Mesela sevdiğiniz kişi sizi değil de bir başkasını sevse ne hissedersiniz, ya da ne yaparsınız?

Kızlar genelde ağlar. Peki ya siz?

Mesela sevdiğiniz kişi sizi değil de bir başkasını sevse ne hissedersiniz, ya da ne yaparsınız?

Kızlar genelde ağlar. Peki ya siz?
Ben aşk acısı çekmiyorum çünkü aşk denen şeyin varlığına inanmıyorum hiç bir şekilde..
bazı insanlar aşkı çok abartıyor.
aşk acısı dedikleri şey zaten takıntı oluyor sadece..
oda bir süre sonra geçmesi gerekiyor zaten.. düşünmezlerse eğer.
Benim öptüğüm adamın unutması benden vazgeçmesi mümkün değil ama diğer karıya aşık olduğu için ondan da vazgeçemiyor ne yardan geçiyor ne serden geçiyor b... ktan bir sürümcemeye giriyoruz ben yoruluyorum o yoruluyor karının benden zaten haberi olmuyor sevdiğim adama ihanet edemiyorum söyleyemiyorum içim şişti ama hiçbir zaman 2. Kadın olmadım olmam evlenirlerse toz olmasını bilirim yani inşallah bilirim diye umuyorum
Bluşurken bilmiyordum tamam mı
Engelledim ki buluşmayı çoktan bırakmıştım zaten. Başkasını seven biriyle buluşmam söz konusu bile olamaz. Ama aramalarımız mesajlaşmalarımız devam ediyordu. Zamanla sesini de midemin almadığını farkettim engelledim
Öyle
Amannn kadere karşı gelmiyceksin ya
Tarifi yok o duygunun aşkın acısını betimlemem gerekirse nefes alıyorsun ama boğazın ağrıyor sanki biri eliyle kalbinden yakalamış ve avucunun içinde sıkıyor gibi bazen ağlıyorsun bazen de boğuluyorsun
Merhaba,
Aşk acısı diye bir şey yoktur. Aşkı yaşamak varken acısını yaşamak saçma! 😅
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur!
İllaki üzülüyorum, verdiğim ekmeklere, lanet olsun, canı cehenneme! 😅
Yoluma bakarım! 😅
Kim bilir belki de 😅
Bana göre aşk istediğimize olur😅
Orası kesin 😅 katılıyorum her türlü
Cevap
30Cevap
Ağladım, çok ağladım. Onun birinden hoşlandığını duyunca kendimi çok kötü hissettim😭
En dibine kadar. Salya sümük ağlıyorum tam sakinleştim diyorum sonra yine bi ağlama krizine giriyorum. Ne yemek yiyebiliyorum ne keyifli vakit geçirebiliyorum. Günlerce böyle mal gibi dolanıyorum. Sonra da bir bakıyorum unutmuşum geçmiş.
Bir kocası olduğunu düşününce çekmiyorum o acıyı 😁
Gülme kız Allah belamızı vermiş zaten
Kesinlikle öyle aslında kendime çok ama çok kızıyorum.
Kızmaktan öte bir durum çünkü kabul ediyorsun artık yaptığımın en başından beri hata olduğunu anladığında
Amin öyle kardeşim hak konuştun.
Kandırılmış gibi hissediyorum.
Ben sevdiğini düşünmüyorum. Öyle zannediyordum ancak akıl işe devam eden biri bense duyguları işe şekil alan biriyim. Yukarda izlediğim video var ya beni yerin dibine soktu kendimi karaktersiz biri gibi hissediyorum.
Öyle olucak geri de kaldı bitti zaten
Thanks
Bizi duygusuz falan mı sanıyorsunuz acaba? Sadece belli etmiyoruz...
Çekmiyoruz 🤣
Bende içimden ağlarım tabii ki..
Ben çekiyorum ya, çekmiyorum diyen bence bir sebebi yoksa en âlâ duygusuzdur gibi geliyor..
Yine de bence duygusuzluk gibi geliyor bana.. Evet çekmek mantıken tamamen saçmalık ama insan hiç üzülmez mi?
Ben durmak istemiyorum ama.. Bunlar çok güzel duygular, içinde acı var diye vazgeçmek çok saçma değil mi..
O zaman hak eden ile olmak lazım işte ana husus bu.. Doğru diyorsun.. Bu yüzden Allah bizi ruh eşlerimiz ile eşleştirsin diyorum. Çünkü aşk, doğru kişi ile yaşandığında bir cennettir, öbür türlü evet cehennem..🙃
İlk zamanlar tokezlerim ama daha sonra unutup başka güzellikler getiririm veya getirecek biriyle olurum
Maalesef zor bi durum zamanla atlatır bu durumu sonrada çoğu kız bu çocuk için bu kadar acı çektiği için kendilerine kızar
Yemek yiyemem günlerce... başka birisiyle olduğunu rüyamda bile görsem kalbim acır uyandığımda çok ağlarım
Ben çabuk kabulleniyorum ya. Öyle oturup ömür boyu beni sevmeyeni sevemem herkes tercihini yaşar. Üzülürüm ama unuturumda
Neden ağlayım ki? Olabilir. Üzülürüm ama geçer. Beni seçmek zorunda değil. Bende beni seçecek başka birine bakarım cjdjfj
kötü geçiriyorum o dönemi hiç unutmayacak gibi
Asla belli etmem. Belki yalnız odamda hüngür hüngür ağlarım ama onunla karşılaşsam espriler yaparım
aşk acısı çekmiyorum sadece ruhum çok yıprandı ve yorgun
Ağlıyorum zırlıyorum kendimi teselli edip yüzümü yıkıyorum sonra da uyuyorum
Çekmiyorum çünkü aşık olmuyorum yalnizligin keyfini sürüyorum
Üzülürüm, ağlarım, arabesk dinlerim, hayata devam ederim, dua ederim, unutmaya çalışırım
Eskiden çekmiştim
Gerek yok
Çivi çiviyi söküyor
Yaşıyor muş gibi olmak, mutluymuş gibi yapmak her baktığın yerde onu görmek..
Son çektiğim aşk sayılmazdı. İşkencelerle öldürebilirim..
Aşk acısı boş iş. Beni sevmeyeni kafama takmam
Ayaklarıma bakılarak reddedildiğim oldu
Çekmiyorum , daha realist bir yaklaşım içindeyim
Çekmedim bilmiyorum
kendimi işe güce veriyorum
Beni sevmeyen biri sevdiğim kişi olamaz ki
İlk günler çok ağlarım ama sonra umrumda olmaz
Kizlar gereksiz Erkolar için aşk acisi değmez
Yanlış kişi olduğunu görünce mutlu bile olursun.
Erkekler de ağlar eğer çok sevmişse.
Hiç aşk ilişkim olmadı bunu bilmiyorum
Kendi içimde yaşarım genelde
Genelde hiç bir şey yapmam. Susar içime atarım
aşk acısı çekmem ben gidene saygım var.
Ula kimse benum kadar çekemez aşk acusuni
Tabiki çok üzülür insan kolay değil
Aşk işlerini bitirdim. Daha mutluyum artık
İki saniye de unutuyorum keyfime bakıyorum 😂
O işleri 2018'de bıraktım.
"Mağdur edebiyatı" yaparak
Sen ağlarsan ben de ağlarım.