Hiç telapati ile birinin size mesaj atmasını sizi aramasını sağladınız mı? O kişiye odaklanıp vs
inana ve yapanlar cevaplarsa sevinirim:):)
inana ve yapanlar cevaplarsa sevinirim:):)
Yapılabiliyor arkadaşlar. Kişi aklınıza ilk geldiği anda aranızda geçen aranızda duygu alışverişi olan bir olayı hatırlamışsanız bağ oluşabiliyor o ara vücutta sanki kuru bir soğukluk oluyor, bir bakıma kişinin enerji bedenini hackliyorsunuz tabi bunu herkesin yapmasını beklemiyorum. Ayrıca bunu yaparsanız kişinin duygularını olduğu gibi alıp hissedebilirsiniz. He siz tüm bunlari yaparsınız ama karşıdaki hiçbir sey hissetmeyebilir aklına bile gelmezsiniz belki. Çünkü telepatide göndermekten çok almaktır zor olan.
Peki karşıdaki bir adım atsın diye ne ne yapmalıyım?
Yani demem o ki sadece onu düşündüğünde bir anda mu gerçekleşti
Hayır tatlım, bu biraz yetenek işi. Güçlü sinyal gönderebilmen lazım bu da kişinin bünyesiyle alakalı. Bu da genetiğinle doğru orantılı. Geliştirilebilir ancak çalışmadan da her insanda bir nebze bulunur, kimisinde güçlü kimisinde daha naif olabilir. Psişik yeteneklerden telepatiyi arastirabilirsin internette. Kendi içinde de gruplara ayrılır çünkü.
Galiba bende o yetenek yok hem de hiç çünkü kaç gündür ne yaparsam olmuyor
Yani o kişi karşımda mı olmalı doğru anladıysam
Harbiden oluyormu ya aceba. Ben de fuydum bazilari yspiyormus
Ben de ondan merak ettim
Buna benzer bisey yasadim. Gerci ben yapmadim ama bana yapildi diyim.
Biraz karmasik. Hatta o kisiye yanina gidip bizzat ve durustce anlattim.
Nasıl yani anlatmak istemezseniz zorlayamam tabi ama o kadar merak ettim ki
Onun sikintisini icimde yasadim 1 hafta boyunca. Icimde soluyan birileri vardi sanki derdi de vardi ve derdi de bendim. Samimiyetimle de anlattim 1 hafta boyunca su gunden su gune kadar dedim. Kendisi de sasirdi. Su anki duruma bakilacak olursa da, simdiki durumdan oturu bana inanmadigini anliyorum. 😯😕😑😳
:) böyle olmaz ki hayallere dalıp yok telepati efendime söyleyim vahiy gibi mesaj atmak
İlgisi varsa belli olur bence
Ama bizim aramızda farklı bir bağ vardı yani çıkaken aynı anda aynı şeyleri hissedebiliyorduk
😊 baya baglanmısın
Gün içerisinde de düşünüyorsunuz o zaman
Yani pek düşünmüyorum daha çok kendimle babaşa kalınca
Dikkat et kendine böyle de olmaz iyi geceler 😊
Cevap
8Cevap
Özellikle oturup denemedim ama birseyi düşünüp olmasını isterken olduğuna şahit oluyorum.
Duymuştum bu iki kişini aynı frekansta olması ile alakalı bir durum olabilir. Beğnimiz radyo dalgalari ile haberleşebilir gibi birseylerdi 😊
Biz eski sevgiliml bazen o kadar garip bir şekilde aynı anda aynı şeyleri hissederdik daha sonra derdi şöyle böyle hissettim diye ben de aynı şekilde hissemiş olurdum ama geçen hafta tesadüfen karşılaştık ama bilmiyorum
Ayrıldık çünkü yanyana oturduğumuzda iki çift laf edemez olmuştuk. Ve karşımdaki adam için hayatında llk plansız yaptığı şey bendim ama artık bir şeyler ters gidiyordu onunla ayrılığı konuşmuştum ama bana ilişkimizin daha bitmemesi gerektiğini benim içi bir şeyler yapmak istiyordu ama ben naptım buluşacaktık bana iptal olabileceğini buluşamayacağımızı söyledi ben de okulumla ilgili sıkıntılar yaşadığımdan eğer buluşmama ihtimalimiz daha fazlaysa buluşma ihtimalimizden iptal edelim riske girmeden dedim o da hoff ya bütün gün düşündüm cidden ayrılmalıyız dedi ve her şeyi mesajla bitirdi bir hafta 5 ayı silemez dedi ve gitti ama ben sana kendimi unutturmayacağım hep karşına çıkacağım dedim sinirden ama yapmadım çünkü saçma olurdu adam belliki gitmek istiyordu ve bitti
O kadar mekanik düşünüyor ki o tutarsızlığının dolaylı da olsa bir sebebi bu. O an kolaydı ayrılmak mesajla.
