Bu yasadiklarima benim bile soyleyecek sozum yok artik, Allah herkesin gonlune gore versin.
Basak erkegi bukadar vicdansiz olabilirmi? Pisman olmazlarmi?
Bu yasadiklarima benim bile soyleyecek sozum yok artik, Allah herkesin gonlune gore versin.
bu konu azçok beni anlatıyor benimde başıma geldi senin yapmış olduğun defalarca düşünmeden bir kaç durum seni bu yola sokmuş olabilir senin hal ve hareketlerini sezmiştir bu ne yapıyor demiş olabilir senin bir yanlışın olabilir ya da senin ona karşı çok ilgi göstermen onu sıkmış olabilir biraz düşün bakıyım neden ben bu duruma geldim diye birinin ahını almışta oalbilirsin
Zaten ne geliyorsa basimiza cook deger vermekten geliyor, cok diikkat ediyorum o konulara, kimseye umut verici bir harekette bulunmuyorum. Ona asik oldugumu ve kendisinden ne olursa olsun vazgecmeyecegimii biliyorrdu
ben bu tarz insanların izzetini iztibarını doğranını doğurtanının... koyım sen beni dinle bu işte bir hayır vardır olmuyorsa allahın bildiği birşey vardır salla gitsin kendini param parça edip karanlıkta kaldığın odayı kendini yakıp aydınlatıcağına bırak onlar yanıp aydınlatsın şimdi diyeceksinki senin için bunları söylemek çok kolay evet sana hak veriyorum zamanında bende senin gibiydim ama şuna inanki dünyayıda yaksan o sana gelmiycek tecrübeliyim beni dinle hiç birşey yapma
şimdi olayı karışık atmışsın tam netleşmedi kafamda ama ben yaptığım hiç bişeyden pişman olmadım yani yapmam gerektiği için yapığımın farkındayım ama vicdan fazlalığı mevcut yani bilinç üstüm vicdanım hem bilicimi hemde bilinç altımı aşırı derecede bastırıyo dediğin gibi bir başak erkeği de hiç duymamıştım açıkçası ne bileyim ki? üzüldüm şimdi senin adına :(
Suanki gulusune asik oldugum cocukta basak burcu seni uzerim ben dedi uzak dur bndn dedi ama bn duramiyorm uzmezde gercekten seven karaktrinde var yalan konsan biri değil duzgun bir aile cocugu ama bakalim ins sonum sana dønmez :/
Dusmanimin basina gelmesin. Azap, gonlun yangin yeri oluyorr. cok dikkatli OL gozunu sevim, uzmez dediklerin uzuyorr zaten
Hakkina hayirlisii olsun ozaman, insallah cook mutlu olursun
Kuzum böyle dünyanın kanunu bu hiç bir erkeğe güven olmaz kendini sevdirir bağlar sonra bir bakmışsın bitmiş gitmiş ders almalısın kimseye güvenmemelisin bundan sonra
Cevap
17Cevap
sana ne yaptığını anlamadım da eğer soğursak eskisi gibi olamıyoruz o kesin
Haksizlik yaptiysa, yalan soylediyse kullandiysa daha sayiimmii kim kimden sogumasi lazim
onları bilmiyorum da işte sonuç olarak kimin soğumuş olduğu önemli :/
çok çok üzüldüm başınızdan geçenlere sana tek bir şey söyeleyecem bu dünyada burçların içinde en pislik olanı başak burcudur.
ben sevdim senden daha fazla hatta kendime gelemedim günlerce başak kızı başak erkeği bu kadar pislik bir burç kesinlikle yoktur. burçların içinde ben başak burcu nasıldır diye soru sormuştum burda yazılanları bir okusan inan bana çok hak verirdin. egosu tavan yapmış kendinden uzağa pisleten en adi şerefsiz bir burç işyerinde vardı başak burcu bir çocuk oda şerefsizin önde gideniydi.
hiç gitmeyecek gibi yaklaşırlar size ve hiç bir şey olmamış gibi çekip giderler. maymun iştahlıdırlar. temizlik hastasılar güya. flörtçüdürler. nişanlı ya da evliyken bile rahatça flört edebilirler. eleştirirler. ne yaparsanız yapın hiç bir şey yokmuş gibi hayatınızdan çıkıp giderler.
Burçlarla alakası vardır. Ekşi sözlüğe başak burcu erkeği yaz hakkınde en çok yazı yazılan burç erkeğidir ve hepside ortak olarak bu burç erkeklerinden uzak durun der zaten kadın burcudur, bir erkeğe en yakışmayan burçtur. Aman diyeyim uzak dur
her şey burç değil kardeşim karaktersiz şerefsiz bende başak burcuyum ama adam gibi severim yani
Bunun başakla alakası yok, adamın mezhep geniş. Tüm mesele bunu bir türlü anlayamamanız da..
başşşakk burcu bu işte ne beklersiniz bende öyleyim
Peki ben ne yapayim ozaman?
hmm zor soru ama bilemiyorum
başak erkeğini bilmem ama kardeşim sevmediği kesin seven insan sevdiğini üzmeye kıyamaz.
Eski sevgilim de basak burcuydu. Benim de basaklara karsi bir garezim var.
Böyle şeylerin burçlarla alakası yok
Bunun burçlarla alakası yok
Bende başagim bu burc ile alakalı birşey değil
Başak erkeği nedir ya?
Her insan farklidir, insan zorda olunca burclardan bir anlam cikarmaya calisiyor
Kızım siz seven erkeği görmeyip arkadaşım erkeğe gittikçe daha çook burçkardan analm çıkartırsınız.
arkadaşım değil arkadaşım o 😄
bune ya arkadaşım işte
sen anladın
elif sensin biliyorum
Maalesef degilim
bir mesaj atsana bana
herşeyi burca bağlamayın
Insan caresiz olunca bagliyor
Sen İnsanları burcuna göre mi seviyorsun?
Elbette hayir, insan caresiz olunca dusunuyor bazi seyleri.
bu başaklar genelde vaşak çıkıyor zaten
Başak burcu olduğum güne lanet olsun ya
Şşştt bende başağım
Soru isareti koydum sonuna, acikliga kavusturmak istiyorsan cevap beklerim. yoksa herkes farklidir birsey diyemiyorum
bunun burçla ne ilgisi var ya
Sen mi evlilik yaptın daha önce
Olur
Karakter sevgi yoksa pişman olmaz
Olur olur
Yok olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar