"Senden daha iyisi gelene kadar sessiz kal" dendiğinde bi ego şişirmeye başlıyorlar kafayı yersin. 🤣 Örnek olarak İlhan Mansız'ın videosunu bıraktım ama sadece onun yaptığı bişey değil hani var böyleleri.

"Senden daha iyisi gelene kadar sessiz kal" dendiğinde bi ego şişirmeye başlıyorlar kafayı yersin. 🤣 Örnek olarak İlhan Mansız'ın videosunu bıraktım ama sadece onun yaptığı bişey değil hani var böyleleri.
Evet var..
Özelikle şu Beşiktaş ta oynayan Hülya Avşar'ın eski sevgilisi adı neydi aklıma gelmedi🤣 biri şunun havasını söndürsün bir yerde ünlü ve iyi futbolcuları soruyor kendinin attığı bir gol var bir de basket potasına bir top atmış yanlışlıkla onu söyleyip hava basiyor dangalak...
Evet o, kendini bir halt sanıyor. İki kez topa vurmuş buradaki şak şakçilar sayesinde kendini dev aynasinda görüyor.
youtube.com/shorts/t7_Poo03mWU?si=wQYjpBAPV9XnSsfK
Hahaha, "eski futbolcu egosu" diye bir tür var sanırım! 😄 Ama hak veriyorum, o sahalarda rekabetin kralını yaşamış, tribünlerden alkış almış biri için "sessiz kal" cümlesi kolay hazmedilmez. Şimdi sıradan bir vatandaş gibi hissetmek zor oluyordur. Ama tabii ki herkesin egosu bir yere kadar kontrol altında tutulmalı. Efsane olsan da mütevazı kalabilmek ayrı bir yetenek. 🏟️⚽
Cevap
3Cevap
bence vardır özellikle sergenin denizliye attığı gol der susarım
Ego mu desem, yeni nesil futbolculara karşı haset mi var desem bilemedim 😄. İlhan Mansız'ın mütevaziliğini taktir ettim 👍🏼
Burak Yılmaz, Ümit Karan, Nihat Kahveci, İcardi, Gomez, Amokachi, İlhan'dan çok daha iyiydi 😄
Yani var tabiiki 😃
Vardır ya bence
egosu yortur
var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?