Günaydıııınnnssslaar 🥳
işte soru yukarda, görüşler dürüstlük içersin 😅✌️
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

bayıldımmmm..
Günaydıııınnnssslaar 🥳
işte soru yukarda, görüşler dürüstlük içersin 😅✌️
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

bayıldımmmm..
Bana yürüyenler tanıdığım olunca uyarıyordum hayırdır ne oluyor kendine gel diye ve iletişimi kesiyordum. Uzatırsa engelliyorum. Mesaj kutum açıkken yazan diğer üyelere zaten cevap dahi yazmadım. Artık mesaj kutum kapalı kimse yazamıyor. Mesaj kutum tertemiz selam sabah bile yok🤣🤣
Ay benimde kalbim kadar temiz sjhdsh
Kafa rahat mısın..
Misss*
Çok rahat valla 😚
Sevgilisi olan birine yürümekle, yürüdüğünü, bir şeyler hissettigini bilip mesajlarına cevap vermek ve bunu normal karşılamak aynı derecede mide bulandırıcı ve kötü bir durum
Hatta gereksiz samimiyette konuşmak, sağda solda seviyesiz ve samimi davranmak, buna sessiz kalmak da aynı bence
Ben bu durumlara gelemem. Bunlara sessiz kalana da tahammül edemem.. yol veririm gider
Çünkü benim yapmadığım, bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına da yaşatmam. O da bana yaşatamaz.. kimsenin bunu yapmaya hakki yok diye dusynuyorum.
Tamam Tiryaki :D kskdsj
Yok ben daha yumuşak yazdım sanki
Doğru, o bir sinir küpü 😃
Neyse dedikodusunh yapmayak 😂
Ben yaparım :D sinirli işte uyuz ve gıcık ayrıca inatçı
Asjdjsjsjs😂😂😂😂😂😂
Sevglime gösteririm derim baaak😂
Üçüncü dünya savaşı 😃
Bu benim yerimi sağlamlaştırır 😂
Hııı öyle olur kesin :D kıymet bilen biri ise tabii
Teşekkür ederim kıymetlimissss
Rica ederim pıtırcıkımızzz
Sevgilim varken öyle yürüyen olmadı olsa da cevap vermezdim zaten engeli basardım. Fakat karşı tarafın bazı konuşmaları olmuş. Engel atma gereği bile göstermemiş.
Biraz bu konuyu abartmamalı Musti
🙄 kötü olmuş.
Cevap
65Cevap
Mesajı silerim, cevap yazmak da bir ihanettir.
Konuşup konuşup bonom sovgolom vor diyince dürüst olmuyorsun. Sjsj
Sevgilimin olduğunu söylerim
Sevgilim varken kimseye yazmam
Olmustu bir kac defa bir keresinde israrla yazan bi manyaga evliyim beyefendi yazmazsaniz sevinirim diye cvp vermistim o da ozur dilemisti. Halbuki o zaman evli degildim. Erkekleri durdurmaya yariyor evliyim demek. Bazende lezbiyenim ben diyordum 😁
shsjsh yok artık 😂
cevabı bırak onu ayarlayıp sevgilisini bırakan da var :)
sen ne diyorsun :D
shsjsh yüzsüzlük karaktersizliiik.. yazık rezil bir hareket
Tanımadığım kişilere dönmem ama öncesinde muhabbetimiz olmuşsa en azından red etmek için cevap veririm. Sonuçta bana küfür etmemiş hakaret etmemiş sadece benden hoşlanmış ve yürümüş en azından nezaketen muhabbetimizin hatrına cevap veririm. Tanımadığım random kişileri ise zaten görmezden geliyorum
Merhaba,
Benim öyle çok fazla bir ilişki durumum olmadı Ama olsaydı şunu söylemek isterim o kişiyi direkt olarak hayatımda birisinin olduğunu söylerdim, ancak artık öyle çocuk gibi geçici ilişkilerle vakit harcayacak bir zamanım yok artık oluyorsa ya evlilik yolunda olur ya da hiç olmaz. Ancak bazen aile içindeki yaşanan anlaşmazlıklar özellikle babamla yaşadığım anlaşmazlıklar bazen beni hiç hiç olmayacak birisiyle bile evliliğe sürükleyebilir.
