Evet dini inanış
İnancımı yitiriyorum sartık. Bana yardım edin. İstemiyorum bunu ama yavaş yavaş kaybediyorum. Ne yapacağım?
Evet dini inanış
Hangi inancını yitiriyorsun? Anne babandan veraseten kalan inancı mı, yoksa kafa yorup, alın teri, el emeği göz nuru ile çalışıp elde ettiğin inancı mı yitiriyorsun? Yitirdiğin ilkiyse sorun yok. Fakat ikncisini yitirmişsen onca emek heba olacak ve sen yeni baştan bir inanç inşa etmek zorunda kalacaksın.
Neden inancını yitiriyorsun? Problem ne
Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmedi. Eşimden dayak yedim. Ailem beni kabul etmedi. Zorluklar içinde ömrüm çürüye çürüye boşandım. Bi' başıma ayağa kalkmaya çalıştım kalkamadım. Aşık oldum ama 1 kere sevilmedim. Sevdiremedim kendimi. Herkes boşanmış diye kaçıyor benden. İşe girmek istedim ama onda da hep kapıdan döndüm
Benim hayatım senden daha acıklı. Ama arkadaşımın ablası tam senin durumundaydı. O benim tavsiyeme uydu çalışıp memur oldu çekti gitti başka şehire. Orda bir süre ev kiraladı. Sonra güneyde tatil beldelerinden birine tayin aldırdı 1+1 bir ev satın aldı krediyle. Onu ödüyor. Evlilik düşünen dul çocuklu adamlar haricinde kimseyle görüşmüyor inanmıyor. Çünkü o da çok kandırıldı.
Cevap
15Cevap
Böyle düşünme biraz da iyi düşünmeye çalış belli ki hayat sana kötü tarafından yansımış hep elbet iyi tarafı da olacaktır o yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış kendini başka şeylere ver çok düşünme.
Gönlümü ferah tutamıyorum. Evet inancımı kaybetmek istemiyorum ama kaybetmeye yaklaştım biliyorum
Bilmiyorum hangi şehirdesiniz ama sizinle dertleşmek isterdim uzun uzun konuşmak yakınınız yok mu bir yere gidip otursanız konuşsanız diğer yorumları da okudum yaşadıklarınız ağır fakat gönlünüzü ferah tutun iyi şeyler düşünün hayat hep kötü gidecek değil inancınızı hiç bir şey için yitirmeyin.
Hayat hep kötü gidiyor
İnsan oğlu hep sınanır ama sen kalbini hep başka şeylerle doldurmuşsun önce kalbine aç orayı nurla doldur sabırlı ol sonra ruhunu besle ve sabret bendini nurla sabret dinden çıkma
kafanı hangi konular kurcalıyor.
Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmedi. Eşimden dayak yedim. Ailem beni kabul etmedi. Zorluklar içinde ömrüm çürüye çürüye boşandım. Bi' başıma ayağa kalkmaya çalıştım kalkamadım. Aşık oldum ama 1 kere sevilmedim. Sevdiremedim kendimi. Herkes boşanmış diye kaçıyor benden. İşe girmek istedim ama onda da hep kapıdan döndüm
Duaşarım hep boşa gidiyor. O yüzden
İster inan, ister inanma. İyi bir insan olman yeterli. Varsa yaradan seni görecektir...
Sanırım artık iyi bir insanda olamıyorum
Karşındaki kötüyse kötü ol zaten
Hayatımda tek 1 tane iyi insan yok ki
Elbet çıkar bir gün. Kötülerden uzaklaşmaya çalış
Zorluk çekiyorum demişsin, zor olmasaydi bu bir İMTİHAN olurmuydu?
Allah yardımcın olsun umarım bu imtihandan sınıfta kalmazssin.
önce bir fatiha oku ondan sonra konuşalım.
Son zamanlarda ne yaptın da böyle oldu :(
Her işte bir hayır olduğunu düşünmeye çalış kız ayool
İnanç insanın doğuştan fitratinda var.. ınanmamak bilr bir inançtır. İnanışların sana zararı yok faydası var
Nedir derdiniz, hangi noktalara takıldınız?
neye inancını yitiriyorsun?
Öncelikle içeriği düzgün verin ki yardım bekleyin.
Şükredeceksin
Neden mesela bende aynı durumdayım
MAneviyata yönel
Dini konularda mı?
Inanc?
Aciklayin
Herşey her zaman ters gitti
İstediklerim olmuyor demedim. Ben zaten istekleri olan biri değilim
Dini konularda mi
Neyi istemiyorsun?
Neyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?