:) Ben de kelim ama pek öyle küçük bir adam değilim. Hatta biraz iri yarı bile denebilir benim için. Görünüşle insanları yargılaman sorduğun soruyla çelişmiyor mu?
Büyüklük sadeliktir bu arada. Para, ünvan, güzellik/yakışıklılık, bilgi v. s. iyi güzel ama aslolan bu sıfatları taşırken doğal durmaktır. İnsan sahip oldukları arttıkça şunu anlıyor, mutlu olmak için aslında hiçbirine ihtiyaç yok. Çünkü büyüklük basit olmak ve öyle yaşamaktır. İnsan sevdikleri tarafından seviliyorsa eğer başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur.
Amacım kimseyi dış görünüşüyle yargılamak değil. Ki bu kimsenin haddi değil. Sadece her işyerimde bir yönetmen, müdür vs neyse hem kel hem ufak hem egolu. Neredeyse çoğu çalıştığım şirkette bu böyleydi. Küçük adam ve büyük egosu.
Kapalı insanları da yargılamak kimsenin haddi değil ama gel gör ki genellemeler can yakıyor. Muhtemelen bunu en iyi bilen insanlardan biri de sensindir. Kalıbını doldurmayan her nesne küçük görünür. Mesele bu kadar basit.
Standart Durumunun değişken olduğunu ayrıca kel olmasının ukala ve insanları kendi çok üst bişimiş sanan saçma bir kişi olmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum bende kendimce
DOGRU ESKI ESIM ABARTMIYORUM BENI ARA SIRA COK OVER BEGENIR AMA EGOSUNDAN HALA ONA BAKACAK KIZ var mı DIYE SEKILDEN SEKLE GIRER UNI OKUMUS AMA KAFA BOS EGOSU COK CAR KIBIR EGO BILMISLIK AMA KEL DEGIL KUCUK OKADAR
En İyi Cevaplar