Sevgilim olmadığı için gelen bütün mesajlara cevap atmışlığım oldu veya benim yazmışlığım oldu yalan yok 😂
Bana yapılmasını istemediğim birşeyi asla karşımdaki kişiye yapmam. Dürüstlükten ziyade sevgililer değerlerini bilmelidir.
👏👏
Şunu şöyle açıklayabilirim sevgilim var diyelim sevgilim ile ilişkim dandik öyle sıradan sağlam bir ilişki olmadığına inanıyorsam cevap atarım takılırım. Sağlam ise sorumluluğunu yerine getiririm çünkü aptal değilim
Yürüme diye attigim oldu ama yürümesin diye. Hatta burdan da yürüyen çok oldu yürüyen penguenler🐾
Yalan yok yuruduklerim de oldu elimde olmayan bisi🙊🙈😑
Dürüstsün en azından hxjdsh
Jsjsjj🙂
Alnıma sevgilimin adını yazıp fotoğraf atıyorum ben yanlış mı yapıyorum 🥹
Seni kınıyoruz 😅
😂😂olmayan sevgilime söylicem sizi pehh
shsjs selamda söyle 😃
Başüstünee🫡🫡
Sevgilim varken bu siteye girmiyordum bile girilebiliyorsa sıkıntı bence kastettigin Instagram falansa beyfendi istedi diye kapatmıştım açmadım sonra😂 herkes boğa kadar sadık olabilse keşke...
Cidden sevgilisi olup hâlâ bu sitede KS de dolasanlari ben anlamıyorum hic
Keşke :D
Biri açıklasın lütfen nasıl bir doyumsuzluktur😂
Keşke yazmıştım o ilk görüşündeki “boğa” yorumuna idi. Sevgili bulma sitesi değil KS sonuç itibari ile bir ilişkisi olan hesabını kapatıp gitmek zorunda değil diye düşünüyorum.
Ben aynı fikirde değilim , sitenin ortamı malum çok düzgün erkekler ve kadınlar olduğu soylenemez, düzgün amaçlarla bulunan çok az kişiyiz bence. İlişkisi olan birinin burada bulunmasıni doğru bulmuyorum oyuzden. Hem aldatma denen şeyin bu kadar arttıgi şu zamanda sevgilini gerçekten şu yamyamlarin içinde bırakabilir misin? Ben bırakamam😂
Sevgili bulma sitesi değil sonuçta cümlenin hakkını verebilecek kadar güven verecek birini bulabilirsen ne âlâ
Ayrıca mesele sevgili olmaları flört etmeleri de değil benim bakış açım farkli bir biraz ben herhangi bir dişiyle basit bir şekilde mesajlasmasina bile katlanamayanlardanim😂
Sevgilinin bu sitede hiç kimseyle yorumda yahut özel mesajlasmayacagina inanmıyorsundur umarım.
Sen dersen ki hesabını ele geçiririm kimseye yazamaz orası başka 😂
Kız el insaf dur okuyayım bir hshshs
Doluymuşum kusura bakma:))
Yanii kendimize göre yöntemlerimiz var elbet, yalancının mumu yatsıya kadar yanmıyor bile bazen. Biraz güven olacak bunuda kesinlikle karşı taraf sağlayacak. Bu sadece KSle sınırlı bir şey değil. Sevgilim dediğin insan genel olarak hiç bir sosyal medya platformuna üye olmaması gerek, senin pencerenden bakınca. Şunu unutma, istedikten sonra herkes her türlü aldatmanın yolunu bulur
Çok haklisn o konuda fakat fikrimin katı olmasının sebebi bu KS ortamının berbatlığı. Benim kabul ettiğim bir şey olmaz şahsen sevgilim olsa kötü bir sürü kadının bulunduğu bu ortamda bulunması. Tamam güven verecek güven duyacaksin ama insanoğlu türlü yanılgılar düşebilir şeytan durtebilir, burası yeterince şeytanla dolu😂 mümkünse burasinin varlığından haberi olmayan biri olsun oyuzden:)
Kimse peygamber değil sen de bunu unutma:)
Ben anlıyorum seni. KS ortamı berbat özellikle dm bölümü :D kesinlikle haklısın. Umarım burdan haberi olmayan biriyle olursun.. 🙏
Ben aldatilinca çok fazla yıpranıyorum çünkü çok fazla güveniyorum. Oyuzden daha hassasım ve daha temkinliyim bu konuda elimde olmadan
Yoksa senin düşünce yapın olması gereken benimki anormal, teşekkür ederim :))
Umarım:)
Hayır, belli ki sen bu ortamı biliyorsun, o sebepten düşünce yapın hiçte ters değil aksine aşırı doğru.. aldatılmayı kimse haketmiyor işte ama emin ol Allah’ın sopası yok derler ya, gün gelir devran döner yani.. herkes ne yaşattıysa yaşar, sonra hiç “ben ne yaptım da bunları hak ettim” diye düşünmemelidir. Ve sende asla kendini neden ona çok güvendim diye suçlamamalısın..
