İnancımı Kaybediyorum Ne Yapmam Lazım?

Arkadaşlar bayadır bu konularla ilgili açılan başlıkları okuyordum. Sonra bırakmıştım bir süre her şeyi çünkü sorguladıkça inanmamaya başladıgımı farkettim. Ben 18 yaşındayım ve 6 yıldır falan 5 vakit namaz kılıyordum ilk başlarda ailemin zoruyla kıliyordum ara ara üşensemde bunu sonradan kendim isteyerek yapmaya başladım. Ama sorgulamıyordum dini bazen anneme falan aklıma takılan biseyler oldugu zaman soruyordum tövbe de falan diyordu ve sorulara cevap alamiyordum demekki böyle fazla düşünmemek gerek diye kendime söylüyordum ve konu kapanıyordu. Ama şimdi dedim ya her şey boşaysa diye düşünmeye başladim. Dinimizin çok güzel şeyleri var eğer dinler arasından birini seçicek olsam tabikide yine islam dinini seçerim ama dinlerin insanları bir düzene sokmak için çıkarildıgına inanıyor gibiyim. şu an ataistmiyim degilmiyim bilmiyorum tam aradayım ataistim demekde korkutuyor beni yani bunun içinde bıraktım herşeyi ben kendi istedigim gibi yaşıyacağım ve diğer her müslümanlığını tam yaşamayan müslüman gibi olucağım dedim. Bu zamana kadar evde hep namaz kılıyordum şimdi kılmıyorum ve ailemee anlamasın diye ara ara abdest falan alıyorum. Benim gibi olan binlerce insan var bunları okuyorlar ben gibi onun için düzgün cevap verirseniz mutlu olurum. Tüm samimiyetimle yazdım
İnancımı Kaybediyorum Ne Yapmam Lazım?