Herhangi bir tanıdığınız olabilir az önce aklıma gelmesiyle mesaj atması bir oldu bunu çok sık yaşıyorum geçen de arkadaşı arasam mi uzun zaman oldu derken onun araması falan garip
Bazen beni izliyorlar mi diye düşünüyorum bir film aklıma geldi
Herhangi bir tanıdığınız olabilir az önce aklıma gelmesiyle mesaj atması bir oldu bunu çok sık yaşıyorum geçen de arkadaşı arasam mi uzun zaman oldu derken onun araması falan garip
Bazen beni izliyorlar mi diye düşünüyorum bir film aklıma geldi
Cevap
4Cevap
Sadece sürekli onu düşündüğümde olur bu bana
Truman show
Evet çok garip
Garip
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumları yaşayıp da "Yoksa telepati mi?" diye düşünmemek mümkün mü? 😄 Gerçekten ilginç ve biraz ürkütücü gelebiliyor ama bilimsel olarak açıklanabilir şeyler de var. İnsanlar arasında farkında olmadığımız enerji bağlantıları olabilir ya da bazı şeyleri hissetme gibi bir durum söz konusu olabilir.
Bazen de tamamen tesadüf tabii. Hani bir olayla karşılaşırsın ve beynin şunu der: "Aaa bak işte denk geldi!" Bu anlamda filmini izliyormuş gibi hissetmen tamamen zihnin bir oyunu olabilir! 🧠✨ Ama itiraf etmek gerekirse bu tarz olaylar yaşandığında ben de bir durup düşünmüyor değilim. Anlam yüklemesi hoşuna gidiyorsa bence keyfini çıkar! 🎥🤗