Gördugum profillere yönelik konuşuyorum siz görmüyor musunuz bilmiyor musunuz?
Görüyorum ve biliyorum :) aynı telden konuşuyoruz aslında konu uzadıkça dallanıp budaklanacak, boş verelim
Evet, oldu. Muhabbet ettim sonrasında sevgilim olduğunu belli ettim ve uzaklaştırdım. :)
Ama bu biraz haince
Kaynatsaydın sütü bi :D niye birilerinin yaptığı şeylerin ceremesini başkaları çekiyor
Bana mesaj atabilecek bir kanal yok.
Her yer kapalı sevgilim olsa üstüne bir de kilit takarım.
sjsjs bir de kodla falan 😅
Hee kodunu da birtek malûm kişi bilsin falan hdjdjdj
Şaka bir yana normalde de kimse beni sarmıyor canım konuşmak istemiyor sevgilim olsa hiç iletişim kurmam kimseyle.
Çapkın değilim 😂😂😂😂
Belki mi kesin mi? 😅 bencede şaka bir yana, sevgilisi varken bunu yapan, aynı şeyi görür. Ya karşı taraftan ya da hayatına sonra alacaklarından
Aynen mutlaka görür.
Ama alışkın olmayan popoda don durmaz diye bir laf var 🙈😂😂😂
"Bir de alışmış kudurmuştan beter" bunu da eklemek istedim.
Böyle insanlar çok da ne göreceğini umursamadan yaptıklarına devam eder.
Allah onları dize getirsin diye dua adelim bari belki işe yarar 😂😂😂
Onlar için dua bile edilmez :D izle ve gör. Yaradan ne eylerse güzel eyler.
Hangi film olduğunu da söyleseydin bari 😂
Çekirdek de alayım mı kız 😂
Bu daha fragmanmış :D beklemeli büyük bir sabırla sjjdsh
Olar 🤟😀
Ben kaçtım fıstık mesai saatim yaklaşıyor sana iyi günler dilerim 🌸
İyi günler lotuscum 🥳🌷
Sevgilim olduğunu söyledim. Gayet doğal şeyler bunlar. Zaten hayatımda biri varken gizlim saklım olmaz hemen ss'leyip isim vermeden konuşmayı atarım. Sorun olmaz böylelikle.
Bir akrep burcuna sorulmayacak bir soru bu. Kesinlikle cevap vermem. Sadık olmak benim için gurur verici.
Hayatımda biri varken kimsenin yürümesini bırak yazmasına bile izin vermem.
Rahatsız edici ve gereksiz buluyorum.
Terslerim herkes haddini bilecek ve sevgilime birinin rahatsız ettiğini söylerim.. Ondan sonra zaten sevgilim ilgilenir bu olayla..
Sevgilim olsa da olmasa da ben iletişime geçmediğim sürece kimse benimle iletişime geçemez. Bana ulaşılabilecek yollar kapalı.
Sevgilim varken başkasına cevap yazmam yazmışsamda s*ktir etmek içindir ki bunu bile yapsam sevgilime söylerim
Selam yazınca aleyküm selam kardeşim ya da abi falan yazıyordum ndsnkzkz
Hayır böyle bir durumda kimseye cevap atmam zaten mesajlarım da kapalı
Mesaja mesaj atara atar gidere gidere hayırdır 😄
Olmadı ama olsa iyi olurmuş. Eski sevgililerime bakınca hepsi hak ediyordu.
Hayatımın merkezinden ayrılmam.
Çıkmaz sokaklar benim hayatımda yeri olmaz.
Söyle ona onu seviyorum böyle oyunlara gerek yok derim
Normal arkadaş gibi konuşmuşluğum vardı yürüdüğünü anladığım an konuşmayı bitiriyorum ben
Bak güzel kardeşim benim sevgilim var benim ile uğraşmaktan vazgeç Yoksa seni vururum
Oldu ama cevap atmadim. Ayip denen birsey var.
Direk aradim !
Olmadı olamaz seviyorsam dünya ile ilişkimi kesiyorum ben .. 🥂
Hiç olmadı. İlişkiye sadık kaldık ama hanımefendi sadık kalmadı.
piüüüh onun sıfatı eşgaline 😅
Yani bazen bende diyorum. Herneyse canı cehenneme.
Ayağımın altında dolaşma kaynana valla gidersin güme 😃
sjsjsh 😃😃
Seninki okula başlayınca bir kave içelim 🙃
Ne diyorsun anlamıyorum
Seni alacam ötekini sevmiyorum
Diğer kızlar varken benimle neden ilgilensin mesaj göndersin
bana ulaşamazlar yollar kapılar kapalı olur 😅
Yapılır mı hiç öyle şeyler 😅
Yapıyorlar 🧐
Şerefsizler🙈
shsjsh 😃😃
Benim başım bağlı derim
Bazıları için bu engel değildir
Sen mi karşısın? Kahkaha attım shjsshs
Nasıl yani? 😃
Bit yoksa tamamdır o iş
Şeytandır o şeytan 😀😀
Hıı arada dürtüyor falan 😅
Besmele çek hemen kaçar 🤣🤣 iki sevgilim olsun ne olacak 4 e kadar yolu yok muydu
Yok :D
En son kaç olur 🤣
1 sadece biiiir
Çok az bir kurtarmıyor bana gelişi 2 😀🤣
Bilemeyeceğim bir numarayla konuş bu konuyu :D
🤣 1+1=1 😀 hesap şaşmaz
1 x 1= 1 olabiliyor öyle :D artıyı devir
Ben eski kafalıyım belki 😀 ya da kayseriliyim
Hayret onlar cimri olur :D sevgili konusundada öyle olsalar keşke
🤣 Bedenimi insanlığa adadım
Gerçekten sevdiğin biri varsa olmamalı diğer türlüsü zaten işin öylesine hayatımda kısmına giriyor bence. Ayrıca olmadı
Öyle karaktersizlerle işim olmaz aslan parçası
yaa hiç yakışıyor mu?
Herkes kendine yakışanı yapar.
Kendine yakıştırıyorsan tanımadığın bir kadına “Aslan parçası” diye hitap etmeyi, peki
Aslan parçası kelimesi de normal hayatımla da herkesi kullandığım için ağız alışkanlığı olmuş
Oldu amma cevap vermedim çünki sevdiğin biri varsa ona seviyorum diyorsan bu yapman karaktersizlik olurdu
Sevgilim varken onu öyle seviyodumki asla cevap vermezdim😔
Sevgilim olsun olmasın cevap vermem verirsem de set çeken bi cvp veririm
Fazla şeyim ya. Karşımdaki insanlar kesin yapmıştır bi ben yapamadım.
Sevgilim varken yapmam. Sevgilim yokken daha doğrusu hayatımda biri yokken affetmem 😁😁
Tanımıyorsam cevAp vermiyorum
Sevgilim varken kimseyle muhatap olmadım.
Mesaj kısmını kapattım yürüyemiyorlar
Mesajlarım kapalı 😏
Ne kadar masum bi KS 😇🥰
hayır direk engelledim
Yürüyen olmadı sosyal medyam yok bi KS var
Asla asllllllaaaaaa
hayır engelliyorum direkt
Hayır kesinlikle atılmamalı
Sevgilime söylerim.
Mesaj kutum kapalı
Tabii ki hayır
Dütüst cvp veriyorum, sevgilim var diyorum.
Baba kimse yürüyemez 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?