Namuslu erkekler gittikce yok oluyorr...
Kızın olanı var da, erkeklede pek rastlayamıyoruz.
Kızın olanı var da, erkeklede pek rastlayamıyoruz.
Kızlarda ahlak sadece bekaretle korunmuyor. Bekaret artık kriter değil.
Kadında gözle aldatabilir.
Veya kadın sevişirken bir başka erkeği hayal etmesi aldatmadır .
Kadınlarda lezbiyenlik artmaktadır malum oral seks te var.
Şimdi karşımdaki kadının oral seks yaptırdığı veya yaptığını çürütecek bir delil var mıdır bekaret gibi ?
Eskide kaldı birdaha istemeyeceği nasıl inanılır veya güvenilir ? Evli kadının aldatmada daha özgür olduğu ayrı bir gerçek .
Bazı kadınlar erkekler gibi farklı şeyler istemekte özellikle belli bir yaştan sonra . Bazıları gizli bazıları eşiyle ...
Günümüzde ahlaklı kadın da kaldı mı diye düşünmek gerekir.
Kadınları bu kadar olduğundan fazla iyimser erdemli ahlaklı vs gösterilmemeli.
İdeal olanı herkes ister ama gerçekler de bu.
Eskiden aşklar bir kere yaşanır edebi süren ilişkiler vardı. Şimdi ise günü birlik ne garip bir dünya. Gençliğin 1 heveslik yaşadığı dünya haline geldi. Önceden ayıp kavramı vardı. Şimdi ise artık ayıplanma normal bir şeymiş gibi olmaya başladı. Yanlışı yanlışla çözme. Her insanın zırhı gözleridir. Kötülük ve günahlar senden sakındığı gibi, yani işlemedikçe sana dokunmadığı gibi, sen de onlardan sakın. Çünkü kötülük kötülüğü, günah da günahı çeker.
Neden yok oluyor çünkü aileler çocuklarına iyi derecede islamiyeti ne öğretiyorlar ne de yaşatıyorlar. Dolayısıyla ne istediğini bilmeyen doyumsuz gençler yetişiyor.
şuana kadar hiç karşıma çıkmadı
Cevap
25Cevap
Namus / ahlaktan kasıt sadece "bacak arası" ise o görüşü değiştirin. Ahlakın içine bir sürü unsur giriyor, bu dini bir kavram da değil. Görgülülük ağırbaşlılık mütevazılık saygılılık dürüstlük gibi bir yığın karakter özelliği bir araya gelirse "ahlaklı insan"ı oluşturur.
Eh, devir "parayla her şeyi yapacağını sanıp para için her şeyi yapma devri" olunca, çıkar ve gösteriş için mütevazılıktan dürüstlükten ödün verilir, kimse karakter özelliklerine kafa yormaz. Bu kızlı-erkekli bir mesele
Bencede tam tersine ahlaklı kız kalmadı. Kıza baksan kapalı dışarıdan edepli görünüyor.Ama o kişi hakkında ummadığın insanlardan ummadığın şeyler duyuyorsun. Böyle giderse evlenmiycem kimseye güvenim kalmadı. Hakkımızda hayırlısı...
Ben açığım, neysem oyum kendimi hiç bozmadım, keşke bazı erkeklerde öyle olsaydı.
ben :) hiç içki içmedim tek damla. bir kere sigara içmedim . zina yapmadım, ailemin utanacagı bişey yapmadım :) rabbimin karşısına çıkarken alnım ak çıkcam aalhın ziniyle
namusu sen nasıl değerlendiriyosun benim için önemli olan o ? hangi çerçevede bulunduruyorsun ? sana göre namusluyum fakat bir diğerine göre değilim görüş meselesi
Allah allah kızın olanı var ama erkeğin mi kalmadı :PP
Ahlaklı kız göremiyorum bana göstersene. Yaşı kaç olursa olsun söz evleneceğim onunla :))
Varlar ama onlarıda kızlar bozuyor sonra. bozulmayanlarsa saklanıyor
O sinsi kızlar yokmu, ben böylelerine erkek ve kadın ırıspısı lakabını uygun buluyorum nedense haha.
Namusa bakış açın önemli.
eğer cinselliği namussuzluk olarak görüyorsan örneğin,cevap atmaya bile deymez.
Var.kaldi ama ahlakini bozan kotu kadina rast gelinceye kadar.akil varsa ahlak da olur.
çok var yeterki tanımaya çalışın .emin olun bizlerde ahlaklı bayan arıyoruz .
heee kızda çok var yaa görsen nerede yaşıyorsunuz siz
kız ne istiyorsa erkek her zaman onu verir
bu sitede beni herkes tanır. Zeki çevik ve ahlaklıyım <3
Var edepli erkeklerde var ama kızlar edepsizlere bakıyor o ayrı konu bulan belasınıda bulur edeplisinide :)
melek arıyorsan kız olsun erkek olsun bulamazsın zaten herkezin hataları var hayat böyle bir şey
Beni çevreme sorarsan sakin edepli ahlaki bana sorarsan ahlaki az
ahlaksız erkekler seni bulduguna göre bence sende sorun var gizli kulanıcı ;)
namuslu erkek kavramı senin için nasıldır?
Her şeyi iki bacak arasında gören. Hal ve harekettlerinden ele verirler kendilerini.
zıttının da kıymeti yok gibi birşey en azından bir kanıtını göremedim
bende ahlaklı kız arıyorumm ama nerde ?
Vardır, yokmu çevrende
bilmiyorum varsada.
Vardır umutsuzlanmana ;)
her erkekde vardır bu
Ama öyle bir şartı olan erkekte o kızı hak etmeli değilmi?
öyle olduğu için öyle istiyorum zaten
Yok bacım kalmadı.bekar ölecem :D
Vardirda nasil bakarsan oyle gorursun
Kıymetimizi bilen yokki :(
niye kalmasın.çok var
Işte onlar candır
Günümüzde ahlaklı insan bulmak çok zor.
Her iki cinste de azaldı diyebiliriz
Çok var sen bulamıyorsan sıkıntı sende :)
Evet kız olanı var . Lüfercik
karamurat benim ('.')
Nediyodu nonet
Az önce gelen beyfendiye sattık
Erkeğin ırıspısı arttı, bu devirde temiz bir erkek bulursam baş tacım edicem.
Temizden kastın ?
Cinseliğe bağlamamalı, bana hanımefendi olduğumu his etirmeli.
Heaa anladım o adam benimde malesef sevdügüm bir kız var :D
yok hepsi puşt
Vardır illa ki..
ahlakla bozdunuz
Ahlakla bozdum evet, bu yüzden buna göre bir partner arıyacağım, kendim gibi helal süt emiş olmalı! :)
sanmam pek herkes sehvet pesinde
namusdan kasıt ne?
Herhalde yapmamis bir erkek
Sende yargiliyorsun ama ben kendim onyargilli olmamaya calisiyorum
Vardır herhalde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar