"bu kız farklı gibi" düşünüyor iyi erkekler. Halbuki birkaç kez kızlara küfredip sert olsalar kızların daha çok bağlandığını görecekler.
Hem de daha rahat olacaklar
"bu kız farklı gibi" düşünüyor iyi erkekler. Halbuki birkaç kez kızlara küfredip sert olsalar kızların daha çok bağlandığını görecekler.
Hem de daha rahat olacaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sert olmak güçlü olmak ayrı, küfretmek ayrı bişey. Küfrederek normal bir kızı etkileyemezsin. Varoşlar etkilenebilir ona bişey diyemem.
Varoş olmayan kızlar da çok az. Onları bulana kadar iyi olarak takilmaktansa kötü olup skalayi daha geniş tutmak daha mantıklı değil mi? Sonuçta kötü olan adam birçok kızla yatıp kalkıyor, ama iyi adam hep hayatının aşkını bekliyor
60 IQlu grizekalı kezbanlar dışında, kimseyi bu şekilde ''bağlayamazsın''
Barbarlık akılcılık değildir
Kızlar böyle ama. Çok kızla gezdim hiçbiri iyilikten anlamıyordu maalesef. Az olgun kiz için risk almaya değmez kadınların çoğu kötülüğu seviyor
He mk he
Bence gerçekler hoşuna gitmiyor
Arkadaşım, senin hayallerinde göremeyeceğin hatunlarla yatıp kalkmış adamım, insanı dellendirme zaten kahvaltısız durduğum için kan şekerim düşük
Beraber zaman geçirmeye değmeyecek varoş kezbanlarını etkilesen ne olur etkilemesen ne olur?
Peki nerde tanıştın? Yani ben kızlarla tanışmaya çalışan biriyim sosyal hayatta vs. Aslında birçok kızla konuştum görüştüm. Ama iyi olduğum için kaybettigimi düşünüyorum belki 50 kızla dışarda görüştüm ama hiç kıymet bilmemeleri bende "acaba hepsi böyle mi" gibi dusundurdu.
Kadınlarda bir radar var resmen. Eğer kendilerine karşı pasif bir tavır içindeysen bunu anlayıp inanılmaz rahatsız oluyorlar
Valla ben Türkiye'de de kadınlarla rahat konuşuyorum da, asıl olayım Ukrayna'daydı. Kadınlara, normal insan gibi davranınca bir sıkıntı olmuyor
Ancak Türkiye'de sosyal ortamlar genelde yeni insan tanımaya değil, zaten halihazırda var olan çevreyle bir yerde oturmaya yönelik
Puba gidiyorsun, son ses müzik biriyle konuşman mümkün değil, bara gidiyorsun müzikten kimse birbirini duyamıyor, bu mal tavır bitmeli her şeyden önce
Türkiye'de bütün gece mekanları, sosyalleşme alanları gece kulübü gibi görgüsüz tasarlanıyor
Anladım. Pasif tavırdan kastın nedir? Örnekler verir misin?
Pasif davranışları olan erkekler ne hata yapıyorlar senin gözünde?
İnsan ilişkileri kategorize edilemez, pasif de doğru bir kelime olmamış aslında, umutsuz, edilgen desem daha doğru olurdu
''Bir kızla tanışmalıyım'' şeklinde kafasında bir fikir olan insanı hemen çözüyorlar
Nasıl oluyor bilmiyorum, bir tane sevgilim vardı ''Günün sonunda kıçımı ellemek isteyen ve buna ulaşmak için en iyi halini oynamaya çalışan tipler'' şeklinde bir nitelemesi vardı.
Striptizci hatunları bile sırf geyik muhabbetinin arasına sıkıştırılmış yaratıcı iltifatlarla, kendimi ciddiye almadan kafalabiliyordum mesela ben
Ama bu konuda bizim ülkenin insanı genelde çakaldır, inan kadınlarla iletişim kurma konusunda Amerikalılar falan çok daha kötü bizden
Anladım. Peki sence benim hatam nedir? Mesela ben de çok kızla tanışmaya çalışmış biriyim. Farklı taktikler denesem de hep hayır cevabı alıyorum. Stres yapmıyorum aslında.
Ama umutsuz da değilim yani gülerek giden biriyim yanlarına vs. Ama genel olarak hayır cevabı alıyorum.
Bir kıza önyargılı olma dedim "hayır önyargı değil, güvenilir değil bu şekilde tanışmak" dedi ben de peki tamamdır dedim gitti.
Acaba gerçekten bizim ülkede güven sorunu olduğu için mi böyle tanışmaktan uzak duruyorlar onu çözemiyorum.
Yani bir arkadas ortamında tanışmaya daha meyilliler
Sosyal medya insanların ayarını bozdu, speed dating gibi aktiviteler dışında, insanlar ''Tanışma'' gibi bir eylem içinde değiller.
Biriyle aynı ortamda bulunurken iki konuşur bilişir, öyle tanışırsınz
Benim bir kız kardeşim var, adam Facebook'tan '''Tanışabilir miyiz?'' diye mesaj atmış mesela zamanında hatırlıyorum, lan böyle tanışma teklifi mi olur?
Türk insanının sosyalliğini bitirdikleri, insanları çok kesif şeritler halinde böldükleri, kadını erkeği yan yana bile getirmemeye çalıştıkları için Türk genci bir kriz halinde aslında böyle olmaması lazım
Onun dışında, tavrın ecnebi diliyle ''Creepy'' olabilir, senin kibarlık olsun diye yaptığın bir sürü şey kadın tarafından sahtelik olarak görülebilir vesaire.
Umutsuzluk falan doğru değil bu arada, çünkü çok çabuk seninle ilgilenen herhangi biri çok çabuk biçimde ilgisini de yitirir
Haklısın evet. Sahteligimi de sorguluyorum aslında, yani samimi olmak için çok kafa patlattigim da oldu.
Ama işte insan yoruluyor bir süre sonra böyle sorular içinde kaldığın oluyor.
Sana şunu sorayım. Mesela bir mağazada bir kızı gördüm. Hoşuma gitti ama daha önceki gibi biraz konuşup kahve içmeye falan davet etmek istemiyorum.
Bir ay falan aynı magazaya gidip ara sıra soru sorup sohbet edip tanışmak mi daha sağlıklıdır sence?
Aga bu yaptığın apaçık stalking. Normal bir düşünce değil her beğendiğin kıza açılmak zorunda hissetmemen lazım
Üçüncü gün seni farkeder senden rahatsız olur sapık beller zaten.
Anladım. Peki diyelim ki o kız nadiren beğendiğim bir kız. Nasıl ilerlemek lazım sana göre?
Hali tavrı biraz ilgimi çekti. Sabırlı birine benziyordu. İlk izlenim olarak yani
Kızı tanımıyorum, o yüzden hususi olarak vereceğim her tavsiye bol keseden sallamaktan öteye gitmez.
Anladım. Peki tamamdır, inşallah hakkında güzel olur her şey, güzel bir sohbetti
Hatalı düşünce
Gerçek farklı ama. Dışarda gezerim çiftlerin sohbetine falan bakarım erkekler hep manipüle eden cinsten.
Birkere böyle bir adam olsa bu çağın kızlarının yarısı erkeği döver ve yol verir
Kadınların efendi adam yerine p. C tercihi diye yazılar okumadın mi? Bu kadar millet yalan mı söylüyor? Hadi ikisi yalan söyledi üçü yalan söyledi hepsi mi yalan söylüyor
Ben bi kadınım ve bana küfreden erkeğin yüzüne bakmak şöyle dursun o artık yok
Varoş olmayan kızlar da çok az. Onları bulana kadar iyi olarak takilmaktansa kötü olup skalayi daha geniş tutmak daha mantıklı değil mi? Sonuçta kötü olan adam birçok kızla yatıp kalkıyor, ama iyi adam hep hayatının aşkını bekliyor, hep yalnız kalıyor.
Mesela beni umursayan kıza ben hiç denk gelmedim. Hep kişisel gelişim kitapları falan okurum, oturmasını kalkmasını da bilirim. Ama bir tane bile olgun kıza denk gelmedim.
Umursamayan mı?
Olgun kıza denk gelmemek olabilir küfredersen kaybedersin kendimden biliyorum o varoşluğu kabul edemem