size öncelikle bir olay analatacağım, mekanik düşünüyorla neyi kastettiğimi anlatabilmek için.
bir keresinde buluşacaktık fakat o okulundan erken çıktığı ve evde ailesi ile birlikte olması gerektiğinden dolayı buluşmadık ama o gün şöyle bir şey oldu benim servisim beni başka bir yerde indirdi çünkü gideceğim yere benden başka yolcu yoktu ben de boğanın ordaki otobüs duraının biraz aşasında indim ve içimden belki de otobüs bekleyenlerin arasında o da vardır diye geçirdim ve bir baktım o ordaydı beni görünce hemen kendine çekti sarıldı beni öpmek falan istedi aramızdaki bağdan dolayı hemen anladım. ve akşam bana şöyle bir mesaj attı seni çok özlemişim keşke işim olmasaydı da birlikte vakit geçirseydik diye işte burda bahsettiğim mekanik düşünmek şu beni gördüğünde anlıyordu hissetmediği önünde görmediği bir şeyi beyni de kalbi de algılamıyordu. bu bikaç kez daha böyle oldu. geçen
Geçen karşılaştık gördüğü anla arkadaşları ile konuşmaya geri döndüğü an arasında sadece 1 saniye vardı eskisi kadar olmasa da ikimizin ortak olarak hissettiği o elektrik yine vardı. Birbirimiz için özeldik
Ama bu sefer mesaj atmadı. O kadar çok istiyorum ki bana ulaşmasını sandığındığından zor alıştığını bensizliğe
Evet oldukça enteresan
Yani yine değişebilir kabul ama onun hissettirdiğini bir başkası hissettirmiyor o heyecanı
Benim de mesaj atmam çok saçma olur ama gerçekten atsa şu an o mesajı kaç gündür gerçekten beklediğim her şey benim için daha farklı olacak biliyorum
odaklanarak başkasının rüyasına girmeye çalıştım ama tek sorun benim odaklandığım sıralarda onun uyumuyor olmasıydı heralde :D
Onu yapmadimda. Cok dusundugum zaman okulda hep karsima cikardi. Onu bilirim.
Bir insanın duygularına sırf menfaat için karışmaya çalışırsaniz bunun hesabını ödersiniz böyle hesaplar peşinde koşmayın bence
Sağladım ancak o zaman cep telefonu yoktu. Kapıyı çalmıştı :D
Aynı kapıya çıkıyor ahaahah peki nasıl olmuştu nasıl başardınız
Vallahi çok beyin sinyali gönderdim sanırım :D
Benimkiler gitmiyor galiba biz o mesaj atmasını istediğim kişi ile yan yanayken öyke bir enerji vardı ki aramızda ama herakde ben yollayamıyorım artık beyin sinyali
Eeee enerji gün geçtikçe azalıyor normal
Youtubede gordum benim de dikkatimi cekti ama zor ya
Ben denedim ki biz o kişi ile çıkarken cidden aynı şeyleri hissedebiliyorduk bazen dile getirdiğinde şok oluyordum nasıl aynı amda aynı coşkuyla aynı şeyi hissetmişiz diye ama demekki yetmiyormuş
Çok denedim ama beceremedim.
Varmiymis oyle birsey.
nasıl olcakmis😃😃😃
Evet yaptım ve oldu
Peki nasıl yaptınız biraz açıklayabilir misiniz?
Açıklayamam malesef
Evet bazen oluyor
Olmadı öyle birşey
O kadar çok ki
Peki nasıl oluyor bir anda öylece mi
Mesela birazdan seni düşünsem ve sende telefonum olsa beni ararsın
Ewet yaptim
Peki nasıl gerçekti o kişi yani mesaj atmasını istediğiö kişi ile aramda çok değişik bir bağ vardı (eski sevgilim) ve ben de başarabilmek istiyorum
Ahahhaaahahaha ben de inandım
Evet ve işe yaradı
Peki nasıl oldu anlatabilir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar