Basak erkegi bukadar vicdansiz olabilirmi? Pisman olmazlarmi?

Cok sevdim ne yaptiysam karsiliksiz yaptim, kendine bagladi 1 sene sonra bazi seyleri soyledi hayatiyla ilgili, yalan soyleyip evlenen kisiden sonra ilk defa birine guvendim cok sevdim benimle ilgili herzamann 4 dortluksun derdi hoslandigini belirtirdi ve en kotusu bu durumuu
bildigi halde kendiside ayni seyi bana yapti. Son 1 Yil hep uzak durdu bana kotuluk yapmak istemiyormus, bir aramayi bile cok gordu resmen yalvarirdim, beni engeledi telde hic destek olmadi , kendisi instegramda engelledi yalvaririm konusmayalim dedii 1.5 ay sonra kendisi yazdi bulusmak istedi.

En son nisanlandim dedi resim atti, kac kere soyledim kendisine biri varsa soyle diye, hep sol yanimda olan adam derdim kendisine, en cokta orasi agriyor , gecmiyor. Bana yapmadigi seyleri baska kizlara yapti ya bunu gozume soktu ya, kimse canimi yakmadi onun kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar elbette burclarla alakasi yok belkidee ama insan caresizlikten inanabikiyor burclara

Bu yasadiklarima benim bile soyleyecek sozum yok artik, Allah herkesin gonlune gore versin.
Basak erkegi bukadar vicdansiz olabilirmi? Pisman olmazlarmi?