Size yapılan yanlışın bedeli nasıl ödenir? Bu bedeli ödetmek için nekadar ileri gidersiniz? Karakterinizden ödün verebilir misiniz? 👒
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhabalar..🧘♀️Kimse dört dörtlük değildir; illa ki hatalar yapılır, yanlışlar yapılır önemli olan bu yanlışları düzeltmektir elbette. Ama yapılan hata ve yanlışların da bana göre bir derecesi vardır. Bilmeden istemeden belki yanlışlar olur, ama benim hayatıma ; bana zararı dokunan bir yanlış yapılmışsa ; ki bu yalan, ihanet, ikiyüzlü davranış, fiziksel ya da sözlü şiddet gibi, bu yanlışların hesabını hayatımdan tek bir kalemde silerek arkama bakmadan çıkartmak olur. Benim hesabım silmektir. Ne aynı seviyeye inip karşılık veririm; ne de bağırır çağırırım sadece silerim.
Ben önce bi yapılan yanlışa bakarım, sonra da bana o yanlışı kimin yaptığına.. Eğer değer verdiğim biriyse sanırım içimde yaşarım duygularımı bir müddet, sonra da ya herro ya merro der yoluma bakarım.. Bağışlayıcı olmak her zaman iyidir evet ama ben her şeyi affedemem.. Burnundan getirdiğim de oldu ve olacaktır.. Yani olabildiğince sabırlı bir insanımdır ben ama sınanırsam işin rengi değişiyor.. Keyifli akşamlar..
Sabretmemin tek nedeni karakterimden, ideallerimden taviz vermeden yaşamak. Zorluyor. Fakat sonra kendiyle gurur duyarak kurtuluşunu kutlamak aşamasına geçiliyor. Kapsamlı tarifi o bedellerin; ilahi adalete havale etmek olarak bende. Ve çokça sabır. Bir de umudunu hiç kaybetmeden, her gün yeniden yeniden çözüm odaklı düşünmek...🦄🍀🍏⭐❤️
Yapılan yanlışların bedeli konuşmamak irtibatı kesmek ve işleri düştüklerinde yardım etmemem olur. Fiziksel bir zarar vereyim diye düşünmedim hiç düşünmem de irtibatı keserim kavgaya dövüşe daha büyük can yakmaya gidecek kadar farklı psikolojide olduğum hiç olmadı çok şükür. Yanlış yapan kişilere gerekli sözcükleri kullanırım, sevdiğim değer verdiğim insanlara laf söyleyen kişilerle asla işim olmaz. İstediği kadar özür dilesin kırılmayacak kişileri kıranlar benden uzak Allah’a yakın olsun.
Teşekkürler 😊
Cevap
19Cevap
hakkımda kötü kötü şeyler söyleyene ödetirim he ona göre 😂
Yok sayarım.
Beni kaybeder.
Bu da ona en büyük ceza olur.
Yanlışlarına göre bedelleri de farklı olur. Ama her yanlışın pişmanlığını yaşarlar.
Ben karakterimden ödün verip onun seviyesine düşmem. Çirkin olana çirkinlik yapmak cahilce. Bana yanlış yapan sadece beni kaybeder o kadar. Yani yolları ayırmak en doğrusu. Onunla görüşmemekten başka bir şey yapmam.
fiyat tarifesi farklı farklı yanımda kıza bakmayla kız kelimesini bi cümlede kullanmanın bedeli aynı olamazdı değil mi 😀😀
Herkes hata yapar önemli olan hatanın büyüklüğü ve sebebi.
Hata yapanı duruma göre affedebilirim ama yanlış yapanı asla affetmem.
Hayatımdan çıkarmak olur en fazla, bir ömür silerim yeterli...
Yanlışa yanlışla cevap vermenin anlamı yok. 1000 dolar ateşlesin yeter 😂😂😂😂
Yanlışa göre değişir. Ağır bir durumsa bensizlik olur bedeli.
Genelde yok sayıyorum o kişiyi hayatımdan çıkarıyorum
Bensizlik. Daha fazla muhatap olmam.
Gemileri değil limanı da yakarım ben! Sağlam temiz işçilik severim
Ooo serrınden korkmak lazım demekki
Merhaba guzel bor adın varmıs
Hı hıım yaktım yakacağımı geride kalanlar düşünsün artık
Valla korkmak lazım bor hanımefendının serrınden ama n merak ettim cidden anlatır mısın nasıl oldu ıstek attım sana
Berrak
Intikam müslümana yakışmaz.
Beni kaybetmek
Allah bilsin yeterli. ☺️
Karma sayesinde belalarını bulacak olmaları
Kimin ne yaptığına bağlı
Yanlışa göre şekli değişir cezasiz kalmaz
Klişe olcak ama intikam soğuk yenen yemektir.
Yokluğumla cezalandırmayı tercih ediyorum ben
Yoklugun bence en gır cezdır ona
Birilerine bedel ödetmekle vakit kaybedemem.
Peşin olmaz taksit taksit sorarım hesabını 😂
Yanlış yapana cenaze töreni yaparız 😂
Çöpe atmak
En fazla hayatımdan çıkarlar.
Iletişimi keserim
Umursamıyorum
öder , biter .
Beni kaybetmek
canı sağolsun
Pişman ederim
Ağırdır
İntikamı severim