Şuana kadar karşı tarafa affedilmeyecek şekilde hata yaptığımı düşünmüyorum. Kendime hatalarımı sorarsan kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Öyle çok büyük hatam olmadı ama uzun süredir çevremde ki erkekleri göremiyorum mesela. Yanlış insanlardan beklenti içine girdiğim için bir zamanlar, kurmayı es geçtiğim bazı ilişkiler beni yalnızlaştırıyor.
Sırf puanım yettiği için iktisat okumak. Bu kadar 4 yılımı boşa vereceğime bir iki yıl daha üniye düzgünce hazırlık yapsaydım böyle depresyonda olmazdım
Hataların bedeli agır olur" odemekle bıtmez. Bir hatana bin hata eklenır zaman buna calısıyor olur. Onun icin odemekden usanmayacak ve asla hata yapmakdan korkmayacaksın bedeli her hatanın. Agır bır yanlızlık guvensızlıkle odenır
10 yıl işsiz kalarak , ehliyetten, devlet memuriyetinden ve birçok iş kapısından geri çevrilerek kör tapa çalışarak hatamın bedelini fazlasıyla ödedim. Çok şükür bugünden itibaren temiz bir sicil ile hayata 10 yıl geriden başladım.
@CİHANGİR33 Ben pek üzülmedim kader böyleymiş , bu süre zarfında hayatın acımasız fırınında piştim. Kimin neyi niçin nasıl yaptığını öğrendim onları görmeseydim şu an aa bu böyle yapıyor demekle yetinirdim ama şimdi neden yaptığını biliyorum. Demem o ki davulun sesi uzaktan duyana hoş gelir. Çiğdim yandım piştim sertleştim oldum oluyorum.
Birader bende 33 yaşındayım hayat benim de yüzüme gülmedi bende inandın çevrendeki insanlara güvendim kazık yedim zaman geçtikçe akıllandım bende senin gibi dikkatli davranıyorum
Genelde kendi cezamı kendim keserim galiba. . Hamdolsun şimdiye kadar bir dostumu sevdiğimi öyle çok büyük bir hatayla kırmışlığım olmadı elhamdülillah
En İyi Cevaplar