Yaklaşık 2 yıllık bı ilişkim var. Ve beni gerçekten çok uzdugu bı donemden geçiyoruz. Biraz beni uzup aglattigi icin üzülsün istiyorum vicdani sizlasin istiyorum. Nasıl davranabilirim nasıl konusabilirim. Soğuk yaparak cezalandırmak değil ben bu kıza ne yapmisim diye üzülsün istiyorum. (Örn. Sorun değil canim alıştım) gibi. Kızdırmadan nasıl yaptıklarına üzülüp anlamasını sağlayabilirim. Ayrıl filan diiyenler lütfen yazmasın. Demek istediğimi anlayanlar yanitlarsa çok sevinirim..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
2 yıldır hayatında olan kızı ağlatıyor üzüyor ve buna vicdan edip üzülmüyorsa kusura bakma ama onun vicdan Allahuekber dağlarında
Çabaladıysan ve vazgeçmediysen
ve buna rağmen karşılık olamıyorsan
NöTR davranman gerekiyor
O zamanda sogursa diye korkuyorum
Korkma yüzleş yoksa hep takılır hep üzülürsün Şunu unutma bir insan isterse her türlü yazar her türlü arar her türlü her şeyi yapar önemli olan değer vermek
Çok haklısın. Ama bu da biraz benim aptalligim işte.
Olsun öyle söyleme umarım güçlü olursun ve hak ettiğin değeri görürsün🌼
Empati duyusu yoksa o vicdan sızlamaz bu kadar net
Aslında var ama bazen fark edemiyor
O zaman sende o noktaya çekeceksin ben soyle yapsam. felan gibisinden konuscaksın
Erkekler gerçekten biraz zor anlıyor hayatında seni koşulsuz sevebilicek birini neden bu hale dusuruyorsun
O zor anlama sebebi genelde sizin ima veya dolaylı anlatım yoluna gitmeniz olabilyor Direk açık net söylemenizde fayda var. İşte bu duruma alt metinden konuşmak deniyor. Erkek düz mantık olduğu için Özü sözüde birdir. Mesela burada kız sormuş geçen,"güvenmesini isteseydim Güven verirdim Dedi ne demek istedi diye" ne dediyse o fazladan ikinci bir anlam ima yok ne dediyae sadece o kadar. Yani iki tarafında birbirini anlamama sebebi Erkeklerde böyle bi mekanizma yok gibi bir şey o yüzden direk sözlerden anlar
O kadar çok yoruldum ki artık kendimi anlatmaya çalışmaktan. Henüz askerden geleli iki ay oldu ve yeni yeni alıştığını söylüyor buraya işini oturtmaya çalıştığını söylüyor. Beni çok seviyormuş ama nedense bu iki aydır artık dermanım kalmadı biseyleri tek başıma sirtlamaktan.
oo baştan desene askerden yeni gelmiş demek normaldir O şu an mental açıdan afedersin B, oku yemiştir
Neden birine bunu söylediğimde baştan söyleseydin diyor ya. Bizimde sevgiye şefkate ihtiyacımız var bizim gösterdiğimiz kadar
Varda şunu anladım sen empati yapamamışsın gerçi bu normaldir. Nerden bilicen ki askerlik nası bir şey Fiziksel açıdan zaten Ama Piskolojik açıdanda çok yorucu ve aynı şekilde insanı bitiren bir şey uzunca anlatmam gerek Ki ben terör bölgesinde yaptım Dağ başında çadırlarda 5-6 ay kendime gelemedim o yuzden normal geliyor
Evet biliyorum o askerdeyken bir kere bile sorun yaşamadık hep destek oldum elinden tuttum ve çok aşık davranıyordu böyle telefonda beş dakika da aşktan deli olmuş gibi konuşurdu. Bı geldi çocuk tık yok varda eski çocuk gitmiş. E ben bunun için mi bekledim dedim kendime. Bı iyi bı kötü. Bende verdiğim çabanın karşılığını istiyorum doğal olarak. Nasıl duzelticem biseyleri de artık bilemiyorum. Çünkü elimden gelen her şeyi yaptım yani eskisi gibi olmak için. Bilmiyorum tekrar eskiye döner mi.
Zaten o 5 dk konuşması bile büyük bir lüksdü onun için O ortamda o yüzden araman ona can suyu oluyordu Normaldir. Şimdi durum şu yaşadığı bunalımlı poskolojiyinin etkisini hissediyor. Muhtemelen kafa dağıtma o piskolojiden çıkma rahhatlama izdivaya çekilme döneminde kafa bulanık ondan dolayı böyledir. Ama merak etme eminim düzelcek
Böyle bazen soğuk yapayım diyorum uzaklaşmış davranayim sonra ya o zaman sogursa diye korkuyorum. Bilmiyorum erkekler uzaklaşınca mi kıymet anlar
Yok daha kotu tepebilir biraz sabırlı olman gerek durum seninke alakalı değil Kafa bulanmış onda bi rahatlasın kendine gelicek
Peki sorduğum sorunun bi cevabı var mı yani erkekleri ne duymak üzer
Eskiyi hatırlatmak
Sorun değil alıştım biraz kötü bir cümle onu kullanma
Üzülsün istiyorum ve artık tartismayacak kadar yorulduğumu fark etsin istiyorum
Şimdikiler şeytan ne vicdanı insanlarda vicdan kalmamış.
Sorun değil canim alıştım
Bunun gibi demek istedim aslında aynısını degil
Birlikte oldun mu
Kisa de