi kötü bir işteydi. Sonrasında neler yapmak istediğini sordum. Bir hayali yoktu belki 2 yıllık bir bölüm okurum diyordu. Mantıklı olmak istediğim için reddettim ama reddetmekte zorlandım. Beğenmiştim çocuğu. Bana ilerisi için şunu yapcam bunu yapcam gibi düzgün bir şey söyleseydi devam edebilirdik. Sonuçta ileride bebek vs olsa ben çalışamayacağım. Bize kim bakacak
- 5 ay
Peki şöyle olsa kabul edermiydin? Örnek veriyorum ölene kadar kendi evinizde yaşıyacaksınız kira yok yani... çalışmasada hayat boyu yetecek parayı koymuş kenara... hep evde dip dibesiniz... dışarı çıkıyorsunuz birlikte geziyorsunuz birlikte çok nadir yalnız kalıyorsun ama geçim sıkıntın yok... 😂
- 5 ay
Birşeylerler uğraşsın yemek yapsın mesela 😂 eski sevgilim çok iyi yemek yapıyorum diye benden ayrılmıştı 😅 kıskanmıştı beni ssjssjssjsjsj bahaneydi elbette onun içinde işte... şimdi sınavlardan ve mülakatlardan mutfağa giremez oldum 😢 buldum sende git yemek yap gözüne kestirdiğin kişiye ikram et ordan muhabbeti yürüt işte ben öyle yapıyordum... konuşmak istediğim kızın ne sevdiğini öğrenip onu yapıp gidiyordum sanki rastgele denk gelmiş gibi 😏😏
- 5 ay
Bizimkiler diyorlardı ki kaymakam ol da memur bir kız bul kendine diyorlardı... bende onlara o kadar kafayı yemedim hele memur asla almam diyorum... bemim makamımı kullanıp gidecek orada vatandaşa üsten bakacak zaten işcyapmıyorlar iyice salıcak işe bile gelmiyecek belkide... hatta belki diğerlerini tehdit edicek sizi eşime şikayetcederim diye
- 5 ay
Yok be sivil hayattan biliyoruz memur düşmanlığını iş yapmadıkları için kaymakam olunca acısını çıkarıyoruz... bu arada evlilik konusunda genelleme yapmıyorum ama genel olarak ihtimaller böyle diyorum hani... onun yerine a101 de kasiyer kızla evkenmek daha cazip 😂😅 buda bir aşalama değildir yanlış yere çekmeyin
- 5 ay
Ya aslında ben takmıyordum. Ama bu sene benden küçük kardeşim evleniyor. İyice gözler bana çevrildi. Bide dedim ya birine şans verdim ciddi değilmiş diye o da beni derinden sarstı. O yüzden takar oldum ağlar oldum jdjdjd ben kendimi korudum bunca zaman yanlış yapmaktan. Hak etmiyor muyum acaba diye düşünür buldum kendimi. Ama yemek işini düşüncem😂😂 umarım kız istemeye gidecek birine denk gelmez dnkd
- 5 ay
Sayın kaymakamım saat 4 olmuş cidden sohbeti çok sevdim hiç bitiresim yok ama malum memurum djdj erken kalkmam lazım. Ben uyuyayım yavaştan. Çok çok teşekkür ediyorum her şey için 😇 gerçekten çok memnun oldum. Umarım her şey gönlünce olur ve istediğin makama kolaylıkla gelirsin ve hakkıyla yaparsın. Çok teşekkür ediyorum tekrardan 😇
5 aySosyalleş etkinliklere katılım sosyal çevreni genişlet. Yapabileceğin kendini açmak olacak. Eksiklerinin Peşine düşmelisin
03 Yorumla- 5 ay
Evi mi taşıdın? Ne yaptın?
Gizli Üye(30-35)5 ayAllah iyi insanlara denk getirtsin. Bu ihtiyaç ile en değersiz, kötü insanlara kapılıp hayatınızın hatasını yapmayın
026 Yorumla
Cevap sahibi5 ayEn sağlıklısı. Çizgilerin olsun, değerlerin olsun. Bu çizgilere uymayan varsa şutla gitsin
Cevap sahibi5 ay:) benim ahım çok çok fazla ona eminim ama bunun için ah almazsın merak etme :) seçici olmak iyidir boş ver
Cevap sahibi5 ayRakı masasında anlatmaya kalksam 2 gün geçer :)
Cevap sahibi5 ayDenedim çoğu ile çünkü bir karma yaşadım hepsinin ahı evliligimden çıktı :) şimdi bitiyor evlilik
Cevap sahibi5 ayEn son kendi yuvami kurayım, baba olayım isteği ile hiç birine göstermediğim toleransları gösterdim ve durum vaziyet bu. Lütfen seçici ol :)
Cevap sahibi5 ayÇok sorun var. Hepsini teker teker bir araya getirince tek sorun eşim kalıyor. Sevmeye korkuyor, özgüvensiz, ailesinin beni ezmeye çalışmasına izin veriyor vs vs çok sorun var
Cevap sahibi5 ayTeşekkürler, senin içinde öyle. Senin için her şey, herkesle mücadele edebilecek bir adam denk gelir umarım sana da
Cevap sahibi5 ayYok daha, artık duruldum. Evliliğimin bitmesi inan benim için çok daha hayırlı. Çok yoruldum. Her savaşı her şeyi tek başıma verdim çünkü
Cevap sahibi5 ayBütün emekler, heyecan, hayallerden sonra bunları söylemek inan benim içinde kolay değil. Fakat uzaklaştıkça ondan sırtımdan öyle yüklerin kalktığını hissediyorum ki... Ona yazacağıma keşke askerde şehit olsaydım dediğim çok oldu mesela
Cevap sahibi5 ayMaalesef çözülecek tek şey boşanma davası
Cevap sahibi5 ayHayır. Kalmadı hiç bir şey
Cevap sahibi5 ayTeşekkürler, dinlediğiniz için beni teşekkür ederim ayrıca :)
Cevap sahibi5 ayHayırlı geceler
5 ayBende aynısını yaşıyorum aşka yenik düşmek istemiyorum ama bazen sevme secilme isteği geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
5 ayBirine gerçek anlamda şans verebilirsin
05 Yorumla- 5 ay
2. yi dene, belki 3, 4...
- 5 ay
O zaman yeni şeyler lazım. Yeni kişiler, bunun için yeni ortam yeni çevre
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
5 ayUmarım gönlünüze göre olur ya
05 Yorumla- 5 ay
Rica ederim tabi ederim
- 5 ay
Rica ederim iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
5 aySevgili yaparak geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySevmeyi bilen bir erkek bul.
00 Yorumla
5 ayOlmasın
04 Yorumla- 5 ay
Bağımlılık yapar
- 5 ay
Kader kısmet
5 ayOna sazan hissi diyorlar
09 Yorumla- 5 ay
Yok loo evlenip ne yapacaksin
- 5 ay
Benim derdim başka beee
- 5 ay